dolenjka
|
O torčica, a tkole vam jo je zagodel? Lulek zrastel? Bo pa zdrav fant Suzi, jaz mam tudi enga takega pacienta doma kot je tvoj, je pa res, da direktno besede na k... sicer na njegovo srečo ni izrekel, ampak vse reakcije pa kažejo na to, da si ravno nekaj takega misli. Za vikend sem bila povabljana na rd od treh sodelavk in seveda sem šla, ker sem noseča in ne bolna. In je bil ogen v bajti, da se vse dogaja njemu za hrbtom, vsi RD takrat ko njega ni tu..... Kmet Če mi prej ni zaupal (čeprav ne vem zakaj), bi mi vsaj zdaj ko sem lahko. To je res ponižujoče da te kap , a ne Suzi? Jaz vem, da me malo po sebi sodi, ker je bil prej 25 let poročen in ga je zadnjih 10 let kar pošteno sračkal naokoli, 2 leti tudi z mano, preden se je ločil in se z mano poročil. Zdej je priden. Jaz mu verjamem in zaupam, če bo to izdal pa itak ve, da ne bo preživel , ampak zakaj im o meni take misli grrr No tko, Suzi, zdaj veš, da ni samo tvoj tak kmet ljubosumen in mu kar zabrusi kako nazaj, pa bo vedel kako je. Preveč se pa ne napenjaj, ker škodi. Smo polnoletne, vemo kaj lahko in kaj ne, če pa nosimo rinke pa ne pomeni, da kdaj ne smemo kam pogledat . Dokler moj samo gleda ne bom nič huda, bom vsaj vedla da je normalen