katka37
|
Suzi, delno je kriva tudi jota pri nama, bi človek rekel, da moški, ki je že dal skozi vsaj eno ženino nosečnost, ve, kako je z joto v tem času, on pa naenkrat nekaj paničari in ko zagleda moj trebuh, adijo jota. Zdaj pa mu ne pustim niti božati trebuha, jaz sem še tudi tu, halooooooooo, ne samo moj trebuh. Potem pa je še nekaj užaljen on, če mu kaj lepo rečem in v tistem trenutku bo klafral vse druge bedarije in žalil, samo da bi vse spravil pod preprogo. Razkuri me, ker to dela vedno, ko se za kaj prepirava, saj ni samo ta jota pomembna. Predolgo se mi nabira. In zdaj mi brez veze res že dva dni leze v rit. Pravkar je šel do mizarja, za kar ga prosim že 4 mesece, zadnjič se je spravil plačevat položnice preko interneta, za kar ga prosim več kot leto dni že, naj vsaj poskusi - ni to dokaz. Pa saj se ne mulim, mi pa gre to na živce in če ima take probleme z mano, naj mi da malo mira, drugič pa naj premisli, preden kaj butastega in žaljivega reče. Res znajo poiskati besede, ti naši dedci, kaj? Ti se pa tudi nič ne sekiraj, res ti je grdo rekel, pa se tudi ti tako obnašaj nazaj, naj vsaj vidi, kako je to grdo. Pa če gre na pregled danes ali ne, prosila ga pa res ne boš. Tu ni nobenega maščevanja, saj vemo, da bo kmalu spet boljše, ne? Janey, uživaj danes v kuhanju. Pina, kaj te muči? Nasmeh na usta, čokolada, pa bo boljše, vsaj poskusiš lahko. Kosilo pa- pražena jajca. Ostale , uživajte na pregledu in si dobro oglejte svoje , so zdaj že kar navihani, kaj šele bo februarja. Bamby, upam, da bo čimprej boljše. Tim-lepo ime.
|