|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
27.7.2007 8:48:35   
Kofi
Hej punce!

Se lahko še jaz vpišem na vaš seznam ??? user posted image user posted image user posted image user posted image  
Se nisem hotela prej javit, ker sem na forumu od moje prve hčerkice, kjer so babe tko radovedne user posted image , da berejo vse forume, če kje kako znano zalotijo user posted image . Sem vas pa brala cel cajt in sočustvovala z vami, ter delila z vami vse slabe in dobre dni, ko je blo tudi meni slabo (brez bruhanja sicer - ki bi kdaj še po mojem bolj pasalo). no kakorkoli, jaz sem zdaj tudi vaša februarčica!

PDP imam 8.2. (čeprav jaz mislim, da bo 12.2., ker mam na 30 dni M). Pregled sem mela že in že vidla svojo pikico kako se premetava in brca. Bilo je vse ok. NS pa imam naslednji četrtek, to je 2.8. pri Lukmanu na Ptuju. Zaenkrat še ne vemo al bo user posted image  al  user posted image . Mislim, da bo na NS tudi še prezgodaj, da bi to izvedeli verjetno. Vprašali pa bomo. Veseli smo ko hudič...danes gremo na primorsko povedat še mojim staršem! Komaj čakam, ker ne morem več v sebi držat tega.
Šefi pa so skor vsi na dopustu še kake 3 tedne in zamislite si kaka bom, ko pridejo nazaj...ko balon! Kaj pa so šli tko zgodi na dopust, da si še nisem upala it povedat, ker še nisem mela prvega pregleda user posted image user posted image  To bo po mojem šok. user posted image

Upam, da mi bo uspelo kdaj kaj večkrat se javit...ponavadi vas kr v službi preberem, samo kaj ko vedno kdo v pisarno vskoči, pa morem pol na hitro vse dol ugasnituser posted image .

Pridne bodite,...likajte dalje, še k meni lahko pridete ;) ... javim se ko se javim user posted image
Čau!
Pegica

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 826
27.7.2007 8:56:32   
pina-1
pegica welcome to the clubuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 827
27.7.2007 9:38:40   
maja80
Dobro jutro user posted image ! Mene pa zanima, če ste se s svojimi partnerji mogoče že kej pogovarjale o tem ,da bodo prisotni pri porodu.

p.s. Pegica dobrodošla v klubuuser posted image !

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 828
27.7.2007 9:51:45   
Suzi*
pegica, dobrodošla!!!!!

Maja, ja, moj je bil prvič prisoten, si je želel že preden smo zanosili.....pa mu ni žal, meni pa še manj. Sem ful vesela, da je bil zraven....je bil pa tudi on po porodu čist čustveno nabit.....res nepozabna izkušnja, pa čudovito, da sva si to izkušnjo delila. Zdaj bo pa seveda tudi prisoten!!! user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu maja80)
Neposredna povezava do sporočila: 829
27.7.2007 10:01:07   
amaya
maja: z mojim sem se o tem pogovorila še preden sem zanosila. Se pa prav malo bojim tega. Zakaj? Ker on je ful pameten in verjetno bo on moj porodničaruser posted image user posted image user posted image user posted image ...bo vse odstranil ven iz porodne in bo sam izpeljal vseuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 830
27.7.2007 10:07:06   
pina-1
maja... moj je bil prvič in je reku d je bila nepozabna izkušnja. zdej se pa sploh nismo pogovarjali ker je itak samoumevno da bo zraven.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 831
27.7.2007 10:14:11   
Janey
Maja...moj bo ziher prisoten. Je sam izrazil željo, da bi bil zraven. Se mi zdi da je to kar pomembno da partner vidi kako pride njeovo sončece na svet.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 832
27.7.2007 10:37:39   
nuka
Madona saj ste že vse poročene. Samo jaz še nisem in to pri 3 otrokih user posted image .

No meni so krvavitve ponehale. Moram pa še vedno počivati. Tako da je likanje trenutno prevzela moja mami user posted image . Danes moram začet mojga pakirat, ker v nedeljo zjutraj odleti za 14 dni v London. Tako da bomo z mulčki sami.

Moj je bil zraven pri obeh porodih. In pravi da je to stvar, ki so jo je zapomnil za vse življenje in da za nič na svetu ne bo zamudil porod najinega tretjega otroka. Tudi sama sem bila izredno vesela, da je bil ob meni.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 833
27.7.2007 10:43:41   
anandrej
Moja mi je tudi že določila, da bom prisoten user posted image .

Drugač pa, ko ste se glih o poroki pogovarjale - midva imava 2. obletnico v ponedeljek in sva se že dogovorila, da bo brez daril (čeprav s takimi dogovori nimam dobrih izkušenj user posted image ), sicer sva mislila it na počitnice oz. potovanje, ampak greva raje konec avgusta, ko se bo draga bolje počutila, pa še ene papirje morava uredit v začetku avgusta. Vseeno pa ji nameravam podariti eno palmo, ker sem ji prejšnjo uničil user posted image , pa seveda peljat na kako večerjo, da ne bo kot vsi ostali dnevi.

Aja, za vrtec sem pa tudi jaz razumel, da je za drugega brezplačno le, če sta oba hkrati vpisana, tako da bo to za večino res koristno le za kratko obdobje. No, nekaj je pa le...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 834
27.7.2007 11:13:58   
MetiLu
Midva se o tem še nisva konkretno pogovarjala, samo sem mu pa že razložila, da bo zraven user posted image user posted image user posted image . Upam, da ne bo ravno takrat kje na terenu (poklic - policist, katastrofalni urniki user posted image user posted image user posted image user posted image ), ker pol pa ne vem kdo mi bo pomagal user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 835
27.7.2007 11:20:58   
nuka
Meti7707 vse se da zment. Je moj brat tud policaj pa mu je zmer uspel bit zraven pri porodih. 

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 836
27.7.2007 11:32:59   
Suzi*
Meti, to s prisotnostjo tvojga pri porodu se pa ziher da zrihtat. To so pa čist izredne razmere....bo že zrihtal, da bo kje v bližini, al boste pa tako rodili, da bo doma! user posted image

Anandrej, midva si tudi za obletnice nič ne kupujeva, ampak si privoščva kakšno večerjo, prost večer brez otroka, malo ekstra razvajanja. user posted image  Mi kar paše tako.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 837
27.7.2007 11:51:58   
p@tricij@
živjo,
tudi moj je bil pri obeh porodih zraven, pa mu ni žal, tako da bo tudi pri tretjem. mi je bil pa pri prejšnjih porodih zelo v pomoč, tako da sem vesela, da bo tudi pri tretjem. seveda pa mi je tudi naročil, da naj rodim nan edeljo, ker ima samo takrat čas - in seveda sem ga pri prejšnjih porodih ubogala, bomo pa videli še pri tretjemuser posted image

vidim, da sem potem jaz med najstarejšimi poročenimi. saj sva imela v juniju že 7. obletnico poroke. greva pa vsako leto na večerjo brez otrok, in to je za mene že veliko darilo, da se lahko v miru najem in da ne skačem okoli in iščem otroke.

za vrtec se mi ta zakon zdi kar v redu, vendar bomo še videli, če bo nam kaj prišel prav.

uživajte v sončku

pa pa

Urh, Anastazija, Žan - moji trije sončki

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 838
27.7.2007 12:27:04   
amaya
Kako pa kaj z imeni? a že kaj razmišljate?

(odgovor članu p@tricij@)
Neposredna povezava do sporočila: 839
27.7.2007 12:30:01   
ella79
nuka jaz nisem poročena in je prav fajn na koruzi user posted image
Midva sva se tudi že pogovarjala o njegovi prisotnosti pri porodu, pa ga je sicer kar mal groza. Ampak je reku, pa mi bo vseeno stal ob strani.  A vaše je bilo tudi kaj strah? Pa saj kaj naj ga pa bi bilo, itak od njega ne bo veliko odvisno. user posted image

(odgovor članu p@tricij@)
Neposredna povezava do sporočila: 840
27.7.2007 13:13:02   
MetiLu
ojla, ja jest sem že kar velik razmišljala o imenih, pa mi kar nič ni všeč user posted image vsa imena, ki so mi bila ful lušna so že pobrana v bližnji žlahti, sploh pri manjših otrocih, tako, da nama ni ostalo kaj več dosti izbire. Za punčko sva že skoraj odločena, da bo Zala, za fanta pa mojga prepričujem, da bi bil Janez, če ne bo pa Ažbe ali pa nekaj podobnega. V glavnem so mi všeč kratka imena, pa brez teh modernih izmišljotin user posted image  in raznih prevodov.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 841
27.7.2007 13:38:13   
ella79
Nama so tudi všeč kratka imena. Ne boš verjela, meni je tudi za fanta všeč Ažbe in pa še Maks. Za punčko pa tudi Zala, sam me zdaj Zoja bolj navdušuje. Bo pa pomoje z mojim treba sklepat kompromise, ker njemu se dopade Ana in Nik.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 842
27.7.2007 14:34:36   
misar
user posted image Kar se poroke tiče, midva nisva poročena, sva šele novopečena koruznika user posted image
jaz niti nisem za poroko, čeprav moj pravi, da ne bi mel nič proti, če bi ga zaprosila user posted image user posted image user posted image
Moj hoče bit na vsak način pri porodu, še preden sva sploh kaj razmišljala o otrocih je bilo za njega neki že povsem rešenega...tu sem jaz mal faulasta, nisem prepričana, če mi bo dragi res kaj v pomoč, glih če ne bo z njim več dela, ko z mano user posted image user posted image

Imena? nama se obema dopade Tia za punčko, za fantka pa nisva še popolnoma sklepčna ...

Bova mogoče najprej vprašala al bo user posted image  aluser posted image  še le pol se bova odločala

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 843
27.7.2007 15:25:27   
ŽogiMarogi
juhejj še malo pa bo konec šihta in teden počitnikovanja pod borovci. Včeraj sem šla v knjižnico in si sposodila kar 4 knjige, pa je moj reku, če grem za cel mesec na dopust user posted image  . Se nisem mogla odločit za kero, pol sm pa kar vse 4 vzela.  Na koncu bom pa samo spala  - se že vidim, kako mi bo knjiga iz rok padla. user posted image

Imena sem pa tud jst mal prečekirala, sam mi niso nič pašala. Verjetno še ni bil še čas za to. Z mojim se pa tud nisva ujemala s svojimi predlogi. user posted image

Ale lepo čvekajte cel teden....

papa

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 844
27.7.2007 16:41:53   
mlavla
živjo družba..samo dva dni me ni bila, pa ste se tako razgovorile, da bom rabila še kar nekaj časa da vse preberem...user posted image

no, jst sem pa za dva dni pristala v kliničnem centru..kjer sem dobila infuzijo, in se sedaj počutim veliko boljše..še dobro,da nisem predolgo odlašala, ker bi bilo lahko še slabše...sicer mi počitek še vedno zelo prija (in je tudi potreben)zato sem bolj v vodoravnem položaju..se še kaj oglasim...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 845
28.7.2007 7:09:38   
amaya
joj mlavla, ti si pa res boga.grozno. upam, da si sedaj v redu.

jaz sem tudi koruznica in trenutno nimam prav nobenega interesa se poročat...če se bom bo to ko bo bebika mal večja in bo že kaj štekala in bil prisotna pri vsemu. da bi pa sedaj na vrat na nos norela do matičarja pa se mi zdi blesavo.user posted image

imena: kratka, čeprav sem imela za fantka že par let eno ime v glavi mi sedaj nekako ne gre skozi...bomo vidli. Moj je za Mia ali Mija (user posted image )

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 846
28.7.2007 8:55:05   
mala_pikica
Lep pozdrav vsem skupaj! Vidim, da nas je že kar veliko.  Jaz sem noseča 14 tednov in sem že imela NS , delala mi jo je Dr. Pelkič in je bilo zelo vredu. vse skupaj je trajalo 30 minut, tako, da se zelo potrudi, pa tudi za spol mi je namignila ampak je rekla, da morava to jemati res z zelo veliko rezervo. Moja nosečnost poteka zaenkrat v redu. Imam pa zelo močne bolečine v križu, tako, da pol noči ne morem niti spati, prav tako pa me boli tudi pri hoji, tako da sem večinoma doma. Pa tudi slabosti še niso končane. Ugotovili so tudi, da imam zelo nazaj obrnjeno maternico. Zredila se nisem še nič ali pa mogoče zaslabo kilo. Sem pa v staležu od ponedeljka naprej, predvsem zaradi križa in pa narave mojega dela. Imejte se lepo! LP

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 847
28.7.2007 11:01:43   
amaya
welcome mala pikicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 848
28.7.2007 11:47:05   
itata
hej souser posted image ,
jaz odhajam na pot za 2 tedna. bodite pridne in pazite nase!! jaz si bom še zadnjič privoščila in šibam na korziko in sardinijo:) z avtom lepo na izi. user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 849
28.7.2007 17:41:14   
*Naja
Pozdravljene souser posted image . Do sedaj sem vas bolj kot ne le spremljala, ampak danes sem tolk vesela, da morem nekomu povedat. Moj dragi je šel po službi mal počivat, jst pa v trgovino po neko malenkost. Še, ko sem odhajala skozi vrata sem rekla....čez 20 minut sem nazaj.
No, v trgovskem centru grem mimo ene luštne trgovince z otroško opremo in seveda zavijem noter. Malo se razgledujem in potem ga zagledam....Točno tak voziček, kot si ga jaz že skoz želim...zraven pa še obvestilo, da imajo le še danes 20% popust. Ful lep trikolesnik....krasen..vedela sem, da za takšno ceno ga ne dobim nikjer več, pa če do konca leta še tako zavzeto spremljam vse akcije. In sem ga kupilauser posted image . Mojega bo kap. Sam, ko je pa tako lep. Bi šla najraje kr rodit, da bi lahk dala bejbija noteruser posted image . Drugače pa že pridno štejem dneve, do drugega pregleda, ki ga imam 09.08. in potem še NS 14.08. v Dravljah, pri Pušenjaku.
Morem pa rečt, da me slabosti počasi zapuščajo...le napihnjenost, predvsem pop. in zv. je tako zelo moteča. Sploh občasno, ko imam trebuh trd kot kamen. Sem pa danes vstopila v 11ti teden.
Uživajte v sončku in trebuščkih...

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?