juniorka
|
Punce, povejte zdaj, a bo Štorman, Amerika (pol bo Rogljiček iz Amerike v Ameriko uletela ) ali Šopingcenter? Naj povem, da je Štorman na tem koncu ful znan, imajo kar nekaj gostiln in pa izvrstne slaščice- preverjeno- okoli 15 let izkušenj ! Putka, ko sem jaz kupovala, je bla povsod ista cena Dormea, samo preko spleta računajo ful za dostavo in to po kosu! Majo pa sedaj te nove z memori peno in so dražji! Majchi, zmeraj pozabim, čestitam za izgubljene kg, ti to res veliko pomeni in si zaslužiš pohvalo za disciplino in rezultate . Jaz sem skoz navajena kakšne kile več, saj včasih shujšam in se mi pol kul zdi, ampak mi ne uspe zadržat- nazadnje sem pa zaradi nosečnosti začela gor dobivat ! Enkrat pa mojmu nisem bila več všeč, ko sem fullll shujšala- je šel domov za en mesec- pred 6 leti, pa se je neki zavleklo in je prišel čez 5 mesecev- jaz pa službo za malo dnarja, glih za 2sobno stanovanje- najemnino v lj, pa sem komaj lezla iz mesca v mesec, povečevala limit... grozno v glavnem, in za hrano je bolj malo ostalo! Sem zgubila 10 kg in me mož take še ni vidu, pa je rabu kakšen mesec, da je skapiral, da sem to jaz , pol sem pa itak nazaj začela dobivat ! Tako, ena reality zgodba! Naš nekaj kašlja, pa nevem, a se mu slina zaleti, tudi med spanjem, al smo kaj staknili- upam, da ne, ker morva na cepljenje v torek, pa s plavalnim začnemo! Rogljiček, bom še jaz mogla v usa, da mi bo Nel celo noč prespal ! Saj za hrano se zdaj okoli 5, 6 zbuni, ko začne cmokat rokav al pa kaj, samo spanje je pa še vedno glasno, pa ob 2 ga moram prestavit k sebi, ker se v postlci zaletava v les- sicer založen, pa vseeno, in pol se mi je danes za 360 stopinj obrnu, kot urni kazalec Na srečo pa lula ne več tolk in ima pleničko do 8, 9 zjutraj!!! Lep vikend punce!