|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
26.7.2007 8:20:45   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Sem pa včeraj, čisto na spodnjem delu trebuha začutila neko čudno zbadanje, nato se uležem in tipam. Kot bi bila majhna bunkica. Pa mi moj reče, da je morda glavica. Kaj menite? Po moje se nama obema malo meša - s trezno glavo, menim, da je to skoraj nemogoče.

Kako se naredi, da ko klikneš na im uporabnika nastane trakec, ki pove trajanje nosečnosti in dneve do poroda?

Hja, jaz mislim, da si ti čutila maternico, ker detece je čist premajhno, da bi ga čutila kaj šele otipala glavico. Ko bo tolikšno, da ga boš tako čutila, boš pa tudi videla kakšno izboklino, ko se bo pretegoval in bo "ven pogledala" kakšna nogica al pa ritka al pa glava. user posted image  Tisto je pa res luštno in zanimivo gledat ko se vse premika, edino ni fajn, ko ti začne po mehurju skakat. user posted image user posted image user posted image

Trakec....greš zgoraj desno na ekranu na "Moja ringaraja" in v PROFILU zrihtaš, če hočeš, da ti kaj napiše v trakec. Tiste trakce pa si narediš na raznih internetnih straneh (poglej malo po naših trakcih, pri vsakemu piše na kateri strani je narejen) in potem skopiraš v tvoj profil.

Tako, jaz sem danes spet lena za delo v službi, ampak se moram mal pomatrat, a ne? Se tolažim, da itak ne bom več dolgo v službi....user posted image   Trebušček je uredu, občasno me zgrabi kakšen krč v okolici popka.....A SE ŠE KATERI TO DOGAJA????   Poleg občasnih mučnih občutkov v trebuhu in večne utrujenosti je pa to tudi vse od nosečniških težav. Kako kaj ostale danes? Je bilo ponoči tako lepo za spat, samo kaj ko bi jaz še za kakšni dve urci potegnila tole spanje. user posted image

Uživajte!

lp, Suzi 10tuser posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 776
26.7.2007 8:34:32   
Suzi*
pozabila.....user posted image

itata - bravo za NS!!!!!  user posted image  Pa zate ker si taka kot si!!!!user posted image

Ella - jaz sem ta teden povedala eni sodelavki (sva sami trenutno v službi - dopusti), ostalim pa povem naslednji teden, ko se vrnejo z dopusta. Najprej seveda šefici. user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 777
26.7.2007 9:24:12   
pina-1
dobro jutro.

itata bravo za NS!!!!!

ella jaz sem že vsem povedala da sem user posted image , ker se mi tudi že ornk pozna.
Mislim, da me jutri moja G ne bo vprašala kako je... bo kar sama vidla uakaj sem tamuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 778
26.7.2007 9:48:31   
srečka nosečka
suzi * - hvala, hvala, hvala
sem že dodalauser posted image

saj sem bila prepričana, da je nemogoče čutiti otroka, samo ... tako je če si prvič user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 779
26.7.2007 9:50:07   
polonca78
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

01. mala_pikica,?let, 2.user posted image (?) pregled:?
01. zoya24, 28let, 2.user posted image (B+) pregled(NS):31.07.
02. user posted image ella79, 28let, 1.user posted image (A-) pregled:20.08.
02. nizy, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
02. bleščica, 29let, 2.user posted image (?) pregled: ?
03. pajkica, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
04.
Lanchy, 27let, 1. user posted image (A+) pregled:10.08., NS: 24.07
04. brina2006, 30let, ?.user posted image (?) pregled: ?
05. itata, 29let, 1.user posted image (?), pregled (NS): 25.07.
05.
srečka nosečka, 30let, 1. user posted image (?) pregled:02.08.
05. maja80, 27let, ?.user posted image (?) pregled:(NS) 30.07.
06. Janey, 22let, 1.user posted image (0) pregled:(NS) 31.07.
06. polonca78, 28let, 1.user posted image (A-) pregled:03.08.
09. p@tricij@, 28let, 3.user posted image (0+) pregled:23.07.
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. misar, 25let, 1.user posted image (?) pregled:(NS) 06.08.
09. anandrej, ?let, ?.user posted image (?) pregled: 10.08.
11. Mbee, 24let, 1.user posted image (?) pregled:?,NS: 30.07.
11. katka37, 37let, 4.user posted image (?) pregled:01.08.
13.
livia, 31let, 2. user posted image (?) pregled:(NS) 03.08.
14. listek1, ?let, 1.user posted image (?) pregled:07.08.
14. ŽogiMarogi, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
14. mary_lou, 23let, 1.user posted image (?) pregled:06.08.,
15. Meti7707, 24let, 1.user posted image (AB) pregled: 08.08.,09.08.
16.
mlavla, 23 let, 1. (B+) pregled:24.08.
17. dolenjka, 30.let, 1.user posted image (0+) pregled:16.08.
18. Mateja81, 25let, 1.user posted image (0+) pregled:(NS) 08.08.
19. Minky, 28let, 2.user posted image (?) pregled:02.08.
20. BarbikaB, ?let, 2.user posted image (?) pregled:08.08., NS:14.08.
22. melanija, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. Suzi*, 31let, 2.user posted image (?) pregled:07.09., NS:14.08.
22. Lara76, 30let, 1.user posted image (B-) pregled: 09.08.
22. lillchy, ?let,?.user posted image (?) pregled: (NS) 10.08.
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
24. mojani, 28let, 1.user posted image (?) pregled: 27.07.,NS: 10.08.
25. Kuba, 30let, 1.user posted image (?) pregled:(NS) 18.08.
25. nuka, 31 let, 3.user posted image (AB+) pregled: (NS) 13.08.
26. amaya, 29let, 1.user posted image (B+) pregled:17.08. , NS:17.08.
26.
tamala_82, 24let, 1. user posted image (?) pregled: 07.09., NS:14.08.
27. pina-1, 29let, 2.user posted image (0+) pregled: 27.07.
29. torcica, 30let, 2.user posted image (A-) pregled:01.08, NS:13.08.
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled:23.07.
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled:?
? Lejči, 31let, 2.user posted image (?) pregled:08.08.

lillchy, čestitke in dobrodošla med februarskimi čvekami in čvekačem!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 780
26.7.2007 9:54:47   
polonca78
seznam glede na datum pregleda:

27.07. mojani
27.07. pina-1

30.07. Mbee (NS)
30.07. maja80 (NS)
31.07. zoya24 (NS)
31.07. Janey(NS)
01.08. katka37
01.08. torcica
02.08. Minky
02.08. srečka nosečka
03.08. livia (NS)
03.08. polonca78
06.08. mary_lou
06.08. misar (NS)
07.08. listek1
08.08. Meti7707(pregled, NS)
08.08. Lejči
08.08. Mateja81
08.08. BarbikaB
09.08. Meti7707 (NS)
09.08. lara76
10.08. mojani (NS)
10.08. Lanchy
10.08. lillchy (NS)
13.08. nuka(NS)
13.08. torcica (NS)
14.08. tamala_82 (NS)
14.08. Suzi*(NS)
14.08. BarbikaB (NS)
16.08. dolenjka (pregled,NS)
17.08. amaya (pregled,NS)
18.08. Kuba (NS)
20.08. nuka
20.08. ella79
24.08. mlavla
07.09. tamala_82
07.09. Suzi*

pina-1 in mojani, uživajta v gledanju in brcanju vajinega user posted image . držim pesti, da bo vse tako kot mora bit!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 781
26.7.2007 10:08:47   
pina-1
polonca hvala za želje ampak to je šele jutriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii in mislim da bom šla kar brez UZ mimo, ker imam moja G v petkih samo ambulanto. Mogoče pa na UZ-june bo nihče delal ker so dopusti pa bo vseeno hotela videt mojao pikico in jaz tudiuser posted image user posted image user posted image
vsekakor bom jutri popoldne poročala kako in kaj,

Neposredna povezava do sporočila: 782
26.7.2007 10:12:29   
polonca78
Janey, kako pa to da ti ni naredila UZ? user posted image potem nisi videla svojega pikca? in kaj sta pol počeli? že jst sem bila malo iz sebe, ker mi je pozabila zmeriti koliko je velik, ampak sem ga vsaj videla!

ella, sem opazila, da si prav tako RH negativna in sedaj nas v 28. tednu čaka igG anti-D. kaj sploh je to? sej mi je tko na hitro razložila za kaj gre, samo sem bila kot ponavadi pri G raztresena in mi je bore malo ostalo od razlage.user posted image

itata, juhuhu! user posted image user posted image je luštno gledat svojo pikico, a ne? mene kar mika, da bi si nabavila Angelsound in bi ga lahko non-stop poslušala, samo na žalost je malo drag. user posted image

srečka nosečka, samo da je vse v redu! user posted image user posted image ker če to, da te ni na spregled pomeni, da je vse v redu in se fino počutiš, potem upam, da se bore malo beremo.user posted image user posted image user posted image

na splošno sem pa enkratne volje! sicer ponoči nekaj ne spim, se zbujam nekje ob 2:30 in sem kako uro budna. tako da mi že počasi zmanjkuje knjig.user posted image moram spet v knjigarno.user posted image enkratne volje sem pa, ker je dragi jutri vzel dopust in greva na morje. user posted image bom pridna in ne bo nič intenzivnega delala, v vodi se bom samo namakala in kazala nove kopalke (večje joške rox!!user posted image user posted image ), pa knjige brala. mmmmm....točno to rabim. tako da moram še kake malenkosti danes postorit, potem pa spakirat in gremoooooouser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 783
26.7.2007 10:15:05   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

polonca hvala za želje ampak to je šele jutriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii in mislim da bom šla kar brez UZ mimo, ker imam moja G v petkih samo ambulanto. Mogoče pa na UZ-june bo nihče delal ker so dopusti pa bo vseeno hotela videt mojao pikico in jaz tudiuser posted image user posted image user posted image
vsekakor bom jutri popoldne poročala kako in kaj,

vem, samo grem jutri na morje in me ne bo, da bi držala pesti oz. pesti bom že držala, samo na forumu ne bom nič napisala! upam, da boš vseeno lahko videla svojo pikico.user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 784
26.7.2007 10:51:03   
itata
Sem bila takoj zjutraj še pri ginekologinji. Polonca tebi sporočam za naš seznamček, da sem A+ krvna skupina in, da imam naslednji pregled 24.8.
OMO je celo vprašal kako je bilo včeraj, če je vse ok. Sem mu tudi slikco pokazala iz UZ pa je čist hlado samo rekel "dobro". Tolk o navdušenju očeta. Ampak danes mi je že spet bolj vseeno na to temo. Važno je samo to, da se jaz ok počutim in da je na UZ bilo vse ok in, da grem za 2 tedna lepo na morje kmalu in si odpočijem psihično od vse te zmede.
Hvala pa vsem za lepe besede:) Danes sem spet veselauser posted image
Pridne bodite in pazite nase.

Neposredna povezava do sporočila: 785
26.7.2007 11:24:41   
amaya
Polonca: samo za seznam sem B+

Itata: bravo tako se dela

Pina-1: javi kako je bilo na pregledu...a je to danes...ej grawe...odkra sem na dopustu nimam pojma katerega smo, kakšen dan je, leto, kako mi je ime...vse sem izklopila...

Včeraj sem prvič nekaj kupila user posted image . Bedasto vednar uporabno...termometer za vodo v obliki hippoja . Je roza barve. Pa pokažem mojemu, on pa takoj: ja zakaj pa roza, če je fantek user posted image . On itak ve vseuser posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 786
26.7.2007 11:58:45   
polonca78
amaya, sej je že vnešeno ;).
z dragim se prav brzdava, da čisto ne ponoriva in vse kupiva že sedaj. user posted image user posted image user posted image
da povem kaj imava:
- ok, naslednji vikend barvava stene otroške sobe (ena bo rumena,ena zelena, ena roza in ena modra),
-za na roza steno imava take penaste nalepke z motivi medvedka puja,
-za na modro steno imava nalepke z motivi nemota,
-penast meter za merjenje višine za na steno v motivu medvedka pu,
-velika penasta nalepka medvedka za na vrata,
-mostiček pod katerega ga položiš in iz njega bingljajo razne igrače, ki piskajo, šumijo,igrajo,...poleg teh, ki jih dobiš v paketu, sva jih še posebej dokupila,
-kača, ki se navije okoli roča vozička (tistega pri dojenčku) in dol binglajo igrače,
-1 ropotuljo,
-1 lajno oz. tist, ko mu potegneš vrvico, se nazaj navija in igra,
-1 svinjsko glasno piskajočo živalco (že komi čakam, da me bo ob živce spravljal!!user posted image ),
-1 igračo za v posteljco,
-1 pajac (tega sem kupila celo preden sem bila noseča),
-3 the dog pliškote,
-ščitnike za vogale mize, da se ne bo butnil (mava zelo moderno pohištvo z ostrimi robovi),
no, mislim da je to zaenkrat vse.user posted image user posted image da ne govorim o tem, da imam že 100% izbrano pohištvo (vključno z posteljo normalne velikosti). da sem pa hotela že kupit samostoječ stolček za hranjenje, sem pa tko že povedala.user posted image user posted image ne ne, najin otrok sigurno ne bo razvajen. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 787
26.7.2007 12:14:44   
amaya
uau...ti si pa hitra...al sem že povedala...joj...sploh mi ne dela več glava

Neposredna povezava do sporočila: 788
26.7.2007 12:16:54   
amaya
ponavlja...uau..ti si pa hitra..bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz zaenkrat samo gledam, ker štalco še rihtava, tako da me čaka opremljat celo hišo...še bo zanimivo...zato pa sedaj počivamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 789
26.7.2007 12:39:25   
ella79
polonca78 - sta pa res pridna. Midva sva rekla, da pred jesenjo, ne bova nič kupovala. Oz. jaz nočem, ker drugač bo do poroda tooook dolga, da si potem ves nevčakan. Pa sej ne da bi čakala do zadnjega tedna, najmanj en mesec prej bo pa sigurno vse pripravljeno.
Vse, ki imamo krvno skupino A-, dobimo v 28. tednem injekcijo, da ne bi naše telo začelo ustvarjati protitelesc v primeru, da je otrok pozitivne krvne skupine. Mislim da pa drugo dobiš takoj po porodu, če je otrok druge krvne skupine.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 790
26.7.2007 12:53:40   
pina-1
polonca vidva sta pa res hitra. bravo. ni nismo še nič kupili. pa saj imamo še vse od taprve. bomo počakali da se spol vidi in potem bomo kupili par stvari....

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 791
26.7.2007 12:58:31   
p@tricij@
živjo,
kako ste kaj? po nekaj dnevih se vam spet oglašam ter poročam moj pregled.
v ponedeljek sem bila pri G in mi je naredila UZ, kjer je ugotovila da je pikica velika 5 cm. dobila sem eno sličico. prestavila mi je PDP na 3.2.2008. vendar mi nikakor ta izračun ni všeč, kajti bi morala zanositi na dan, ko sem dobila Muser posted image  pa tudi vem tista dva datuma, ko sva z možem brez kondoma. to je 18 oz 23 maj. ali se lahko zanašamo na te napravice, ki nam izračunajo PDP?
naslednji pregled imam 4.9. takoj po pregledu, ki ga ima moja sestra, ki je user posted image  5 mesecev. naredila  mi bo bolj podroben UZ ter vse zmerila in pregledala organe. takrat pa bo še enkrat določila PDP.

drugače pa nima še bušija samo zize me bolijo in se večajo...

komaj pa čakam, da bomo šli malo na morje se namočit, kajti spet ta vročina.

lepo se imejte

pa - pa

Urh, Anastazija, Žan - moji trije sončki

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 792
26.7.2007 13:08:09   
MetiLu
Živjo punce, jest se pa že dva dni vlečem ko megla, zjutraj komaj vstanem, pridem v službo, se vsedem za mizo in že dremam. Komaj zdržim čez dan, nobene enregije...user posted image .

Midva za najino pikico tudi še nisva nič kupila, sem rekla, da počakam vsaj do nuhalne, čeprav me prov v trgovine vleče za voziček gledat user posted image . Sobice še ne urejava, ker je sploh nimava user posted image , imava pa veliko spalnico, tako da bo vsaj kakšno leto pri nama, potem bova pa midva najino posteljo premaknila na galerijo (ki je nad kuhinjo in dnevno sobo - nekakšen odprt prostor) in si bova zgoraj uredila splanico, da bo najino dete imelo prostor zase, pa najbrž še za kakšnega bratca ali pa sestrico. Kako pa ve urejate prostorsko stisko - seveda, če jo imate?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu p@tricij@)
Neposredna povezava do sporočila: 793
26.7.2007 13:08:55   
Suzi*
polonca - uauuuu, to pa je brzina! user posted image user posted image  A sta dolgo delala na otročku????  Vidiš, meni pa zdaj pri drugem ni treba sploh nič razmišljat. user posted image  Imamo vsega vrh glave dovolj. Edino, če bo punčka, bomo kaj punčkastega za oblečt seveda dokupovali pozneje. user posted image

Amaya....wellcome to the club! user posted image  Ampak počakaj, po porodu šele pride ta prava pozabljivost. pri meni je bila kar kriza....kot da bi mi del sivih celic odmrl. user posted image user posted image user posted image  Sploh nisem bila sposobna si zapomnit karkoli drugega razen stvari o otroku. ....za to sem pa leksikon! user posted image   Pa bravo za roza termometer. user posted image  Jaz sem tudi tega kupila v rumeni barvi, ker nisva vedela, kaj bo!  Pogumno, ja tale roza! user posted image user posted image

srečka nosečka....lep trakec!!! user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 794
26.7.2007 13:15:18   
Kuba
Punce a vam se že vsem zelo poznajo bušiji? Jaz sem namreč še vedno ravna user posted image  .. hm ... 

imate tudi ve zjutraj GROZNE probleme pri ustajanju ? user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 795
26.7.2007 13:17:49   
Suzi*
P@tricij@, PDP se vedno, ko je ciklus normalen, določa od prvega dne zadnje menstruacije!!!  In ne od ovulacije oz. dejanske zanositve. Ne skrbi, G že zna določit ta dan!!!! user posted image  Ne se s tem obremenjevat. Nosečnost pač traja 40 tednov od prvega dne zadnje menstre.

Meti, tole bosta super zrihtala s prostorom. Meni so fuuuuul všeč galerije!!!!  user posted image user posted image  Mi imamo 3ss, in bosta pač v eni sobi oba otročka. No, prvega pol leta bo mali/a pri nama zraven posteljice v košku, potem ko ga bo pa prerasel, gre pa v otroško posteljico, kjer je zdaj naše dete, on pa v tapravo posteljo, ki jo že imava. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 796
26.7.2007 13:21:08   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Kuba

Punce a vam se že vsem zelo poznajo bušiji? Jaz sem namreč še vedno ravna user posted image  .. hm ... 

imate tudi ve zjutraj GROZNE probleme pri ustajanju ? user posted image

Ja, meni se zdi, da se mi že kar pozna. Sicer odvisno od tega kaj oblečem, ampak danes imam eno tuniko čez rit, in tako poudari trebušček, da je res očitno, da sem user posted image .

Zjutraj pa.....eh, ne sprašuj. user posted image  Pa o energiji popoldne ali zvečer tudi raje ne....user posted image user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 797
26.7.2007 13:29:40   
maja80
Jaz sem ful napihnjena in od tega se mi mal pozna buhi. drugače pa komi čakam nosečniški trebuh. jeej! glede vstajanja pa ni take panike, sam včasih me taka utrujenost daje da je joj. bi kr skoz ležala in nič počela.

papa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 798
26.7.2007 13:32:37   
Janey
Joj jaz se tut tak težko vstanem. Kar naprej prestavljam budilko, potem pa letam ko kura okoli. Vsak dan nekaj pozabim.

Trebuček se mi sicer ne pozna tak, ampak hlač pa vseeno ne morem zapret...bedasta faza

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 799
26.7.2007 13:36:24   
MetiLu
Jest se ne morem odločit a se mi že pozna ali sem še vedno samo napihnjena. Hlače mi niso nobene več prav oz. ne morem jih zapet, razen enih lanenih, ki so mi bile prej prevelike user posted image . Je pa res, da pred 14 dnevi, ko me je najbolj dajala napihnjenost, sem imela zjutraj še čisto plosk trebuh in se je napihnil čez dan, sedaj sem pa že jutraj okoli pasu malo bolj okrogla. Pa zvija oz. špika me v spodnjem delu trebuha že dva dni (cca. 2x na dan). A je to normalno?

Ja Suzi, sej meni je najina galerija tud ful všeč user posted image , čeprav se mi ne lušta gor spat. Sva predlani kupila novo stanovanje v manasardi manjšega bloka, pa je najnižji del mansarde visok 2 m (splanica), tako, da sta imeli kuhinja in dnevna soba (vse v enem prostoru) 4m visok strop pa okna tudi na vrhu, tako da mi je bilo trapasto, da ne bi izkoristila prostora. Sicer sva imela par mesecev celo štalo v stanovanju, ko smo to preurejali, samo zdej je pa prov fajn, sva pridobila dodatnih 9 m2 prostora. Zaenkrat je gor računalniški kotiček, komot pa bova uredila prostor za spat. Je fino za začasno rešitev prostora, ker nama manjka ena mala sobica. No, sem se mal razpisala user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?