|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
11.10.2007 7:17:55   
Suzi*
Dobro jutro!

....se mi zdi, da imam že samogovore na tem forumu. user posted image
Sem imela zjutraj "tast-tašča taxi" pa sem že prej v službi. Tukaj ni še žive duše. Skuhala sem si čaj z medom, pa prepečenec grickam za zajtrk. Včerajšnji jok je res pasal, sicer mam mal "čudne" oči user posted image , ampak sem pa hladna ko špricar. Včeraj sem se čist upedenala, tuš, pranje las, mazanje bušija, sem se pobrila povsod in vse nohte zrihtala. user posted image  Moj je prišel ob polnoči ravno ko sem se spravljala v postlo....brez besed. Zaspal je v dnevni, na fotelju user posted image user posted image . Ponavadi ga zbudim in napodim v spalnico, tokrat sem ga pa kar pustila in je bil tam do jutra, do budilke. Po moje mora bit čist polomljen user posted image , ampak mi je vseeno. Tudi zjutraj sva hodila eden mimo drugega. Pa mi res dol visi. Sem zjutraj od tasta zvedla, da bo danes baje moj prišel po mene v službo (imam ob 16ih pregled), ampak tud če ne pride (klicat ga ne mislim), imam plan B, da bo pa moja mami prišla po mene, ker bo itak šla po tamalga v varstvo. Kokr hoče. Sej bo on na škodi. jaz bom v vsakem primeru vidla našga malega sončka, pa res že komaj čakam.

Kako ste pa kaj ostali???? Upam, da ste tudi za nas nadoknadili pa pojedli kaj jote. user posted image

Se bom kar mojega spodnjega reka držala danes. Nihče mi ne more pokvarit današnjega dne in veselja, da bom vidla našo pikico. user posted image

papa

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
11.10.2007 7:32:58   
Janey
Dobro jutro

suzi kako si? Kako se je razpletlo? Upam da je prišel domov in da sta se pogovorila. Vem da je težko, ampak moraš bit močna. Ljubezen do user posted image  je najmočnejša!! Raje nam povej kakšno ime si želiš dat svojemu pikecu.

Meti jaz tut kar naprej te cotike prelagam in gledam...in lepo vse zložim in ko kakšno novo skupim..jovo na novo vseuser posted image user posted image  včasih si mislim da sem malo pritišena, ko kaj tak skupaj zložim pa si ga predstavljam v tem...pa bi ga kar objela..no pol se pač po trebuhu pobožamuser posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
11.10.2007 7:34:36   
Janey
No sem tak dolgo pisala, da je suzi že zdavnaj vse povedala user posted image user posted image user posted image

bajsa v materinski imaš cel UZ opisan v tisti tabelci. In meni zraven vsakega rezulata piše za kateri tedn je rezultat.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
11.10.2007 7:38:13   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

suzi kako si? Kako se je razpletlo? Upam da je prišel domov in da sta se pogovorila. Vem da je težko, ampak moraš bit močna. Ljubezen do user posted image  je najmočnejša!! Raje nam povej kakšno ime si želiš dat svojemu pikecu.

Pogovarjat se ni mogoče, ker se noče insam stran beži, tako da ga pustim zdaj na miru, dokler se ne bo spomnil sam komunicirat.
Ime?? A veš, da še ne vem. Nekaj jih je vo ožjem izboru, ampak še iščemo kaj dodatnega. Sigurno bo nekaj takega kar ni pogosto, kaj nenevadnega mogoče, pa tudi nikomur tega prej ne bova povedala. Naj bo presenečenje. user posted image  

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
11.10.2007 7:45:31   
Janey
Kakšen predlog pa lahko izdaš..za naše idejeuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
11.10.2007 7:57:03   
Suzi*

user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
11.10.2007 8:09:43   
mala_pikica
Dobro jutro! A ve pa ste že pri imenih, mi tudi imamo izbrano, seveda, če si ne bomo premislili. Za user posted image  Luka, za user posted image  Naja, imamo pa že 3 leta staro Lano.
Vam pa moram povedati, da imajo v trgovinah Tuš v akciji, ful lepe dekice, modre, zelene in roza barve, ki se dajo narediti v vrečo in so zelo praktične za v voziček. Jaz sem v čeraj kupila modro in so res fine in nežne, meni so zelo lepe, stanejo pa 19€.

Suzi, za tvojega pa upam, da se bo spametoval. Jaz bi bila zelo razočarana nad mojim, da bi mi rekel, da user posted image  ni njegov. Pa nisem zamerljiva ali pa mulasta, ampak tega pa mu ne bi kar tako odpustila. Pa, če tudi je to bilo rečeno v jezi. Jaz bi se pošteno pogovorila z njim.
Tebi pa želim lep dan danes, in da bi bilo na M vse tako kot mora biti. LP

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
11.10.2007 8:11:41   
torcica
Suzi, če te kaj potolaži, tudi z mojim user posted image  sva zadnje čase bolj na bojni nogi. Včeraj je na primer pozabil na morfologijo in se je zmenil s prijatelji za izlet v Novo Mesto. Pa sem šla sama, in je bilo super, se niti nisem obremenjevala s tem, ker je trenutno najpomembnejši najin user posted image .

Ko pa bo prišel pravi čas, pa bova že razčistila zadevo.

Pazi nase in na tvoja dva user posted image , tvoj user posted image  se bo že shladil...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
11.10.2007 8:22:14   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Ti packauser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
11.10.2007 8:28:10   
Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Ti packauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
11.10.2007 8:42:11   
itata
suzi držim pesti, da se vse lepo pomiri in bo kot je treba.
pina hvala za odgovor (ostalim, ki nimajo izkušenj pa blagor, da jih nimajouser posted image ). ja vem kaj si hotla okol preživnine povedat. nerojenega otroka še ne upoštevajo, tko da če bo kriza bo potem vložil za zmanjšanje preživnine. prvi je še majhen in sta se kolikor vem zmenila za 150 eur - kar je precej velik, ker tolk ne porabii - ne rečem če bi hodila v vrtec, ampak to se bo pač sam moral zmenit ni druge. midva drugač čist dost zasluživa, tko da ni panike zaenkrat... pa stike je predlagala 1x na teden pa vsak drug vikend... bomo vidl. danes ima na CSD sestanek - ob 8h, tko da čakam kako bo pa sporočim...

jaz sem se danes malo bolj naspala. skenslala sem izobraževnaje, ker reeees ne morem ta moment še do portoroža hodit in okol skakat... na skupno bivanje se še navajava... včeraj je šlo dobro, tko da je vsak dan malo lažje očitno.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
11.10.2007 8:43:46   
itata
za imena imam pa zaenkrat samo jaz predlogeuser posted image  ni blo še debate na to temo: tko da vodita jakob in leni ali pa kiara

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
11.10.2007 8:47:44   
vrtnica76
Suzi,držim pesti, da se vse čimprej urediuser posted image !Sej bo kakšen pisker jote padu, pa bo pol vse OKuser posted image .
Jest sem pa danes ful user posted image .Ponoč me je želodec bolel kotuser posted image .Ne vem kaj se je želodčku tolk zamerlo.Zdej sem bolj na čajčku in prepečencu, ker se kaj drugega bojim pojestuser posted image Pa toolk lačna semuser posted image .Mogoče bo pa jota pomagala, sam bo treba do večera počakatuser posted image .
Dans ma mojuser posted image RD.Nisem dalala ravno user posted image , ampak sem že včeraj pripravila biskvit za pijano nevesto.Sem mu rekla, da ko pride domov ,jo dobi na mizo in si jo lahko vzame kolikor si je želiuser posted image user posted image user posted image .Bil je ful za svaruser posted image .

O čvekice, a o imenih se mente.Jest še ne vem.Moj je že neki izbral, pa meni niuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
11.10.2007 8:52:01   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: itata

za imena imam pa zaenkrat samo jaz predlogeuser posted image  ni blo še debate na to temo: tko da vodita jakob in leni ali pa kiara

a-a

sem zbrala skupaj nekaj predlogov z zadnjih strani:

user posted image Janez, Vid, Lan, Tim, Zmago, Gašper, Črt, Miha, Patrik, Maks, Aljaž, Tai, Jakob, Leni
user posted image Zala, Naia, Naja, Lana, Zoja, Neža, Nina, Tara, Nelly, Ela, Ella, Tia, Kiara

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
11.10.2007 8:55:54   
Suzi*
Itata, to sem pa zgleda spregledala, da sta začela skupaj živet. user posted image  Čestitke!!! Pa naj vama stvari stečejo kot po maslu. S časom se bo itak vse uredilo, samo ne da se pa prehitevat zadev. Saj bo. Stiskam pesti za vaju. user posted image

he, he, Vrtnica, saj vem, da bo po joti spet vse ok, user posted image  .....sam trenutno sva mal recept založila, pa je ne znava skuhat. user posted image  user posted image  Pa mal sem mi zdi, da je ravno (nedovoljpogosto)kuhanje jote povod za vse to. user posted image  

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
11.10.2007 9:00:27   
ella79
Suzi - bodi še naprej močna in ne dovoli, da nekdo vpliva na tvoje razpoloženje.
dolenjka moj pa pravi za Zojo, da je kot Zuja in da se to sliši kot en mrčes user posted image moški pa res ne vedo, kaj je dobro user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3741
11.10.2007 9:07:23   
vrtnica76
Meti, a res mata izbrano za user posted image Janez.Moj navija za to ime, ker pravi, da mora jit to z njihovim priimkom naprej pa še dobr skupi paše.Pač, končno bo user posted image  in naj ima tako ime.V naši familiji prevladujejouser posted image , v njihovi pa ima od bratov in sestre potomce samo on. Jest sem predlagala Kristian , Tristan al pa Jaka.V rezervi imamo tut ime zauser posted image (za vsak slučaj, če se po kaj stran padeuser posted image )Špela.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
11.10.2007 9:08:04   
Suzi*
meni je pa Zoja tud lepo ime, ampak jo ima že ana kolegica, tako da odpade.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
11.10.2007 9:14:01   
pina-1
dobro jutro!!!!

a vidite kakšno je vreme?? to pa zato ker jaz penim že od včeraj popoldneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem poosebljen hudič..pa še celo noč nisem spala... Pa ne zaradi moža..ne-.... ampak ker sva oba BUDALE; NORCI,IDIOTI,.... ker vsi delajo z nas kar hočejo....
No midva živiva v dvojčku s sosedmo- albancem ( pa nimam nič proti albancem, ampak ti so res idioti). Lani sva midva prekrila streho na novo. ONi z nami niso hoteli delat, ker je pač bil našš izvajalec drag!!!!! In pri zaključku naše strehe je naš izvajalec predlagal rešitev, ki bi bila tudi njemu v korist, ko bo prekrival, vendar je blo treba to plačat- oboji. On ni hotel. in tako smo mi nerdili, da je nam rav.. On v teh dneh prekriva streho in je včeraj brez koga vprašat, odpru našo streho...... MIslim haloooooo
Oprostite temu izpadu ampak res sem na psu....

Suzika moja z lata.... ta tvoj gospod je pa malo na luno odletu ne.... Mislim, te izjave so tako mimo da je brez veze kaj veliko komentirat... Sem pa zadovoljna, da si danes vstala tako razpoložena... Edino pravilno je, da tako zdržiš... Raje naj se on segreje kot ti... Bo že prišu na realna tla, če ne pa naj gre..NAj vidi kako je drugje. Tebi bo sicer hudo ampak saj ti sedaj ni nič boljše... Danes pa boš vidla če te pride iskat ali ne..ČEprav bi mu jaz rekla, da ga ne rabim s sabo, ker greš pogledat TOVJEGA otroka.... In res pazi nase, ker ste ti in tvoja dva otroka najbolj pomembni na tem svetu. Jasno???

Itata, vidva sama vesta koliko sta pripravljena plačat za preživnino..Naša gospa je zahtevala 50.000 sit za vsakega otroka, moj mož je pa takrat zaslužil 68.000 sit.... Pa ji je gospa sodnica lepo povedala kaj preživnina sploh je in da otroci ne porabijo vsak 100.00 na mesec...in tako smo pristali na neki realni preživnini.... Zniževat le to je kasneje težko... Laže je nakazovati manj preživnine pa če je kaj več denarja polagat na račun kot pa obratno... To so pač samo moje izkušnje....

Glede imen je pa tako: pri nas so imena že zdavnaj zbrana... In o njih ni več debate. Je mela Mia glavno besedo. Če bo user posted image  bo VID, če bo user posted image  pa ANA. Ana je šla brez problemov skozi, Vid pa je pri našemu tatiju naletel na ne odobravanje, ampak ga je že Mia obdelala, tako da je odločitev že padla....

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
11.10.2007 9:17:22   
katka37
Suzi, ne splača se sekirati, se sicer  user posted image  pa je malo lažje. Moški so kot majhni otroci (jaz pravim, da bom zdaj imela 4 otroke), včasih nas se mi zdi kar radi postavijo v vlogo svojih mamic in mislijo, da jim bomo zato odpustile vsako žaljivo besedo, pa na žalost ni tako. Najbolj butasto pa je, ko se skregajo in nam rečejo kaj nesramnega, namulijo, potem malo razmislijo o vsem, nato pa nam lezejo v rit kot da ni bilo nič. Kako to vem- sva trenutno v podobni situaciji, tako da nisi sama.

Težko je biti vezan, ne? Res pa je tudi, da se ženske bolj trudimo za uspešno zvezo. Še dobro, da takšni dnevi vseeno minejo. Saj niso slabi, ti naši dedci, samo včasih ne znajo.

Ime za našega user posted image  pa mogoče nekatere še veste, za ostale pa - Tin.

mala_pikica, čestitam za takšno lepo ime, smo mi imeli tudi izbranega če bi bila user posted image .

Jota pa -kaj je že to????????user posted image

Itata, uspešno privajanje na skupno življenje.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
11.10.2007 9:21:53   
p@tricij@
živjo,
spet ste tolk načvekale, da sem vas komaj prebrala.

prvo, naj se pohvalim, da sem včeraj videla svojo pikico na 3D, in je bilo fantastično. smo bili vsi štirje na pregledu, kjer je sin prav užival in sam pravil kje je kaj. tako da mu je G dala tudi njemu posebno slikico, da jo je danes nesel v šolo pokazat. drugače pa je vse pokazala - vse organe, pa uste, pa nosek (tudi luknce so se videle),... tehta pa 621 g (kar ustreza PDP), tako da je že pravi korenjak. za spol pa nismo vprašali, naj bo presenečenje. pa CD smo dobili za celoten pregled, ki je trajal 35-40 min. bom probala dat kakšno slikico gor.

tako, da anandrej - ali me lahko postaviš višje v vrsto, ker imam rok postavljen na 3.2.

vidim, da se pogovarjate o jakncah. jaz bom kar vse staro potegnila iz omare, če mi bo prav, če ne, pa bom malo šla k svoji mamici probat.

drugače pa tudi jaz priporočam te blazinice za dihanje. mi imamo babysense še od punce, pa ne zamenjam za nobeno stvar na svetu.

pa jota pri nas ni sedaj dostkrat na jedilniku, ker se mala zbuja vsake 15-20 min, ker je prehlajena, pol se pa spravi kuhat, ko te vrže iz tirauser posted image

imena? smo rekli, da se bomo pogajali okoli novega leta, ko bomo več poležavali. upam, da bomo res imeli takrat čas, kajti glih konec leta bo moj user posted image  vkorakal v 40. leto.

lep, čeprav turoben dan vam želim in božajte svoje user posted image

papa

Urh, Anastazija, Žan - moji trije sončki

Neposredna povezava do sporočila: 3746
11.10.2007 9:27:03   
katka37
Meni pa bo kolegica posodila debel pončo, pa računam na to, da mi bo kašna zimska jakna še prav. Če ne, pa bom kupila kakšno v Kiku, so še kar poceni, kakšna draga se za par mesecev res ne splača.
Sem včeraj v Kiki kupila kar nekaj stvari za user posted image , imajo res ugodne cene, pa tudi kvaliteto.

Kaj naj kuham????????????????????????????

(odgovor članu p@tricij@)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
11.10.2007 9:30:56   
Janey

Kaj naj kuham????????????????????????????

Vprašaj pinouser posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
11.10.2007 9:37:03   
Suzi*
pina, nimate ravno sreče s sosedi, bi se temu reklo. Upam, da ste jih postavli na realna tla pa da boste uredili, ker ni ravo prijetno živet ob nekom tako blizu, s katerim ste si v laseh.  Držim pestke.
Glede tega, da bo moj šel kam drugam, se po mojem motiš...če bi že prišlo do tega, bi mene ven metal. Ampak po moje to sploh ni poanta, kot sem že napisala. Po moje bi na tak glupi način samo rad dosegel, da bi se več jote kuhalo. Ja, vem, glupo, ampak tak je tale moj mož. Včasih težek za znoret, včasih pa sladek kot med.

Katka, kaj je pa pri vama???? A se tebi tudi zdi, da je za te prepire kriva jota???
za kuhanje pa sem prej malo po kulinariki brskala, pa so mi šli samo kaki polnjeni lignji na žaru po glavi, pa krompir z blitvo zraven. user posted image  Kaj bom pa kuhala, če sploh kaj bom danes, pa ne vem.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
11.10.2007 9:38:56   
Janey
Jaz bom pa danes prvič kuhala v novi kuhinji celo kosilo

In sicer puranje zrezke v smetanovi omaki in rižek s koruzo, pa kaka solata bo, če je je še kaj na vrtu user posted image  ker sem jo včeraj pozabila kupituser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?