s u g a r
|
punce, kul torej poznate Herbalife ste probale, poznate rezultate in vam pač ne paše. Meni ki sem JEDEC lahko še podčrtam, napitek zapolni 2 obroka dnevno od ostalih 5-6, ki jih imam, s tem da dobim tudi (da pač ne pojem 6 glav solate pred vsakim obrokom, da bo dovolj) dovolj vlaknin - s tem odlično prebavo, poleg še vse vitamine, ki se dopolnjujejo (ne pa da jem npr. samo železo - ki se aktivira le in izključno samo z vitaminom C - dr. pozabijo povedat), pa še marsikaj kar iz "normalne" hrane na žalost ne (danes na žalost hrana ni več kar je bila 15, 10 celo 5 let nazaj) - pa saj to že itak veste, saj vsak zdravnik danes priporoča razne vitamine, minerale in bla bla bla. Je pa res, da ne jem rdečega mesa - ker mi ne paše. S tem načinom prehranjevanja se zadovoljila svoje telo, da ne dela zalog v maščobi in to se vidi - defenitivno. Nikakor punce, nikakor pa pač ne drži (pa prašte kogarkoli čte) manj žri in bodi aktiven - ko telo strada najbolj špara (tam na bokih - ušesih ) - tudi pes, ko je najbolj lačen zakoplje kost, da jo ima še za hujše čase. Dost o tem - sej veste da vam sam slabo hočem. Sej kmal pa itak nobena nau niti vozičkat več z mano hotla. Majchi - sling fenomenalno, res ful se odnese. Pač Vall se preveč steguje v pokončni položaj in so nama svetovali v RA, da naj ga ne nosiva pokonci, kupček naj se podira sede ali v položaju fetusa (odlično podre tudi po 3 ornk kupčke, ki jih drugače kot le pri kravicah nikakor ni), odsvetovali so nama tudi kenguruja, ker ima popolnoma iztegnjen hrbet in tu pride sling 1A v poštev. Položaji so fenomenalni, lahka uporaba en, dva, tri in že je drugače - dam v album slikico kako aja v v njem, tak je k ena mala bubica. Vzela sem pač črnega - najboljša kombinacija na vsa oblačila. Oči ga je tudi pohvalil, torej tudi on slinga . No naj še povem, da doma smo vojno pomirili - men je namreč film čist počil glede avtomobila - spet. Imava BMW3 copueja in jedva da lahko kam gremo normalno (ne pa tako k eni hovdreti). Vozek (ki sicer ni mali) komaj notri stlačim, ampak sem še že prvadla, da ne govorim da naša zlata kuža ne more z nami ama nikamor. No drug teden gremo gledat za karavana (pač spet BMW - tud to je bilo jabolko spora - jaz pač ne maram BMWjev nikakor ). No vsak od naju je moral pač malo odstopiti. Moj je zaljubljen v BMWje, men so čisto adijo, pa tega si je z užitkom čist spedenu - pač vložu vanj dost dinčkov in je zdej srce parajoče. nadaljujem prec malo godrnjana slišim iz spalnice.