|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
18.8.2007 22:33:51   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: ancka1
P.s. Tudi jaz sem po cca. 13-15 letih ponovno kratkolaska. Kaj je fino in praktično. Moj po mojem ni ravno ekstremno navdušen, ampak pritožuje se pa tudi ne. Že prej sem bila smrklja, sedaj sem pa smrkljica. user posted image

No, a si se le opogumila user posted image  user posted image  Me res firbec matra, kako zgledaš... user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 901
18.8.2007 22:46:50   
rožica81
Živjo!

Tejč in Bambina, tudi jaz se pridružujem vsem majčicam, ki mislijo na vas in vam želim vse dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tudi zato je tale RR fajn, ker se lahko potožimo, skašljamo in vsaj malo razbremenimo.

felicia, čestitam za zobek user posted image  No, v bistvu tvojemu Urošu čestitam user posted image  Mojemu junačku se tudi nekaj dogaja v dlesnih, po moje bo kaj kmalu ven pogledalo. Vse tkooooo grize, skoz si dlesni s pleničko praska... Jaz mislim, da je to to.

Aja, našel je svojega palčka user posted image  Me niti ni motilo, ko je cele pesti ali pa kar obe tlačil v usta, ampak tale palec me pa res moti user posted image

V četrtek sva imela UZ kolkov, so 1a user posted image  Sem pa mogla podpisat izjavo, da ne bom terjala povračila stroškov od zavarovalnice (šla sva samoplačniško). A je to stalna praksa? Nekje sem zasledila, da so včasih povrnili... Ah, pa saj sploh ni pomembno.

Kar se pa ceplenja tiče, pa nimate kaj skrbeti. Mi je sestra, ki ga je cepila povedala, da so cepiva že tako izboljšana, da stranskih učinkov praktično ni, mogoče edino razdražljivost tisti dan. Nace je bil cepljen pred 3 tedni, pa je tisti dan samo ful spal.

Danes smo uživali na družinskem pikniku, smo ful dobro jedli user posted image  Nič čudnega, da se redim user posted image  Pa Nacetova bratrančka sta tolk fletna, sploh ta mali, je Naceta tko lepo božal in ga lupčkal, res pravi sončki so tile otroci user posted image  

Aja, še tole! Sem šla prejšnji dan po voziček za Naceta, hudoooooo dobr! Ta mali tako uživa v njem, je ful dobr barve! Pa še lahek je, kar je ful prednost in ga lahko dam tudi v moj mali avtek user posted image

No, zdej grem pa še mal po rr pofirbcat.

pa pa babnice user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 902
18.8.2007 23:35:07   
BAMBINA_
Ojla, punce!
Najprej hvala za podporo. Ja, tako, kot praviš rožica81, meni ful veliko pomeni, da lahko tukaj malo pojamram. Ko pišem, se veliko lažje skašljam, če se s kom pogovarjam, pa gre malo težje iz mene...
V glavnim, včeraj smo prišli domov. Ni bilo nič katastrofalnega, mamici pač počasi usiha mleko in moramo dodajati. Zdaj vsaj vem, kaj mi je Griša tukaj skušal dopovedati:

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_
Lepo ziza, kar na lepem pa vrže zizo ven, me pogleda in mi nekaj razlaga 5 minut, potem pa nadaljuje z zizanjem. Z mojim sva mislila, da se bova polula od smeha.

Nekaj takšnega: "Mami, ti imaš čisto premalo mleka. Jaz vlečem, pa vlečem, pa se ne najem do sitega. Jaz vama resno razlagam, vidva se pa smejita. Eh, grem jaz naprej zizat, če bo še kakšna kapljica pritekla, vidva me itaq ne jemljeta resno. Budale. user posted image "
Ampak fora je, da je Griša bil čisto zadovoljen fantek, nič ni jokal, da je lačen user posted image , v bolnici sem pa videla, da je na en obrok dobil cca. 40 do 60 ml. Se pravi, pol premalo. Razen ponoči. Ponoči imam dovolj. Ma, mi je tudi to čudno, kako je lahko zdržal, včesih čisto celo noč, običajno pa sva se okoli 4 dojila, če je bil tak lačen. Ravno zaradi tega, ker je zdržal cele noči, sem mislila, da je najbrž sit.
petrazg upam, da nisem zamudila najinega randija user posted image

Sladke sanje!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 903
18.8.2007 23:44:37   
rožica81
BAMBINA_, super! Samo da je vse v redu z Grišo user posted image  user posted image  user posted image

Moram pa tole vprašat... Zakaj zmanjkuje mleka? A ni tko - uravnavanje ponudbe in povpraševanja? Tolk kot otrok hoče, toliko mleka je? user posted image  Mogoče se kateri zdi to vprašanje butasto, ampak sem razmišljala o tem, ker Nace zadnje dni ful malo poje in prva misel je valda, da mi zmanjkuje mleka user posted image

Hvala za odgovor, zdej pa res spat!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 904
19.8.2007 10:02:36   
felicia
Zivjo!

Po moje lahko mleka zmanjkuje tudi zaradi kakšnih zdravil al pa zarad stresa in mislim da je Bambina imela kar velik stres in je verjetno še vedno malo pod stresom in napetostjo.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 905
19.8.2007 10:11:39   
BAMBINA_
rožica81 po moje je pri meni mleko začelo usihati zaradi hudega stresa in hitrega izgubljanja kilogramov, čeprav sem ga redno pristavljala. Tako, da ni vse odvisno od povpraševanja, so še drugi dejavniki.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 906
19.8.2007 10:22:27   
rožica81
Oj!

Za stres vem, da je ful pomemben dejavnik pri dojenju oz. količini mleka. Sem našla na MON-u fajn članek o tem http://med.over.net/forum5/read.php?94,1978042,1978042#msg-1978042

Pa ne me narobe razumeti, BAMBINA_ in felicia, glede tega vprašanja... V bistvu sem želela samo to rečt, da mleka ne more kar tako zmanjkati... Ah, brez veze neki bluzim, nevermind.

Sem pa res ful vesela za Grišo in seveda tudi vaju z očkom, BAMBINA_ user posted image  user posted image  user posted image

LP

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 907
19.8.2007 12:15:43   
felicia
Rozica81- sej vem kaj si hotla rečt in mislim da načeloma se lahko mleko vrne v polni količini ko se stresa znebiši in vztrajaš pri dojenju, pol pa začne delovati povpraševanje ponudba. Pa nič se opravičevat sej tuki smo da si izmenjujemo mišljenja in razmišljanja pa mal debatiramo a ne?user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 908
19.8.2007 13:51:59   
Majchi
Ojla!

Bambina, hvala bogu, da je vse ok! Upam, da so vaše težave zdej fertig, da greste lahko še mal na dopust, a ne? Bi bil že čas še za brezskrbne dneve nekje na morčku...
Kar se pa mleka tiče, ima pa verjetno Felicia prov. Mogoče se ga da nazaj priklicat s pogostim pristavljanjem, seveda ko se stvari umirijo. Vsaj teoretično je tkouser posted image .

Eca, ti pa si pogumna, da moža takole izzivašuser posted image . Frizurca, pa to.

Felicia: umetni nohti? Greš v svoj biznis? Super! Po mojem ti bo šlo, ful žensk se za to odloča. Jaz imam svoje in to kar lepe in dolge. Sem pa pred časom hodila na tečaj za nego naravnih nohtov po sistemu Jessica, če poznaš. Sem tud kupila cel komplet za delat, ampak pri meni žal potem ni bilo nič iz tega. Te nege so bile že takrat ful drage, jaz pa čist premlada. Mislim, da sem imela kakšnih 20 let in takrat nisem poznala pravih ljudi oz. potencialne klientele. Moj set za delat je potem odkupila ena od mami sodelavka, ki pa je "ta prava" za to in ena izmed njenih strank je npr. Marlenauser posted image .

Grem še mal k Lani. Greva čez dvorišče babico pozdravit.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 909
19.8.2007 15:35:20   
ancka1
BAMBINA_ enuser posted image  + user posted image  za Grišo.
Kar se pa mleka tiče, pa lahko samo pokomentiram iz svoje izkušnje. Jaz sem imela od samega začetka tooolllliikkoo mleka da je joj. Ko sem morala po enem mesecu po porodu z 42C vročine nazaj v bolnico na čiščenje, mi je mleko v momentu presahnilo (visoka vročina, stres, en teden nisem bila skoraj nič s svojim Tevžkom,...). Ko sem prišla pa domov se je mleko vrnilo v prvotno količino. Stres res veliko pripomore k vsemu. Moji sodelavki je kmalu po porodu full zbolel tast in žal kmalu zatem tudi umrl. V momentu je izgubila mleko. Čez kak mesec, dva, pa ga je ponovno dobila nazaj.
Mati narava je ena res komplicirana gospa. user posted image
Rožica81, sem ti svoj "portret" s short cut po MMS poslala, pa ga očitno nisi dobila. Short is cool!!! user posted image  Lasje mislim. user posted image  user posted image
Felicia, full fajn tole z umetnimi nohti. Jaz sem si jih nekajkrat dala naredit (amapk čisto na easy, nobenih krempljev), ker imam svoje res boge. Jih negujem, ne grizem, sem probala vse možne žavbice, pa imam tako mehke kot dojenčki-jih lahko kar odcufam stran. Samo je to kar drag šport. A rabiš kakšnega poskusnega zajčka? user posted image  user posted image  Ne res, se pridružujem Majchinem vprašanju, greš v biznis?

Tako, dovolj bluzenja, grem žehtat. Bom že kar malo na stran dajala cunje od ta velikih mulcev za na morje, če ne, bosta vse posvinjala in bom do sobote crknila za likalno desko. Jao...pakiranje....tokrat za 4 desce! Boga jaz! user posted image  user posted image

LP

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 910
19.8.2007 17:44:49   
BAMBINA_
Tejčina Maša in naš Griša vse najboljše za tretjo obmesečnico user posted image In od danes naprej, kot bi odrezal, ne bo več krčev. user posted image Ja, mi smo danes poskusili Plantex čaj, pa res pomaga. Vsaj zaenkrat. 3x trkam na les.

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Na evo, zdej pa spet cvil... Dobesedno ne joka, ampak cvili, tok je zaspana. Kot majhen mucek, ampak zaspat pa ne more. A ma še kera kakšno idejo?

Tudi Griša rabi, tako kot pravi Sugar, pomoč pri uspavanju. Ko si mane očke, pomeni, da je zaspan in ga moram hitro vzeti v naročje, pa zaspančka brez problemov. Običajno tega ne opazim pravi čas, pa se začne že jokati. Takrat ponavadi pali, če prižgem kakšno muziko na glas, pa ga zibam v ritmu. Če je pa že res kriza, pa ga navadno kakšna vetrovna kapljica umiri, pa potem zaspi v naročju. Ali pa če hodim sem in tja z njim, pa mu kaj pripovedujem, ga tudi zmanjka. Ali pa, če ga dam na najino posteljo, pa se uležem zraven in se delam, da spim. Ja, pa nikoli ga ne smem dati v posteljico prej, preden res trdno ne zaspi, sicer se tako kot Lana zbudi po 10 minutah. Ekola, mogoče ti bo kaj od tega pomagalo.
Ančka me veseli, da vam je moj nasvet pomagal, pa da zdaj mirnejše pančkate.
felicia jaz sem Grišo na čaj navadila tako, da sem mu ga sprva sladkala in je z veseljem šlo navzdol po grlu. user posted image No zdaj pa že nesladkani čaj z veseljem popije.

Zdajle pa tašča pride user posted image .
Lepo nedeljo!
Čau!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 911
19.8.2007 21:40:38   
felicia
Oj

ja drage moje nameravam se mal s tem "igrat" pa če kej zraven zasližim bo tudi dobr (vsaj za plenici in aptamil)user posted image . sam bom šla h eni na tečaj mi bo pokazala kako pa bom potem malo začela delat če bo šlo. Ancka1- verjetno bom rabila tudi kakšnega poskusnega zajčka ampak nič pred septembrom. Vas bom kar na naslednjem srečanju popisala za prostovoljke!Sej tud ko bom bolj obvladala pa ne mislim met neke ful nabite cene verjetno tam okoli 20 eurov.

Grem se še mal spočit pol pa pod tuš pa na spanje.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 912
19.8.2007 22:21:13   
kaya2007
V četrtek sva imela UZ kolkov, so 1a Sem pa mogla podpisat izjavo, da ne bom terjala povračila stroškov od zavarovalnice (šla sva samoplačniško). A je to stalna praksa? Nekje sem zasledila, da so včasih povrnili

nam so povrnili oz. so mi rekli naj grem iskat, ampak še nisem šla user posted image

kajo smo pa tudi mi že cepili in je bilo vse ok, hvala bogu!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 913
19.8.2007 22:28:09   
kaya2007
pa bambina, ne sekiraj se, če je mali bolj drobižek...tudi nam so težili, da ima tamala premalo kil, potem pa sem govorila z drugimi pediatri in so rekli da eni so pač bolj suhi in manj pojejo. naša zelo redko poje 120ml, ponavadi 90 ali pa še manj.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 914
19.8.2007 22:44:02   
petrazg
Dober večer po dolgem času. Smo si vzeli malo pavze in se odklopli od računalnika... sva z Anžetom malo generalko po stanovanju delala, pa knjigico Moj malček  sva porihtala, pa naveliko sva se načvekala.

Pri nas imamo v zadnjem tednu res pravo spremembo pri odraščanju, pravi preskok. Zdaj mali cvili, vriska, se smeje, skoz mi nekaj dopoveduje... pa rokice uporabljamo 100 na uro, z igračkami se kregamo, po previjalni imamo prave borbe, nogice niso več na miru, ogledala imamo skoz potacana (mu je fantek, ki ga vidi tako všeč user posted image ). Pa čisto do vseh ljudi je prijazen in se jim smeji; joka samo kadar je lačen ali zelo zaspan. Pa še spi zelo pridno. Res je pravi sonček.

Z očijem nama je uspelo iti v kino user posted image user posted image user posted image (hvala bratcu in njegovi punci). In moram priznati, da je zelo pasalo tistih par uric. Je pa malo hecen občutek, ko si po dolgem času spet sam.  Bo treba kdaj ponoviti, ko bosta varuški spet na razpolago.

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 915
19.8.2007 22:59:09   
petrazg
Bambina - user posted image user posted image user posted image za Griša. Sem vesela, da se je vse uredilo. Zdaj pa si malo spočijta z očijem in uživajte vsi trije.

Tudi jaz Anžetu dodajam, ker je bilo kljub rednemu dodajanju k prsim in življenju brez stresa in skrbi premalo mleka. Pa je moj revček zizal in zizal uro, uro in pol, tudi dve, če sem vztrajala, pa je na koncu jokal. Ker se ni najedel. Pa dojila sva se pravilno. Potem sem mu, po nasvetu pediatrinje, po uri dojenja dala flaško in mali je vedno vse spil... in zaključek - premalo mleka. Sedaj mu pač dajem dodatek. Ostalo mleko si pa izčrpam, da se mali ne utrudi preveč in mu ga dajem po steklenički. Je pa pravi jedec in ni zadovoljen z manj kot 150 ml. Pa še to ni vedno dovolj.

V Celje sva pa teden samo po napotnico za orl šla, pa na golf. Nismo nikoli ostali dalj časa. Te pa sigurno pokličem!

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 916
19.8.2007 23:25:01   
petrazg
Majchi

Naš Anže res spi čez dan, samo smo pa mi zjutraj najkasneje ob 7.30 pokonci. Ni variante, da bi po previjanju in hranjenju zaspal nazaj. Potem smo budni kakšni dve urici. Potem mi pa zaspi nazaj za 2 ali 3 urce. Zaspi pa samo v ležalniku s pleničko in dudiko ali v vozičku, če sva zunaj. V skrajnem primeru ga dam malo na zizo, takrat ko je res zelo zaspan. Uspavanja lahko traja tudi pol urice (takrat ko je toooolk zaspan, da ne more zaspatuser posted image ), lahko pa samo pet minut. Če je v ležalniku, mu dam veliko plenico (to si čisto k obrazu stisne) in dudo, zraven ga še zibam... in ko vrže dudo ven je zaspal. Pa takrat, ko se uspavava imam bolj ali manj tišino. Ko enkrat zaspi, pa ni problema.  Popoldan pa imava nekako enak postopek.

Se pa jaz držim tega, da mora spat in to tudi vsak dan prakticiram. Ker pri nas je tako, da če mi čez dan ne spi, se mi ponoči zbudi. Drugače spimo od 21 do 5.

Sem pa jaz kupila prstne barve za odtise nogic in rokic in če jih rabiš povej. Res bo lep spomin. Hvala Sugar za idejo.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 917
19.8.2007 23:28:23   
petrazg
Za danes bom končala... ne bom več težila... samo eno vprašanje še imam...user posted image user posted image user posted image

Kmalu bo lupinica premajhna. Ali ste že kaj razmišljale kateri avtosedež boste kupile?

zdaj pa res, nočko!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 918
20.8.2007 10:48:37   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: ancka1
A ja, Putka, fletno krilce, btw. Če je iz HM, imava podoben okus za cunje. user posted image  

Itak da je HM. Se mi zdaj, ko me je (pre)več skupaj ne splača kaj dražjega kupovat. Sicer sem pa s HM kar zadovoljna, no tale rjava kikla je že malo svetlejša. Najraje imam pa njihove enobarvne majčke za vsak dan (se pravi telovadbo, doma..).

No, kar je bilo na dolenjskem novega je to, da je Vesna skakala v bazen in se tunkala, zadnje dva dni pa celo plavala brez rokavčkov kake 2muser posted image .

Zdaj pa spet perem cunje user posted image , joj kolk se nabere. Katja pa pridno spi in raste. Sem mal z Vesno primerjala, je prehitevala Katjo za ene 14 dni (tako nekako kot Lana od Majchi), ker ni tolk spala in je bilo več časa za učenjeuser posted image . Meni takole čisto paše.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 919
20.8.2007 10:55:47   
felicia
ojla

evo pri meni uroš spi v naročju kaj čmo sam da spi!user posted image

danes grem v nabavo po kengurujčka al kej podbnega pa po tisto igralno ponjavo. to je za uroševo tri mesečnico. kako hitro rastejo še mal pa bo na GHuser posted image .

kaj pa je zdej s srečanjem. mi gremo še enkrat na morje sept. tako da v drugi polovici sept. bi že šlo

lp

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 920
20.8.2007 11:13:32   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Kmalu bo lupinica premajhna. Ali ste že kaj razmišljale kateri avtosedež boste kupile?

Ja, Maxi Cosi Tobija, preko eBay.de. Tisti, ki mi je všeč je pri nas 290€, tam pa 190-220€ s poštnino 8€. Imam še od Vesne Chiccov sedež, ta bo za rezervo pri starših.

Danes ponoči sem po dolgem času spet na uro gledala, kdaj se Katja zbuja. Ob 2.30, potem 4.30, 6.30 in pokonc ob 8h!user posted image Ni čudno da sem neprespana. Pa vmes je enkrat dudo ven pljunila in potem jokcala...

Majchi, zadnjič je tamala isto sitnarila in ni in ni zaspala. Sem bila že čist živčna, pa poskusila s petjem, pa zibanjem... No, na koncu sem ugotovila, da ni dobro kupčka podrla in jo je najbrž tiščalo. Včasih jo pa samo odložim ali obrnem in zaspi.

Bambina, samo da je mali ok!user posted image

Mi imamo odtis nogice in rokice, nekje pri treh tednih smo packali, kar s temperami, pa čist lepo gredo dol. Pri Vesni sem se z akrilnimi barvami in tistimi za s prstki packat zezala. tempere so čist ok. Pa barvna DAS masa za odtis tudi, edino fajn jo je treba pregnesti, da je dovolj mehka. Lahko pa navadno belo maso uporabite, pa jo naknadno pobarbate ali pač ne.

Aja, mi gremo na Brač že začetek septembra, pa bi se res rada udeležila našega srečanja. Ker še ni predlogov z datumi: 26.9. sreda.
Takrat bomo pa že doma. Pa še vreme naj bo fajn.

Aja, naša tačka:
user posted image

< Sporočilo je popravil Putka -- 20.8.2007 11:17:25 >

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 921
20.8.2007 15:48:08   
Majchi
Oj punce!

Putka, kakšna lušna tačka!user posted image  Joj, jaz se moram pa že enkrat spravit to knjigico izpolnit, če ne se bo Lana prej brat naučilauser posted image . Sem zanikrna glede tega, pa slik tud še nisem dala razvituser posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 922
20.8.2007 15:48:17   
Putka
No, petrazg, sem ti našla link za AMZS-jev test avtosedežev. Samo bi rajši kakšen nemški test našla, ki rangira glede na varnost, tale AMZS ima tudi o uporabnosti, to ne vem kdo ocenjuje. Meni je še vedno Tobi najbolj všeč.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 923
20.8.2007 15:55:32   
Majchi
Evo še nadaljevanje: sem rajš še enkrat začela pisat, ker sem prejšnji post začela pisat že pred več kot eno uro in sem mislila, da me bo itak ven vrglo.

V glavnem, ful hvala vsem za nasvete glede uspavanja naše hudičke. Moram rečt, da tud sama že skoz probavam z zizo, z nošenjem, s pleničko, s petjem, z uspavanko, z mojim puloverjem ob obrazu,..., pa še bi lahko naštevala. Uspavam jo še nekak in to kar 3x na dan, ampak hudiček spi samo 20 minuser posted image . In na koncu ugotovim, da porabim več kot pol ure za vsako njeno 20 minutno spanjeuser posted image .
Ampak sem se kar sprijaznila, da očitno pač rabi manj spanja kot kakšen drug dojenček. Pa tud njen spanec je zelo rahel.
Se imamo pa zato ponoči lepše, ker že skor 2 tedna prespi celo noč (21-7). Dons je npr.spala do 8ihuser posted image .
Evo, je že pokoncuser posted image . Jo grem previt, ker smrrrrrdiuser posted image .
Čao.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 924
20.8.2007 17:32:11   
rožica81
Putka, luštna tačka user posted image  Mene tudi še čaka tole, pa se kar ne spravim packat...

Jaz sem bila že včeraj kar slabe volje, ker je bil Nace spet ves pikast... Joooj, res moram ful pazit kaj jem, drugače je čist adijo. Ne samo po obrazu, sedaj jih ima še po trebuščku in nogicah. Pikes moj mali. Kos mo imeli piknik sem probala 2 ali 3 čevapčiče, ker so mi res ful zadišali. Potem pa itak piščančka naprej. Šele naslednji dan mi je kapnilo, da je bil piščanes pečen na isti plati kot ostalo meso... tko da sem nardila "šmorn".

Sicer pa midva danes uživava pri mojih starših (jutri gresta na morje in se morta še malo z vnučkom pocrkljati user posted image ), samo tale dež naju moti. Vmes sem pa skočila spet malo zapravljat, ampak moram nehat, ker samo še trošim in trošim...

Upam, da uživate v tem prelepem deževnem ponedeljku user posted image

LP

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?