Majchi
|
Putka, saj zdaj so friski v ravni vrsti, kokr tok, no . Čist se jih pa itak ne da dat. Lex, bravo za celo prespano noč! Lana jo tud večinoma kar prespi, se pa zadnje čase zbuja npr. ob 23ih zvečer , ampak samo za crkljanje, ne rabi dojenja. Pa ful joka. Včeraj je moj sploh ni mogu potolažit, sem mogla jaz pridt. Upam, da ne bo tko glih v četrtek, ko bom jaz na štantih . IZVIRNO SPOROČILO: Putka Katja bo danes dobila kosilo po receptu od Petrinje. Bučke na čebulici, pa polento not. Pa še nekaj je dala, pa sem pozabila. A čebulo kar na oljčku prepražiš, al kako? Potem se pa vse zmiksa na koncu? Jaz zaenkrat še vso zelenjavo Lani kuham, pražila še nič nisem, ap bi z veseljem, ker ji kuhana prav nič dol ne gre in je res ogabna. Sem pred parimi dnevi skuhala bučke . Kakšen trpek okus! Boga Lana! Petra a, jaz z novim letom zaključim s svojim lokalom, v službi pa tud ne vem, kako bo . Tako da mogoče bom pa čuvala Lano, pa še kakšna dva otročka zraven, pa se bom imela fino še kakšno leto . Evo, pa ne rabiš vrtca . No, zaenkrat je tole hec, ampak če ostanem brezposelna, se bom pa res tega lotila. Drugače pa tud mi ne dobimo vrtca maja, za septembra se pa še ne ve. Od maja do septembra imam rešeno, jo bo imela tašča, potem pa ne vem naprej. To je res eno sranje, pa še drago povrh vsega. Telovadba z dojenčki? Hm, jaz sem bolj pristaš telovadbe brez dojenčka, če hočem res rit razmigat . Ne, saj vem, kaj misliš. Z Lano se na tak način družim na plavanju, na telovadbo pa nameravam SAMA po novem letu. Čeprav ni slaba ideja. Mogoče bi pa po novem letu, ko bo konec plavanja, poleg svoje telovadbe, hodila še z Lano. Bomo vidli.
|