anandrej
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 anandrej, kaj pa naš mir, naši izhodi, kafetkanje...če si bral, je bila marsikatera, ki je šla na kakšen rojstni dan, v teh dneh obsojena, da gre na k...., za moškega pa je normalno (vsaj večini), da lumpajo pozno v noč, pa če imajo kakšen razlog za slavje ali ne. Tu ne gre za občutljivost moških????????Hej, ja pa noseča bom pa res šla na k. .Tudi me potrebujemo včasih mir. Ne morem pa uživati v njegovem izkazovanju ljubezni na njegov način trenutno, ker je tudi povedal par takih zlobnih besed, da jih niti nočem omenjati. Saj sva se pravkar pogovarjala o vsem in se zaveda, da niti približno ni mislil, kar je rekel, ampak me smo pač bolj čustvene in ne pozabimo kar tako. Iskanje lukenj v ljubezni v čudnih dejanjih? Ne bi ravno rekla, mogoče se samo preveč trudimo za dober odnos v zvezi, pa potem vse pokvarimo. Saj nisem govoril o prepovedi kafetkanja in izhodov. To je po moje itak čista bedarija. Ker če žena/punca gre kam, to pomeni, da sem jaz tudi sam in ta čas primerno izkoristim za svoje zadeve. To seveda velja za normalne primere, ne za nekoga, ki na račun izhodov ipd. zanemarja družino. Zelo težko si zamislim primer, ko bi ženi očital, da kam gre, zato pa še enkrat ponavljam - nismo vsi enaki . Sama praviš, da ženske ne pozabite, kar tako - vidiš to je iskanje lukenj . Če se človek pač iskreno opraviči/odkupi, potem računa, da mu tega ne bodo več očitali. Saj moški najbrž tudi ne pozabimo in ravno zato nočemo, da nas stalno opominjate, pa še 10 let murko držite. Spet je pa drug problem, če se tako (eno in isto) grdo obnašanje stalno ponavlja. To je pa že druga pesem. Edit: O, Suzi, upajmo, da se je spametoval. Pa če bo od zdaj naprej priden in bo priznal svojo napako, mu ne stalno težit glede tega, kar je rekel
|