juniorka
|
Sem komaj vse prebrala, tako ste pridne... Jaz moram bit skoz zravn našega lumpa, ker je pogruntal, kako se potuje . Namreč na trbuščka se spravi v eni smeri zmeraj, pol pa se tudi v tisti smeri prekucne na hrbet in pol kmalu zmanjka velke postle!!!!! Ampak mami pazi, seveda! Ponoči tudi potuje v svoji postli, ampak ne za 180 st., ker se prej zatakne , ker imamo samo 70 široko! Kenguruja sem mislila nabavit, pa se ne splača, ker bomo po moje čez kak teden na 9 kg , glede na to, da smo pred 1m na 7,7 bili! Diete- nemogoče pri meni, ker sem po vsakem dojenju tako zčrpana, da moram kak kos kruha pojest- čeprav nikoli prej nisem kruha kupovala No, zdaj ga mami peče, črnega. Upam, da me bo tole kdaj minilo- ta lakota namreč- sem pa skoz na poporodni teži. Drugače pa ne boste verjele, zopet sem imela boleče uho , pa na spodnjem delu očesa se mi je za lešnik velika bunkica naredila, okoli pa vse vneto- sem bla kot alien , bolelo pa kot , vsakič, ko sem utripnila, pa ponoči, tako da sem kar nekaj Lekadola spravla v sebe, zdravica pa me je končno na pregled krvi poslala- ne vem, kaj je z mano.. zdaj se filam z vitamini, jem tudi vse, imamo domače bio breskve, slive, robide, grozdje,radič, paradižnik.... Če ne bo boljš, ne vem, kaj bo, ker sem že čisto depresivna zaradi tega, pa še tolk ne morem uživat z malim! No, Nel je zelo priden v vozičku, ker lahko vse vidi naokoli, ker so ob strani okenca na vozičku... Putka- si spračevala z a višino vozička- moj mož je 195, pa si ne rabi dat ročaja čisto gor, tako da bi jaz komot z rolerji držala, imamo pa Quinnyja Freestyle s tremi kolesi! Avtosedež bo verjetno Kiddy ininity pro- ga ima kolegica in je super zadovoljna, pa spredaj ima za rokce lepo dat; Tobi pa meni ni nič všeč Toliko zaenkrat, grem še malo pospravit, ker že tri dni nisem, ker me je bolelo, pa sem počivala in imam bombo v kuhinji- aja, polnozrnate testenine so pa meni čisto mimo, razen špageti no, druge pa...rajši pol samo solato jem !