Majchi
|
Ojla punce! Bambina in Griša, držite se ! Saj boste poštimal! Za srečo pa . Tejč, zate in za tvojo teto isto in . Juniorka, kdaj prideš kaj na naš konec? Ti je lepo na Štajerskem, a ne ? Aja, točno! Vidva sta stanovanje v Lj. odpovedala, a ne? No, če se prav spomnim. V glavnem, lepo bi te bilo spet videt, tokrat z Nelom. Pri nas je pa novo to, da Lana hoče pojest obe svoji rokici naenkrat . Že prej jih je v usta tlačila, od tega vikenda naprej jih pa prav obvladuje in jih namerno daje v usta. Aja, pa ta vikend je začela sedet. No, da se popravim, ona bi sedela, pa ne sme . Ful se dviguje, čist pokonc hoče bit. Sem šla takoj čekirat voziček, če se ga da čist mal dvignit, ampak se ga da žal samo za 45 stopinj, to je pa mal preveč . Bo treba še kar počakat, sam upam, da bo Lana razumela . Pa še to je novo, da me je prvič zagrabla za lase in me ni hotla spustit , hudiček majhen. Drugače pa že ful lepo kravce pase in pri tem ful visoko glavico dviguje. Zgleda kot ena želvica . Zraven ji pa uspevajo še vsi tisti uuuuuu-ji in aaaaaaa-ji in njene ostale besede - smešna je za dol past . No, da pa me ne bo sama hvala, moram pa povedat, da je zadnjič edinkrat zaspala. Se pravi zadnjič, ko sem skor vriskala (tud tuki na rr ). Naslednji dan me je že pošteno zezala. Uspavala sem jo pol ure, zato da je ona zaspala za pol ure. Potem sem jo šla nazaj uspavat (spet pol ure), zato da je ona zaspala še za 10 min. Povzetek: 1 ura uspavanja za 40 min spanja . No, dons je pa mal spala v avtu, cca. 20 min, pa še to s presledki. Prejle smo prišli domov in se je histerično zdrla, potem se je najedla, oči je komi še imela odprte. No, in rezultat: že pol ure se v svoji posteljci oglaša kot sova, uuu, uuu, uuu, uuu,... Ko pa pridem tja, se mi pa reži kot pečen maček ven iz koška . Pa če to ni za pop . Na evo, zdej pa spet cvil... Dobesedno ne joka, ampak cvili, tok je zaspana. Kot majhen mucek, ampak zaspat pa ne more. A ma še kera kakšno idejo? Grem jo tolažit, mucko malo.
|