mala_pikica
|
Listek1, ne vem, koliko mi je namerila, ker ni nič vpisala v materinsko knjižico. Jaz sem že med pregledem čutila, da nekaj tiplje čisto v nožnici, potem pa mi je delala tudi vaginalni UZ in rekla, da je MV skrajšan, vprašala je tudi, če sem imela kakšen poseg na MV. Ampak jaz ga nisem imela, tako, da imam že prirojeno kratek MV. Je pa rekla, da moraš biti že zelo pazljiv pri 20mm, jaz mislim, da moj meri več. Sem pa brala, da je meja 25mm, konizacija pa se dela pri 15mm. Pa meni zelo dol pritiska sploh, če sem dosti pokonci ali pa hodim, pa vožnja z avtom me tudi moti, čutim čisto vse luknje, potem pa imam občutek, kot da mi hoče ven pasti. Res zelo me moti ta občutek, tako da jaz res počivam kolikor lahko. Sem pa imela že v 1nos. kratek MV, takrat me je napotila celo v bolnišnico, ampak se je vse vredu končalo, sem pa tudi veliko počivala. Sedaj pa mi bo naredila kontrolo čez 2 tedna, potem pa bomo videli. Jaz ti svetujem, da kar začni piti Magnesol vsaj 2xdnevno, kupiti pa ga moraš v lekarni, pa čim več počivaj in nič težkega ne dviguj. LP
|