Majchi
|
Oj! Me veseli, da je še katera za stvar . Za hujšanje mislim. Putka, knjiga se imenuje Prehrana po Montignacu, avtor pa je Michel Montignac. On je napisal tudi knjigo Jem, torej hujšam. Obe knjigi sta eno in isto, če mene vprašaš, tako da je čist vseen, katero kupiš. Jaz sem iskala Jem, torej hujšam, pa jo skoz neki niso imel (imajo pa jo v City Parku v založbi Vale Novak-mislim, da so oni izdajatelj). V glavnem, na koncu sem po netu naročila ta drugo knjigo, ki ima celo ful receptov notri. Evo link: http://www.emka.si/svetovalec.asp?ranid=176159&class=000100020002&docid=238347 V glavnem, knjiga Prehrana po Montignacu ima dva programa: eden je za hitro hujšanje, drugi pa je za vzdrževanje teže. Jaz začnem s ta prvim, ampak ne preveč. Bom takoj vidla, kako bo z mlekom. Preveč kg-jev naenkrat baje ni fajn zgubit . Tejč, ajde z veseljem si še kakšne recepte izmenjamo. Jupiii, to je 100x lažje, če je še kdo v isti buli . Kuskus na začetku ne pride v poštev, ker ima GI višji od 35, kasneje za vzdrževanje pa lahko (sem pogledala v tabelco). Kaj bom kupila? Hm, zaenkrat še seznam delam. Še nisem čez knjigo prišla, ampak za prvih nekaj dni se bom že dons odločila. Zaenkrat sem razmišljala: sadje, zelenjava - itak, polnozrnate špagete, polnozrnati nebrušeni riž, pirin kruh, marmelada brez cukra, navaden ego, pusta skuta, sport musli, mozzarela, rio mare, zamrznjeni osliči, pusto meso-puranja in piščanjčja prsa ali pa tudi bedrce, ampak brez kože. Zde.j grem pa hitr še recepte za sladice prečekirat, da še dons sestavine nabavim, ker brez tega ne bo šlo .
|