bamby
|
Pina z joto ni bilo nič , ker sem že v začetku tedna povedala, da je možek ta teden v nočni. Zdajle spi, po kosilu pa šiba takoj k bajti. Če jo bo kaj, pol bo šele konec tedna, zato smo jo pa v petek zvečer in v soboto zjutrej kuhali, pa fajn smo zabelil , obakrat . Novico o punci ni kaj posebno navdušeno sprejel, čeprav vem, da si jo želi. Pač ni pokazal. Da ne govorim o Timu, ko smo mu povedali, da bo dobil najbrž sestrico. Je bil takoj užaljen in ni hotel niti slišati, ker on si pa želi bratca . Danes sem pa jaz skuhala eno mineštrco iz krompirja, korenja, sveže repe in fižola, potem pa še slastne češpove knedeljne. Samo naš Tim mi danes nič kaj ne je. Verjetno ga matra prehlad, ker ima čisto zamašen nos. torčica, čestitke za . Se bojim, da bo tudi pri nas tako, da bo iz postal . Sicer je pa tako, če bo, pač bo, ga bomo imeli prav tako radi. dolenjka, kaj pa če tvoj po sebi sodi?? Pa ne samo tvoj, tudi ostali . janey, upam, da kihanje ni tudi po internetu prenosljivo, ker drugače bomo kmalu za tabo kihale . A veš, kaj je pa meni rekel včeraj zara<di bolečin nad sramno kostjo? Je rekel, da mi otrok na mehur pritiska, ker morda nimam zadosti izpraznjenega . Meni je bilo to čisto mimo. Se sploh ne strinjam z odgovorom, ker bi že vedela, ali imam praznega ali ne nuka, si že skuhala štrukeljce??? nizy, jota JE povezana z nosečnostjo. NIČ JOTE NIČ NOSEČA BITI!, če razumeš, kaj to pomeni
|