|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
10.10.2007 15:36:40   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*
Pol pa nej še kdo reče, da niso vsi isti!!

Ja pa glihkar sem rekel, da nismo vsi isti. A me bote ubogale zdej al ne, kršenduš?! user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
10.10.2007 15:43:53   
dolenjka
Ma jaz oz. midva tudi razmišljava da bi vprašala jutri in potem še na morfologiji - ziher je ziher user posted image
Res, ampak RES mi je vseeno ali je user posted image  ali user posted image , ampak jaz bi kako kiklco za mal kasnej kupila k mi je tko všeč, al pa kako srajčko karirasto user posted image  Pa ne morem pol fantku kiklce oblečt a ne? user posted image  user posted image  user posted image  No to bo glavni razlog če bova jutri vprašala. Če bom pa vam povedala, bom pa še razmislila user posted image  user posted image  user posted image  Če boste pridne in priden user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
10.10.2007 15:54:09   
MetiLu
Res je potem lažje te lepe cotke kupovat. Jaz jih imam že ne kup, pa jih kar naprej prekladam in zlagam, samo če pa vam po pravici povem, si še kar ne predstavljam oz. ne dojemam, da bom mama in da bomo zdej trije user posted image  Pa da se bo stanovanje spremenilo, pa kakšna starša bova, pa kako se bova navadila na novo vlogo. Moj mi že zdej očita da bom ob vsakem najmanjšem joku prec okol user posted image  skakala in ga po rokah mrcvarila user posted image user posted image

Po eni strani me je tega vsega strah, po drugi pa komaj čakam in vem, da bo februar vsak čas tukaj user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
10.10.2007 15:57:31   
anandrej

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka
jaz bi kako kiklco za mal kasnej kupila k mi je tko všeč, al pa kako srajčko karirasto user posted image  Pa ne morem pol fantku kiklce oblečt a ne? user posted image  user posted image  user posted image  

Še vedno lahko upaš, da dobiš službo na Škotskem... user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
10.10.2007 15:58:53   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka
jaz bi kako kiklco za mal kasnej kupila k mi je tko všeč, al pa kako srajčko karirasto user posted image  Pa ne morem pol fantku kiklce oblečt a ne? user posted image  user posted image  user posted image  

Še vedno lahko upaš, da dobiš službo na Škotskem... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
10.10.2007 16:01:37   
MetiLu
Anandrej, ti pa si razpoložen user posted image user posted image user posted image

A smo tukaj že imeli kakšno debato o imenih?

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
10.10.2007 16:08:35   
pina-1
VPRAŠANJE ZA VSE Z IZKUŠNJAMI: kolk časa so pa rabili, da so odnos pošlihtal kot se šika z bivšo ženo - če so otroci bili v zakonu seveda? kolk jih je kaj prizadelo in medlo po ločitvi...

no itata evo ti ena iz prve roke... pri nas je hvalabogu bila bivša dokaj razumna in smo zadevo speljali elegantno... Ni kaj preveč šinfala otrok - no vsaj takrat ne in je zadeva funkcionirala oz. še funkcionira... Danes so stvari malo drugačne, ker sta oba mulca že fajn velika. tastarejši kar pride k nam tamlajši pa ne..tako da.... vse je en velik šit, ko so otroci tuki. previdna bodi le pri preživnini. Tu pazita, ker bivše zelo rade lupijo.... ti pa zavaruj svoje nerojene otroke.... Ker ko enkrat določiš preživnino je težko nareditikoraka nazaj...Upam, da razumeš kaj sem mislia povedat.

glede varušk, ni blo govora o video ampak o varuški, ki zazna otrokovo nedihanje.... Sicer ja pa tako, da v bloku so varuške res nepotrebne, medtem ko v hiši na vasi pa to prav pride, greš lahko ven cunje obešat pa je ptroška soba čisto na drugi strani. Mi smo jo kar fajn ponucali v prvo, samo je šla že na kose, tako da bo nova ziher prišla k nam....

suzi sem ti rekla da boš anandreja razjeila!!!!

katka kje si ? evo mene popoldne na čveku tebe pa niuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
10.10.2007 16:20:21   
dolenjka
No šKotska mi pa mal ne potegne, že tle je vreme čist u k user posted image  , tko da še bolj severno rajš nebi  user posted image  Bom rajš za spol vprašala user posted image

Ja, meni je Angelcare všeč zaradi zaznave in alarma v primeru ne dihanja, to je glavni razlog za nabavo, samo vprašanje kje ga bom kupila, ker ugotavljam Pina, da tvoj ni enak kot ta pri sončku. user posted image
Ne, Meti, mislim, da o imenih še ni bilo govora. Midve k bova skoraj sosedi morva pazit, da ne izbereva enakih user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
10.10.2007 16:27:03   
pina-1
dolenjka po moje je razlika le v zunanjosti aparatov.... funkcijo mata pa oba isto

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
10.10.2007 16:39:03   
MetiLu
No, Dolenjka, potem pa jaz kar rezerviram user posted image . Naš mali bo Janez, če si je pa slučajno premislil in bo punčka bo pa Zala user posted image

Zdej pa tudi jest počasi odhajam iz pisarne. Grem še mal v Leclerc zapravljat.

Se slišimo jutri, lepo se napančkajte

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
10.10.2007 16:42:04   
dolenjka
Meti, problem rešen! Janez kranjski pri nas ni na spisku, Zala tudi ne!
Bo še katera izdala ime za user posted image  ?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
10.10.2007 19:35:02   
Janey
hei babuške...jaaaa imena...dajte pišite..jaz sem čisto zmedena, ko ne vem kak naj mu dan ime...sva imela 3 imena in sicer zoja ali naia ali lana...zdaj se je pa izkazalo da je user posted image user posted image
iz tega lahko izpelejm samo lan...kar konkoncev ni slabo, ampak se moj zajebava da punca bo pa pšenička in pol jaz rečem da ne da bo ajda kar je meni tudi zelo lepo imeuser posted image user posted image
potem pa se najdem res lepo ime in ga povem mojemu...VID...pa pravi ja naslednja bota pa sluh pa okususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa sem jezna ko hudič. In kaj zdaj? Čakam da mi nekdo pove neko ime ki nama bo všeč..ampak res več ne vem če je še kako ki ga nisem mu predlagala. On bi imel pa zmagota(ne vem če misli resno ali ne, vendar vztrajauser posted image ) al pa tima. Tim pa meni ni preveč všeč, ker me spominja na enga sošolca timija, ki je bil največja barabauser posted image user posted image

sem napisala celi roman o najinih imenih.

Zdaj ste pa ve na vrsti...se tipkamo zjutraj. Upam da imate vse polne krožnike jote. Z mojo danes nebo nič. Lubek barva otroško sobo jaz morem pa oprat vse cote da bo imel kaj za oblečt ko gre, pa še kuhinjo urejam. Pa jutri...

No..dober tekuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
10.10.2007 19:40:31   
torcica
Jest navijam za Gapšperja, mojemu je pa bolj všeč Črt. Če bi bila punčka, bi bila verjetno Neža ali Nina.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
10.10.2007 20:06:09   
dolenjka
OK, jaz rezerviram:  za user posted image  Tara (definitivno dogovorjeno, všeč obema - že dolg user posted image ), za user posted image  imava pa problem, ker jih ni user posted image  
Zaenkrat vplačujem rezervacijo za user posted image  : Miha, Patrik, Maks (tale zadnji samo, če se mojmu kej v glav premakne, ker noče niti slišat o tem imenu user posted image  ).

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
10.10.2007 20:08:29   
Bajsa
Oj punce!
Jaz bi vas pa neki prosila. Imela sem že morfologijo in sem bila zelo zelo razočarana. Pa me zanima, če bi mi lahko katera mal napisala rezultate, pa kaj kej pomeni, ker nič ne vem. Pregled je trajal celih pet minut. Pokazala mi je pa glavo in srček, pa še to, za celih 30 sekund. Ko poslušam ostale kako jim vse povejo in pokažejo sm kr mal user posted image  in bi mojo G najraj user posted image . me je res potrlo to da se nama ni nič posvetila user posted image user posted image user posted image .
Hvala za odgovore!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
10.10.2007 20:14:05   
Bajsa
No pa da še mal pokomentiram o bundi: hvala bogu mi bo mami eno mal večjo posodla, ker je ona ne rebi več, je zdej vitka 40 letnica  user posted image .
Jota...kaj je že to.... a ja uno z kislim zeljem in fižolom, al pa meni ljubša s kislo repo user posted image , ja ja pa tista tud, sam tisto smo pa pozabl kuhat, ne vem več kakšen okus ima user posted image !
Kar se pa imen tiče pa user posted image  Zala user posted image  Aljaž, sta obema všeč, čeprav bolj kot ne predlog mojga user posted image , pa sm se kr strinjala, ja kaj pa čem.
No lepo bodte!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
10.10.2007 20:22:01   
nizy
uuuffff punce mene ste dons kr pošten zbegale s to joto user posted image .  Kam pa filane paprike spadajo ????user posted image user posted image user posted image user posted image .

Gede bunde mam jaz plašč ,ki sem ga kupila 2 leti nazaj, preden sem shujšala .No zdaj mi bo spet prav prišel.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
10.10.2007 20:44:23   
mary_lou
evo da se jaz porocam kako je blo na morfologiji vse ok zdravo dete le da ni hotel pokazat ce ma med nogami res lulcka tko k so na ns rekli.  ampak midva itak ze od zacetka veva da bo fantek hehe moj user posted image prav da on ne zna user posted image delat.

ja imena mava pa tud ze od zacetka Tai user posted image ce mu pa slucajno lulcek do poroda odpade pa Nelly

ja joto pa jeva vsak dan ce sva frej tud 2 krat na dan hehe ce se mava pa tok rada

sicer si pa zdej isceva stanovanje da si ga do poroda urediva ker meti starse v spodnjem stuku ne ne ne ne ne in se enkrat ne!!!
tko da sedaj pospeseno isceva svoj domek sam k gre to tooooooooooook pocas jest bi bla pa rada ze sama z lubijem

pa se za anandreja naslednji pregled mam 29.10.

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
10.10.2007 20:59:35   
ella79
bajsa jaz sem bila nad morfologijo tudi malo razočarana, sem pričakovala da bo kot NS user posted image pa seveda daleč od tega. Sej nekaj je premerila... men je važno, da je vse ok.
Imena user posted image za user posted image sva dokončno odločena, da bo Maks, sam kaj ko je baje user posted image . So pa različne variante: Ela, Tia, jaz pa navijam za Zojo, pa mojmu nikakor ni všeč, pa ga tudi ne mislim silit. Bova že še kej pogruntala.
A ste kej numerološko gledale, kako gre ime skupaj s priimkom? user posted image Baje se sedaj to full gleda, k potem si srečen do konca življenja user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
10.10.2007 21:08:22   
dolenjka
Jaz rajš nisem preverjala numerologije, glede na srečo ki jo imam, bi bla ziher čist adijo user posted image
Ella, men je tut Zoja všeč, pa moj niti slišat noče. Pravi, da bi ji tujci govorili Zođa user posted image  user posted image  user posted image  K da je važn kaj bodo tujci rekl user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
10.10.2007 21:51:52   
Suzi*
Saj vem, da ni nobene gor, pa da bo tole čist izven konteksta, ampak vseeno..........oram se mal "spucat"....

a veste kaj delam?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja, jokam. sem prej prišla domov inje spokal in šel. baje v gostilno, ker ne more bit doma. user posted image  ja, zgleda da sem res pošast. user posted image  sem ga spomnila na jutrišnjo M, pa je rekel, da on itak ne rabi it, ker otrok itak ni njegov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pol sem pa čist ven padla in sem mu kar rekla da s takimi idejami ne rabi sploh več domov hodit..... user posted image user posted image

...ne morem več pisat, ker ne vidim brat zarad solz.............. boli me.res me boli!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
10.10.2007 22:01:20   
Anonimen
Suzi, sory, ampak to je pa ful grdo od tvojga. Jst bi mu najbrž že spakirala, pa kovčke pred vrata postavla.
Al pa ne. Sej ne vem, ampak neki najhujšga mi pa je, če tip reče neki tazga.

Sej bo, spomni se,da moraš bit močna za svojga srčka.

(odgovor članu Suzi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3722
10.10.2007 22:10:19   
Janey
suzi moški dostkrat rečejo kaj ko boli pa ne mislijo...pusti času čas da se situacija umiri. Ti pa si privošči en topel kakav in se stuškaj. POl se pa zavij v odejico in vse to prespi. Boš videla da se bo sred noči stisno k tebi.

Če pa ne...smo pa takoj zjutraj tu da  ti damo malo energije. Drži in se ne sekiraj zarad user posted image se ne smeš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
10.10.2007 22:12:12   
Janey
aaja...hotla sem še rečt, da pustit mu pa vseeno NE SMEŠ da se tak pogovarja s teboj.  Kjer ni spoštovanja ne more bit ljubezni.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
10.10.2007 22:27:15   
Suzi*
saj vem vso teorijo, samo ko si pa sam v tem zosu, je pa mal drugač. vem, da tega ne smem pustit, ampak KAKOOO??

...sem zbrisala en dolg samogovor. brezveze vas obremenjevat.

grem zdaj pod tuš pa spat.
najhuje je pa to, ker me tako prizadene, jaz ga pa vseeno takooo pogrešam ob sebi, pogrešam njegov objem in njegove dotike, njegovo roko na bušiju....user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 10.10.2007 22:39:46 >

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?