|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
28.9.2007 10:49:57   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Nič, pospravljanje čaka, dokler dete spi. Ljubi se mi pa zelo...

Meni se ljubi tako zelo, da ta teden sploh ne bom pospravljala, razen sesala. user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
28.9.2007 10:56:00   
tejč

Tejč, ne ga srat z nesrečami in podobno. Jaz iz vraževernosti nič takega ne napišem, ker potem je pa res kako sranje.
Za kašelj jaz Vesni kar  zeliščne sirupe iz lekarne dajem,  kadar jo draži (suh kašelj) sirup za pomirjanje (timijan mix), ali za izkašljevanje. Pa še dobri so. In Justovo timijanovo kremo ji po prsnem košu namažem.

Putka, no, zame je že velka nesreča to, da npr. tamala ali tavelka zboli in je nimam kam dat...
JA, jaz tud dajem materino dušico kremo-mažem,, pa sirupe, sam ne vem, če je prav, da daš v ISTEM dnevu zvečer za pomirjanje, zjutraj pa za izkašljevanje. Ker nič več ne kašlja čisto na suho, ji dajem za izkašljevanje, ampak ker jo pa še vedno kašljat sili, ko jo dam spat, ji pa dam žličko sirupa za pomirjanje kašlja, d alahko zaspi... Ne vem, al je zdaj prav al ne...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
28.9.2007 14:11:49   
ajdaN
Nas samo rešim pred drugo stranjouser posted image .

Napisat se mi pa ne da NIČ! Vreme je za kozlat, moja energija pa na psuuser posted image !

Na srečo mularija spi, dragi je pa na poti domov!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
28.9.2007 14:53:25   
rožica81
Vreme je pa res za kozlat user posted image  Še dobro, da zjutraj ni tako scalo, ko sva imela posvetovalnico. Okrog ZD je bila taka gužva, da sva komaj dobila parking in pol tekla v ambulanto. No, Nace je ceplenje ful dobro prestal - jokal ni nič, zdej je pa zaenkrat vse ok. Mere našega sončka so pa 70 cm in 7.700 gramov user posted image  Pa končno sva dobila napotnico za alergologa in me bodo poklicali, kdaj naj prideva. Me prav zanima, kaj bodo testi pokazali.

Drugače ima pa mali mal lulčka vnetega pa ritko in je rekla naj mažem z eno aseptično kremo, sam maaaa, jaz vedno pozabim vprašat, kako naj to mažem. A mu moram kožico dol potegnit in pol namazat al kaj? Eh, tale lulček... Pa ta kožica...

A ste dans tut kje na kavi, k ni nobene nikjer? A vse pospravljate? Mene to jutri čaka user posted image

Kruh sem že spekla, zdej pa še na palačinke navalim... Upam, da ratajo, pa da bodo dobre - s sojinim mlekom...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
28.9.2007 15:10:10   
rogljicek
cao punce. vidim, da mate slabo vreme. no mi tuki mamo soncek, vroce, klima ves cas vklopljena, skratka poletje! super je.user posted image
no, po skoraj 10 dneh odkar smo tukaj se je Reya koncno navadila na tale cas in spi celo noc user posted image . Danes je neki zajamrala ob 5. zjutraj, sem ji poturila zizo, ker me je ze precej bolela, ona je potegnila dvakrat in zaspala nazaj. zdej je ura 8 in se vedno spi. midva z user posted image  sva mela ze ob 6ih jutranjo telovadbo user posted image  (6. po poroduuser posted image ) in se prov fajn pocutim.

drugace pa mi nismo tle prov nic turisticno, ampak precej delavno, saj pomagava mami pakirat, ker prodaja bajto. namrec je njen moz oz. Dezov oce 2 leti nazaj umrl in je bajta cist prevelika samo zanjo. se hoce vseh stvari nekako znebit in je full tezko, ker jih nima kam dat. ma full lepo pohisvo, en kup antik. jih nama ponuja, samo kaj naj midva s tem?!?!?

majci, nic ne de, vidve s Sugar se kar komot pelta v Celje. 3+3 bo guzva.

juniorka, tale tvoj bejbek pa raste, kaj user posted image  kolk je pa ze dolg? midva sva ravno danes merla Reyo in ma komi 66cm, pa se nama zdi cela korenjakinja. se mi zdi, da je v zadnjem tednu full zrasla.

punce, lepo se mejte in se se kaj oglasim.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
28.9.2007 15:19:41   
rogljicek
Putka, tale tvoja Vesna je pa taprava!!! kje ste pa tisto zvezdo najdl, pa ne, da ze plavat zna!!! mas full lustne fotke iz Braca.

ooooo, punce, pravte, da je srecanje ob 11ih. ta bo pa huda za naju, upam, da ne zaspiva. namrec, tukaj smo 7 ur za slo in bo full huda se nazaj navadit. prej sploh nisem pomislila na to. no, upam, da nama rata.

no, zdej pa res grem. user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
28.9.2007 15:46:32   
Putka
Zvezdo sem pa jaz stauhalauser posted image . Se niti ni tolk globoko zdela, pa jaz se komaj potopim (me balast gor drži), pa sem komaj do dna prilezla. Ene 3m je bilo globoko, kaj ko v čisti vodi dno blizu zgleda.
vesna je sicer par zamahov že avgusta v bazenu naredila, na Braču pa ni hotla biti predolgo v hladni vodi. Če bi bila voda topla, bi že fajn plavala.

Sem bila pri frizerju, me je kar precej postrigla, ne pa čist na kratko. Sem se tako vsaj iz stanovanja prisilila iti, ko sem bila zunaj je bilo pa prav fajn svež zrak dihat.

Rožica, Nace je bil pravi orjak ob rojstvu, zdaj pri 5-ih mesecih so pa mere čist ok. A so ga ziher prav zmerili.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
28.9.2007 15:50:43   
Putka
Katera ve, če je Dormeo v Mercatorju res kaj cenejši kot na njihovi spletni strani. Pa ful so ga podražili, zdaj je 150€, pred slabim letom smo za Vesno kupovali, je bil pod 30 jurjev.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
28.9.2007 17:36:36   
juniorka
Punce, povejte zdaj, a bo Štorman, Amerika (pol bo Rogljiček iz Amerike v Ameriko uletelauser posted image ) ali Šopingcenter? Naj povem, da je Štorman na tem koncu ful znan, imajo kar nekaj gostiln in pa izvrstne slaščice- preverjeno- okoli 15 let izkušenjuser posted image !
Putka, ko sem jaz kupovala, je bla povsod ista cena Dormea, samo preko spleta računajo ful za dostavo in to po kosu! Majo pa sedaj te nove z memori peno in so dražji!
Majchi, zmeraj pozabim, čestitam za izgubljene kg, ti to res veliko pomeni in si zaslužiš pohvalo za disciplino in rezultateuser posted image . Jaz sem skoz navajena kakšne kile več, saj včasih shujšam in se mi pol kul zdi, ampak mi ne uspe zadržat- nazadnje sem pa zaradi nosečnosti začela gor dobivatuser posted image ! Enkrat pa mojmu nisem bila več všeč, ko sem fullll shujšala- je šel domov za en mesec- pred 6 leti, pa se je neki zavleklo in je prišel čez 5 mesecev- jaz pa službo za malo dnarja, glih za 2sobno stanovanje- najemnino v lj, pa sem komaj lezla iz mesca v mesec, povečevala limit... grozno v glavnem, in za hrano je bolj malo ostalo! Sem zgubila 10 kg in me mož take še ni vidu, pa je rabu kakšen mesec, da je skapiral, da sem to jaz user posted image , pol sem pa itak nazaj začela dobivatuser posted image ! Tako, ena reality zgodba!

Naš nekaj kašlja, pa nevem, a se mu slina zaleti, tudi med spanjem, al smo kaj staknili- upam, da ne, ker morva na cepljenje v torek, pa s plavalnim začnemo!
Rogljiček, bom še jaz mogla v usa, da mi bo Nel celo noč prespaluser posted image ! Saj za hrano se zdaj okoli 5, 6 zbuni, ko začne cmokat rokav al pa kaj, samo spanje je pa še vedno glasno, pa ob 2 ga moram prestavit k sebi, ker se v postlci zaletava v les- sicer založen, pa vseeno, in pol se mi je danes za 360 stopinj obrnu, kot urni kazalecuser posted image  Na srečo pa lula ne več tolk in ima pleničko do 8, 9 zjutraj!!!
Lep vikend punce!

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
28.9.2007 19:24:33   
s u g a r
hoj

da se mal javim (nič nisem za nazaj brala).

Uglavnem punce nasvet mam za vas (pa klinc če čte al pa ne), če hočte uspešno in zdravo svoje kg  ZA VEDNO zgubit in jih obržat tok k je vaša želja (zdej bom direktna) in da vas ne bo bolela glava, da vam ne bo slabo, da ne boste utrujene, izmozgane in ne vem kaj še ob vseh dietah - se odločte v svoje življenje vključit HL.
Imela sem priliko govorit z 5 zdravniki ter pediatri, 3 strokovnjaki za prehrano, 2 nutricionistoma - ki sta dejstva vedela, a jih nista znala uporabit in dobila tak hud feetback glade HL da ne morte verjet.
Ni zastonj Nobelov nagrajenc v HL labolatoriju in dosti drugih zelo zelo priznanih priimkov svetovnega ranga (Heber, Gratton, Ignarro, McManus, Rosenberg,..... raznih M.D., M.P.H.jev in še marsikej), tko da punce odločte se zase, ampak jz vem da sem na pravi poti kar se tiče našega zdravja v mojem domu.

Pozdravček - zdej grem pa brat za nazaj

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
28.9.2007 20:23:12   
felicia
Sugar- kaj je to HLuser posted image

No danes je Uroš jedel banano z jabolko in komi čaka da da kaj gostega v usta kar joka če mu dovolj hitro ne ponudim žličke.

Rečmo pa da sem jaz za Ameriko pa dejmo se res dokončno zmenit ker to je zdej zdej tik pred vrati.

Torej 11.10.2007, četrtek ob 11.00 v Amerikiuser posted image
Vsem ki zgubljate kg-je pa samo čestitam!

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
28.9.2007 20:37:55   
tejč
Meni je prav glede Amerike. Bom vsaj enkrat šla čez lužo.user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
28.9.2007 21:23:15   
s u g a r
HL - HERBALIFE

Nism vas še uspela prebrat do konca.
Se javim

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
28.9.2007 22:13:50   
s u g a r
hoj

prebrala vse - PRIDNO ČVEKATE - kul

No mi smo pa vidim da v tem času ko smo bili v tujini zamudili lep sprehod po arboretumu in kavico v Domžalah. - No pa sej bo še prilika.

Kaj pravite na ponedeljek 1.10. dopoldan - kavica????
Vreme bi bilo dobro spremljat, da vemo kam se dat.
Mogoče Mercator Lj - nism še bla pa me mal firbc matra - jutr pa pojutršnm pa ne grem k ven ne bomo prišli.

Dajte predloge.

Naši rezultati z RA - razvojne so da mali super dobro napreduje in da ni z njem čisto nič narobe, malo mu moramo pomagati s tem, da (mam isto kot nekatere med vami - steguje se).... s tem da ga moramo držati v lunci on bi skoz okol firbcal in bil pokonc, na previjalni in na igrišču dela mostove - dviga rito, pomagati pa mu morava da se obrne pravilno v na bok ker on dvigne rito in liže, v kontra c položaju, dekico pod sabo ali pa hoče prijet igračko. Uglavnem to je težki smo 6900 in dolgi 66 cm (res svaka mu čast glede na to da je bil dobre 4 mesece nazaj 2600 in dolg 48).

No takle javite za ponedeljek, da se spet mau vidmo in počvekamo.

Pridne bodite in lupčke vašim angelčkom.

p.s. PA LEPE SANJE
papa
mi 3je

Neposredna povezava do sporočila: 1564
28.9.2007 23:02:47   
tejč
Jaz imam pa predlog za  srečanje na en lep sončen dan: BLED.
Lahko tudi: izvir Kamniške Bistrice, Kranj, sprehod po Kamniku, Interspar VIČ-kavica plus sprehod po "poti okupirane lj" plus Okaidi uč vržtuser posted image , Kratochwill na piruser posted image  v BTCju, zdej pa že neumnosti trosimuser posted image user posted image user posted image user posted image , grem spat.

Neposredna povezava do sporočila: 1565
29.9.2007 8:20:11   
petrinja
haloooooooooo!

Juniorkin Nelson in Putkina Katja ter Ančkin Tevž- vse najlepše za dopolnjenih 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image . kako smo že veliki!

Tejč-ma si dobra! domišljija tebi dela s polno paro-kar je tudi prav! s tvojo pomočjo bomo odkrivali lepote Slovenijeuser posted image . Si mi pa lušte naredila s pivcem za živce ( a je to pasalo, ko je bilo še poletje, ne? ). veš da se moramo še malo dobit! Da še malo tvojo Mašo pobožam po laskihuser posted image . pišuka komaj čakam, da bo imel tudi Matevž malo več laskov! pol bom pa ko v transu-skoz gladla laske! user posted image

Sugar-sem zelo vesela. da si odkrila nekaj kar ti sede glede zdravega načina življenja, a sej veš sto ljudi-sto čudi. vsem ne paše vse. Majchi na primer fura Montija, pa ji fajn uspeva, jaz ločevalno, pa sem zgubila že 10 kil, in še vedno polno dojim, kakšna pa enostavno najboljši način življenja in s tem tudi najbolj učinkovito dieto- manj jest in več gibat! Dostikrat ženske pozabimo na gibanje, in samo vedno manj jemo in potem sežemo tudi po kakšnih bolj drastičnih dietah, pol smo pa razočarane, ker ni efekta ( tudi jaz sem bila tako v preteklosti! ), a sedaj mi je bolj pomembno, da je moje telo nabito z energijo, da ne bom pol ko bo Matevž začek plazit in kasneje shodil, bom jaz lahko povsod vštric.user posted image  Hvala mojemu dragemu, da čuva in crklja ob večerih, da se gre lahko mami malo sprostituser posted image

No zdej pa šibamo malo v Beljak počekirat za zimske stvari za malega( sem kar malo pozabila da je treba tudi sebe malo oblečt, ker vse samo zanj kupujemuser posted image )

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
29.9.2007 8:39:16   
Putka
Ja, pet mesecev imamo danesuser posted image . Pa Tevž in Nel.

Tejč, glede na današnje vreme, me niti Bled niti PST ne mikata. Če se vam pa v Mercator na kafe pride, se pa z veseljem pridružim. Drugače sem pa seveda za kakršno koli obliko miganja.

Sugar, jaz sem zadnjič z dvema mamicama/difovkama/športnicama govorila (vozimo punce skupaj na telovadbo), obe zelo aktivni in vitki. Pa imata precej kolegov na HL in sta obe proti. Mi je en stavek v spominu ostal - najbolj zdrava malica je kos črnega kruha in jabolko. Ker od tega se pa res ne moreš zrediti. Saj verjamem, da je v tistih praških vse kontrolirano, pa ubervitamini not, pa zdravniki (ki itak junk jedo, ker nimajo časa niti scat) hvalijo.. Jaz moram hrano konkretno prijet in jo v usta dat. Jemo namreč tudi z očmi, ni ga čez rdeče jagode, pa zrel zelen avokado.. Da ne govorim o meni ljubih (in precej nedosegljivih) tropskih sadežih, kot je durian in mangostan (user posted image , bi jedla, ja..) katerih okusa se ne da opisat, brez da probaš.
Skratka - prav lepo zgleda krožnik hrane, ki sem jo skuhala in potem z užitkom pojedla.

Petrinja, sem pozabila Matevžu čestitat, tako da danes še njemu za 5 mesecev. Je dobil kako luštno darilce od babice?
Zgleda sem spregledala, kam se hodiš sproščat zvečer?

Se tipkamo kasneje.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
29.9.2007 10:18:43   
Majchi
Oj punce!

Tudi jaz čestitam trem sončkom: Katji, Tevžu in Neluuser posted image !

Rogljiček, tud če bi šle vse tri skupaj + trije dojenčki, bi še vedno bili vsi komot, ampak prtljažnika pa potem zmanjka za 3 vozičke. Bom probala še mal naštudirat, če bi šli vozički en na druzga.

Zdej je pa mami k men prišla, bom pol do konca napisala.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
29.9.2007 11:33:45   
Majchi
Aja, sem še to hotla rečt, da je naš portal ful lepih jesenskih barvuser posted image . Men je všeč. Prov paše takale sprememba!

No, da vam povem. Predvčerajšnjim sem se kot šus odločila, da nočem več tega vozička! Buzz od Petrezg mi je bil čedalje bolj všeč in sedaj ko Lana raste, res ne rabimo več tok velikega vozička. Saj je vse fino fajn, ampak jaz sem se ga tok nažrla. Saj vem, razvajena sem.
V glavnem, nisem mogla spat, ampak sem do 2h zjutraj kalkulirala, iskala rešitve,... Včeri je pa moj iz službe prišel in ko sem mu rekla, da hočem buzza, je valjda čist popizdu.
Ampak fora je v tem, da ko sem bila še noseča, in ko sva šla v BC gledat vozičke, sem se jaz najprej v tega zapičla, na koncu pa je njegova obveljala. Vmes sem tud za  speedyja navijala, pa me ni poslušal. No, zdej pa ima!
V glavnem, sem ga dala v oglas in komi čakam, da ga kdo vzame, da si naročim končno tisto, kar hočem. Moj se strinja, če mi ga uspe prodat za 350 eur. Nov je 464 eur. A je to realna cena za praktično nov voziček, ki je še vedno v garanciji? Kaj mislite?
Petrazg, ti mi pa svetuj, če je kaj takega pri buzzu, da je tebi žal al pa karkoli, ne vem. Plusi-minusi.
Aja, pa še to. Sva se potem z mojim tud o Recarotu pogovarjala, pa je bil ful navdušen. On pravi, da pozna to firmo, ker delajo tud hude športne sedeže za v športne avtomobile. Pa vse AMZS teste sva pregledala. Pa sva zadnjič v Mercator centru potem pozabile pogledat sedežuser posted image .

Drugače se je pa Lana včeraj sama obrnila iz hrbta na trebuh. Bila je v dnevni v igralnem centru, jaz sem pa v kuhinji kuhala. Ko je neki začela jamrat, sem jo šla gledat in jo najdem na trebuhuuser posted image . Zdele jo pa opazujem, če bo spet to naredila, ker vse tko kaže. Zaspana je za umret, ampak ima še ful za povedatuser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
29.9.2007 11:47:06   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka
Majchi, zmeraj pozabim, čestitam za izgubljene kg, ti to res veliko pomeni in si zaslužiš pohvalo za disciplino in rezultateuser posted image .

Hvalauser posted image . Hvala tud ostalim za spodbudo in pohvale. Moram rečt, da sem tokrat pa res zadovoljna, kot nisem bila že dolgo. Mam še ful volje za naprej. Tokrat ne grem do prednosečniške teže (manjkata še 2 kg), ampak še par kil dlje, kar si že nekaj let želim.

Sugar, glede HL: keep the good work!
Kokr si mi zadnjič razlagala, kazala, se mi zdi vse ok, ampak jaz nisem noben strokovnjak. Je pa res tako kot je Petrinja rekla: 100 ljudi-100 čudi. Njej odgovarja ločevalna (btw Petrinja bravo!!!! 10 kg pa ni od muh!user posted image ), ki sem jo jaz že enkrat izvedla, potem sem se pa par kil nazaj zredila, potem sem pa itak zanosilauser posted image . Men je npr. všeč Monti, ker ma fine recepte in zna dobr kuhatuser posted image , nekdo drug pa ima spet nekaj tretjega. Men osebno ti šejki ne pašejo tok, ker ne pijem mleka (no, un iz McDonaldsa mi je pa všečuser posted image ), moja sestra je pa npr. nora na te stvari.
Vidim, da je bil seminar v ZG več kot zanimivuser posted image . Kako pa se je obnesel sling, ki si ga kupila za tja? Je Vall užival?

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
29.9.2007 11:54:57   
Majchi
Madona, smo že tok napisale, da sem mogla it kar nekaj strani nazaj po tale seznamček. Torej, imamo še kakšno novo, ki bi se pridružila?

Bom še dopolnila z avtomobili, predlagano oštarijo in uro.

user posted image user posted image user posted image  Vseslovensko srečanje majčic - VSM user posted image user posted image user posted image :

Četrtek, 11.10.2007 ob 11ih v Gostilni Amerika, Celje

1. Putka
2. Felicia
3. Rogljiček
4. Bambina_
5. Majchi
6. Iwa
7. Sugar
8. Petrazg
9. Cappy
10. Tejč
11. nky 23
12. juniorka
13. lex
14. Petrinja
15. Eca

* Majchi in Sugar se peljeta skupaj
* Putka in Felicia se peljeta skupaj

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
29.9.2007 13:59:51   
ajdaN
Dan!

Mularija spi, tako da mam čas napisat par vrstic!

Mula mi je dans že požrla vse živce!!! Začel se je pa že včerej zvečer ob 23ih, ko je hotla ta prvič jestuser posted image . Potem, ko se je 3h prej konkretno dojila + spila 100ml dodatkauser posted image . In potem v tem stilu celo noč naprej - hranjenje na 2h! Če ne bi bila včeraj že čez cel dan totalno crknjena, bi imeli vzgojo, tako sem jo prestavila na danes!

NI ŠANS, da mi bo spet začela jest po 4-5x na noč! PA če ne bi zvečer dobila še flaše, bi mogoče še tolerirala, tako pa ne bom. Tako da imamo tole noč na sporedu dretje! Za jest dobi najprej ob 4 zjutraj! Pa še to je zgodaj! Jst ne morm funkcionirat, če ponoči vstajam na 2h! Pa to je slabše kot pri novorojenčku!

Za povrh vsega se je pa odločila, da bo že ob pol sedmih vstala, in ker se nisem strinjala, je tulila in sevede zbudila še Lovra. Prejle pred spanjem je imela pa spet napad tečnarjenjauser posted image !

Za povrh vsega mi bo razneslo glavo, nos imam do konca zabasan, grlo me boli... Pa še sami smo cel dan! A češ še kaj boljšegauser posted image !

Lovro je še zmeraj tudi totalno smrkav, ampak smrkelj ni več zelen. Počasi bo dober. Ana je pa itak samo minimalno smrkala. Jst sm pa čisto fertikuser posted image . Kje je še večer! Sem se odločila, da jih že ob 7 lepo popokam spat pa bo mir! JAz pa takoj za njima, da se pripravim na nočno dretje!

Z GH se mi niti pod razno še ne da začenjat. Sem rekla pri 5 mesecih, pa ne vem če ne bom še kak teden, dva kasneje!

Čestitke vsem, ki ste v zadnjih dneh praznovaliuser posted image !

Majchi glede vozička...user posted image . Meni se NE zdi realna cena - vseeno gre za rabljen voziček in vsaj jaz bi rajši dala še tistih 100€ pa imam novega. Realna cena zame je enih 250€. Če ti rata prodat za 300€ bo SUPER! Vse kar sem jaz do sedaj prodajala, sem dala za max pol cene novega. Tudi ležalnik recimo, ki smo ga mogoče uporabili ene 3x.

Tako grem ležečke na kavč, preden me spet čaka par ur akcijeuser posted image ! Vsaj sonček imamo, da se lahko spokamo ven!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
29.9.2007 15:57:23   
iwa
No punce da se vam še jaz oglasim na kratko, k mam glih obiske pa sm mal frej.
Najprej glede srečanja, nism več zihr če bova lahko prišli, ker mamo pol en dan prej posvetovalnico in cepljenje in ne vem kako bo tokrat. Prejšnjič je bla kar precej zbita in na robu vročine tko da ne vem kako bo tokrat. Če bo dobro prenesla bomo prišli, drugače pa .... pač ravno tko se izide... upam na najboljše...
Majchi ti si me sprašvala glede zobkov, zunaj še ni, a že na prejšnjem pregledu so rekli da ma celo dlesen živo in da lahko zdaj zdaj od kjerkol pokuka zobek ali dvauser posted image da se pa lahko tud še kak mesec matramo, kar pogumno prenaša a včasih jo orng baše...
Rogljiček ko boš mela cajt mi mal napiš s kje je tvoj user posted image namreč ful mi je zanimivo da je tud adventist, če hočeš mi lohk tud na ZS pišeš, namreč ni nas tolk velik, mamo pa v SLO tud 15 cerkev pa sm mal firbec....

Glede diet, jest še nč ne hujšam! Mam še 3+kg, a dokler dojim se bom temu posvečala, zaenkar mam še tolk mleka da naša user posted image spi od 20h-5h in pol še do 7h tko da bom tko še kaka dva meseca pol pa itak je treba nekej narest tud glede kil...user posted image user posted image user posted image user posted image

No grem jest zej naprej, se pol še tipkamouser posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
29.9.2007 18:11:31   
nky 23
lep pozdravček!

Končno malo spančka naš danes dopolnjen štirimesečnik.

Vsem ki praznujejejo-te pa vse naj naj
Vidim da tudi ve ponoči še vedno vstajate in hranite vašeuser posted image  prav tako kot mi. No ja pa saj še kar gre. Včeraj je imel nekaj ob enih ampak se je samo k meni stisnil in nazaj zaajal, potem pa je ob štirih popil flaško in nzaj do šestih, potem spet stisnat k mamici in tako smo spali do sedmih.

Glede srečanja upam da bova lahko, da bo najin ata na šihtu, drugače pa gremo v avstrijo iskat stanovanje za taščo, ker se bo zadnje tri dni oktobra selila iz Nemčije v Avstrijo in ji je potrebno najti stanovanje, tako da ... Sporočim do torka ko bo moj vedel kako dela oktobra.

Včeraj smo šli malo po nakupih za našega Kevina seveda, sedaj je popolnoma novsaj smo nakupili od bodijev dolg rokav, majčk, hlačk, žab (štrampljev) nogavičk, kapic, bundice, kombinezončka...+trenerkice in pa slinčke saj se mu iz ust tako zelo cedi da... No je že pravi frajer.

V soboto smo povabljeni na krst, se kar spomnem kako je bilo na našem, tako zelo lepo smo se imeli pa ko pogledam slikce je bil tak mali, no saj je še sedaj saj tehta šele okoli 6750 g in ne vem če je 65cm (mali) no ja pa saj bo tudi naš sonček zrasel v pravega frajerja. ja smo tudi mi še pri majhnih številkah oblačil.

No midva sva kar sama najin ata je šel delat tako da komaj čakam da zamenja šiht da bo vsaj vikende in noči doma. še tri mesece. Saj bo.

Lep preostanek dneva vam želim.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
29.9.2007 18:31:26   
Putka
Dopoldne nas je pa dež ujel! Je bilo tako lepo zunaj, da sem pozabila dežnik vzet. Jaz sem bila čist mokra, nova frizurauser posted image , Katjo smo z vrečko pokrili. No, saj nismo bile daleč.
Sem pa na tržnici kupila jagode in maline (po 4€user posted image ), ampak ker je zadnjič sveže sadje do poletja..

Katja pridno po tipkovnici maha..

AjdaN, mogoče je pa Ani dojenje premalo za celo noč. V tistem linku, ki ga je Petrinja za GH prilepila, če si prebrala. Kdaj je otrok zrel za GH, med drugim ko pokaže, da dojenje ni več zadosti.
Katja nas z velikimi očmi opazuje, ko jemo, pa rokice steguje po krožnikuuser posted image . Ampak ene 14 dni bo pa še zdržala.

Meni pa tale rjava tema ni všeč, čeprav imam rada rjavo. Raje kako bolj živahno toplo barvo za jesen, rdečo, oranžno..

Majchi, kar sem jaz imela izkušenj z rabljeno opremo - kot AjdaN. Za rabljeno noben ne da tolk kot za novo, še dva dni staremu avtu cena ful pade. Jaz sem moj voziček kupila za takratnih 60.000, rabljen ni bil niti 2 meseca, nov pa je bil takrat 130.000.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.