|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
5.9.2007 20:27:39   
Mateja81
Hojla,

prosim če mi poveste kje bi pa naj bil ta 3D UZ v Velenju? Me prav zanima??

Drugače pa hudič jasni a je to vreme še normalno? Meni se ne zdi!user posted image  Že poznam kar nekaj ljudi, ki so zboleli za prehladom in vročino. tak da punce dejte se čuvat in fajn se oblecite ker zima prihajauser posted image .

Aja jaz imam pa komaj 8.10. naslednji pregled - se mi zdi da ne bom nikoli dočakala....

Lep pozdrav in bodite zdrave in v user posted image .

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
5.9.2007 21:07:48   
polonca78
a ste gledate zdele košarko z francijo? kaj je bila napeta tekma!!!!! sem klela in skakala in ploskala ... živ đumbus, potem sem pa ob zmagi še prav lepo po nosečniško zjokala. user posted image user posted image user posted image kaj smo zmagali, prav jim je user posted image user posted image user posted image user posted image francozom. user posted image

uf, moram še do konca it zlikat! se jutri beremo ;)

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
5.9.2007 23:44:05   
anandrej
U, polonca, kaj si se pa ti tak razkurila user posted image Se vidi, da je bila živčna tekma user posted image .  Drugače pa, bravo naši user posted image

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
6.9.2007 6:17:01   
Mbee
dobro jutro, joj iz dneva v dan težje vstanem, pa ne vem a je to zaradi vremena al prepozn hodm spatuser posted image še mal pa bo vikend....jupiiii da bomo mal počivale a ne?user posted image

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
6.9.2007 6:58:10   
Janey
Dobro jutro čvekice,
mbee ti pa si zeeelooo zgodnja.
Kak je brrrrrrrrr zunaj...sem se komaj iz odeje izkobacala. Bi rabla nekoga da me malo potisne ven. POl pa hitro v omaro..pa skoraj noben pulover mi ne gre čez bušota....ojoj...panika, frka, gužva, pol sem našla enga starega ko je hvala bogu dolgiuser posted image user posted image
vsaj zeblo me ne bouser posted image

lep dan vam želim

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
6.9.2007 7:24:26   
Suzi*
Jutro, čveke!!!

Ja, sem tudi jaz gledala tekmo (vse tri), pa sem bla tud živčna kot user posted image . Bi se dalo debatirat user posted image user posted image , ampak bi samo rekla BRAVO NAŠI!!! user posted image user posted image user posted image

Drugače vse normalno, sem ok, edino včeraj zvečer in ponoči mi je bilo takoooo slabo in trebuh me je bolel, zgleda da po lignjih na žaru in krompirju z blitvo, kar sem jedla popoldne v eni restavraciji. user posted image  Mislim, da jih še lep čas ne bom niti pogledala. user posted image user posted image user posted image  

Danes na jedilniku zaenkrat bolj mlečno - sadne zadeve, čakam na dostavo pekarnice, da si kupim kakšen svež kruhek ali pecivo. user posted image user posted image  Popoldne pa pojma nimam, trenutno mi še nič ne diši. user posted image

ha ha, Janey, klasični problemi, a ne?? user posted image user posted image  Jaz sem danes nataknila preko hlač, kjer imam odpet zgornji gumb user posted image user posted image  eno daljšo majčko z naramnicami, da mi ravno vse to pokrije, povrhu pa kar eno oprijeto jopčko malo krajšo, pa sem si samo zapela par gumbov nad trebuhom, tako da se buši prav krasno vidi. user posted image user posted image  Ja, mal mormo eksperimentirat s to našo garderobo, ampak saj kar gre.

Punce, a kaj pijete Mg šumeče tablete????  Jaz razmišljam, da bi blo dobro začet zaradi krčev, ki me dajajeo v trebuh.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
6.9.2007 7:34:01   
Janey
Jaz nič še nisem pila. Kalcij na zažetku. Po treba začet.
Pozabla sem za jest dooomaaaaaauser posted image user posted image  ojoj......umrla bom do 10ih do malce....šituser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
6.9.2007 7:48:55   
mala_pikica
Listek1, ne vem, koliko mi je namerila, ker ni nič vpisala v materinsko knjižico. Jaz sem že med pregledem čutila, da nekaj tiplje čisto v nožnici, potem pa mi je delala tudi vaginalni UZ in rekla, da je MV skrajšan, vprašala je tudi, če sem imela kakšen poseg na MV. Ampak jaz ga nisem imela, tako, da imam že prirojeno kratek MV. Je pa rekla, da moraš biti že zelo pazljiv pri 20mm, jaz mislim, da moj meri več. Sem pa brala, da je meja 25mm, konizacija pa se dela pri 15mm. Pa meni zelo dol pritiska sploh, če sem dosti pokonci ali pa hodim, pa vožnja z avtom me tudi moti, čutim čisto vse luknje, potem pa imam občutek, kot da mi hoče user posted image  ven pasti. Res zelo me moti ta občutek, tako da jaz res počivam kolikor lahko. Sem pa imela že v 1nos. kratek MV, takrat me je napotila celo v bolnišnico, ampak se je vse vredu končalo, sem pa tudi veliko počivala. Sedaj pa mi bo naredila kontrolo čez 2 tedna, potem pa bomo videli.
Jaz ti svetujem, da kar začni piti Magnesol vsaj 2xdnevno, kupiti pa ga moraš v lekarni, pa čim več počivaj in nič težkega ne dviguj. LPuser posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
6.9.2007 7:51:25   
polonca78
dobro jutro!
za komentar sem napisala ravno minute po tekmi in sem bila še v žaru borbe! dobri so bli naši!user posted image user posted image

Suzi*, jst še občasno jemljem elevit. ko ga pa ne, pa spijem kako kalcijevo ali magnezijevo tableto. lahko tudi donat piješ, če ga imaš raje kot šumeče tablete. jst ga videt ne morem user posted image

še danes pa jutri in dopust! jutri dopoldne imam že pregled, tako da upam, da bom še user posted image vidla, pol pa veselo na zabušavanje. sej bom kaj na vas mislila, sploh ko bom jedla. user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
6.9.2007 7:53:43   
polonca78
a se je pegica-1 kaj oglasila kako je bilo na AC? verjetno tako še čaka rezultate.

Neposredna povezava do sporočila: 2310
6.9.2007 8:03:40   
itata
jutroooo,
jaz sem sam mal na konc košarko pošpegala k je blo napet a bomo zmagal al neuser posted image  sem bila itak prej na aerobiki z Listek...
pijem pa drugač kalcijeve tablete, ker nisem glih oboževalec mleka in mlečnih izdelkov - razen sira seveda! mleka nikol ne pijem, jogurte bolj tko tko... včasih pa še kako magnezijevo šumečo tableto rujnem, ampak je treba po mojem za res dober efekt res it kupit prav tablete v lekarno... ne sam te šumečke ki se po moje ful slabo absorbirajo v telo. vsaj zdi se mi tko.
včeri sem ful zgodaj zaspala in sem danes prav naspana. sam včasih se ne morem nikakor naštimat. načeloma spim na trebuhu. zdej pa tko na boku, sam ni tko fajnuser posted image
men je pa trebuh (obseg) zrastel od prejšnjega tedna samo 1 cmuser posted image  G mi ni nič rekla, da bi blo kej narobe al kej al pa, da dojenček ne bi bil dost velik - vse je štimal zadnjič, pa zdej ne vem a se mi je vse pač tko notr pa v hrbtenico stisnilo al kako je to? tamaučka poslušam vsak večer, tko da vem, da je tam... sam trebuh pa ne vem no kako je s tem... sej če maš velik trebuh tud ne veš kako dojenček notr raste a ne? sam zdi se ti pa psihično, da zihr ful raste k trebuh raste...

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2311
6.9.2007 8:26:58   
larisa
Pozdravljene čveke,

ste pa tolk načvekale, da sploh ne morem za nazaj prebrat, ker mi čas v službi tega ne dopušča, tko da se zdej počutim čist out, kot da sem ven iz skupine padla, ko nič ne vem kaj se kej dogaja z vami. (žal še vedno nimamo neta doma)user posted image

Sej ne vem če ste že kaj govorile o tem, ampak me zanima če katera razmišlja o porodu z ultivo ali epiduralni??

Pa pa

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
6.9.2007 8:27:00   
ŽogiMarogi
jutročko!

jao, je mraz al sem jaz tako zmrzljiva, imam že dva dolga rokava oblečena! Včeraj zvečer pa sem na kauču bila že z deko pokrita, danese zjutraj sem pa v kopalnici že pečko upalila, saj je bila prav ledena. Bo verjetno tudi povišana vročina kriva, da mi je bolj mraz. user posted image

Tud jaz gledam košarko že tri dni, pa ne da mi je tako zlo všeč, sam kaj ko dragega ne zmakneš. Pol pa mi zgoraj nabivamo,  štuk spodaj pa njegovi starši. Si predstavljate kaki đumbus je! Po moje se sosedje križajo. user posted image . So me pa prav malo presenetili naši, saj vedno vodijo po kake 15 pik in v zadnji minuti zgubijo. Tokrat je očitno srečna na njihovi strani. user posted image

Včeraj mi ni uspelo z šefom govorit, saj je imel non stop neke stranke in sestanke, danes ga pa ni. Ufff, ma bo že, pej jutri.

Danes pičim v knjižnjico, sem bila pridna med dopustom in sem celo tri knjige prebrala, kot že dolgo ne. Bom pa pogledala za kako nosečniško knjigo oz. rojstvo in dojenček... A ve kaj berete - no tiste, ki so v prvo nosečke?  Do zdej sem samo nekaj revij "Nosečnost" prebrala.
Se bo kmalu potrebno pozanimat kdaj se kaka šola za  user posted image  začne. user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
6.9.2007 8:35:41   
pina-1
dobro jutro..no prinas je mrazzzzzzzzzz. sem se danes kar zimsko oblekla. Inj a sem si dala zloglasne dokolenkeuser posted image user posted image user posted image .
Polomca ti za ziher kakšen kos zimske obleke s sabo na morje vzami....

Glede vitaminov, jaz ne jemljem nič. Priznam. POjem pa kar nekaj sadja in zelenjave. Bom pa verjetno šla tudi jaz po Magnesol 

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
6.9.2007 8:46:23   
Janey
Žogi marogi jaz sem prebrala skoraj celo knjigo Nega matere in otroka, ne vem kdo je napisal ampak res krasna knjiga. Ampak vem da ko bom rodila bom še enkrat brala vse.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
6.9.2007 9:02:09   
mlavla
živjo sonosečke...
vidim, da ste že kar razgovorile...mene danes čaka spet študijski dan oz. čepenje v knjižnici...

ena  je spraševala o epiduralni..mene zaenkrat še nič ne mika...čakam,da mi o tem pove kaj iz prve roke kolegica, ki ima PDP 1.10. in se je odločila zanjo...no, ampak vseeno mislim, da bom kar naravno rodila, če bo le vse po sreči...

pa ravno sem se hotela pohvaliti, da že dva dni nisem bruhala..pa sem mogla glih zdajle iti....ampak zadeva se je že zelo izboljšala zagotovo za 80%!!

vidim, da imate nekatere težavo z garderobo..no saj je pri  meni podobno..s tem, da moram nujno v čimkrajšem času kupiti kakšno bolj udobno pižamo....saj me ravno čez bušija vse tišči, pa že tako imam probleme s spanjem...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
6.9.2007 10:19:38   
pina-1
danes vse spite ali vse delate, koni nikjer nobeneuser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
6.9.2007 10:27:51   
Marusah
Evo mene...z malo zamudeuser posted image  se že celo jutro ubadam z umivanjem glave. Je mali prinesel domov uši in seveda sem jih tudi jaz dobila. Tko, da sem bila zjutraj taprva v lekarni in glede na to, da imam dolge lase sem se pošteno namučila, da sem jih spravla stran. Zdej pa samo perem in perem (posteljnine, brisače, obleke,...skratka vse s čemer sva bila v stiku), pa še suši se za en d...
Še pozajtrkovat nisem uspela, tako da si grem sedaj skuhat eno kavico pa sveži rogliček... 

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
6.9.2007 10:38:09   
lillchy123
Jaz tudi zaenkrat razmišljam o naravnem porodu, bom pa še malo vprašala sestrično, ki je babica. Sem pa tudi že gledala šole za nosečnice, pa piše, da je namenjeno nosečnisam po sedmem mesecu? user posted image  

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
6.9.2007 10:40:36   
lillchy123
aja, moj jedilnik bo pa dones tak kot včeraj.user posted image   Za zajtr višnjeva blazinica, ravnokar sem pojedla krožnik segedina, za malico hruške, kosilo pa spet segedin.... Še malo pa se bom v zeljnato glavo spremenila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
6.9.2007 10:43:44   
pina-1
lillchy ti meni take lušte s tem segedinom delaš...rpi nas bo za vikend definitivno zelje!user posted image user posted image

jaz pa od danes naprej ne morem več spati na trebuhu...sem se to noč parkrat poskušala tako naštimat pa ni bilo dobro.... uhhhhhhhh...

Neposredna povezava do sporočila: 2321
6.9.2007 10:48:02   
lillchy123
Pina, jst bom pa jutr jokala, ker mi ga bo zmanjkalo! user posted image   Jst tud ne morem več spati na trebuhu in sem si naročila eno blazino za telo in neckermana. Sem dones spala ko user posted image ! Imajo pa takšne blazine zdaj tudi v lidlu, pa tudi prevleke zanje prodajajo.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
6.9.2007 10:51:05   
pina-1
lillchy a si zadovoljna s to blazino? sem si jo mislila tudi jaz kupit pa nisem preveč prepričana kako je.  če je ok bom šla danes v lidl pogledat če jih še majo in takoj kupim eno.

Neposredna povezava do sporočila: 2323
6.9.2007 11:00:58   
lillchy123
Pina, jst sem dones končno spet lahko pančkala na trebuhu in je bilo user posted image . Ampak zdej je buši še majhen, ko bo večji, bo treba kupit še kakšno. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
6.9.2007 11:03:48   
itata
nismo se skrile. jaz sem mela res mal gužvice zdejle. sem delala prejšne tedne bolj počas, pa se mi je mal nabral. ampak sem zrihtala in ni panike.
pina jaz tud ne morem več spat na trebuhu. beda totalna.
za porod še ne vem. me blazno mika, da bi se kej "zadrogirala", ker ne čutim potrebe, da bi me ful bolel, če ni nujno. sam moram se še mal pozanimat kako je s tem. itak dajo epiduralno za vsako operavijo pod pasom, tko da ni glih neki posebnega in me to ni strah. isto se bom pa tud jaz z mamo od ene prijateljice pogovorila, ki je babca - ta bo že vedela mi kaj pametnega svetovat po toliko letih izkušenj (je že v penziji).
lillchy - jaz sem sicer zasledila, da od 6. meseca naprej naj bi šel. ampak jaz bom šla še z eno kolegico in bom šla že kar oktobra (glih 6. mesec), ker ima ona za rodit že decembra - sej me ne morejo glih zavrnit ... vsaj po mojem da neuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.