MetiLu
|
Suzi, te čist razumem, sem bila v prejšnji zvezi z enim, k je imel čist drugačen pogled na svet kot jaz, pa tud močen karakter, jest sem pa mal med oblaki jadrala ( -zdej se temu smejim), pa imam res slabo izkušnjo. Samo takrat so pri nama z bivšim bile čist druge stvari v konfliktu (pijančevanje, življenje po svoje ne glede na potrebe drugega,...), pa sem hvala bogu spokala. Sej občasni prepiri morjo bit, da mal "poživiš" situacijo. Sej ta mala pregovarjanja so tudi pri nama, samo težke besede pa ne padajo. No, jest jote res ne kuham , skuham pa tenstan zelje s fižolčkom, pa krompir v kosih posebej. Včasih, če imam pa še golaž, pa skupaj zmešam in dobimo segedin, a ne? Tko jest kuham, pol pa koker čte Ja ste se pa zdej razpisale z bundice. Sej mene tudi nima, da bi dala celo premoženje zanjo, sem se tud jest pritoževala kok so te nosečniške cunje drage, potem sem pa nabavila eno goro enih jopic in podaljšanih majčk in puloverčkov in pulijev (jih ful rada nosim), ki niso za nosečnice, so pa ful raztegljivi, pa sem glih tko zapravila goro denarja moj je kar skakal od veselja... No, pa že razmišljam o enen kratkem plaščku, kroj na A, ki bi mi najbrž bil tudi zadnje mesece nosečnosti prav. Hm, jest sem pravi mali odvisnik od šopingiranja Ko bi bila vsaj še za diplomco tko zagnana... Zdele sem pa že ogledala eno posteljico na soncek.si, pa torbo za na voziček, pa .... oh, kok enih lužnih stvari.