Cappy96
|
Živjo! Sem si vzela par dni, da si ohladim glavo. Če bi tale post pisala za vikend, bi zgledal približno takole: , s krajšimi presledki. V glavnem, mat od mojga je totalno obsedena s svojim edinčkom, čeprav on ni "mamin sinček", pa ona vseen ne odneha. Po porodu sem se preselila k njemu, sva si prej spedenala zgornji štuk, in to je blo takšno veselje, da dol padeš. Je mislila, da bo kar skoz pri nas visela, ampak sva si bla midva enotna, da temu ne bo tako. In res ne rine več v najin štuk. Je pa zdej ugotovila, kolk je njen sinček zdej bogi, da sam od salam in jajc živi . Sam tega si ne upa men povedat, je pa mojo mami klicala, da bo treba nekaj narest (do mene je še zmeraj osladno prijazna, k ne ve, da vem)!? Halo! Ji je pa lepo povedala, da se ni nikol v naju vmešavala, pa se tud zdej ne bo, k se znava čist fajn rihtat. Pa še to ji je rekla, da če misl ona naju komandirat, da se ne bo dobr končal. Me očitno predobro pozna, k tih ziher ne bom. Jeb , se že tolčem po glavi, kva mi je blo, da sem se strinjala, da bova pri njemu, k bi lahko bla tud pr men. No, tolk, da sem se skašljala. Drgač je pa naša Lana pridna punca. Podnevi še zmeraj kakšen dan nič ne spi, pa potem vse notr prinese. Pa skoz ma rokce v ustih in se po dlesnih drgne! Pa na veliko se že pogovarja in smeji. Krčke je imela včeraj dopoldne po dolgem času, tko da upam, da se bo tud to počasi nehalo. tejč, ti se pa drži. Te življenjske preizkušnje so zmeraj hude, pa nas na koncu naredijo še močnejše, k prej sploh ne veš, kako jih boš pregural. Na žalost sem šla čez takšno preizkušnjo med novoletnimi prazniki, ko sem se na soboto vrnila iz Kronplatza in izvedela, da je moj dedek, ki je bil dedek, oče in en velik prijatelj, prejšnji dan umrl. Zdej pa pazi na nas. babmina, tebi in Griši pa želim vse dobro Lepo se imejte in cartajte svoje sončke!