MetiLu
|
hahhahaha, a ti tudi? komaj sem rekla DA in ker so se mi tudi roke tresle, sem se podpisala kot napol pismena. hahahahahahahaha, jest tud, pa še tanovega priimka se nisem navadila , vsaj podpisat ne. joj, tok ste hitre čveke, vidim, da se dones nobeni ne da delat. Še dobr, da sem sama v pisarni, šef je šel že domov... Suzi, slikc še nimam velik, so še v pregledovanju, ker je na poroki tast skrbel za slikanje, pa je ratalo par tisoč slik, ki jih je treba zdej malo pregledat, pa talepe ven zbrat. Če želiš, ti lahko kakšno na mail pošljem Da se še malo pohvalim, imela sva res čudovito poroko, vse je šlo kot po maslu, vreme idealno, škoda, da po mesecih priprav ta dan tako hitro mine. In prov super je, da imam sedaj moža Skrbelo me je le to, kako bom preživela ta dan, ker so me tri dni pred poroko glih slabosti napadle, tako da ko sem pri frizerki sedela pod haubo, sem mislna, da bom kar skup zlezla, že tako sem bila čist živčna, pol pa še . Ampak ko smo prišli na grad, je vse slabo počutje minilo v trenutku in najina pikica mi je podarila prav krasen dan in dobro fešto do 5-ih zjutraj , pa še nobeden me ni začudeno spraševal, zakaj nič ne pijem