|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
20.8.2007 19:49:01   
Putka
Smo se punce crkljale pri mojih starših.. Pa oči je sveže ribe spekel, Vesna se je po kužatu obešala.

Rožica, a ima Nace kake alergije, da ne smeš mesa jesti, ali ga samo zvija?

A katera ve, kje se dobija luštni majhni slinčki na ježke. Katja se ful slini, pa so mi tiste cote, ki se jih dobi velik preveliki.

Nič. Katja se je naveličala mečkat revije.. Ta sitne glasove spuščauser posted image

< Sporočilo je popravil Putka -- 20.8.2007 19:51:36 >

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 926
20.8.2007 22:08:20   
felicia
oj

uroš je danes tako bil nervozen pa še lulčka ma rdečga. Bo treba s čim namazat da bo vredu čeprav ne vem od česa bi to lahko mel, ker se trudim ja lepo mu ga mmit pa posušit pa previjam ga tud kar pogostouser posted image .

Sem pa vam ostalim srečnicam kar fouš za prespane nočiuser posted image  jaz bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiiii.No upam da se vsaj ne bo vleklo predolgo. Druače pa je Uroš danes napolnil 3 mesece.

Pa še to kupila sem aspiratorček za nos tak na baterije upam da bo dober pa da bo deloval.

lahko noč majčice!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 927
20.8.2007 22:08:55   
BAMBINA_
O marija, putka, kakšen lep odtis. Pri nas je pa kar ena velika packa prišla. user posted image A ste to počeli, ko je spala?
felicia jaz sem ravno zadnjič šla v Baby center poskusit kengerujčka. Imajo Chiccotovega v akciji, ampak ni v redu, ker glavica nima dovolj podpore. Pa od Baby borna sem poskusila, je pa Griša kar nekako nazaj visel, to pa za njegovo hrbtenico ni dobro. Baje mora sploh zdaj imeti non-stop fino oporo. Ma prodajlka se ful potrudila in sva se matrali, da sem si spravila tistega hudiča gor, potem pa Grišata noter, pa nazaj ven, pa drugega kengerujčka gor... Potem pa nobenega nisem vzela. user posted image Mogoče pozneje, ko bo že sam držal glavo.
Majchi sem ravno danes čitala, da dojenček mora tudi čez dan spati in, da je tudi 20 minutni spanec bolje kot nič in ga tudi takšen lepo osveži.
Joj, jaz pa zdaj zvečer norim. Prej mi je na zizi zaspal, pa hop v posteljico, pa je bil mir. Zdaj ga moram pa nosit. In potem ga danes uspavam pol ure, je že skoraj goden za v posteljo, pa mami pokliče... CIIIIN CIIIIN Valda se je zbudil in spet jovo na novo. user posted image
Ma upam, da bo danes lepo pančkal. Zadnje čase se mi ful zbuja ponoči, pa jamra. Zdaj pa nevem, a se mu je že sluznica vnela, ko toliko poliva ali kaj hudiča. Danes sem mu riževo kašico primešala k adaptiranem mleku, da se je zgostil in po 150 ml zaužitega mleka, ni polil niti kapljice. user posted image user posted image

Nič, se grem Griši pridružiti v Meževo deželo.
Nočko!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 928
20.8.2007 22:11:05   
Majchi
Putka, jaz sem takšne slinčke dobila v Baby centru še ko sem bila noseča in še preden so ga preuredili. Bili so čisto na desni strani ob steni, tam pri flaškah, posodicah za milo, glavničkih,... Upam, da jih imajo še, ampak odkar so preurejeni, še nisem tok brskala.

No, naša Lana je pa danes skoraj cel dan prespala. Ne me vprašat, kako, ker se nisem čisto nič trudila. Za minuto sem jo odložila v njeno telovadnico na trebuščka in ko sem jo hotla spet vzet k sebi, sem vidla, da je že glavico dol položila in da še nekaj jamra. Potem sem jo pa kar pustila in je spala skor tri ureuser posted image . Sem pa že večkrat opazila, da v deževnih dneh lepo zaspi tudi čez dan. Zgleda ji paše hlad in mogoče drugačen pritisk.

Zdej grem pa še likat, pa pančkat.
Čao

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 929
20.8.2007 22:16:51   
Majchi
Aja, pa še to sem hotla vprašat, k vidim, da se že o kengurujčkih pogovarjate. A jih že lahko nosimo? Naša sicer že čist lepo in samostojno glavico drži, ampak kaj pa hrbteničkauser posted image ? Jaz bi zdele septembra že ful Lano not napokala, pa šla npr. na Šmarno goro, ampak sem rekla, da bom najprej pediatrinjo vprašala, ko imava 3. septembra posvetovalnico in cepljenje.

Ve jih boste že nosile notri?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 930
20.8.2007 22:22:44   
felicia
No še to napišem pa grem res spat

Mi smo danes kupili kengurujčka v arielu od tomyja zdi se mi vredu malček je še podložen bo lih fajn za jesenske dni. Zaenkrat ga še ne bova nosila sam tam na njem piše od 0 do 9 kil. Tudi mi imamo posvetovalnico 4 septembra pa bom vidla kaj bo rekla pediatrinja sam po moje da ni panike. Vsaj upam!

ok zdej pa res lahko noč

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 931
20.8.2007 23:00:34   
rožica81
Putka, Nace je alergičen na kravje mleko in čokolado. O tem sem že pisala... Zdej mu pa zgleda tudi svinjina ne paše. Komaj čakam, da tele pikce zginejo, jaz sem že prou žalostna, ker skoz nekaj narobe delam (jem) user posted image

Zadnje dni pa sonček pridno spančka, tudi ponoči (se zbudi enkrat, malo poje in spet spi), tko da se nimam kaj pritoževati. Pa zaspi tudi že pred 21h, kar je res super. Moram ga navadit na še bolj zgodnjo uro...

Sicer se pa zdele že 2 dni skoz poskuša usest - ampak to intenzivno trenira svoje trebušne mišice user posted image  pa seveda svoje nogice ogleduje... še malo pa jih bo ovohaval in jedel user posted image

Zdej sem bila pridna, sem vse zlikala, me pa čaka še žehta (dve ali tri, pa kdo bo štel... user posted image ). Itak perem skoraj vsak dan.

Zdej grem pa počas spat. Lahko noč punce user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 932
21.8.2007 9:41:34   
Majchi
Dobro jutro punce!

No, da vam povem, da sem se zahvaljujoč mojim sladkarijam nazaj zredila za 2kg, torej jih imam še 8 viškauser posted image .
Zato sem si kupila knjigo Prehrana po Montignacu in javno oznanjam, da grem danes v Mercator vse nakupit in da jutri začnem z novim, zdravim načinom življenjauser posted image user posted image .
Ta prehrana vsebuje vse: sadje, zelenjavo, meso, stročnice, celo nekaj receptov za tortice ima zadajuser posted image . Piješ lahko vodo, sadne čaje in brezkofeinsko kavo. Količinsko se nikjer ne omeuješ.
V glavnem, z mlekom ne bi smelo bit nič narobe, v primeru, da mi ga začne primanjkovat, pa takoj neham.
Upam, da mi rata in da bom drugo poletje "hot mamma"user posted image user posted image !

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 933
21.8.2007 10:05:04   
felicia
majchi- srečno pri izgubljanju kg-jev

men bojo pa roke odpadle mali zdej po novem samo v naročju spi user posted image  mali ve kje mu je najlepš!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 934
21.8.2007 10:24:15   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_
jaz sem ravno zadnjič šla v Baby center poskusit kengerujčka. Imajo Chiccotovega v akciji, ampak ni v redu, ker glavica nima dovolj podpore. Pa od Baby borna sem poskusila, je pa Griša kar nekako nazaj visel, to pa za njegovo hrbtenico ni dobro. Baje mora sploh zdaj imeti non-stop fino oporo. Ma prodajlka se ful potrudila in sva se matrali, da sem si spravila tistega hudiča gor, potem pa Grišata noter, pa nazaj ven, pa drugega kengerujčka gor... Potem pa nobenega nisem vzela. user posted image Mogoče pozneje, ko bo že sam držal glavo.

Sej ne da reklamo delam, ampak tale sling je odlična rešitev. Danes, ko dežuje, sem Vesno v vrtec peljala, Katjo v "vrečko" not vrgla in šla. V eni roki dežnik, v drugi Vesna.

Sem pri Vesni sprobala tako štorkljo kot kengurujčka, pa se mi ni nič tolk obneslo. Kenguru je preveč pokonci, meni se položaj ne zdi v redu. Glavica opleta, pa kot je Bambina napisala, kar malo naprej visi. Šele ko samostojno sedijo  se jih lahko pokonci nosi dalj časa, npr na Šmarno, takrat je pa nahrbtnik veliko boljši. Škoda denarja za tistih par tednov. Še en minus - naši otročki pridno rastejo in imajo precej kil, Katja že čez 7, tole težo spredaj na ramah nosituser posted image

Če mene vprašate, za izlete en fajn nahrbtnik, prav pride do nekje 2,5 let oz. 12-15 kil, odvisno kdo nese. Za do štacune skočit pa doma kaj narest pa je žakelj super, tudi ko je otrok večji ne trpi toliko hrbet, ker je teža na boku. Pa res je uporaben od rojstva dalje, ker baby na začetku not leži:
user posted image user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 935
21.8.2007 10:26:48   
Putka
Aja, Majchi, jaz bi se ti pa pridružila pri Montignacu. Daj napiši katero knjigo imaš, da nabavim. Ker meni kg ne grejo nikamor in bo edini način omejitev hrane. Ker pač rada jem. Jeseni pa začnem z aerobiko.

Pomoje ni panike glede mleka, ker so samo kombinacije hrane tukaj v igri, ne pa stradanje.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 936
21.8.2007 11:05:20   
petrazg
oj

No, mi smo danes do 6 spali, potem pa niti minute več.  Sej mali je priden samo mami bi še spala user posted image ... sva gledala tv in šla spat ob 1, zdej sem pa kot en zombi...

Kengurujčka smo imeli sposojenega nekaj dni, pa nam ni odgovarjal. Bomo poskusli še sling, drugače pa samo nahrbtnik. Je pa res že težek (7.500), da me roke že kar fajn bolijo, če ga imam dalj časa.

Majchi - srečno z dieto... jst bom še malo počakala, mogoče bo šlo kaj samo dol...user posted image user posted image user posted image Nimam še prave volje in nima smisla se matrat, ker bom tako obupala.

Mali je pa tudi nek sitko zdajle ratal , se je kar jokat začel... in to prav histerično...user posted image user posted image user posted image

Grem

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 937
21.8.2007 11:34:48   
tejč
Ej, Majchi, Putka-jaz se ravno te dni spravljam ponovno na dieto, ker mi tista ločevalna ni znesla-moram pol vse posebej zase kuhat. Tuki pa...sem brala tole zadevo in moj mi jo bo dans stiskal, ker je včeri pozabu, pa še cajta nima...In bom začela te dni. Že zdaj se mal držim...našla sem kruh Natura in je odličen....Mene kruh vedno baše...

Torej gremo lahko skup v akcijo-MAjchi, povej, kva si kej nabavla. A polnozrnat kus kus lahko jemo???
Včeri sem nardila polnozrnate makarone z zelenjavo-prav dobro je blo...

lp

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 938
21.8.2007 11:35:30   
rogljicek
Rožica81...moj nečak je bil ravno tako alergičen na mleko, sicer je ven udarilo šele, ko je bil star 3 mesece. Potem pa so na recept dobili posebno mleko. Alergijo je prerasel pri 2 letih, vendar do takrat pa ni jedel popolnoma nič, kar je vsebovalo mleko. Sem prepričana, da so te seznaili s tem, vendar ponavadi mame mislijo, da če otroci zaužijejo le majhno količino, da jim ne bo škodilo; ne smejo zaužiti niti 1% mlečne sestavine. Tako Gregor ni poskusil ne piškotov, ne čokolade,...nič. Sedaj pa je zdrav in je lahko karkoli pač želi. Po moje se splača potrpet par let in pazit pri prehrani. Rožica, mogoče zveni, kot, da te napadam, ampak ti samo povem izkušnjo user posted image

Drugače smo pa mi u redu; kako noč prespimo celo, kako se pa prebujamo vsake 2 uri. Ali se vaši user posted image  tudi  tako premikajo po posteljici? Jaz moram Reyo večkrat preverit, če ni spet kam zataknjena user posted image , no itak pa pove sama.

Sedaj pa tud meni zares primanjkuje mleka in ji ga moram včasih (ne vedno) dodat. Mi je full žal, ker sem hotla polno dojit do trde hrane, ampak očitno ne bo šlo user posted image .

kengurujčki- jaz Reyo včasih posadim vanj (BabyBjorn), vendar ni kaj preveč navdušena nad njim, tako da na Šmarno goro ravno ne bi šla. Pa sedaj so user posted image  itak že pretežki za kake dolge ture, hrbet začne bolet ko user posted image  po nekaj časa.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 939
21.8.2007 11:36:13   
tejč
Knjiga Jem, torej hujšam, ne?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 940
21.8.2007 12:44:09   
petrinja
ho, ho, ho! vidim da že vse veselo debatirate o dietahuser posted image . vas bo Sugar kregalauser posted image ! hecam se. jah, jaz pa nekako prakticiram ločevalno, sam s tem da nisem tok striktna, pa je šlo v 12 dneh 4 kile dol, kar je kar zdravo, pa še Matevžek ima zdej super prebavo, ker tok sadja pojem!!!!user posted image  mleka mi pa tudi nič ne primanjkujeuser posted image .mali se lepo redi, čeblja kar naprej in na veliko osvaja z nasmeški. edino nosek ga malo heca-ma malo zamašenega. sem sicer zadjič naročila pri eni iz RR baby vac-nastavek, ki ga daš na sesalec in enostavno posesa ven smrkljce, sam pol me je pa mami prestrašla da to lahko kao poškoduje nosno sluznicouser posted image . zdej pa res ne vem. je pa drugače ful fajn zadeva.sam sesalec mora biti vedno na najnižji jakostiuser posted image .

felicia-se je zobek že pokazaluser posted image ?

sem pa včeraj malo obujala spomine ko sem prebirala čvekanje v pričakovanju -MAJČICE 2007, prav zanimivo branjeuser posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 941
21.8.2007 12:44:59   
petrinja
glede montignaca pa je zelo dobra knjiga od Vide Petrovčič-sem si jo naročila prek Orbisa.

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 942
21.8.2007 12:59:19   
felicia
Petrinja- ja del zobka že nekaj dni gleda ven ni pa cel prišel še ven.

Mi smo kupili včeraj nosni aspirator na baterije ki ga baje kar nekaj pediatrov uporablja. Bom sporočila kako se imenuje zdej me pa moj user posted image  neutrudljivo kliče.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 943
21.8.2007 13:50:03   
Cappy96
Živjo!
Pri nas smo že nekaj dni brez neta, pa še nekaj dni baje bomo, user posted image  Siol.....pa 24 urni dostop. Zdej sva z Lano pri mami in ker sonček pridno spi, imam čas mal prebrat.
Dons sem bla v Lassani, da so mi noht zrihtali, k se mi je vrastu in sem včeraj komaj hodila.
Majchi, naša Lana tud očitno rabi manj spanja. Včeraj npr. mi je čez dan zaspala oz. zadremala 3x al pa 4x po 10 do 20 minut. Dons, k je pr babi, pa je spala od 8-10, pa zdele že spi od enih. Ponoči pa kar gre. Kar nekajkrat ji je ratalo prespat od 21 pa do 5, dons pa je bla prvič že ob 2 budna, nato pa ob 5.
rogljiček, tud naša se obrača v postelji. Dons je bla ob 2 počez, prejšnja dva dni pa čist obrnjena.
Kar se pa kil tiče, bi pa jst rada kakšno gor dobila. Sem se med user posted image  zredila za 7 kil, zdej jih mam pa še manj, kot pred user posted image . Pa pridno jem vse po vrsti.

Lana ima tudi pikice po obrazku, ki pa zginejo. A je možno, da se ji še koža čisti? Ker sem bla 14 dni brez mleka in jajc, pa je blo isto. Pridejo in zginejo.
Zdej pa šibam.....kosilo kliče.
Lp

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 944
21.8.2007 14:01:25   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

Sem prepričana, da so te seznaili s tem, vendar ponavadi mame mislijo, da če otroci zaužijejo le majhno količino, da jim ne bo škodilo; ne smejo zaužiti niti 1% mlečne sestavine.

No ja, glede tega nisem ravno najbolj zadovoljna, pediatrinja je samo rekla, da naj hrano, na katero je alergičen, črtam z mojega jedilnika. Ni panike, sem jo. Šele potem pa ugotovim, v koliko stvareh se nahaja mleko.... Ogromno jih je in se ful trudim. Druga pediatrinja je pa rekla, da ni panike, če se pregrešim - ampak samo malo user posted image  Tudi jaz sem mnenja, da se ne smem!

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 945
21.8.2007 14:39:16   
ajdaN
Dan!

Se še vam malo javim. Smo cel prejšni teden uživali na vikendu, naslednjo nedeljo pa šibamo še na morje. Upam, da bo vreme.

Dans sem pa kar zelo slabe volje. Tamala se mi fuuuuul slabo redi! Prvi mesec Je blo OK - dobra kilca. Zdajle mi je pa v skoraj 2,5 meseca dobila gor samo eno kilouser posted image . V zadnjih 2 tednih se mi je zredila celih 160guser posted image . Sem jo šla ravno dans zvagat, ker mi zadnje dva dni neki štrajka na joški. Mogoče je zaradi user posted image , ki se je vrnila v vsem svojem sijaju user posted image  - s konkretnimi bolečinami user posted image ! Mah ne vem kaj bom. Zvečer ji bom probala dat še malo mleka po flaši - mojega sicer, ki si ga zjutraj spumpam na eni strani, ker tamala pač spi. Do sedaj ga je spil Lovro, zdaj ga bo pa Anči če bo hotla.

Drugače je pa vesela, se velik smeji, ima zalita lica, še zmeraj spi ponoči... Samo redi se neuser posted image . Komaj smo prilezli na 6kg.

Tale nosni aspirator mi imamo že eno leto, pa ga nič ne uporabljamo. Sicer imamo tistega na baterije, mogoče je tale na sesalec boljši. Meni še zmeraj najbolj "laufa" nafilat ročno pumpico s fiziološko pa potem to z vso silo stisnit v nosnico, potem pa z ročnim spumpat. Lovro se sicer ene 2 dni dere kot zmaj, potem se pa navadi pa lepo čaka da naredimo svoje. Ani pa itak vsak večer v vsako nosnico na hitro stisnem pol tiste tamale flaške od Nivee (nič ne protestira), pol pa kihne in če je kaj notri, pride ven. Problem rešen. Un baterijski user posted image  se pa praši na omari.

O kg ne bi - sem ko user posted image . Samo še "zbiram pogum" da udarim eno dieto. Me nesejo sladkarije, pa zmeraj v štacuni si rečem ,da jih ne bom kupla... Ja itak!

Kengurujčka imamo pa ga ne uporabljamo. Pri Lovru smo ga, za Anči imam pa sling in zelo uživa v njem. Pa še lažje je za nosit, pa precej različnih položajev je. Kenguruja drugače precej odsvetujejo, ampak za občasno uporabo po mojem ni panike - če je z user posted image  vse OK. Za na Šmarno ga pa jaz ne bi uporabljala. Majchi rajši počakaj še par mesecev, pa potem kupite en konkreten nahrbtnik. Mi imamo Deuterja pa je fajn! Samo Lovro je s svojimi skoraj 15kg za kakšno daljšo turo že pretežek.

"Sedenje" pa tudi pri nas prakticira na veliko. V lupinci se tako nagiba naprej, da bi ven padla, če ni privezana. samo gor tišči. Pa tudi če v naročju ni čisto pokonci se kar gor dviga. Je tko hecna, ker tisto glavo tišči naprej pa se matra.

Putka slinčke sem zadnjič videla v HM. Sicer v A, ampak mogoče bi jih imeli tudi pri nas. Jaz imam 3 še od Lovra, pa so taki lušni majhni. Samo zdajle me moti, ker so podloženi s plastiko. In v tejle vročini potem ful švica spodaj.

No zdaj pa šibam pripravit kaj za kosilo.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 946
21.8.2007 14:48:18   
Majchi
Oj!

Me veseli, da je še katera za stvaruser posted image . Za hujšanje mislim.

Putka, knjiga se imenuje Prehrana po Montignacu, avtor pa je Michel Montignac. On je napisal tudi knjigo Jem, torej hujšam. Obe knjigi sta eno in isto, če mene vprašaš, tako da je čist vseen, katero kupiš. Jaz sem iskala Jem, torej hujšam, pa jo skoz neki niso imel (imajo pa jo v City Parku v založbi Vale Novak-mislim, da so oni izdajatelj). V glavnem, na koncu sem po netu naročila ta drugo knjigo, ki ima celo ful receptov notri.
Evo link: http://www.emka.si/svetovalec.asp?ranid=176159&class=000100020002&docid=238347

V glavnem, knjiga Prehrana po Montignacu ima dva programa: eden je za hitro hujšanje, drugi pa je za vzdrževanje teže. Jaz začnem s ta prvim, ampak ne preveč. Bom takoj vidla, kako bo z mlekom. Preveč kg-jev naenkrat baje ni fajn zgubituser posted image .

Tejč, ajde z veseljem si še kakšne recepte izmenjamo. Jupiii, to je 100x lažje, če je še kdo v isti buli user posted image . Kuskus na začetku ne pride v poštev, ker ima GI višji od 35, kasneje za vzdrževanje pa lahko (sem pogledala v tabelco).
Kaj bom kupila? Hm, zaenkrat še seznam delam. Še nisem čez knjigo prišla, ampak za prvih nekaj dni se bom že dons odločila. Zaenkrat sem razmišljala: sadje, zelenjava - itak, polnozrnate špagete, polnozrnati nebrušeni riž, pirin kruh, marmelada brez cukra, navaden ego, pusta skuta, sport musli, mozzarela, rio mare, zamrznjeni osliči, pusto meso-puranja in piščanjčja prsa ali pa tudi bedrce, ampak brez kože.
Zde.j grem pa hitr še recepte za sladice prečekirat, da še dons sestavine nabavim, ker brez tega ne bo šlo user posted image .

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 947
21.8.2007 16:55:36   
rogljicek
jaz sicer nisem imela nikol problemov s težo in, ko berem Majci kaj nabavit, vidim, da imam jaz že vse to standardno na jedilniku. nikoli ne jem navadnih testenin, vedno polnozrnat kruh, nisem sladkosneda,... vendar nikoli nisem na to gledala, kot na dietno prehranjevanje, vendar mislim, da je to pač način življenja. Tako sem tudi npr. moje strše, kji so pravi gorenjski jedci, nekako navadila na zdravo hrano, čeprav počasi. Sedaj tudi onadva ne pomislita na bel kruh, namesto navadnega olja uporabljata olivno,... je pa res, da je pa lažje zdravo jest, če je tudi parner zainteresiran za to, kar moj hvala bogu je. user posted image

Punce, navijam za vas, ampak res se ne silit za nekaj kar vam ne paše.

Majci, si omenila sport musli. Glede na to, da imajo kupljeni ponavadi full cukra, priporočam, da si ga delaš sama. Jat imam za enega full dober recept, če te zanima.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 948
21.8.2007 16:57:54   
Majchi
Moja lubica mala je pa danes stara 3 meseceuser posted image user posted image user posted image . Mamica pa neskončno srečna...user posted image

Dons je pa spet en dober dan. Lana namreč spi že 2 uri user posted image (spet v njeni telovadnici), pa že dopoldne je pri tašči spala skor skoz v vozičku.
No, ampak ponoči pa ni cele noči prespala, ob 3eh se je zbudila za dojenje. Jasno, drugače bi blo prelepo, da bi bilo lahko resuser posted image .
No, zdej je pa zares budna. Šibam!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 949
21.8.2007 17:15:14   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

jaz sicer nisem imela nikol problemov s težo in, ko berem Majci kaj nabavit, vidim, da imam jaz že vse to standardno na jedilniku. nikoli ne jem navadnih testenin, vedno polnozrnat kruh, nisem sladkosneda,...

Rogljiček, tudi jaz te stvari že zdej prakticiram. Razen tistega "nisem sladkosneda"user posted image . Fora je še v mešanju. Kaj mi pomaga meso in solata, če zraven pojem še šaflo pireja al pa pečenga krompirjauser posted image . Plus sladoled za čezuser posted image .

Za recept se pa priporočam!

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?