dolenjka
|
Zdaj je pa skrajni čas, da se vključim v debato in da malo strani "naštancamo", ker to je pa res kriza, da so nas januarčice ujele Mi veselo rastemo, brcik še nisem začutila (ali pa ne vem da je to to) in res žekomaj čakam da jih. Sem pa izvedela slabo novico od ginekologa, moj bris ni nič boljši in v sredo, ko imam pregled, mi bo naredil še biopsijo (odvzem tkiva materničnega vratu) da vidi če je rakavo. Potem je vse odvisno od rezultata, po gelefonu mi je povedal samo to, da ne operirajo med nosečnostjo, če res ni nujno, kar pa je zeloo redko. Me je pa kar malo strah. A je katera od vas že kdaj bila na takem odvzemu tkiva? Boli? Kaj anastezije al kar na živo? Mojmu nisem nič povedala, ker bi se ziher na avion vsedel in priletel. Mu bom raje povedala potem, ko pride na obisk (konec meseca - šele). A je to ful narobe? Res ga nočem v skrbi spravljat, ker mogoče pa ni nič. Upanje umre zadnje Drugače pa tehtnica pravi, da sem se v zadnjem mesecu 2 kg zredila, me prav zanima kaj bo rekla tehtnica pri G, ker sem se do sedaj samo tam tehtala. Če pa drži podatek na moji tehtnici me je pa mal strah, ker to pomeni, da imam skupno že 7,5 kg plusa, kar je ogromno, pa čeprav zadnji mesec in pol nosim iste cunje in mi niso nič tesne St. Ina lepo da si se oglasila in le obveščaj nas kako napredujete, jaz navijam zate Kar pa se vaših jedilnikov in receptov tiče pa takole: brala jih bom samo še na eno oko in sprobala takoj ko po porodu shujšam, ker če zdaj začnem vse to sprobavat me lahko raznese Aja, pa vaše slikice sem si tudi ogledala, smo kar tu nekje kar se bušija tiče, mojo vam prilepim takoj, ko mi moj pošlje (mi je odnesel fotoaparat)! Uživajte in božajte svoje bušije, kaj lepega zapojte , ker sedaj baje že slišijo