Majchi
|
No, dons sem pa Lani 30 eur pridelala. Sem ji šla na Banko Domžale račun odpret, pa so ji dali takoj 10 eur na račun + slinček za darilo. Potem mi je pa predlagala še varčevalni račun, kjer isto dajo 10 eur gor + darilo šparovček. Potem so me pa jasno še našponal za eno rentno varčevanje. Saj je čist na easy: vsak mesec po 10 eur ji moramo gor dat, in sicer 1 leto. Spet so ji pa oni dal gor 10 eur . Aja, pa noben od teh računov nima stroškov vodenja računa , tko da nas nič ne stane, če so odprti. No, na drugi strani sem pa bog ve kok keša pušnla, ker sem dons klicala na CSD, kaj je zdaj z otroškim dodatkom, nakar sva z uno ugotovile, da sem poslala vlogo 21.8., Lana je rojena 21.5. in ker imata julij in avgust po 31 dni, sem vlogo v bistvu oddala 92 dni po rojstvu (namesto 90) in sedaj seveda ne bomo dobili za prve tri mesece . To je pa tko, k moram jaz vse zadnji dan rihtat . Sem sama nase jezna. No, drugač nam ga pa Lana že ta drug večer serje. Kokr je vedno pridna za zaspat, je dons že ta drug večer, ko je tulila in cmevkala 1 uro. Sva se mal izmenjala, zdej pa dete pančka. Aja, v sredo bi pa tud jaz lahko prišla k "sosedu". Ob kateri uri pa? Jutri imamo pa cepljenje. No, vsaj mislim, da ga imamo . Felicia, ti si me zmedla , ko si me vprašala, kako to, da ga že imamo. No, pač greva tja, pa bomo vidli, a bojo cepli al je samo posvetovalnica. Nič nam ne uide.
|