|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
10.9.2007 14:26:28   
ŽogiMarogi
Oha, jaz sem se glih nabasala teh slivovih knedlnov. Vam povem, da komaj diham, moram prav vsake toliko en velik vdih naredit. Zvečer pa bodo verjetno malancane z mozzarelo, sirom in paradajzem popečeno v pečici. Mljask!

Juhej, ta vikend sva bila povabljena še na eno poroko frendice v oktobru, tako da bo potrebno kaj lepega nabavit, če se bo kaj našlo. Dekliščino bom pa verjetno mogla spustit, ker je kar dolga vožnja do štajerske, no bom videla kako se bom počutila, takrat bo glih 6 mesec. Čeprav mi bo žal, ker dekliščine so NORE!

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
10.9.2007 14:32:39   
lillchy123
Srečka nosečka, za 3d je najboljši čas med 18. in 24.tednom, ker potem je žabi lahko že na glavico postavljen in se ne vidi več tako dobro. več si lahko prebereš na temi nosečnost in porod, 12.stran.

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
10.9.2007 14:38:38   
pina-1
torcica..juti lahko spet vprašaš če ti pogledajo kaj bo. Sej greš na ČHT in ti bojo delali UZ

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
10.9.2007 14:39:01   
srečka nosečka
hvala lilchy123 user posted image - šibam brat in hitro telefon v roke

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
10.9.2007 14:41:09   
pina-1
srečka...meni so v postojni rekli, da mi bodo sporočili datum ko bodo imeli spored za november december- takrat bom glih okoli 25t noseča...

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
10.9.2007 14:48:29   
dolenjka
Zdaj je pa skrajni čas, da se vključim v debato in da malo strani "naštancamo", ker to je pa res kriza, da so nas januarčice ujele user posted image  user posted image  user posted image
Mi veselo rastemo, brcik še nisem začutila (ali pa ne vem da je to to) in res žekomaj čakam da jih.
Sem pa izvedela slabo novico od ginekologa, moj bris ni nič boljši in v sredo, ko imam pregled, mi bo naredil še biopsijo (odvzem tkiva materničnega vratu) da vidi če je rakavo. Potem je vse odvisno od rezultata, po gelefonu mi je povedal samo to, da ne operirajo med nosečnostjo, če res ni nujno, kar pa je zeloo redko. Me je pa kar malo strah. A je katera od vas že kdaj bila na takem odvzemu tkiva? Boli? Kaj anastezije al kar na živo? user posted image  user posted image  user posted image
Mojmu nisem nič povedala, ker bi se ziher na avion vsedel in priletel. Mu bom raje povedala potem, ko pride na obisk (konec meseca - šele). A je to ful narobe? Res ga nočem v skrbi spravljat, ker mogoče pa ni nič. Upanje umre zadnje user posted image
Drugače pa tehtnica pravi, da sem se v zadnjem mesecu 2 kg zredila, me prav zanima kaj bo rekla tehtnica pri G, ker sem se do sedaj samo tam tehtala. Če pa drži podatek na moji tehtnici me je pa mal strah, ker to pomeni, da imam skupno že 7,5 kg plusa, kar je ogromno, pa čeprav zadnji mesec in pol nosim iste cunje in mi niso nič tesne user posted image

St. Ina user posted image  user posted image  user posted image  lepo da si se oglasila in le obveščaj nas kako napredujete, jaz navijam zate user posted image  user posted image  user posted image
Kar pa se vaših jedilnikov in receptov tiče pa takole: brala jih bom samo še na eno oko in sprobala takoj ko po porodu shujšam, ker če zdaj začnem vse to sprobavat me lahko raznese user posted image  user posted image  user posted image
Aja, pa vaše slikice sem si tudi ogledala, smo kar tu nekje kar se bušija tiče, mojo vam prilepim takoj, ko mi moj pošlje (mi je odnesel fotoaparat)!

Uživajte in božajte svoje bušije, kaj lepega zapojte user posted image , ker sedaj baje že slišijo user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2431
10.9.2007 14:51:30   
lillchy123
jst sem se tudi danes naročila na M v LJ porodn, pa so mi rekli, da še nimajo seznama za oktober. Je pa bila gospa toliko prijazna, da me je vseeno vpisala pod 8.10., samo opozorila me je, naj konec septembra preverim, če sem res naročena. Bom pa takrat v 22.tednu, tko da se bom potem odločila a grem še na 3D al ne.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
10.9.2007 14:57:25   
lillchy123
dolenjka, eni kolegici so delali to operacijo, ko je bila že noseča, pa niso vedeli..user posted image  In je bilo z malim vse ok. Tko da, če te kaj skrbi, bi se zjokala ali pa sam pogovarjala, ti bomo prisluhnile in ti stale ob strani. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2433
10.9.2007 14:57:47   
srečka nosečka
user posted image   sem poklicala dr. Lukmana na Ptuj in se kar za jutri zmenila. Sem razigrana kot kakšen otrok.

Dolenjka - lahko ti povem samo to, da sem sama imela konizacijo, pred 4 leti in je do sedaj vse OK. Tudi sedaj v user posted image  nobenih težav. Mirno počakaj še na ta zadnji pregled, lahko se pokaže tudi izboljšano stanje in posegi ne bodo potrebni. Držim pesti zate. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
10.9.2007 15:09:41   
listek1
dolenjka, tudi sama sem imela pred približno 6 leti konizacijo in ravno tako, so mi prej odvzeli tkivo na materničnem vratu. Ni ravno prijetno, se da pa čisto normalno zdržat. Smotano je edino to, da ti potem notri zabašejo kar nekaj traku (gaze). Potem pa počakaš na izvide in ti povejo kako naprej. Držim pesti, da bo pri tebi vse ok. Samo jemanje tkiva materničnega vratu pa ni nič groznega. Ni pa nobene anestezije, samo malo ti pošprica, da ti mogoče malo omrtviči. Upam, da te nisem prestrašila in upam, da sem ti vsaj malo pomagala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2435
10.9.2007 16:43:52   
katka37
Pina, super za mehurčke, je fajn filing, ne.user posted image

Dolenjka, držim pesti, pa saj bo itak vse v redu.user posted image

Krče imam tudi jaz in pijem magnesol, pa je boljše.

Tudi mene zdaj že močno zanima, če je res fantek, kot je rekla na AC, čeprav je potem vseeno rekla, naj počakam na rezultate, pa še smejala se je zraven čudno, kdo ve, če me ni hecala, ker sem povedala, da imam doma dva fanta. Bomo videli kmalu, v glavnem se zdaj doma pripravljamo in govorimo o fantku. Kaj bo pa bo, samo da bodo rezultati dobri.

Oh, ta hrana, skoz smo lačne.user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
10.9.2007 17:24:18   
bamby
O lačne lačne! Jaz že čakam, da se mi štrudelj speče user posted image . Mi je že tašča dopoldan postregla z enim kosom. No, saj sedaj vmes, ko to pišem, sem ga mogla iti že iz pečice vzet.

Dolenjka, zate pa držim pesti, da se ti vse dobro izteče. Sploh pa smo me tukaj, da te spodbujamo!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
10.9.2007 18:39:51   
ella79
Še sem je zadišu tale štrudel. mmmm jaz bi ga tudi
Domača jabolka mam že doma, sam še čas si bo treba vzet en dan.
Jaz sem za kosilo spet filane paprike jedla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
10.9.2007 19:01:50   
srečka nosečka
Tudi jaz pristavim svoj piskrček za štrudel. user posted image  Pa filano papriko tudi.
Prava sem, me bo razneslo, saj sva bila z user posted image  na pici in sem tako sita. Pa še kar na hrano mislim. Do februarja bom imela 100 kg. user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
10.9.2007 19:56:44   
dolenjka
OJ punce, hvala, ZLATE STE user posted image  Hvala za informacije in vzpodbudo. Sej na momente pozabim kaj me čaka (čeprav itak ne vem kaj točno user posted image  ), sam pol je pa spet panika. In packa grda še kak cigaret prižgem od nervoze. Ne me kregat PROSIM sej se ful matram in čez vikend vsega skupaj nisem niti 2 pokadila user posted image  Sam hudo je k mojga ni z mano, pol se pa še mal teži kontroliram pa vso kožo okoli nohtov sem si spet pogrizla, to pa ni glih hranilno za user posted image  a ne user posted image
Sam eno vprašanje še: a tist trakec mi zdej not nabašejo al pol pri konizaciji? Kolk bom pa krvavela? Bolniška al ni tko hudo?
Še enkrat hvala za nasvete, informacije in podporo user posted image  Bom poročala kako je bilo, obljubim!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2440
10.9.2007 20:23:11   
bamby
Dolenjka, glede posega ti ne vem nič svatovat in povedat kar te zanima. Ampak cigaretom se pa v nosečnosti le odpovej, za tvoje in otrokovo zdravje. Boš?

Ja, babnice, moj štrudelj je danes res fantastičen. Sem komaj počakala, da se je ohladil. Sem pa že dva kosa zmazala. Ampak tiste filane paprike bi jest tudiuser posted image . A smo res tako požrešne, da bi vse pojedle user posted image user posted image . Jaz očitno sem user posted image . Sploh mi pa zadnje čase ful na jabolčni štrudelj vleče. Prej mi je bil boljši skutni, zdaj mi pa jabolčni paše.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
11.9.2007 7:05:45   
Lanchy
Jutro sonoseckice!
Evo ena jutranja user posted image  za vse nas. Vidim, da nas ima vecina zelooo dober apetit in da bi pojedle kar vse po vrsti... Sama se bom res mogla zacet mal nazaj drzat, ce ne bo kriza.

Dolenja, drzim pesti, da bo vse OK.

Vsem vam pa en lep dan!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
11.9.2007 7:29:11   
Lanchy
Aja, punce, pa se eno vprasanje imam... vam ginekolog/inja za pisuje podatke UZ v materinsko knjizico na str. 12. Zadnjic sva s prijateljico nekaj gledali in je zacudeno vprasala, kako to, da nimam nic zapisano? Me zanima, ce bo to se vpisala pri naslednjih pregledih,ali je pac malo "lena" pa se ji enostavno ne da, kajti moja materinska je skoraj da prazna...user posted image  Kako je to pri vas?

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
11.9.2007 7:42:25   
nuka
Oj punce. Matr ste naklofale v 2 tednih, več kot 20 strani. Se samo malo oglasim, prebrala vas bom pa bol počasi user posted image . Sem še čist dopustniško razpoložena.
Na morju sem prav uživala. Počutje je enkratno. Trebušček se je tudi že naredil. Sem bla pa presenečena ko sem stopila doma na tehtnico. Sem bla prepričana da sem pridelala kakšen kg, pa sta mi celo 2 izginila.

Kaj več pa napišem ko vas preberem.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
11.9.2007 7:55:25   
larisa
Dobro jutro,

spet delovni dan. Še jutri pol pa v GRČIJO, jeeeee....komi čakam!!!user posted image

Lanchy, da te malo potolažim. Jaz materinski knjižice sploh še nimam oziroma jo imam ampak je še nisem videla.user posted image Vedno ko sem na pregledu čakam 4 ure, pol moram pa še v laboratorij in rečejo da ne bom čakala naj kar grem in bo knjižica tam ostala, da vpišejo podatke...

Drugače pa hvala tistim ki ste si včeraj vzele čas in mi namenile kako besedico. Je potem takoj bolje!

Lep dan, se beremo

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
11.9.2007 9:02:21   
listek1
jutro! Dolenjka trakec ti dajo notri po posegu, je malo krvavitve in si 1 teden na bolniški. Tako je bilo pri meni. Vendar to še ni konizacija. To je samo odvzem tkiva materničnega vratu. Če te zanima še kaj pa kar vprašaj.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
11.9.2007 9:02:28   
pina-1
dobro jutro čvekice....

upam, da ste dobro spale. Jaz nisem spala skoraj nič. Sva se z user posted image  malček stiskalauser posted image  in pol nisem mogla zaspat, pa je začelo deževat in grmet, skratka ena noč ...... ufff...

No dopustnice so se začele vračat z dopusta nuka dobrodošla.

dolenjka vse bo v redu, držimo pesti da bo šlo tako kot mora it.

katka, še malo pa bomo vedeli, kaj boste dobili februarja...

bamby ti si me pa s tem jaoblčnim štrudlom pošteno namučila... mi se sline cedijo da bi ga zdej takoj pojedla njamnj pol.....

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
11.9.2007 9:54:02   
itata
jutro,
sem govorila s kolegico, ki so ji pa (že pred časom) odkrili napako na dojenčku glih na M. ni me prestrašla, sam prav fajn pa tud ni blo to poslušat. pa še posebej pol k sem pa jaz njej mogla povedat, da sem pa noseča... mal težek pogovor, ampak tko pride v življenju.
zdej pa pozitivno mišljenje pa delje a neuser posted image  včeraj sem imela čist naporen dan v službi, danes pa nobenga šefa ni, tko da pa čist na iziuser posted image  
pridno papcajte in razmišljajte o hrani dalje... sem pa pogrutnatala kaj pospešuje / ureja prebavo (vsaj meni): kompot iz suhih sliv, če ima katera težave (ful ne maram samih suhih sliv jest). pridne bodite.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
11.9.2007 11:32:26   
pina-1
punce, kje ste.... ni nikjer nobeneuser posted image user posted image user posted image user posted image

no jaz se pridno bašem s krekerčki, zdenka sirčki in egotom....

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
11.9.2007 11:47:37   
ella79
Kje smo? Jaz tudi razmišljam kaj bi malicala. Neki sem mislila da bom pašto, sam zdej bi pa eno tako mešano solato s tuno. Sam še ne vem kje naj jo dobim user posted image . To pa mamo želje.
Aja, popoldan bi pa jabolčni štrudel. Pomoje ga bom res kar spekla. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?