|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
25.7.2007 9:47:34   
itata
A danes še vse spiteuser posted image  al ste manj čvekalno naštimane...
Sem dala vprašanje na temo koliko oseb je lahko v sobi še na en drug forum na RR in sta me 2 takoj napadle, da naj še sosedo zraven vlečem na NS, tako da bom tukaj na "našem" forumu še dodala stavek, da se oče mojega otroka ne strinja s to nosečnostjo (pa čeprav ni bil otrok narejen "po nesreči"), ampak sem se odločila, da ga bom imela sama, ker imam ostale pogoje poštimane pa tudi pri mojih letih se splav ne zdi sploh opcija. Ker če bomo tukaj bolj domače in si stale ob strani čez tele naše nosečnosti, vam tudi to lahko povem, da boste vedele zakaj očeta od otroka verjetno ne bom nikoli omenila. No toliko o tem. 
Pa mi je danes kar malo težko, ker oče od otroka ne gre z mano na NS. Pa bi zato rada, da gre z mano nekdo, ki se veseli vnuka ali vnukinje in me ima rad in mi bo stal ob strani ne glede na karkoli. Nisem imela sicer plana pojamrat tkole, ampak me je vseeno malo prizadelo, da kakšne udeleženke tega foruma ne razumejo, da nimamo vsi idealnih razmerij in niso vsi "očetje" idealni...  

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 751
25.7.2007 9:50:40   
polonca78
itata, poleg pregledne mize za nosečko je nastavljen 1 stol. če druga spremljevalna oseba user posted image stoji za tabo oz. tam kjer imaš glavo, ne bi nikogar ovirala. tko je v dravljah seveda. nisem pa nič spraševala koliko oseb gre lahko največ zraven, ker je šel samo dragi. naj gresta obe zraven, pa v sprejemnici vprašaj sestro, sej so zelo prijazni. user posted image drugače pa veliko sreče in uživanja ob gledanju! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 752
25.7.2007 9:56:03   
maja80
OJ!

Ko je ravno debata o NS naj povem, da jo imam 31.7. v Domžalah pri dr. Strahovi in me zanima ,če je bila katera pri njej in če dobiš pri njej tudi filmček?
Vsem ki ste dale NS že skozi čestitam in se javim kako je šlo!

papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 753
25.7.2007 10:00:32   
itata
Hvala Polonca, bom tako tudi naredila. Pa bomo videli kako bo:) In ja jaz grem tudi v Dravlje (dr. Tul Mandič), tako da si mi tudi za pravi konec odgovorila.

(odgovor članu maja80)
Neposredna povezava do sporočila: 754
25.7.2007 10:00:40   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: polonca78

ella, nisva vprašala za spol, ker se ga tako ne bi videlo, noge je imel namreč skoz prekrižane in še z profila se ga je večinoma videlo!!user posted image user posted image pa še nekaj bi te vprašala, ko se je skoz govorilo o filmčku, sem mislila, da je dejansko filmček posnet na CDju, midva imava pa samo slikce.

anandrej, sva bila pri istem dr. kot vidva in sicer ob 17h, pa vidva? da vidim, če sta bila vidva pred mano, ki sta prišla ven iz ordinacije z nasmeškom do ušes.

Midva sva bila ob 16:30 (izgleda, da sva bila prva popoldne, ker dr. je ob 16:35 šele prišel). Ko sva prišla ven, je bil  tam en par, ki je čakal, da pa bi se midva smejala do ušes se mi pa ne zdi, razen če je bilo čisto podzavestno user posted image . Aja pa midva imava tudi samo slikice, vse 2D in eno 3D, pa še ta ni najbolj ratala, ma faco na sliki tako ko E.T. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 755
25.7.2007 10:09:30   
pina-1
itata , punce tu na forumu velikokrat rade zbadajo aliignorirajo vprašanje. Največkrat pa mislijo da se vsi iz vsega norčujemo in ne odgovarjajo trezno. Ne jemlji si tega k srcu. Kdor je zafrustriran v realnem življenju ta je tudi na forumu.
Ti pa kar glavo pokonci, ker si lahko ponosna na svojo odločitev. Marsikatera bi se, v podobni situaciji, smilila sama sebi in svoji usodi. Jz bi na tvojem mestu ravnala čisto enako.

Glede NS pa mislim, da lahko pelješ dva človeka, saj tiste ki imamo že otročke jih tudi lahko zraven peljemo tako da,...Pa itak ta UZ ti plačaš sama in za to kar plačaš lahko poveš svoje želje. Vsekakor pa ni greh če se pri sestri pozanimaš.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 756
25.7.2007 10:22:15   
maja80
Odkar sem noseča sem že čist skleroznauser posted image . datume mešam ko hudič. hehe! Uglavnem NS mam 30.7. in ne 31.7 kot sem napisala prej! Upam, da septembra na zagovoru diplome ne bom tako pozabljiva in bom vse zamešala. no ja sej bo!

Polonca mene lahko dodaš in sicer za NS 30.7.2007, stara sem pa 27 let!

papa pa lep dan še naprej!user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 757
25.7.2007 10:25:51   
lillchy123
oj! Smo čisto novi tukaj, rok pa imamo 22.2.2008. Na NS grem ko se Pušenjak vrne z dopusta ( 10.08) . Saj takrat še ni prepozno?
Ja, pa moji nosečniški znakci so se ta teden začeli umirjati, tko da.. Postaja luštno! Vsem želim en lep sončen (pa ne prevroč) dan!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 758
25.7.2007 10:35:27   
Kuba
da se še jaz malo javim, sem se prehitro pohvalila da mi ne dela nič slabo, danes je prav user posted image ... imam vrečko ob sebi za vsak slučaj... itata ne sekiraj se za tisto napadanje, važno da imaš tukaj na tem delu foruma vsaj nekoga, ki te razume, bravo februarčice 2008  user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 759
25.7.2007 10:45:08   
itata
Hvala Pina-1 in Kuba. Sej drugače sem zelo ponosna, da sem se tko odločila, ampak danes imam res mal slab dan. Hormoni mi pa tudi nič ne olajšujejo tega žalostnega počutja... Mi gre skoz mal na jok danes. Ampak kaj naj. Tudi jaz imam lahko kdaj slab dan.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 760
25.7.2007 10:53:24   
nuka
Me od petka ni bilo gor pa ste tolk napisale. Pa vidim da je tudi veliko novih februarčic.
Včeraj sem šla do svojega G, ker se mi je že par dni pojavlal rjav izcedek, včeraj pa tudi kri. Mi je naredil G pregled pa UZ. Pa je vse vredu, user posted image lepo srček bije. Dobila sem tablete Dabroston. Pa naročil mi je da moram počivati.

user posted image za vse ki ste dale skozi že NS. Tudi jaz komaj čakam na 13.8. Pa še fino se nama bo izšlo z mojim. Ta teden gre na službeno pot in se vrne 12. tako da bo šel lahko z mano.

Itata tebi pa vse čestitke, ker si se odločila za otročka, kljub temu da s tvojim nista skupaj. Na NS pa lahko vzameš tudi več ljudi. Midva bova verjetno vzela seboj še hčerko. Ker jo tako zanima moj dojenček v trebuhu user posted image .

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 761
25.7.2007 11:12:21   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: itata

Hvala Pina-1 in Kuba. Sej drugače sem zelo ponosna, da sem se tko odločila, ampak danes imam res mal slab dan. Hormoni mi pa tudi nič ne olajšujejo tega žalostnega počutja... Mi gre skoz mal na jok danes. Ampak kaj naj. Tudi jaz imam lahko kdaj slab dan.

včeraj po pregledu sem se še z med.sestro pogovarjala in mi je rekla, da je za vsako nosečnico popolnoma normalno, da nas lahko v eni minuti pripravijo do joka in v naslednji do smeha. včeraj je bil ravno tak dan pri meni, da bi se lahko samo jokala. po pregledu se ti bo pa samo smejalo user posted image in ko boš slišala njegov/njen utrip, bo cel svet lepši! kar se tiče pa tvoje situacije ti bom pa tko rekla, marsikatera je poročena in je mož več ali manj fizično prisoten, samo to še zdaleč ni podpora, ki si jo dva, ki se imata resnično rada in sta za skupaj, dajeta. ko bo pravi čas za to, boš že našla nekoga s katerim si bosta delila življenje, do takrat se pa vidi, da imaš podporo družine in prijateljev in boš sama prav tako zmogla. user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 762
25.7.2007 11:26:38   
pina-1
kakšne fajn punce smo me februarčice. sem prov ponosna na vse nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 763
25.7.2007 12:14:50   
amaya
Itata: mislim, da ti je samo za user posted image user posted image user posted image user posted image .Pametno si se odločila punca. Kar tako naprej in ne pozabi: imaš vedno nas tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 764
25.7.2007 12:35:28   
itata
No zdej k ste tko lepo vse mi nazaj napisale sem se pa res jokat začela... Edina sreča, da sem sama v pisarni. Hvala vsem. Res. Pa še k za nalašč imajo danes vsi službeno same zaplete in jih morm skoz neki servisirat - pravna služba nimaš kej, niti ni predvideno, da kažem čustva kaj šele jokam v pisarni user posted image
Tega mojga kličem ta moment kar OMO - oče mojega otroka. To je edino kar mu lahk rečem. Ostalo pustimo. Ker on ne razume zakaj sem danes "sitna" kot je on to opredelil. Sem si raje mislila svoje, ker če bi povedala kaj si res mislim, ne vem če bi še kdaj govorila. Če ne razume pač ne razume. Ni vredno niti komentarja.
Sej komaj čakam zvečer, da vidim a je vse ok pa kako miga dojenček predvsem pa da dobim slikco, da jo bom lahk zdej pa vsem pokazala user posted image  

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 765
25.7.2007 12:52:34   
ella79
pa še nekaj bi te vprašala, ko se je skoz govorilo o filmčku, sem mislila, da je dejansko filmček posnet na CDju, midva imava pa samo slikce

Ja kako nista dobila filmčka. user posted image Nama ga je posnela kot 3D ultrazvok.
Jaz sem se tudi eno obdobje ponoči full zbujala in gledala na uro. Mi sploh ni bilo jasno zakaj, saj cez dan nisem nič spala. Potem sem pa celo noč na uro gledala... Zdaj je bolje, se vsaj pred šesto ne zbudim.

itata - v Dravljah pri dr. Babnikovi je bil poleg mize en stol, malo zadaj pa še trije, za tiste ki raje gledajo od malo dlje. user posted image Je rekla, da je en user posted image pred nama, vse spremljal raje od zadaj, k ga je blo tko strah.
So pa zelo prijazni, tako da ti kar pripelji svoje najdražje.

Neposredna povezava do sporočila: 766
25.7.2007 13:09:57   
polonca78
ella, pa se mi je zdelo čudno, da vsi govorijo o filmčku, če pa so gor samo slikce. sej tud anandrej je rekel, da so samo slikce user posted image . in kako se vidi? user posted image  

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 767
25.7.2007 13:16:58   
ella79
Če bi lahko dodala v album, bi z veseljem. Vidi se kako se premika. Kar smo gledali kot 3D ultrazvok, je posnela na CD. Edino moto me, k se nič srčka ne sliši, pa ravno to sem želela user posted image . Sam zgleda da sem lahko sploh vesela, da mi je filmček zapekla.

Neposredna povezava do sporočila: 768
25.7.2007 16:02:23   
amaya
itata: a veš kaj omo pomeni...hahahahuser posted image user posted image user posted image spremeni ime: to po tržaško pomeni MOŠKI, kar on za ziher NI!!!!!

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 769
25.7.2007 18:08:38   
srečka nosečka
Šment, pa sem mislila, da bom kaj bolj skrbna in bom sedaj, ko vem , da je vse OK, kaj več napisala oz se javila. Tako, da ne vem če sem "fajn". user posted image
No, morda pa se ne javljam pogosto zaradi tega, ker se počutim tako fino. Kaj so slabosti (no, razen, tiste majhne, ki me le spomni, da sem noseča) jih ni, user posted image  povečale so se samo prsi in vem, da bi bil moj dragi vesel, če bi ostale takšne za vedno.user posted image

Sem pa včeraj, čisto na spodnjem delu trebuha začutila neko čudno zbadanje, nato se uležem in tipam. Kot bi bila majhna bunkica. Pa mi moj reče, da je morda glavica. Kaj menite? Po moje se nama obema malo meša - s trezno glavo, menim, da je to skoraj nemogoče.

... itata - tudi jaz sem ponosna nate, da si se tako odločila. Sama bi ravnala enako. Verjamem in vem, da boš zmogla.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 770
25.7.2007 18:20:15   
srečka nosečka
Pa še eno prošnjo imam za vas.user posted image
Kako se naredi, da ko klikneš na im uporabnika nastane trakec, ki pove trajanje nosečnosti in dneve do poroda?
Iščem, iščem in ne najdem.

Hvalauser posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 771
25.7.2007 19:53:06   
Janey
Packa moja g me ni dala na uzuser posted image tak sem se veselila da bom vidlauser posted image  samo srčka poslušala. eh user posted image  sej mam nuhalno 31.7...bom pa te vidla :)

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 772
25.7.2007 21:41:36   
Mbee
živjo bejbe, no jst sm nazaj iz dopusta, počutim se super, čez dva dni mam NS v Dravljah pa bomo vidli če smo se dost pazili na dopustu.

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 773
25.7.2007 21:47:01   
itata
Se oglašam že kar zvečer, da povem, da je z otročkom vse ok. Kar je videla na nuhalni vse štima. Imam sicer maternico obrnjeno proti križu in je bil ultrazvok vaginalni, ker se čez trebuh ni čisto nič vidlo. Sam pol se pa je:) Pa še pomahal mi je otročičekuser posted image  Drugač je bil pa bolj sramežljiv in je bil obrnjen stran. Prav odleglo mi je, da je vse ok. Zdej bom lahko začela bolj razmišljat o tem, da sva / bova dvauser posted image  Okol spola pa nič, se ni hotel obrnit - že zdej nič ne uboga:)
Sem pa tudi, ko sem prišla tja čist pozabila kje je OMO zakaj ni šel kaj mu dogaja... Ja tole z imenom zanj bom mal pomislila, ampak zaenkrat naj bo tko. Sej se po italijansko napiše uomo a ne? Je vsaj črkovanje drugačno user posted image  Ker tko k se on obnaša ni nič moško imaš prav. Niti ne vem a naj mu jutri slikico pokažem al ne. Po mojem mu jo bom, pa še rekla bom, da mi je vseen a mu jo je fajn gledat al ne, da naj jo kar lepo pogleda. Pa iz vljudnosti, če že srca nima.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 774
26.7.2007 8:18:52   
ella79
itatauser posted image user posted image user posted image za dobro opravljeno NS.
polonca 78 - dej prosim pri meni še dopiši (A-) pregled:20.8.07. Hvala.
Ste že vse povedale v službi? Jaz čakam primerno priložnost, da najprej povem nadrejenemu. Mislim, da bo odziv pozitiven, saj smo samo mlad kolektiv, in sem v manjšini, ki še nimamo družinice. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?