|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
29.9.2007 20:36:40   
Majchi
Oj!

AjdaN, kaj pa pomeni vzgoja pri tebi? Hočem rečt, kaj narediš, da se Ana ne zbudi oz. ne zahteva hrane?
Verjetno imaš prav glede cene vozičkauser posted image . Mah, mal sem gledala, s kakšnimi cenami drugi ven prihajajo, pa sem kakšne čist divje variante najdla. Mogoče sem jaz tud preveč rekla. Ah, bom vidla, če ne bo zanimanja, bom pač znižala. Drugače me je pa ena vseen klicala dons. Bomo vidli.

nky 23: Vse najboljše tud tvojemu sončku za 4 meseceuser posted image user posted image ! A ni fino tkole tamalim cunjce kupovat? Jaz sem tok happy, ko Lani kaj kupimuser posted image . Aja, sem te hotla vprašat, kaj pa tvoj mož dela, da ga ni za vikende in noči? Joj, upam, da nisem preveč firbčna. No, upam, da vama rata prit na srečanje.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
29.9.2007 21:08:48   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
AjdaN, kaj pa pomeni vzgoja pri tebi? Hočem rečt, kaj narediš, da se Ana ne zbudi oz. ne zahteva hrane?

Žal smo pri nas zagovorniki joka! Par dni je hudo, potem pa zaleže. Sevede to ne pomeni, da jo fliknem v posteljo in grem, ampak sem zraven nje in jo tolažim in božam dokler ne zaspi nazaj.

Pri Lovru je trajalo kakih 5 dni, da je pokapiral, potem je bil mir enkrat za vselej, pri Ani pa nismo tako dosledni, da nam ne zbudi Lovra, pa še z zdravjem sem trenutno tako na psu, da bi ponoči nardila VSE, samo da bi spalauser posted image . No pa itak mi ne uspe, tko da...

Če si mehka duša, tale metoda ne zdrži! Ker če 1x popustiš takoj pogruntajo!

IZVIRNO SPOROČILO: Putka
AjdaN, mogoče je pa Ani dojenje premalo za celo noč.

Na to pa nisem pomislilauser posted image ! Ampak glede na to, da sem komaj najdla za dodatek mleko po katerem ne bruha, me je kar malo strah ji še kaj drugega dat. Če je že mleko pretežko, kaj bo šele kaj konkretnega! Pa še tak "drobižek" se mi zdi. Lovro je bil takle pri 2 mesecih, tako da Ano veliko bolj tretiram kot dojenčico!

Barva pa tudi meni ni všečuser posted image ! Me še bolj spominja na to da se bliža mraz in kratki dnevi pa megla pa vse bo mokro... user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
29.9.2007 21:45:44   
nky 23
majchi moj zaeenkrat še fant dela na počivališču v avstriji. Dela pa načeloma tako, da je tri dni ponoči 12 ur, nato je tri dni fraj, potem pa tri dni 12 ur čez dan. Saj je po eni strani fajn, sam kaj ko pa kadar dela nimam nič kaj od njega saj je zmatran, no saj še samo do novega leta

lahko nočko

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
29.9.2007 22:06:09   
felicia
Čer!

No nova barva našega RR mi je pa všeč verjetno zaradi spremembe! Drugače pa naš mulček danes ni hotel zaspati vse do pol desete pa včeraj se je ponoči nekaj zbujal na dve uri kot da bi ga nekaj matralo (mogoče zobki)user posted image .

No jaz sem tista mehkužna, ki samo reče da ga bom pustila jokat pol ga pa v naročje vzamem ob prvem vrisku! A pa mislite, da lahko že začnemo vzgajati naše mulčke mislim a se oni že tega zavedajouser posted image  

Drugače smo pa mi že kar na GH od raznih kašic z osnovo jabolka, zvečer pa rižolino in se še vedno zbuja ponoči in poje 170 na obrok. Verjetno čez dan ne poje  zadosti količinsko in mora ponoči to prinesti not.

No zdej grem pa gledat do konca film pa spat! Mirno noč vsem!

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
29.9.2007 22:09:25   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23
Dela pa načeloma tako, da je tri dni ponoči 12 ur, nato je tri dni fraj, potem pa tri dni 12 ur čez dan. Saj je po eni strani fajn, sam kaj ko pa kadar dela nimam nič kaj od njega saj je zmatran, no saj še samo do novega leta
Tell me about it! Moj tudi pride zmatran iz službe (kdo pa ne), jaz pa ga ponavadi že na vratih z opravili pričakam. No, saj ko ima nočne ga kar pustim spati..

Žal smo pri nas zagovorniki joka! Par dni je hudo, potem pa zaleže. Sevede to ne pomeni, da jo fliknem v posteljo in grem, ampak sem zraven nje in jo tolažim in božam dokler ne zaspi nazaj.
Meni to pri Vesni ni ratalo, je tudi več kot eno uro čukasto gledala zraven. Potem sem bila pa jaz bolj zaspana kot ona. Mah, mi se še danes stiskamo skupaj! Saj po eni strani mora biti red, ampak kadar je dec na nočni, pa kar pogrešam Vesno. Je zdaj Katja namesto nje.

Danes smo pico pekli, no Vesna z očkom, jaz sem si pa eno fajn solato z vsem možnim naredila, pa se mi ni prav nič pice luštal.

Lahko noč!

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
29.9.2007 22:11:10   
felicia
Putka- a po Montiju solata? Si že začela ali še ne?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
29.9.2007 22:15:17   
Putka
Začela - danes tretji dan. Sem pa kar lačna vmes, no saj drugače sem tudi. Pa pač jabolko ali jogurt vzamem.

Solata: zelena solata, popečene bučke in šampinjoni, zelena paprika, mlada čebula, brez olja pečen piščančji file.
Všeč mi je,da je lahko obrok kar konkreten, ne da si nek mini šnicl narediš. Se pa za knjigo priporočam. Se ti ljubi v ponedeljek do Mercatorja? Če bo lepo vreme sem pa jaz tudi za kak sprehod. Samo brez avta bom, pa mi bus preostane.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
29.9.2007 22:18:00   
ancka1
Majchi, naj ti povem, da sem jaz včeraj tudi novo (spet) marelo kupila. Mi je bila pač tako všeč. Pa je tudi rabljena. Ampak jo je punca kupila v Nemčiji in se jih pri nas ne da kupit. Je pa full podoben Zappu, le da se da ležišče čisto poležat. Ali bom Energy-ja od Jane prodala ali ne pa še ne vem. Sem se pač zapičla in taka pač sem. user posted image
Grem spat, je bil danes naporen dan....v Ikei. user posted image  user posted image

user posted image
Tak, samo, da je opečnato oranžne barve. Malo drugačna marela.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
29.9.2007 22:19:13   
ancka1
A ja, pa nakupovalno košaro tudi ima.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
29.9.2007 22:22:21   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Rožica, Nace je bil pravi orjak ob rojstvu, zdaj pri 5-ih mesecih so pa mere čist ok. A so ga ziher prav zmerili.

Po moje je bil kak cm manj ob rojstvu, kaj pa vem... Zgleda pa res ornk dečko user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
29.9.2007 22:30:03   
rožica81
Punce, ful ste pridne pri izgubljanju kilogramov user posted image  user posted image  user posted image  Občudujem vašo vztrajnost, keep up the good work user posted image  user posted image  user posted image  Meni se pa tudi še ne da, bom že, ko bom. Pa sej nimam nevemkolk preveč. Ali pač user posted image  Lačna sem pa skoz, vse bi pojedla. V trgovini se zdej ful obiram pri čokoladicah in berem deklaracije, katere so brez mleka... No, danes sem jih najdla, ampak jih je zmanjkalo še preden sem uzrla parkirišče user posted image  user posted image  Požrešna, ni kej user posted image

Pa vse najboljše 5 in 4 mesečnikom user posted image  user posted image  user posted image

Petrinja, jaz nisem zasledila linka o GH. Ga lahko prosim še enkrat prilepiš? Se mi ne da nazaj iskat, kje je, priznam user posted image

Nič, grem pod tuš pa spat, ker se mi res nič več ne da.

Čao punce!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
29.9.2007 22:39:30   
Majchi
Ančka, kul marela!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
29.9.2007 23:02:44   
s u g a r
punce,

kul torej poznate Herbalife ste probale, poznate rezultate in vam pač ne paše.
Meni ki sem JEDEC lahko še podčrtam, napitek zapolni 2 obroka dnevno od ostalih 5-6, ki jih imam, s tem da dobim tudi (da pač ne pojem 6 glav solate pred vsakim obrokom, da bo dovolj) dovolj vlaknin - s tem odlično prebavo, poleg še vse vitamine, ki se dopolnjujejo (ne pa da jem npr. samo železo - ki se aktivira le in izključno samo z vitaminom C - dr. pozabijo povedat), pa še marsikaj kar iz "normalne" hrane na žalost ne (danes na žalost hrana ni več kar je bila 15, 10 celo 5 let nazaj) - pa saj to že itak veste, saj vsak zdravnik danes priporoča razne vitamine, minerale in bla bla bla.
Je pa res, da ne jem rdečega mesa - ker mi ne paše.
S tem načinom prehranjevanja se zadovoljila svoje telo, da ne dela zalog v maščobi in to se vidi - defenitivno. Nikakor punce, nikakor pa pač ne drži (pa prašte kogarkoli čte) manj žri in bodi aktiven - ko telo strada najbolj špara (tam na bokih - ušesih user posted image ) - tudi pes, ko je najbolj lačen zakoplje kost, da jo ima še za hujše čase.

Dost o tem - sej veste da vam sam slabo hočem.

Sej kmal pa itak nobena nau niti vozičkat več z mano hotla.

Majchi - sling fenomenalno, res ful se odnese. Pač Vall se preveč steguje v pokončni položaj in so nama svetovali v RA, da naj ga ne nosiva pokonci, kupček naj se podira sede ali v položaju fetusa (odlično podre tudi po 3 ornk kupčke, ki jih drugače kot le pri kravicah nikakor ni), odsvetovali so nama tudi kenguruja, ker ima popolnoma iztegnjen hrbet in tu pride sling 1A v poštev. Položaji so fenomenalni, lahka uporaba en, dva, tri in že je drugače - dam v album slikico kako aja v v njem, tak je k ena mala bubica.
Vzela sem pač črnega - najboljša kombinacija na vsa oblačila. Oči ga je tudi pohvalil, torej tudi on slinga user posted image .

No naj še povem, da doma smo vojno pomirili - men je namreč film čist počil glede avtomobila - spet. Imava BMW3 copueja in jedva da lahko kam gremo normalno (ne pa tako k eni hovdreti). Vozek (ki sicer ni mali) komaj notri stlačim, ampak sem še že prvadla, da ne govorim da naša zlata kuža ne more z nami ama nikamor. No drug teden gremo gledat za karavana (pač spet BMW - tud to je bilo jabolko spora - jaz pač ne maram BMWjev nikakoruser posted image ). No vsak od naju je moral pač malo odstopiti. Moj je zaljubljen v BMWje, men so čisto adijo, pa tega si je z užitkom čist spedenu - pač vložu vanj dost dinčkov in je zdej srce parajoče.

nadaljujem prec malo godrnjana slišim iz spalnice.

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
29.9.2007 23:24:05   
s u g a r
uglavnem je zdaj težko ga prodat, ker halo rabmo večji avto. No in jaz odstopim, da naj pa bo BMW on pa pač da bo drug. Juhu - torej v ponedeljek (upam, da čas dopusti) letimo gledat enga in po moje bo ta kr taprav.
Drgač sva bila pa krepko na nož, ker se je nabral še mal moje tečnoritnosti in neki mi je v vodo padl, pa živčna sem bla k me je dr. prestrašla, da ma Vall kilo na jajčkih (pa da bo operacija - mene je kr odnesl) no in izkazalo se je, da ni nič narobe. No eno z drugim in tretjim in je bila tortica spečena.
Zdej je vse poštimano in smo super.

Tako, da načeloma bi prestavili tisto za ponedeljek. Magari torek dopoldan?
Sicer ni bil ne vem kak odziv. Mogoče bo zdaj.
Kaj pa vem?
Povejte.

Dejte mi sam neki pomagat. Kaj nej nardim k mali nikakor noče dude, on bi se z njo igral, ven pa not jo tlači, drži v roki, v usta daje trdo plastiko in ne cuclja. Jezi me to ker uporablja pa tako levi kot desni palec in si ga skoraj do goltanca zatlači pol pa kašlja, ampak ne da bi palec sesal on ga samo kao grize. Jz bi bila 100 bl vesela, če bi on sesal dudo, ker se bojim da bo enkrat palec prišel na to da bo nadomestek za dudo - to mi ni preveč ok.

Danes smo bili na obisku pri eni družinici, ki imajo 10 mesečno punčko, ki je ful ful luškana in superca, ampak se je naučila stvari dotikat tako da jih klofne in seveda je klofnila tudi Vall-a, to so bile solze. Mali si je zapomnil in je potem ko je spet prišla do njega je naredil tako šobo in začel takoj jokat do krokodiljih solz. Res pa je, da je pupika to tako hitro spedenala, da je mami sploh ni dohitela niti dojela pa jo je imela čisto pri sebi. Svašta kakšni bodo šele naši nagajivčki, pa če pomislimo že zdaj kažejo svojo trmo in moč, z raznim praskanjem in ščipanjem (ne prašte kolkrat me je že uščipnil in krampnu), pa mu skoz rečem jasno in glasno AU pa me zdej že pogleda kaj mi je, mogoče mu bo počas jasno kaj mislim. Joj kako hitro bo čas enega leta okol, pomislite eni imajo že 5 mes. UAU
čestitke vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mamicam in malčkom. No praktično bomo tudi mi čez kaj 3 tedne imeli 5 mesečnico, pa sej je še tako svež spomin na rojstvo, leti leti punce, kajne?

Nič grem jaz se grem malo pocartat, mal sem taka da bi se stiskala in lupčkala. HIHI.

by - lepe sanje.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
30.9.2007 8:34:05   
Putka
Sugar, jaz imam čez cesto, lahko se v torek pa še sredo zmenva. Te že dolgo nisem vidla, pa Valla seveda.

Pri nas je bilo ponoči pestro, zgleda luna z zaminkom. Se je Katja vsaj 5-6x zbudila, pa še vroče mi je bilo (pro odprtem oknu), potem pa sredi noči (ne vem kdaj) še Vesna vmes tiščiuser posted image Smo jo kar lepo nazaj odnesli, še vedno spi.

Neposredna povezava do sporočila: 1590
30.9.2007 8:59:48   
s u g a r
jutro babe žabe,

mi smo že s sprehoda, mail razgraja na svojem igrišču in vleče vse živo, zdele se krega s številko 2. (ma puzle na tleh in ob strani - ti so nadvse interesantni za brcat pa številke ven vlečt) - sam da se zabava in da je ok.

Putka - rečem ok greva v torek na kavo v ta nouga mrčkatorja, pa magari pol mal na sprehod ka vem a greva tm kje okol (mal sem že pozabla), ti to bolj veš. Kdaj pa bi ti lahko? Jaz sem frej od zjutri pa do cca. 14. Javi?

Danes bo pa spet lepo vreme - saj vidt je tako, čeprav je mrz.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
30.9.2007 9:17:07   
s u g a r
Ah sem mogla mal k malemu it k si je skor igralni most skipal na glavo. Pravi divjak je, tako ekspresno ga zapne z nogicami in ga dvigne v zrak, na eni strani, pol pa odrine in valda ena noga je bila tik ob glavi. Sem dala slikce gor, da si lahka predstavlate kak most je to.

Tale mali nama bo dal še ornk vetra - navihan je sto na uro. Zdej je pogruntal, da zjutraj, ko je on v igrišču midva jeva in to mora takoj popravit, da pokaže da on če tudi biti poleg. Uglavnem začne žnarat, se pritoževat in godrnjat potem utihne in naju gleda, ko ga pogledava on takoj glavo umakne in spet je vse narobe, in tako spet in spet. Učasih je še mal prepočasen in potem se zasmeje k ga pogledava. Prav izsiljuje in naju probava kako bova reagirala.
Jaz bi ga itak takoj k sebi, ker jokat mu pa res ni treba tu me mora moj kar malo ustavit. No zdaj delava tako, da ko se to tarnanje sprevrže v nekakšen jok, greva k njemu, ampak ga ne dvigujeva in ne nosiva okoli, začneva semz njim igrati in ga hecati in se takoj tist čuden jok (tarnajoči) umiri in se v trenutku začne smejat in kričat in ..... 

Ah ja pestro je in čedalje bolj bo.

Punce dajte mi pomagat - tiste ki imate izkušnje s tem ali pa vam je katera od znank povedala. Naš mali hodi zaradi distresa pri porobu na RA, ali je to dovolj dober razlog da si lahko podaljšam prodniško? In kakšen je postopek?
Putka, ker imava isto pediatrinjo, je to odvisno od nje oz. ali ona podaja mnenje ali kdo drug (npr. v razvojni).
Zakaj sprašujem? Zato, ker če lahko to izkristim rade volje bi in če imam kolikortoliko kaj možnosti tudi.

Greva midva spet rito previt od sedmih zjutraj je že drugič (zdele) kakal pa mal mleka spit, pol grem jaz likat on pa bo verjetno mal zaspal (saj tako je ponavadi).

Tipkamo - papa

Neposredna povezava do sporočila: 1592
30.9.2007 9:24:47   
felicia
dobro jutro
jaz bi tudi na kavo v novega soseda pa knjigo prinesem Putki. Sem pa tudi za torek, upam da bom mela avto če ne pa kar na busa.

Neposredna povezava do sporočila: 1593
30.9.2007 13:34:05   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: s u g a r

punce,

kul torej poznate Herbalife ste probale, poznate rezultate in vam pač ne paše.

Ravno zaradi tega nisem komentirala.... Ker nimam izkušenj, ne morem nič rečt, fajn pa je, da poznaš nekoga, ki se ukvarja s tem, da ti lahko razloži...mogoče se bo pa kdo nov našel v tem na tak način!user posted image
Ne se bat, še boš imela sosprehajalceuser posted image !

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

Neposredna povezava do sporočila: 1594
30.9.2007 17:24:06   
Majchi
Ojla punce!

No, mi smo bili pa dons na pikniku pri tašči in tastu, Lana je spančkala. Pa tud, ko se je zbudila, je bila slabe voljeuser posted image . Potem je pa še eno kitico odspala na sprehodu, pol je blo pa ok. Sem mojga kar velik džiro nagonila, je bil pol čist zmatran. In zdaj mi ne verjame, da jaz skor vsak dan tok prehodimuser posted image . Smotkouser posted image !

Sugar, bravo za avto! Saj, če mene vprašaš, imamo na koncu itak vedno ženske ta glavno besedouser posted image . Jaz sem še vse dosegla, če sem le zares hotlauser posted image .

Za kavico se vam jaz verjetno ne bom mogla pridružit, ker imava z Lano drugo cepljenje v torek okrog 10ih. Pa tud pol jo bi skor rajš naravnost domov odpeljala. Sicer mi je na prejšnjem cepljenju pediatrinja rekla, da nam ni treba domov, ampak jaz sem vseen šla.
Če boste pa še v sredo klepetale, pa z veseljem pridem. Men je namreč tooook dolgčas doma! Saj grem ven, ampak skoz eno in isto okolje, isti sprehodi, iste face,... Prov rada grem mal drugam, na drug konec Lj. al pa na kavico.

Glede podaljšanja porodniške: po mojem to ni dovolj velik razlog za podaljšanje. Danes vsak ta drug dojenček RA dobi in potem bi tud vsaka ta druga mamica podaljševala porodniško. Po mojem se ne da, no. Če se pa da, grem pa še jaz takoj RA izsilituser posted image , da bom le mal dlje doma z Lano. Sugar, vsekakor poročaj, kaj boš zvedla na tem področju.

Grem še mal ven z Lano. Je začela sitnarit v posteljci. Sem mislila, da bo zaspala, pa ni. Se je očitno kar tko spočilauser posted image .

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
30.9.2007 19:44:01   
Cappy96
Ojla!
Naši Lani je pa po dveh dneh končno uspelo kakat (do zdaj se še ni zgodilo, da 2 dni nebi) in je dobre volje. Je kar cel dan po malem jokala. Zdej se bomo šli še skopat, potem pojest, pol pa upam, da bo kej prej zaspala. Že en teden ga zvečer sračka in zaspi šele po enajsti. Je pa podnevi tolk bolj pridna za spat.
A pol jutri katera pride v Mercator? Jst sem kar mislila it, če bo Lana zato user posted image . Ponavadi ravno takrat, ko mami kaj bi, ona ne bi.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
30.9.2007 20:04:08   
ajdaN
No sem končno ugotovila, kaj je vzrok naši nočni tečnobi, jokanju, nespanju in 100x-nemu nočnemu hranjenju!

Anči je dobila prvi zobekuser posted image user posted image !

Če bi to prej vedla, bi jo ponoč samo tolažla, ne pa da je jedla pa jedla pa jedla.

Dans ponoči niti ni bilo hudo - ob 11 je začela jokcat, jokala enih 20 minut, potem se je ob 3 zbudila, pa je kar jedla, potem pa spala do osmihuser posted image !

Edino jaz sem se nostop zbujala, ker sem čisto na podnu z zdravjemuser posted image !

No tolk za danes!

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
30.9.2007 20:56:46   
Putka
Cappy, če prideš jutri se lahko komot dobiva. Kot sem rekla, stanujem čez cesto, pa pride vsak izgovor prav, da grem ven. Dobiš mobi na zs, pa pokliči.

AjdaN, user posted image čestitke Ani za prvi zobek. Jaz tudi Katji čekiram dlesni, pa sem že pred tedni mislila, da bo.. Ampak je danes ponoči in cel dan tudi ona ubožica. Je pri babici v naročju celo solzice spuščalauser posted image Je pa na dlesni že zobek viden, samo ven mora še prilesti. Sem ti pametno nasvete glede obrokov dajala, potem pa ugotovila, da je pri nas čist isto.

Samo ko sem 1x Katji v moje mleko še dodatek zmešala, pa je samo 100ml zvečer spila in se vseeno prebujala. Čeprav držim pesti, da bo pri gh po večerji (kak rižolina najbrž) vsaj kako urco dalj spala.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
30.9.2007 21:14:26   
nky 23
čestitke za prvi zobek ajdaN upam da boste nocoj oz. to nočko kaj bolj spali!
Tudi pri nas je vse čisto čudno. Tamali je jedel prej no sedaj e mesec hipp-ovo mleko 1, včeraj pa sem mu začela dajati 2-ko v upanju da bo prespal noč, saj se je prej zbudil ponavadi 1x in jedel, sedaj pa je jedel 2x, pa naj bi bila ta 2-ka bolj nasitna? Saj ne vem več, da o rokah sploh ne govorim saj jih redko kdaj sploh vidim saj so non stop v ustih in duda je vedno manj zanimiva. Med sredincem in kazalcem ima že čisto razpokano ampak saj mu ne upam s čim namazat ker bo kar koli že takoj pristalo v ustih. No saj verjetno sploh ni edini.
Zdaj pa pčasi ajat saj je treba ponoči vstajat in mleko mešat. Joj kako zeo ogrešam to, da ga dojim, še posebej zvečer oz. ponoči. To je res en čudovit dogodek med mamico inuser posted image . user posted image user posted image user posted image

kako vam je fajn ko se takole dobite na kavici v tem našem sg pa ni nikogar, ki se bi mu dalo ali so vsi tako leni ali? saj ne vem.

Lep večer vam želim

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
30.9.2007 21:20:56   
Majchi
Jaz sem tud ravno danes Lani dlesni gledala, pa nič še ne kaže. Itak imava pa v torek cepljenje, pa bom spet pediatrinjo vprašala, kako kaže.

Zdele ga je pa tud nama sračkala za zaspat. Je več kot 1 uro cmizdila, tečnarila v posteljci, na koncu pa histeričen jok. No, sva jo oba tolažla, pomagala je pa na koncu joška, sedaj pa spi.
Kar se spanja tiče, je res pridna. Brez problema jo zvečer odložim v posteljco in ona še mal brunda, potem pa zaspančka. No, na cca. vsakih 10 dni pa ni tok easy, tko kot npr. danes. Ampak je že mimo.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.