|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
27.9.2007 8:23:31   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: rožica81
Pa že ful bi vas rada videla, ker vas še nisem odkar smo brez trebuščkov user posted image  To je pa res že nekaj časa, a ne? Jutri bi se vam z veseljem pridružila, ampak spet ne bo šlo... Za Celje pa še ne vem, ali bova šla ali ne...
Seveda bosta! Si kar v koledar napiši.

Mi smo pa super spali, še celo Katja se je samo 2x zbudila, tokrat nam luna ni nagajala!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
27.9.2007 9:00:38   
indy
Oj.
Ja midva prideva v Domžale, samo bova prišla mal kasnej,okrog 10.30h.
Čauči.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
27.9.2007 9:09:50   
Majchi
Sem že hotla štartat, pa slišim, kako se je mala usračkala. Previjem in štartam.

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
27.9.2007 9:25:24   
felicia
lepo se mejte!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
27.9.2007 9:53:34   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Ker za tako srečanje ful gužva ni ravno fajn. Bomo ena čez drugo vpile, pa otročki se bodo hotli pogovarjat.. Tale Štorman ni bila slaba ideja, pa se en prostor rezervira in še kosilo tam pojemo? V šoping gremo pa itak potem lahko še vedno. Kot da v Ljubljani ni dost štacun?

Se strinjam. Meni tudi ne diši, da bi imele srečanje v šoping centru. user posted image Sem pa Ameriko mdr. tudi sama imela namen predlagati. Kakorkoli, ve se odločite, mi2 prideva kjer boste pač določile.
Rožica81 itaq, da prideš na srečanje. Brez ugovorov! user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
27.9.2007 12:30:10   
Cappy96
Ojla!
Men je tud vseen, kje se dobimo. Edini plus šoping centra je parkirna hiša v primeru slabega vremena. Jst si še do sedaj nisem omislila dežne prevleke za voziček user posted image . Čudno, glede na to, da moj pravi, da kramarji bogatijo, če majo otroc dnar user posted image .

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
27.9.2007 12:46:16   
iwa
na hitro da se javim...
smo bli na počitnivcah pri pradedku in prababici na hrvačkem pa me zato ni blo gor...
vidim da se ful dogaja...
pri nas vse super razen prvih zobobolovuser posted image user posted image user posted image

se tipkamo pol

Življenje je lepo!

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
27.9.2007 13:50:05   
tejč
Ojla, šampinjoni so skoraj "bereit", MAška je v telovadnici, jaz jo bom pa zatožila: je jokcala do garaže v Merkatorju, pol jo pa zapakiram v lupinco, se pa "userje" ko 4!user posted image user posted image user posted image  Tako kot ponavadi, čez in čez posrana je zdržala do Kamnika-vsa nasmejana in, češ, "mami, kako je lepo bit usran"...user posted image
Zdaj me pa že kliče. dijo

Aja, hvala, ker ste pršle. Naj bo to kar stalna praksa, da se kje dobimo. Prav?user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
27.9.2007 14:31:04   
Majchi
Tejč, zarad mene se tud lahko večkrat na kofetu dobivamo. Sploh Domžale mi ful sedejo. Sem šla pol še v Mercator po muslije in sadje, pa svojo kartico sem tud nazaj dobilauser posted image . So jo spravli.
Mogoče je bla pa Maša zato sitna, k jo je sračkat tiščal, pa ni mogla. Pa še včeri je spustila kakanje. Ziher je zdej boljš volje.

Ja, ta gostilna Amerika je imela tud na sejmu gostinski obrat in kosila,... Ko smo šli pa od parkinga pa do sejma, sem pa "original" gostilno videla. Je ob glavni cesti, na desni strani, če se pelješ proti centru. Sem opazila, da imajo pokrit vrt (mislim, da s tendo), čeprav dvomim, da bomo še lahko zunaj sedele. Kako je notri, pa ne vem. Bambina, Petrazg, sta že bile tam?

Jaz sem pa Lano spet spat dala v posteljco in ji je spet brez protesta ratal zaspat. Pišuka, se mi fajn zdi, ko jo kar sred dneva sedaj lahko dam spat in me uboga. Danes je že 5. dan, ko spiuser posted image . Sicer so to spet čedalje krajše variante, ampak vseeno. Boljš to kot nič.

Iwa, pri vas tud zobki? A jo fejst matra?

Felicia, kaj pa pri vas? A je tist slavni zobek že ugledal luč sveta, al še kar rineuser posted image ? A je Uroš še vedno skoz po rokah, al je že kaj manj zahteven?

Cappy, kaj pa tvoja Lana? Vem, da si rekla, da čez dan nič ne spi, kot moja. Kot vidiš, se je pri nas zadeva mal unesla. Kaj pa pri vas?

No, zdej grem pa res mal pospravit. Skuhano imam pa že: zelenjavno rižoto (po Montiju). Njami, mi je dobra ratala.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
27.9.2007 14:34:55   
Majchi
No, tok o spanju čez dan. Hudič mali je že budenuser posted image . 45 minuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
27.9.2007 15:08:37   
petrinja
majchi 45 min je že blazno veliko za mojega Matevža! me veseli da Monti uspevauser posted image user posted image .
ma kok hitro rastejo ti naši čmrlji,kajne? Matevž je ravno danes dopolnil 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image  smo še vedno brezzobi, čebljamo ko ne vem kaj, spimo čez dan še vedno bore malouser posted image , in obožujemo mečkanje revijuser posted image .

sva bili zadnjič a taščo v Osh Koshu. in je un prijazen striček rekel, da je treba razne kombinezončke kar kmalu kupit, ker pol jih kaar naenkrat ko pritisne mraz kar ni več! sam pišuka nimam pojma za kolk velikost naj kupim?
kaj izkušenj?
upam da ste se danes malo načvekale! smo res ko ena družinica, kaj? ma vas je zmeraj fanj videt in slišat!!user posted image user posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
27.9.2007 15:24:07   
felicia
Ojla

Majchi- ja no takole je z Uroševimi zobmi ni sluha o zobku kar zginu je očitno ni bil zobek ampak nek grebečekuser posted image .  Drugače pa še vedno po rokah zelo uživa s tem da včasih čez dan spi včasih ne, ponoči se še vedno zbuja in je. Smo pa že na GH in zaenkrat ima rad kar mu mami skuha. Zaspi čez dan na rokah potem ga odložim pa včasih rata da spi kakšno urico včasih pa 5 minut pa se zdi kot da bi spal 2 uri čisto razpoložen ampak potem pa čez pol urice pa jok in stok ker je čist nervozen zaradi nespanja. Sem se kar sprijaznila s tem da je bolj buden dojenček in da ga vse zanima pa zdej se smejčka pa nogice so full aktualne.

Petrinja- no jaz bi tudi mu kupila kaj za zimo pa nimam pojma katero velikost bom kar večjo pa pač rokave zavihat. Patno bi bilo kupit kar kakšno prehodno jaknico pa zimski pajacek a ne? da ne bom kupovala bundice  ali pač? Se vidi da je to moj prviuser posted image  pa še tolk vprašanj.

ČESTITKE MATEVŽU ZA 5 MESECEV!

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
27.9.2007 16:06:39   
juniorka
Pozdravljene!

C&A v Celju ni v sklopu šoping centra, je v stavbi čez cesto, tako da tam se glih ne mormo dobituser posted image ! Jaz sem bolj za Bambinin predlog, ker bomo imele mir- oz. kraval, kot si ga bomo same nardileuser posted image ! Pa če en seznam skup vržemo, kdo se s kom prpelje, da vidimo, kolk avtomobilov bo!???? Predlog!

Jaz sem kupila našemu kombinezon za 17€ v C&A in to št. 80, ker računam, da ga vržem not s plavanja, spodaj pa samo en bodi in bombažni pajac brez rokavov! Če bo pa prerastel, bom pa pol kupila kakšnega, nekje bodo že imeli, znamke pa za tako stvar za 1 mesec ne rabim. Bundica pa se mi zdi totalno nepraktična- vidim pri jaknici s kapuco- mu vse zleze na vse strani- največ v ustauser posted image !
Ja, včeraj smo imeli sestanek za plavanje, dobimo obroče tam ( jaz pa že vidla sebe, kako napihujem vsakičuser posted image ), pa tudi hlačke se lahko kupijo na prvi uri in pomerijo seveda! Se pa res pripne obroček skozi, samo bo veliko mamic imelo pleničke! Pa 72 ur po cepljenju ne sme beba v vodo, ker lahko izzove neprijetne učinke!! Tako bova namesto torka začela s plavanjem v četrtekuser posted image ! So nam pa cel video pokazali, kje, kako, preoblačenje... Zanimivo! Pa dva spremljevalca sta v ceni, Atlantis ima za 2gega samo popust al kako- ne vem, enkrat sem šla s kolegico...
Potem sva Šla še v šoping v novo Qlandijo na Ptuju in je bil dan mimo- pol je Nel 10min jokal med vožnjo, ker ne mara teme, ampak samo v avtuuser posted image  Pa sva prispela domov in je blo vse lepo in prav!
Glede spanja podnevi- iz 2,5 ure v kosu smo na 30min, ali pa 45min! In to dva do tri krat! Je raje pokonci, da mami ne rabi nič pospravit! Ker zdaj moram kuhat za dvauser posted image ! Ampak je tak izbirčnež, sploh noče veliko zelenjave pojest- koliko pa vaši pojejo??? Bom vidla, kaj bo z breskvijo!
Glede ad3 kapljic je ena spraševala, pa ne vem, če sem že napisala... jaz sem mu jih zdaj začela dajat, ko ni več lepega vremena- 14 dni nazaj, prej pa sem večkrat pozabla, kot ne- zdaj jih pa zraven mojih vitaminov hranim in imava oba hkrati čas za dodatekuser posted image ! Imam pa ad3, plivitd3 in dve steklenički oleovit d3user posted image - kdaj bomo to ponucaliuser posted image

Mene pa tudi zanima, tiste, ki že maste otroke, kdaj se rast upočasni????
Naš vsak mesec zraste za približno 5 cm! Petrazg, vem kako je cunje menjavat user posted image ! Našemu bi še blo kaj prav od 68, ampak so rokavi prekratki user posted image , no, ena majca iz HM še gre skozi!

No, seznamček, če ste za... jaz bom sama, ker v mojga polota ne gre več nič zraven, edino če si Eca omisli kakšen karavan!user posted image

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
27.9.2007 16:54:29   
Putka
Danes gre spet Vesna na telovadbo. Sem bila še v šopingu po naši kavi, do 3h, pa je prekratek dan, ko je treba spet naprej šibat! Sem pa združila obveznost s prijetnim - tam se v kafiču (ja, spet) dobim s prijateljico.

Poglejte tule Ameriko, pa se mi zdi da je nasproti Interšpara, baje lahko najti. Tako se lahko kar tam avto pusti. Midve s Felicijo se skupaj pripeljeva.

Kombinezončke so imeli zadnjič v Mercatorju po 15€, čist luštne, samo velikosti ni bilo. Jaz bom Katji kar 80 številko vzela, malo bo še zrasla, pa malo lufta je lahko not. Imam pa tudi bundico (ena iz HM lanski model za 9€, eno Vesnino), za v vožiček pa vrečo čez noge je ok. Res pa da se potem glavca kar malo izgubi notuser posted image .

Ja, rast se malo upočasni tam okoli 6 mesecev, ko začnejo sedet, okoli šibat. Je pa treba novo garderobo za spomladi kupit, v nobenem primeru ne nosijo predolgo istih cotuser posted image . Zato da lahko štacune prodajajo.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
27.9.2007 16:56:55   
Putka
Petrinja, kolk pa so kaj pajaci v OshKoshu. V Chiccotu so 60€ in to čist navadni rozasti.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
27.9.2007 17:55:54   
Majchi
Putka, jaz vem za pajace v HM-u. Ga je sestra Lani kupila za 20 Eur. Vzela je št. 68 in je Lani glih mal prevelik. Če ga bo pa še med zimo prerasla (po mojem ga bo), bomo pa še enega kupil. Je pa čist navaden bel pajac.

Zdele za prehod ima pa dva fliska.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
27.9.2007 19:31:20   
Cappy96
Majchi, user posted image  za Lanino spanje in kile v - !!!!!!
Veš, da tud moja Lana zdej več spi. Enkrat dopoldne in potem še popoldne. Tko bolj redno se je to začel dogajat zadnjič, ko ste ble zmenjene v Tivoliju. Sem hotla priti, pa je Lana spala od 10 do 13. Dolžina spanja pa ful variira- od 15 minut do 3 ur. Se pa tud še zgodi, da kakšen dan noče spat. Pol je pa sitna. K je naspana, je pa tak sonček. Ji tud zobek nagaja, k se je že pojavil iz dlesni. Je še taka čist majhna pikica, ampak zadost, da včasih čist znori in drgne, se slini in joka.
Ste se fajn načvekale v Domžalah? Dons sva ble v Lj na fth, pa sva šle prepozno mimo Domžal, da bi vas prišle pozdravit.
V Celje bom šla verjetno kar sama, k gre v moj prtljažnik samo en voziček, pa še skor na pol poti do Celja sem doma.
Pri cunjah smo na 62/68, za naprej pa ne bom ne vem kolk velik kupovala. Mah, ziher bo kje kaj za dobit.
AD3 kapljice tud mi jemljemo že od 6 tedna. Kakšen dan pa tud pozabim user posted image .
Matevž, VSE NAJBOLJŠE !!!
Pa hvala za čestitke za Lanine 4 mesece. Kolk gre čas hitro naprej. Še 2x tolk, pa bodo naši sončki stari 1 leto.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
27.9.2007 20:01:37   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96
Ste se fajn načvekale v Domžalah? Dons sva ble v Lj na fth, pa sva šle prepozno mimo Domžal, da bi vas prišle pozdravit.

user posted image user posted image Se ti vedno splača katero poklicat, ker take kave dooolg trajajo. Ti misliš, da si šla pozno mimo, me smo pa šele dobro začeleuser posted image .

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
27.9.2007 20:57:49   
felicia
Ja majčevske kavice znajo bit pa res doooolge.

Drugač pa moj mali neki štrajka s spanjem, noče spat pa če ga prosimuser posted image . No v glavnem neki ga očitno matra ker danes cel dan ni spal vsega skupaj eno uro zdej pa noče zaspat in se neki buni v svoji postli. Upam da ne bo cela noč taka žurerska!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
27.9.2007 20:58:26   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96

user posted image user posted image Se ti vedno splača katero poklicat, ker take kave dooolg trajajo. Ti misliš, da si šla pozno mimo, me smo pa šele dobro začeleuser posted image .

Tole je pa čisto res. Men je tok fino, ker se cajt kar ustavi (kmal pogruntaš, da se ni!) in blebečeš in blebečeš in razpravljaš....Takooooooo finoooooo.user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
27.9.2007 21:07:32   
tejč
Aja, najbrž grem v CE kar sama. Tko al tko ne bi rada kakšne nase prklnela, pol pa da se mi slučaaaaaajno zgodi (BOHNEDEJ!!!!! pr mojmu MURPHYJU), da ne morm it...
Ne vem, če nam še v C&A skočla...

ČE JE BLIZU...

Hvala za link, Putka, ma, jz nič ne poznam CE, bom zihr kje zabljuzila...hehe, bom že...user posted image

Evo, Ajša je dons v vrtcu kašljala, mi je rekla vzgojiteljica, da ni mogla spat popoldne. Zdej pa razmišljam, če sem ga usrala s temle: zvečer ji dam Panatus sirup za POMIRJANJE kašlja. Čez dan pa dobi FLUIMUKAN za lažje izkašljevanje, ker ko kašlja, slišim, d ase ji že nekja trga not, tko da ni več suh kašelj...KAj naj nardim-a nej ukinem kaj od teh zdravil??? Silim jo za pit kar naprej, da se sluz redči. Ampak a je to dovolj? Vročine pa nima,pa iz nosa ji nič ne teče, tko da če je sam kašelj, jo bom najbrž vseen dala v vrtec, ker če ne, je loh do spomladi doma, ker so tam itak skoz bolni, d apop...Sem glih dons enga poslušala v garderobi, pa pravi mamica: ima laringitis, vročino, ga peljem na kontrolo! IN pol sem kar zinla:"ZAkaj pa je potem v vrtcu?"user posted image  Je pa sam skomignila z rameni...user posted image user posted image user posted image  pOŠTENO SEM "omenla" ne naši, ampak sosednji vzgojiteljici, d ase mi ne zdi prav...Da so pol vsi bolni...
Ampak vidim, da nima smisla razburjat se. Saj je v šoli pol spet isto. Žal...user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
28.9.2007 7:33:26   
lex
Bambina_ tole, da bi za tabo vozila je super idejauser posted image user posted image user posted image , ne gre se toliko, da bi me blo strah vozit, kot pa to, da se bom po CE jagala in iskala, ker kolikokrat greva v CE vozi on. Mi je pa 10 ura ljubša, kot 11. Za plac se pa odločite Celjanke.

No naša mala je pogruntala kako se spi ponoči in je sedaj že dve noči popolnoma prespala, no danes je rabila 1 flašo ob ol petih. Ful vriska, okoli se še ni obrnila, ji bo pa vsak čas uspelo. Uspe ji pa mo je zato ne, ker more ves čas držat roke v ustihuser posted image . Včeraj sva se ves dan v MB potepali, ker sva šli v šoping za krst in uh marija kolko € sv zapraviliuser posted image  pa skor nič tak konkretnega kupili. Se je pač mami mogla oblečt za krstuser posted image  (končno mi je uspelo neki najt zase). No sedaj morem pa it pečt pecivo in puct bajto!user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
28.9.2007 9:05:34   
felicia
Ojla,
Urošu se je zjtraj blato spremenilo iz kašastega v "oblikovano" kakico. A bi me to moralo skrbet al je to pač tako zaradi uvajanja GH?

Pa oprostite ker vam morim zjutraj z uroševim kakecomuser posted image .

Zdej je pri babici in ga slišim kako se neki cmerka ga bom morala iti pomirit pa nosit spet po rokah!user posted image

Se pišemo!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
28.9.2007 10:29:36   
tejč
Ne samo da je vreme za user posted image user posted image , še napisat se mi nič ne da.

Pospravila sem stanovanjce, zdaj mam še za likat, smeti za odnest...

Če mi katera ve pomagat glede jemanja sirupov, kar sem včeraj napisala, naj mi prosim, sporoči. Hvala.

Drugače pa želim lep vikend.
V sob bomo po LJ hamlali-pridejo še moje sestrične (od Pike) v šoping, v nedeljo pa gremo k maši (vsi4!), ker je za Piko maša.

LP

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
28.9.2007 10:47:42   
Putka
Ja, današnji dan user posted image . Jaz imam goro za likat, pa upam da mi po gospodinja drug teden prišla. Pa še pol kufra z morja imam za zložit. K sreči Katja počiva.

Pa ene 200 fotk po albumih za zložit. Kolk to časa vzame.

Tejč, ne ga srat z nesrečami in podobno. Jaz iz vraževernosti nič takega ne napišem, ker potem je pa res kako sranje.
Za kašelj jaz Vesni kar  zeliščne sirupe iz lekarne dajem,  kadar jo draži (suh kašelj) sirup za pomirjanje (timijan mix), ali za izkašljevanje. Pa še dobri so. In Justovo timijanovo kremo ji po prsnem košu namažem.

Nič, pospravljanje čaka, dokler dete spi. Ljubi se mi pa zelo...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.