p@tricij@
|
živjo, spet ste tolk načvekale, da sem vas komaj prebrala. prvo, naj se pohvalim, da sem včeraj videla svojo pikico na 3D, in je bilo fantastično. smo bili vsi štirje na pregledu, kjer je sin prav užival in sam pravil kje je kaj. tako da mu je G dala tudi njemu posebno slikico, da jo je danes nesel v šolo pokazat. drugače pa je vse pokazala - vse organe, pa uste, pa nosek (tudi luknce so se videle),... tehta pa 621 g (kar ustreza PDP), tako da je že pravi korenjak. za spol pa nismo vprašali, naj bo presenečenje. pa CD smo dobili za celoten pregled, ki je trajal 35-40 min. bom probala dat kakšno slikico gor. tako, da anandrej - ali me lahko postaviš višje v vrsto, ker imam rok postavljen na 3.2. vidim, da se pogovarjate o jakncah. jaz bom kar vse staro potegnila iz omare, če mi bo prav, če ne, pa bom malo šla k svoji mamici probat. drugače pa tudi jaz priporočam te blazinice za dihanje. mi imamo babysense še od punce, pa ne zamenjam za nobeno stvar na svetu. pa jota pri nas ni sedaj dostkrat na jedilniku, ker se mala zbuja vsake 15-20 min, ker je prehlajena, pol se pa spravi kuhat, ko te vrže iz tira imena? smo rekli, da se bomo pogajali okoli novega leta, ko bomo več poležavali. upam, da bomo res imeli takrat čas, kajti glih konec leta bo moj vkorakal v 40. leto. lep, čeprav turoben dan vam želim in božajte svoje papa