BAMBINA_
|
Ojla, punce! Najprej hvala za podporo. Ja, tako, kot praviš rožica81, meni ful veliko pomeni, da lahko tukaj malo pojamram. Ko pišem, se veliko lažje skašljam, če se s kom pogovarjam, pa gre malo težje iz mene... V glavnim, včeraj smo prišli domov. Ni bilo nič katastrofalnega, mamici pač počasi usiha mleko in moramo dodajati. Zdaj vsaj vem, kaj mi je Griša tukaj skušal dopovedati: IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Lepo ziza, kar na lepem pa vrže zizo ven, me pogleda in mi nekaj razlaga 5 minut, potem pa nadaljuje z zizanjem. Z mojim sva mislila, da se bova polula od smeha. Nekaj takšnega: "Mami, ti imaš čisto premalo mleka. Jaz vlečem, pa vlečem, pa se ne najem do sitega. Jaz vama resno razlagam, vidva se pa smejita. Eh, grem jaz naprej zizat, če bo še kakšna kapljica pritekla, vidva me itaq ne jemljeta resno. Budale. " Ampak fora je, da je Griša bil čisto zadovoljen fantek, nič ni jokal, da je lačen , v bolnici sem pa videla, da je na en obrok dobil cca. 40 do 60 ml. Se pravi, pol premalo. Razen ponoči. Ponoči imam dovolj. Ma, mi je tudi to čudno, kako je lahko zdržal, včesih čisto celo noč, običajno pa sva se okoli 4 dojila, če je bil tak lačen. Ravno zaradi tega, ker je zdržal cele noči, sem mislila, da je najbrž sit. petrazg upam, da nisem zamudila najinega randija Sladke sanje!
|