|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
26.7.2007 14:00:22   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Polonca - uauuuu, to pa je brzina! user posted image user posted image  A sta dolgo delala na otročku???? 

eeeemmmmmm user posted image ......ne, je ratalo v prvem mesecu. user posted image vse to sva akumulirala v 12 tednih in 2 dneh. user posted image sploh ni tok težko - greš v vsako otroško trgovino za katero veš in vsakič kupiš najbolj pisano zadevo, ki jo imajo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Meti7707, šele sedaj sem opazila, da imaš v avatarju svojo poročno sliko! 07.07.07 a ne? sem si prav zapomnila? ajaaaaaaaa....zato si 7707. sem mal pri ta počasnih user posted image čestitam!!! si kaj jokala od sreče? jst sem bolj cmerave sorte in sem na gradu med obredom smrkala. sem samo upala, da ne bo na slikah zgledalo kot da so me prisilili, da sem tamuser posted image . a sta šla kam na poročno? kolegica se septembra poroči in je rekla, da je letos bila cela euforija zaradi treh sedmic. še enkrat čestitam!!user posted image user posted image
ne, midva na srečo nimava prostorske stiske. imava 4,5 sobnega, tako da hočem doooooost otrok.user posted image

ugotavljam, da imam vedno več energije. čim sem naspeedirana! pa tud slabosti ni več. končno. še 4 dni in sem v 2. tromesečju. jupi!!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 801
26.7.2007 14:03:15   
amaya
Suzi: sem kupila roza ker je bil ednini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 802
26.7.2007 14:04:33   
amaya
Kuba: jaz sploh ne vstajam...do 19.00 ure...sem ratala kot tisti ta hudi najstniki, ki so celo noč v Gavjoliju potem pa cel dan ležijo in spijo...evo to sem jazuser posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 803
26.7.2007 14:10:54   
pina-1
ojla...pa ste vse prišle malo čvekat. je blo neko zatišje tu gor....

ko govorite o bušijih jaz raje nebi komentirala. sem že tako pošteno okrogla, da mi redkokdo verjame da imam PDP februarjauser posted image . Mi je včeraj ena sodelavka prinesla njene nosečniške stvari, ki jih je ona nosila lani poleti. Rodila je septembra. Meni so že zdej vse hlače pravuser posted image user posted image user posted image

P@tricij@, tudi pri meni se ne ujema izračun PDP-ja. Jaz vem točno kdaj sem imela O, ker sem si merila BT in opazovala sluz. To je bilo točno na 9. dan cikla in sem po mojih izračunih celih 5 dni več noseča kot pravijo vsi koledarčki. Bomo videli kaj bo jutri moja G rekla....

Mi smo tudi v polni fazi urejanja sobe. Grem jutri v nabavo laminatna in gips plošč. Moramo spalnico komplet renovirat. Eno leto bomo še midva noter pa dojenček. Pol se bova pa midva v malo sobico preselila otroka pa v veliko..... Do februarja morava vsaj veliko zrihtat.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 804
26.7.2007 14:11:51   
Suzi*
Meti, čestitke za poroko!!!!! user posted image user posted image Meni je tudi šele zdaj potegnilo!  A se da še kakšne slikce videt? Jaz sem kar obsedena od porok in slikic nevest..... user posted image

Polonca, res dobra strategija! Ultra brzina!! user posted image  Da ne bosta do poroda že vse trgovine izropala. user posted image

Amaya, faca!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 805
26.7.2007 14:14:16   
pina-1
polonca jaz sem tudi bol kot sem naspidirana bolj imam energije... samo težko se je pripravit do raznoraznih opraviluser posted image

met7707 jaz sploh nisem zasledila da si se pred kratkim poročila ČESTITKE. in dobrodošla v klub poročenih.

polonca, a tudi ti si jokala...jaz sem komaj DA rekla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 806
26.7.2007 14:17:07   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

ko govorite o bušijih jaz raje nebi komentirala. sem že tako pošteno okrogla, da mi redkokdo verjame da imam PDP februarjauser posted image . Mi je včeraj ena sodelavka prinesla njene nosečniške stvari, ki jih je ona nosila lani poleti. Rodila je septembra. Meni so že zdej vse hlače pravuser posted image user posted image user posted image

Pina, mislim, da se nama ful pozna na trebušku zato, ker sva v drugo noseče. user posted image  No, glede na to, da sem že v prvo imela trebuh kot da bi medicinko pojedla, kaj bo šele v drugo??? user posted image user posted image user posted image  Se pa zaenkrat še v velikem krogu izogibam nosečniških cunjic in probam izkoristit moje obleke iz različno "težkih" obdobij. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 807
26.7.2007 14:21:34   
Suzi*
No, pa dajmo še poroke obdelat.......... meni se je cel poročni dan solzilo eno oko, po moje zaradi kakšnega prahka od make upa, pa so vsi mislili, da solzice točim, pa da sem tako ganjena. user posted image  Celo matičar je to vključil v svoj govor, je rekel, kako ceni kakšno majhno solzico v kotičku učkov.....  user posted image user posted image   No, saj ne rečem, da ganjena nisem bila ampak jokat se pa ne sme, zarad make upa... user posted image

Zdaj mi pa že enkrat rečte, da naj neham morit tle gor....... user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 808
26.7.2007 14:25:27   
MetiLu
Jap, 7.7.07, samo midva sva imela ta datum izbran že od prvega meseca, ko sva se spoznala (sej ni tako dolgo nazaj - 2,5 let), ker so naju vsi hecali kdaj se bova poročila, ker sva bila res kot skupaj zlepljena. Pa sva se hecala in rekla 7.7.2007, ker je glih sobota. Sva datum izbrala, še preden sva vedela, da bo tok popularen. No,potem pa je prišlo leto 2007, pa sva januarja rekla, no, pa se dejva user posted image  - poročit mislim user posted image user posted image user posted image . In je ta datum ostal.
Polonca, hvala za čestitke user posted image  Ja, jest sem jokala v cerkvi, ker sva imela poroko z mašo in ko je župnik ravno začel delit hostije, nam je zbor zapel tisto lepo pesem Marija skoz življenje. Men je ta pesem tok lepa, da so se mi prec solze ulile (to pesem so igrali na Titaniku, ko se je potapljal... , če veš katero mislimuser posted image ). Na poročno potovanje nisva šla, ker nisva mogla uskladit dopusta po poroki. Pa še nosečnost je vmes prišla user posted image , tako, da si kakšne eksotike ne bova privoščila, ker bo treba en kup stvari za user posted image  nabavit. Tako sva se odločila, da greva letos v Črno Goro, ki je meni zelo všeč in že par let čakam, da jo bom spet lahko obiskala user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 809
26.7.2007 14:27:36   
pina-1
suzi, jaz ne upam niti pomislit na moj trebuh iz prve nosečnosti. Sem konec januarja merila v obseg 118 cm, eodila sem pa aprilauser posted image  . kako bo pa tokrat... uh ne upam popmislit.

jaz  tudi prov nosečnoških oblek ne nosim še. Mam same take na lastiko pa širše v pasu, bodo pa prov kamlu tudi tiste na sporedu. samo jih moram prej zlikat. Pa smo spet tam....

suzi ne odhajaj, jaz sem še eno celo uro v službi pa se mi ne da kaj dosti delat......

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 810
26.7.2007 14:29:08   
polonca78

polonca jaz sem tudi bol kot sem naspidirana bolj imam energije... samo težko se je pripravit do raznoraznih opraviluser posted image

met7707 jaz sploh nisem zasledila da si se pred kratkim poročila ČESTITKE. in dobrodošla v klub poročenih.

polonca, a tudi ti si jokala...jaz sem komaj DA rekla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahhahaha, a ti tudi? komaj sem rekla DA in ker so se mi tudi roke tresle, sem se podpisala kot napol pismena. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Polonca, res dobra strategija! Ultra brzina!!  Da ne bosta do poroda že vse trgovine izropala.

ne, sej zdej sva pa nehala za nekaj časa. pobarvala bi res rada čimprej, ker se mora soba razsmraditi, ostalo imava pa še čas.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 811
26.7.2007 14:32:40   
pina-1
ma kaj podpisala... meni sos e roke tako tresle, pa še tiste hudičeve umetne nohte sem imela in mi je skoraj njegova rinka padla na tla... sem mu jo gor natikala kot bi bila 7 številk premajhnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 812
26.7.2007 14:34:06   
Suzi*
Meti, Črna gora je baje zelo lepa...jaz na žalost še nisem bila tam, pa upam, da nas enkrat tudi tja zanese. Si me pa zdaj spomnila na najino poročno potovanje. Sva šla oktobra, pet mesecev po poroki, jaz 4,5 m user posted image , za dva tedna v Egipt. user posted image user posted image  Mi sploh ni žal, ker je blo super, ampak če zdaj pomislim, da sva kar precej tvegala, ...user posted image  ... no, v glavnem je blo vse uredu, brez kakršnihkoli problemov. user posted image

Pina, jaz sem tudi še eno uro v službi.....o tem kolk se mi da delat pa ne bi. user posted image   Pol pa še kaj povej, no.... user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 813
26.7.2007 14:37:05   
polonca78

ma kaj podpisala... meni sos e roke tako tresle, pa še tiste hudičeve umetne nohte sem imela in mi je skoraj njegova rinka padla na tla... sem mu jo gor natikala kot bi bila 7 številk premajhnauser posted image user posted image user posted image user posted image

jst imam prav eno sliko, ko mu natikam prstan gor in se prav vidi kako mi izstopajo žile na vratu od napora, ker sem mu komaj spravila rinko na prst, pa ga je celo mislil zamenjat za eno številko manjšega. user posted image user posted image user posted image ja, kaj naredijo živčki! user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 814
26.7.2007 14:39:25   
polonca78
čist sem pozabila napisat, da je dejansko res tako, da tiste, ki ste že rodile, dobite dosti prej trebuh kot tiste, ki smo prvič noseče. 

Neposredna povezava do sporočila: 815
26.7.2007 14:41:38   
Suzi*
Polonca, ampak moram pa priznat, da je ful dober filing zapravljat za otročka. user posted image  Midva sva šla mesec in pol pred porodom v Graz po večjih nakupih za opremo. Takrat sva imela še Cliota s tremi vrati!!!  Sva nabavila voziček z lupinico in košaro, pa stolček za hranjenje, pa banico, kovter in blazino, posteljnino, pa en kup ostale robe.....ko nama je prodajalec to pripeljal do avta in ga videl, je skor crknil od smeha....le zakaj.......user posted image user posted image user posted image ......sva mogla vse dat ven iz škatel, pomaknit prve sedeže čist naprej, sva naložila avto čit do vrha stropa, založila vse med sedeže in na njih, pa še vsake toliko je mojga nekaj po glavi treščlo, če je preveč bremzal. user posted image user posted image user posted image   Ampak je pa ratalo in se imava zdaj vsaj čemu nasmejat. user posted image

Vam pa res priporočam, da take nakupe opravite prej, preden boste imele takooo velik trebuh kot jaz takrat. Sem bla čist hin od celega dneva šopinga.....ampak na ličkah je bil pa taaaak nasmeh user posted image . user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 816
26.7.2007 14:44:18   
MetiLu
hahhahaha, a ti tudi? komaj sem rekla DA in ker so se mi tudi roke tresle, sem se podpisala kot napol pismena.

hahahahahahahaha, jest tud, pa še tanovega priimka se nisem navadila user posted image , vsaj podpisat ne.

joj, tok ste hitre čveke, vidim, da se dones nobeni ne da delat. Še dobr, da sem sama v pisarni, šef je šel že domov...

Suzi, slikc še nimam velik, so še v pregledovanju, ker je na poroki tast skrbel za slikanje, pa je ratalo par tisoč slik, ki jih je treba zdej malo pregledat, pa talepe ven zbrat. Če želiš, ti lahko kakšno na mail pošljem user posted image

Da se še malo pohvalim, imela sva res čudovito poroko, vse je šlo kot po maslu, vreme idealno, škoda, da po mesecih priprav ta dan tako hitro mine. In prov super je, da imam sedaj moža user posted image  Skrbelo me je le to, kako bom preživela ta dan, ker so me tri dni pred poroko glih slabosti napadle, tako da ko sem pri frizerki sedela pod haubo, sem mislna, da bom kar skup zlezla, že tako sem bila čist živčna, pol pa še user posted image . Ampak ko smo prišli na grad, je vse slabo počutje minilo v trenutku in najina pikica mi je podarila prav krasen dan in dobro fešto do 5-ih zjutraj user posted image user posted image , pa še nobeden me ni začudeno spraševal, zakaj nič ne pijem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 817
26.7.2007 14:49:50   
pina-1
ampak to nakupovanje po trgovinah res seka.... jaz grem vsakič mimo otroškega oddelka in pasem oči. joj sem že 1000 krat mela dudice v rokah pa sem nazaj vrnila. To bova šli z Mio skupi kupovat....
ZDej mam polne roke dela z iskanejm vozička. Bi rada enega trikolesnika kupla, pa nebi rada dala celo premoženje zanj, ker en voziček in lupinico imam itak že. Sem gledala nekaj na ebayu pa nisem preveč spretna v kupovanju prek spleta.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 818
26.7.2007 15:08:48   
ŽogiMarogi
jooj ste se v dveh dneh tolk razgovorile, da vam sploh ne sledim več. Čestitke Meti7707 še od mene in odbrodošla v klub. Pr meni bo kmalu 3 leta, od kar sem oženjena, pa se mi sploh ne zdi tolko. Full hitro letijo ta leta.  Bi jo pa kar še 1x ponovila!

Suzi Tudi midva sva bila v Egiptu na poročnem in bilo je SUPER, plavat med tistimi lepimi pisanimi ribicami in koralami. Čeprav sva bila glih tisto leto, ko je pol mesecem preden sva imela za odpotovat, bil napad na nek hotel 200 km proč. Da sva kar dobro premislila, sam sej 2x zaporedoma ne morejo udarit user posted image .  Pa sploh ni bilo pol doli nič čutit kake napetosti, da se je sploh kaj zgodilo.

Drugače sem pa danes imela pregled pri G, izvidi so vsi dobri, srček se je dobro slišal. Danes pa moram klicat za NS, da ne bo prepozno. Rok mi je pa G mal spremenila, baje 19.02.2008.  Če bo držalo, bo to glih na rojstni dan mojega dragega user posted image . Ma zihr bodo točno in spet drugačnega  na NS povedali.

Sem se že veselila, da je konec slabosti, pa me je včeraj spet prijelo. Danes sem šla na kosilo in ko sm pojedla, sem takoj zavila v WC in vse zbruhala - pa je šlo 5 E.. Zdej pa se filam s bombončki Smarties. Očitno mi čokolada paše. Upam da ne bo hudega, saj greva v soboto kampirat za 1 teden in bi res rada malo uživala!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 819
26.7.2007 15:17:42   
Suzi*
ŽogiMarogi, pol sta se poročila leta 2004 kot midva in istega leta šla v Egipt. user posted image  Pazi to....tist napad je bil točno 1 dan preden sva midva imela let v Hurgado!!!! user posted image user posted image  Je bla cela panika pri nama in pri domačih.....midva pa nisva imela plačanega rizika odpovedi (na srečo, drugače takrat verjetno ne bi šla reskirat)!! Sploh ker sem bila noseča. Mi pa sploh ni žal....sem se takoooo nasnorklala med tistimi ribicami po koralnih grebenih.........res nepozabno!!!!!  Ni blo pa res nobenega občutka, da bi se karkoli zgodilo! user posted image

Meti, sem ti pisala na ZS! user posted image

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 820
26.7.2007 15:37:53   
ŽogiMarogi
punce, kateri faktor sončne kreme uporabljate? Do zdaj nisem še nikoli imela več kot 8-ko (razen na smučanju) , saj me nikoli ne opeče in nimam problema s tem, ker se držim, da me sonce med 12 in 16 ne vidi, pa sej sploh ne bi zdržala . Sicer bom več al manj v senci, pa vseeno...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 821
26.7.2007 15:53:24   
polonca78
preden mi uidete iz službe vas še lepo pozdravim. pina-1 in mojani držim pesti za jutri! ravno tako se poslavljam kot da me 3 tedne ne bo. ne, ne, ne boste se me tako zlahka znebile!user posted image user posted image   v ponedeljek bom že spet tukaj visela. user posted image user posted image pa lep vikend! 

Neposredna povezava do sporočila: 822
27.7.2007 7:30:03   
Suzi*
Jutro! Kako ste? Ste slišale, da bo od  septembra drugo leto vrtec za drugega otroka brezplačen??? Meni se zdi to super. user posted image

Jaz sem bila pa včeraj pridna. Sem popoldne uro in pol likala, pa malemu zraven pesmice pela, sem zlikala vse kar je bilo ravno user posted image , zdaj me pa čaka še ena runda samih srajc in nekaj hlač. user posted image  

Upam, da se boste tudi danes zbrale vse čveke na kup!!!!  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ŽogiMarogi

punce, kateri faktor sončne kreme uporabljate?

Jaz uporabljam F20 na začetku pol pa F15. Manj nikoli, ker me rado zažge. Med nosečnostjo pa seveda samo jutranje in večerno sonce za trebušček, mazanje s kremico pa velikooo sence!!

Neposredna povezava do sporočila: 823
27.7.2007 8:32:13   
MetiLu
Jutro Suzi, jest sem tud na poti v službo po radiju zasledila tole zadevo z brezplačnim vrtcem, samo jest imam šele prvega na poti, tako da mi tole še nekaj časa ne bo pomagalo user posted image

Jest imam zaščitni faktor 20, drugače pa najrajši prakticiram senco, odkar sem pred 4 leti v Turčiji dobila hudo alergijo na sonce, kjub temu, da sem bila cel dan pod slamnatim senčnikom... ne da se mi več pržit na soncu, zdej pa sploh ne - user posted image  

Mislim, da se mi počasi kaže trebušček user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 824
27.7.2007 8:44:20   
pina-1
dobro jutro!
no kako ste kaj danes... jaz sem že vsa v pričakovanju pregleda...sem tako navdušena da sploh ne preoznam same sebeuser posted image user posted image user posted image

polonca mi te pa ne damo tako hitro...kdo bo za naše seznamčke skrbel in z nami takolepo čvekal????? uživaj vikend sto na urouser posted image user posted image user posted image user posted image

suzy sem zasledila tudi jaz da bo kao vrtec za drugega otroka brezplačen, če bosta oba istoasno hodila v vrtec. Meni bo to prišlko prav le par mesecev, ker bo moja Mia septembra 2009 že prvošolček.. Vsekakor pa podpiram to idejouser posted image user posted image user posted image

Glede sončenja pa jaz hodim na plažo le zjutraj ali pozno popoldne. Hvalabogu imam tudi tako kožo da me ne tako hitro opeče. Se pa po trebuhu itak mažem z otroško kremo, ker so šivi od Laparoskopije še sveži in je treba pazit, da se ne "spečejo".

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?