juniorka
|
Pozdravljene! C&A v Celju ni v sklopu šoping centra, je v stavbi čez cesto, tako da tam se glih ne mormo dobit ! Jaz sem bolj za Bambinin predlog, ker bomo imele mir- oz. kraval, kot si ga bomo same nardile ! Pa če en seznam skup vržemo, kdo se s kom prpelje, da vidimo, kolk avtomobilov bo!???? Predlog! Jaz sem kupila našemu kombinezon za 17€ v C&A in to št. 80, ker računam, da ga vržem not s plavanja, spodaj pa samo en bodi in bombažni pajac brez rokavov! Če bo pa prerastel, bom pa pol kupila kakšnega, nekje bodo že imeli, znamke pa za tako stvar za 1 mesec ne rabim. Bundica pa se mi zdi totalno nepraktična- vidim pri jaknici s kapuco- mu vse zleze na vse strani- največ v usta ! Ja, včeraj smo imeli sestanek za plavanje, dobimo obroče tam ( jaz pa že vidla sebe, kako napihujem vsakič ), pa tudi hlačke se lahko kupijo na prvi uri in pomerijo seveda! Se pa res pripne obroček skozi, samo bo veliko mamic imelo pleničke! Pa 72 ur po cepljenju ne sme beba v vodo, ker lahko izzove neprijetne učinke!! Tako bova namesto torka začela s plavanjem v četrtek ! So nam pa cel video pokazali, kje, kako, preoblačenje... Zanimivo! Pa dva spremljevalca sta v ceni, Atlantis ima za 2gega samo popust al kako- ne vem, enkrat sem šla s kolegico... Potem sva Šla še v šoping v novo Qlandijo na Ptuju in je bil dan mimo- pol je Nel 10min jokal med vožnjo, ker ne mara teme, ampak samo v avtu Pa sva prispela domov in je blo vse lepo in prav! Glede spanja podnevi- iz 2,5 ure v kosu smo na 30min, ali pa 45min! In to dva do tri krat! Je raje pokonci, da mami ne rabi nič pospravit! Ker zdaj moram kuhat za dva ! Ampak je tak izbirčnež, sploh noče veliko zelenjave pojest- koliko pa vaši pojejo??? Bom vidla, kaj bo z breskvijo! Glede ad3 kapljic je ena spraševala, pa ne vem, če sem že napisala... jaz sem mu jih zdaj začela dajat, ko ni več lepega vremena- 14 dni nazaj, prej pa sem večkrat pozabla, kot ne- zdaj jih pa zraven mojih vitaminov hranim in imava oba hkrati čas za dodatek ! Imam pa ad3, plivitd3 in dve steklenički oleovit d3 - kdaj bomo to ponucali Mene pa tudi zanima, tiste, ki že maste otroke, kdaj se rast upočasni???? Naš vsak mesec zraste za približno 5 cm! Petrazg, vem kako je cunje menjavat ! Našemu bi še blo kaj prav od 68, ampak so rokavi prekratki , no, ena majca iz HM še gre skozi! No, seznamček, če ste za... jaz bom sama, ker v mojga polota ne gre več nič zraven, edino če si Eca omisli kakšen karavan!