|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
24.7.2007 14:30:36   
Suzi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ok, zdaj mi bo pa kar ušlo tukaj v hlače!!!!!!  user posted image user posted image user posted image  

7.9. imam namreč pregled ob 8.30!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Matr, nama je pa res usojeno. Kdaj se že selita v NM????? In kam? A bova sosedi??? user posted image user posted image user posted image

Ej, pojma nima pri kateri imam NS, mi je čist vseeno. Verjetno sva pa pri isti, ja. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 726
24.7.2007 14:34:07   
mlavla
živjo punce..tudi za nami je današnji pregled..s pikico je vse vredu in je velika že 3cm...malo manj pa je vredu z mojo krvjo..dobila sem "opozorilo", če mi bodo kile padale še dol, da bom mogla it v bolnico na flaše...kar pa si vsekakor najbrž nobena ne želi...

pa me drugače glede kil nič ne skrbi, ker jih imam itak preveč (sem namreč že tako močnejše postave)...user posted image

aja naslednji pregled pa imam 24.08.

lep pozdravček

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 727
24.7.2007 14:34:48   
BarbikaB
Suzi, številka je 01 510 68 00.

Zdravo vsem skupaj. Vas berem že par tednov, napisala pa še nisem nič...

Rok 20. februarja (po moje bo kake tri dni kasneje, ker mislim, da vem, kdaj je ratalo user posted image ), doma nas že razveseljuje 15 mesečna Ema. Naslednji pregled 8.8., na NS sem se pa danes naročila in sem naročena 15 minut pred tamalo82 pri isti dr. - se pravi, si samo 15 minut rezervirajouser posted image user posted image . No ja, saj prvič tudi ni bistveno dlje trajalo.

DHT se dela hkrati z nuhalno svetlino - ti morajo kri za njega vzeti čim prej po NS (včasih so rekli 24 ur), ker se potem kombinacija NS in DHT upošteva za izračun tveganja. Kasneje se potem lahko dela THT (trojni hormonski test). Ti pa DHT lahko za desetkrat poveča ali zmanjša tveganje, ki se ga izračuna pri NS  in ga ima smisel delati predvsem v primeru, če je tveganje po NS večje (oz. druga številka manjša) od 1:3000, z rezultati še DHT lahko potem prideš na tveganje večje od 1:300, potem ti pa že pripada amniocenteza na stroške zavarovanja. No, ampak v našem primeru to seveda ne bo prišlo v poštev, ker bodo vsa tvegaja daaaaaaaaaaaaaaaleeeeeeeeč od te meje, neuser posted image ?

Lep pozdrav vsem skupaj, mi jutri šibamo na morje in vas spet berem čez cca. 14 dni. Glejte, da boste čvekasteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 728
24.7.2007 14:35:53   
mlavla
pa še to sem pozabila rok se mi je prestavil na 16.02.user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu BarbikaB)
Neposredna povezava do sporočila: 729
24.7.2007 14:36:30   
BarbikaB
Eh, sem toliko časa pisala, da ste že zdavnaj vse zrihtale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbikaB)
Neposredna povezava do sporočila: 730
24.7.2007 14:42:14   
Suzi*
Barbika, hvala vseeno!!! user posted image

(odgovor članu BarbikaB)
Neposredna povezava do sporočila: 731
24.7.2007 14:43:48   
tamala_82
samo 15 minut si rezervirajo? Neeeee .... mogoče smo samo tako naročene ... do sedaj so vse punce, ki so že ble na NS (tut tiste, k so ble v Dravljah) rekle, da traja od 30 do 40 minut in da vse na dolgo in široko razložijo ... user posted image user posted image   Jooooj, js upam, da se jim ne bo mudilo, ker pol bom pa znorela user posted image za tak dnar si bi res lahko vzeli čas!!

Suzi
, sam res .... svašta!!! Seliva se konc avgusta in jaaaa - čisto možno, da bova sosedi!! Se bereva na ZS user posted image

(odgovor članu BarbikaB)
Neposredna povezava do sporočila: 732
24.7.2007 14:44:09   
Suzi*
Barbika, ampak da si samo 15 minut vzamejo!!???? user posted image   Ful kratko!!!! prvič je pri dr. Strah trajal pregled vsaj 20 minut, raje 5 minut več!!!! user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 733
24.7.2007 15:04:49   
BarbikaB
Ja, tako sklepamuser posted image - glede na to, da so danes mene naročili ob 8.30, tamala_82 je pa pri isti dohtarici naročena ob 8.45, Suzi pa ob 9h (verjetno tudi pri isti, a to ni ziher).....

Jaz sem bila prvič pri Strahovi pa smo bili tudi v 15 minutah že zunaj, nismo bili nič kaj več časa notri. edino ne vem, kaj pa če dete ni ravno kooperativno pa ga je treba malo obračati pa zbujati, potem se pa lahko zavleče.....

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 734
24.7.2007 15:06:32   
BarbikaB
No, seveda govorim vse za 14. avgust, Ginekološki center Dravlje, dr. Reš - če sem kaj narobe prebrala, pa povejte......

(odgovor članu BarbikaB)
Neposredna povezava do sporočila: 735
24.7.2007 15:24:42   
pina-1
barbika dobrodošla nova čvekicauser posted image user posted image user posted image

vidim da se vse lepo pogovarjate o NS. Jaz komaj v petek zvem kdaj naj bi bil ta dan... glede na to da bom v 12t glih na dopustu ne vem kako me bojo naročali.Jaz bi rada da bi mi to opravili pred dopustom, pa bo verjetno po dpoustu. A v 13t še lahko nardijo NS?????

Zdej grem pa počasi domov, možek fino kosilce kuha, potem pa grem pikotke pečt.... danes ni tako vrole pa se bo kar dalo. Upam, da moje slabosti danes počivajouser posted image user posted image user posted image .
Moram mojega možeka našuntat da me slika, ker me po hodniku že vsi čundo gledajo pa šušljajo da če sem mogoče nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image
Mate vse tako viden trebušček???'

Uživajte

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu BarbikaB)
Neposredna povezava do sporočila: 736
24.7.2007 15:26:09   
Suzi*
Sem klicala nazaj v Dravlje......ja, sem pri dr. Reš naročena ob 9.15.....in ja, pregledi trajajo približno 15 minut. user posted image  Res ne vem od kje ženskam, da pregledi trajajo tudi po 40 minut......razen, če bomo čakale kot nore v čakalnici, pa probajo čimveč nas naročit, da čimveč zaslužijo. user posted image

(odgovor članu BarbikaB)
Neposredna povezava do sporočila: 737
24.7.2007 15:28:42   
BarbikaB
Pina, NS lahko delajo od 11 1/7 do 13 6/7 tedna. Je pa fajn, da naročajo bolj na sredi tega intervala, da tako čim bolj polovijo vse "zgodnje" in "pozne" (nismo vse glih na 28 dni pa 14. dan ovulacijauser posted image user posted image user posted image ). tako, da ja, 13 teden je definitivno OK.

Moj trebušček - poza se špeh pa napihnjenost pa veliko sadja, nosečniškega pa še ni......

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 738
24.7.2007 15:33:38   
BarbikaB
Suzi, saj mogoče ni take panike, saj pravim, pri dr. Strahovi sem bila tudi hitro fertik pa smo vse videli (pa so prej tudi vsi govorili, da si vzame fuuullll časa).
Če imajo organizacijo dobro pa mogoče dve ordinaciji ali pa je tako kot pri dr. Strahovi, da ko se ena pripravlja, se z drugo pogovarjajo o rezultatih, niti ni tako malo - saj recimo 10 minut dejanskega gledanja piškotka tudi ni tako malo. Čeprav, pol ure bi si pa vmes lahko rezervirali, kaj pa, če ima katera slab rezultat pa je treba še kaj razložiti pa ima še kako vprašanje.
So res kar packi......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbikaB)
Neposredna povezava do sporočila: 739
24.7.2007 15:47:56   
tamala_82
ja groza user posted image

včlanjena sem tudi na mama forum in tam se tudi na veliko pogovarjamo o NS in jaaaa - februarka, ki je delala NS v Velenju je bila not 40 minut, kolegica, ki je bla marca letos na NS v Dravljah pa 30 minut, tako da zdaj pa res ne vem več ... mogoče je zdaj čas dopustov, pa samo tale dr. Reš dela in so zato pregledi bolj kratki, ne vem user posted image user posted image

Sicer pa lahko tudi malo na RR preberete o tem, koliko časa naj bi trajala NS - je bilo že veliko napisanega ... v iskalnik napište "NS" al pa mogoče tut "Dravlje" (se ne spomnim več čisto točno) pa vam ven vrže kar lepo število zadetkov ...

no jaz močno upam, da ne bomo razočarane!

< Sporočilo je popravil tamala_82 -- 24.7.2007 15:48:49 >

(odgovor članu BarbikaB)
Neposredna povezava do sporočila: 740
24.7.2007 16:03:48   
amaya
Jaz sem pa glivice staknila in me fanj srbi in uh in joj...danes sem šla do G. Ful prijazna mlada ginekologinja. Pregledala me je in se z mano ful pogovarjala. Izvedela sem tudi,da je tokso test negativen in da sem B +. Uh 29 let sem čakala, da izvem svojo krvno skupino. Sej bi šla lahko tudi na krvodajalsko pa mi je moja osebna zdravnica odsvetovala, ker mam ful nizek pritisk in bi me morali potem verjetno oživljati user posted image . No tako.
danes se lažje diha, celo telovadila sem. Bruhat sem začela pozno zvečer, tako da čez dan lahko papam. In verjemte: se mi že mal pozna...predvsem v trebušček. Ta kar veselo raste. Moj me heca naj neham s pivom (pa ga sploh ne pijem, ker ga ne maram)user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 741
24.7.2007 19:37:18   
polonca78
ok, pupe, preden grem popravit sezname naj povem kako je bilo na NS. ko vidim, da debatirate o tem koliko časa traja pregled naj povem, da sem bila v 10 minutah konec (v Dravljah). detece je bilo v praktično ta pravi pozi in je hitro lahko ocenil. sva bila tako zadovoljna s tem kar sva videla v teh 10 minutah, da niti nisem čutila potrebe po daljšem pregledu. ko je najprej priklopil UZ, je mali spal,zato mi je s tistim UZ podaljškom oz. joystickom malo podrezal po trebuhu in se je zbudil. takoj je začel premikati roke in noge. bilo je prav srčkano videt. najbolj me je stisnilo, ko sem slišala utrip. enkraten občutek. tako kot je ella pred mano napisala, zdej se res počutim noseča in nekako sem dobila upanje, da bo vse v redu.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 742
24.7.2007 19:50:53   
polonca78
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

01. mala_pikica,?let, 2.user posted image (?) pregled:?
01. zoya24, 28let, 2.user posted image (B+) pregled(NS):31.07.
02. user posted image ella79, 28let, 1.user posted image (?) pregled:?
02. nizy, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
02. bleščica, 29let, 2.user posted image (?) pregled: ?
03. pajkica, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
04.
Lanchy, 27let, 1. user posted image (A+) pregled:10.08., NS: 24.07
04. brina2006, 30let, ?.user posted image (?) pregled: ?
05. itata, 29let, 1.user posted image (?), pregled (NS): 25.07.
05.
srečka nosečka, 30let, 1. user posted image (?) pregled:02.08.
05. maja80, ?let, ?.user posted image (?) pregled:?
06. Janey, 22let, 1.user posted image (0) pregled:25.07.
06. polonca78, 28let, 1.user posted image (A-) pregled:03.08.
09. p@tricij@, 28let, 3.user posted image (0+) pregled:23.07.
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. misar, 25let, 1.user posted image (?) pregled:(NS) 06.08.
09. anandrej, ?let, ?.user posted image (?) pregled: (NS) 24.07.
11. Mbee, 24let, 1.user posted image (?) pregled:?,NS: 30.07.
11. katka37, 37let, 4.user posted image (?) pregled:01.08.
13.
livia, 31let, 2. user posted image (?) pregled:(NS) 03.08.
14. listek1, ?let, 1.user posted image (?) pregled:07.08.
14. ŽogiMarogi, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
14. mary_lou, 23let, 1.user posted image (?) pregled:06.08.,
15. Meti7707, 24let, 1.user posted image (AB) pregled: 08.08.,09.08.
16.
mlavla, 23 let, 1. (B+) pregled:24.08.
17. dolenjka, 30.let, 1.user posted image (0+) pregled:16.08.
18. Mateja81, 25let, 1.user posted image (0+) pregled:(NS) 08.08.
19. Minky, 28let, 2.user posted image (?) pregled:02.08.
20. BarbikaB, ?let, 2.user posted image (?) pregled:08.08., NS:14.08.
22. melanija, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. Suzi*, 31let, 2.user posted image (?) pregled:07.09., NS:14.08.
22. Lara76, 30let, 1.user posted image (B-) pregled: 09.08.
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
24. mojani, 28let, 1.user posted image (?) pregled: 27.07.,NS: 10.08.
25. Kuba, 30let, 1.user posted image (?) pregled:(NS) 18.08.
25. nuka, 31 let, 3.user posted image (AB+) pregled: (NS) 13.08.
26. amaya, 29let, 1.user posted image (B+) pregled:17.08. , NS:17.08.
26.
tamala_82, 24let, 1. (?) pregled: 07.09., NS:14.08.
27. pina-1, 29let, 2.user posted image (0+) pregled: 27.07.
29. torcica, 30let, 2.user posted image (A-) pregled:01.08, NS:13.08.
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled:23.07.
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled:?
? Lejči, 31let, 2.user posted image (?) pregled:08.08.

BarbikaB dobrodošla, čestitke in uživaj na morju!!

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 743
24.7.2007 19:59:15   
polonca78
seznam glede na datum pregleda:

25.07. itata (NS)
25.07. Janey

27.07. mojani
27.07. pina-1
30.07. Mbee (NS)
31.07. zoya24 (NS)
01.08. katka37
01.08. torcica
02.08. Minky
02.08. srečka nosečka
03.08. livia (NS)
03.08. polonca78
06.08. mary_lou
06.08. misar (NS)
07.08. listek1
08.08. Meti7707(pregled, NS)
08.08. Lejči
08.08. Mateja81
08.08. BarbikaB
09.08. Meti7707 (NS)
09.08. lara76
10.08. mojani (NS)
10.08. Lanchy
13.08. nuka(NS)
13.08. torcica (NS)
14.08. tamala_82 (NS)
14.08. Suzi*(NS)
14.08. BarbikaB (NS)
16.08. dolenjka (pregled,NS)
17.08. amaya (pregled,NS)
18.08. Kuba (NS)
20.08. nuka
24.08. mlavla
07.09. tamala_82
07.09. Suzi*

držim pesti za obe!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 744
24.7.2007 20:28:32   
ella79
A za spol sta kej vprašala? Pri men je tudi celotni pregled trajal 20 minut, od tega polovico administracija in pečenje CD-ja. Sem v album dodala eno slikico user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 745
24.7.2007 21:54:35   
anandrej
Vidim, da ste danes kar razgovorile user posted image . Midva sva danes tudi šla v Dravlje, kjer je dr. Mujezinovič naredil NS. Pregled res ni trajal dlje kot 10 minut, vendar je bil dr. kar fajn dečko in je vse razložil, pa tudi pomeril dosti stvari. Na srečo ni nobenih posebnosti in rezultati tveganja so tudi dobri user posted image Aja za spol sva tudi vprašala in je rekel, da je še prezgodaj. Zdaj ima pa žena pregled 10.8. pri svoji ginekolokinji, tak da gremo novim zmagam naproti user posted image .

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 746
25.7.2007 8:05:57   
Janey
Danes mam pregleeeeed user posted image  komaj čakam da vidim moje sončece. Prava user posted image sem že. Taki trebuh se vleče z mano. Pa bolj ko mu pravim naj še malo počaka, bolj se on veča. Sej lepo. Danes bo taki lepi dan. Najprej pregled, pol pa rd sestrične in sami otroci okoli. joooj iii komaj čakam

lepo se mejte

papa

a že katera ve spol???

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 747
25.7.2007 8:37:42   
pina-1
dobro jutro...

barbikaB hvala za pojasnilo. Po mojih izračunih sem jaz imela O 9 dan M cikla in sem celih 5 dni več noseča kot oni pravijo, ampak zadnjič na UZ mi je G reku da naj kar tako ostane. To pa ni bil moj G. Bom vidla kaj bo moja G rekla v petek.

Vsem ki ste včeri opravili NS čestitke za lepe rezultate.
Vsem ki imate danes pregled pa držim pesti...

Danes se pa da dihat ne? je malo ohladilo in se kar pozna.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 748
25.7.2007 9:28:28   
itata
Jutro,
danes imam NS in sem kar mal "nervozna". Tko pozitivno nervozna:) Zanima me ali je kakšna omejitev glede tega koliko oseb gre lahko z mano noter v sobo na NS? Če katera ve. Bi šle pri meni mama in prijateljica.
Kar malce me je strah... Mogoče, ker si kar težko predstavljam, da bom kar otročka videla celega. Trebuha praktično nimam. Počutim se čist normalno, razen joške me bolijo že skoz. To je pa vse. Držite pesti, da bo vse ok. Imam pa pregled šele ob 19:15 zvečer, tako da se zvečer javim in sporočim kako in kaj.
Bodite pridne in pazite nase.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 749
25.7.2007 9:45:41   
polonca78
ella, nisva vprašala za spol, ker se ga tako ne bi videlo, noge je imel namreč skoz prekrižane in še z profila se ga je večinoma videlo!!user posted image user posted image pa še nekaj bi te vprašala, ko se je skoz govorilo o filmčku, sem mislila, da je dejansko filmček posnet na CDju, midva imava pa samo slikce.

anandrej, sva bila pri istem dr. kot vidva in sicer ob 17h, pa vidva? da vidim, če sta bila vidva pred mano, ki sta prišla ven iz ordinacije z nasmeškom do ušes.

najbolj sem pa zadovoljna, da je šel dragi z mano in videl user posted image . jst sem pred tem že videla pikota, dragi pa samo slikce, ki se pa nikakor ne morejo primerjati z samim UZ. nekaj sem se začela ponoči zbujat in potem ne morem takoj nazaj zaspat, dragija pa takoj zaskrbi, če je kaj narobe in se takoj zbudi in z mano bedi. tako da današnjo noč sva se pogovarjala kako se je premikal. njega je to najbolj fasciniralo, mene pa srčni utrip. vsekakor si potem bolj pomirjen in vesel.

zdej pa moram it kaj narest! user posted image sem zelo neolikana in sem se včeraj pozabila zahvalit puncam k ste mi zaželele srečo. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?