|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
29.11.2007 20:33:38   
ancka1
Semogočemidvanaslikavavdomžalenamojzadnjifrejdan

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
29.11.2007 20:37:59   
petrinja
evo jaz samo vsake tok gor uletavam, ko gre mojuser posted image  kej si za jest iskat, al pa na skret al pa... in takrat skensklam njegov avto.netuser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
29.11.2007 20:38:57   
petra a

tole sva pa midve s Tjaško, poleti-julija

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
29.11.2007 20:40:01   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: petrinja

evo jaz samo vsake tok gor uletavam, ko gre mojuser posted image  kej si za jest iskat, al pa na skret al pa... in takrat skensklam njegov avto.netuser posted image .

Pa to ni res! A vsi ti desci avto.net buljo? Mater, so čudniuser posted image ! A ni boljš RRuser posted image ?

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
29.11.2007 20:41:35   
petra a
eh,klinac, ne dela

petrinja-rec mu, če nima dost avtov že v službiuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
29.11.2007 20:47:18   
petrinja
pišuka tale avto.net je njihov rajon-jim ne uide nobena sprememba, in očitno jih moj dragi še kar nima dovoljuser posted image , al pa z napačnimi avtomobili delauser posted image .
no, pa sej tud jaz nimam dovolj RRuser posted image .

27.4.2007

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
29.11.2007 20:49:05   
petra a
probavam nekaj 

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
29.11.2007 20:49:54   
Majchi
Petra a, kam pa ste se zdej preselili? Prej ste bli v Domžalah, če se prov spomnim, a ne?

Putka, glede flaške in čaja in vode in.... imam jaz že ves čas isto sranje. Lana še dude ni hotla. Šele zadnji mesec jo mal cuza, pa še to je po mojem začela, ker so jo zobki matrali, preden so ven pogledali. Imam še tiste začetne dude, se mi tud večjih ne da kupit. Itak sam mal povleče, da lažje zaspi.

Tejč, tale dogodivščina iz vrtca je pa huda ja. Men ful hitr živci popustijo. Jaz bom v taki situaciji po mojem Lano zagrabila, pa v avto zvlekla, verjetno še kakšno čez rit naložilauser posted image . Hecam se, se bom pa mogla še velik potrplenja naučit, ker taki izgredi so verjetno na dnevnem redu.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
29.11.2007 21:02:49   
petrinja
uf hvala bogu da je basket na tvuser posted image

27.4.2007

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
29.11.2007 21:08:26   
petrinja
Putka- jaz sem Matevžu tudi kupila riževe špagete, da mu malo naredim s kakšno zelenjavco, pa s piščančkom, in je prodajalka v bio štacuni rekla, da to kot brez glutensko pride v poštev, pa kakšna ajdova kaša.
za zvečer pa probaj kar s temi rižolinoti in podobnimi mlečnimi kašicami-meni je danes po skoraj mesečnem vztrajanju končno lepo pojedel 120ml banana Milupine mlečne kašiceuser posted image , ampak se še kar zbujauser posted image . no, je malo lažje ga nazaj uspavat ko je trebušček sit.

27.4.2007

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
29.11.2007 21:23:26   
Majchi
Kaj punce, a vse trenja gledate, al kaj? Nič niste zgovorne.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
29.11.2007 21:39:25   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Kaj punce, a vse trenja gledate, al kaj? Nič niste zgovorne.
Ne, sem miljonarja. Zdaj sem pa spet malo eBay za avtozice čekirala. Ker ima baje Tobi tak sistem, da ful dolg pas rabi, naša Mazda ima pa kratkega. Moram v BC na probo.

Moj pa nima avto.net, ampak neko ku... spletno igricouser posted image In potem skoz laufa, da se neka stamina nabira... Kakšno drugo stamino naj si nabere. Kakšna masaža stopal ali hrbta bi mi prav prišla. Se glih enkrat na pol leta sam od sebe spomniuser posted image .

Tejč, jaz otroka pred našim vrtcem itak ne smem pustit, vdirajo v avto, boh ne dejuser posted image . Kakšne kartice imate za vrtec? Pri nas lahko praktično vsak v vrtec pride.

Petraa je pa čveka, ne? Ali samo za nazaj not prinašaš? A sva se že spoznali mogoče? V Kranju? Semi zdi, da je takrat še ena punca bila, ki se zdaj ne pojavlja več. S katero se je že Indy iz Lj pripeljala?

Katja mi spi v naročju in švica, revček mali. Lahko noč!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
29.11.2007 21:50:45   
felicia
Evo me sem komi Uroša uspavala, zdej pa upam, da bo spal vsaj do pol sedmih, če bo pa manj je pa očitno ajnštajn (sori na pisavi),  ki rabi zelo malo spanja!
Evo zdej pa jem kokice in visim tuki gor!
A je kera za čvek?

tejč- vse naj naj za ibletnico! Katera pa je?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
29.11.2007 21:51:42   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: Putka
Semi zdi, da je takrat še ena punca bila, ki se zdaj ne pojavlja več. S katero se je že Indy iz Lj pripeljala?

Z mano user posted image user posted image ! Putkam, ti si taka faca, k vedno vse zmešašuser posted image user posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
29.11.2007 21:55:49   
tejč
Dragi mi je naredu makjato na avtomat.
Kul.

Trenja? Ne, ne gledamo nič. Skoraj nikoli nimamo prižganega TV, samo za prah brisat ga mamo.user posted image
Bravo, ančka, ja, daj pridi!!!! PA še kera.

Putka, taka kartica kot za parking-garaže, da greš loh not v vrtčevski rajon... No, kako komentiraš Ajšin izgred? NAjbrž si že kdaj bila v podobni situaciji, ali se motim??

Petra a je ful kul punca. Mi2 sva se spoznali na telovadbi za nosečke in pol par pjačk stolkle v Domžalah.... KOmaj čakam, da se kej vidmo.
In ona je bla v porodnišnico sprejeta natanko takrat, ko sem jaz stala sredi Tuša in dobim mesiđ:jz sem bla not sprejeta...Men je kar tla pod nogami zamajalo...KAj?! A da že?! Se spomniš, petra a? O, kako da ne!user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
29.11.2007 21:57:43   
Putka
Majchi, gor poglej kdo nas vse bere!
Čau babe!

Zdej grem pa res. Sem cel dan čakala, da mi Americas next Top Model dol potegne, zdaj je pa že zapečen. Bom lansko rd darilo v postelji uporabila (prenosni dvd player, da ne bo pomote!). Pa da ne bo katera mislila, da imam kakšne manekenske ambicije (zakaj pa neuser posted image ), samo tale Tyra je od hudiča baba!

Se jutri tipkamo! Uživajte na kafetu. Naslednji date v Mercatorju pa mora biti v ta novem v Šiškiuser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
29.11.2007 22:01:37   
felicia
kaj je zdej a sam berete al tud kej pišete

uf tejč še jaz kakšen napitek

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
29.11.2007 22:05:20   
ancka1
Ali pa v Qlandii, Putka. user posted image

Nočko.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
29.11.2007 22:06:01   
Putka
. No, kako komentiraš Ajšin izgred? NAjbrž si že kdaj bila v podobni situaciji, ali se motim??
Da se motiš?user posted image
Tejč, jaz ponavadi kar glas povzdignem, me prav mal briga, če kdo posluša. Zadnjič je sošolc svojo mamico (k je res čudna, mimgredeuser posted image ) nadiral, pa tepel, skratka - jaz bi pač mal grobo uredila, ona pa Janček, Janček, pa ga milo gledalauser posted image HALO!

Tejč, Vesna je mal starejša od Ajše, je to obdobje delno že dala skoz. Se mi je po tleh valjala povsod, pa sredi zime na sredi promenade v snegu ležala in oblake gledala... V taki situaciji običajno ni pomagalo pogovarjanje, ker je kratko malo ignorirala. Čau, mami gre itak ni pomagalo, je pač pomahala in nadaljevala.

Kaj jaz naredim: zagrozim z ukinitvijo risanke, plesnih uric, kar je pač tisti trenutek zanjo kul. Če to ne deluje jo fizično premaknem.

Sploh če bi imela otročka v avtu, mora pač razumet, da v takem primeru ni časa za igro. Sestrica se ne sme jokat. Bo pa naslednjič prišla s tabo v vrtec in ji bo Ajša vse razkazala.

Skratka, čeprav dostikrat iz utrujenosti popustim otroškemu izsiljevanju (ni prav, kaj čmo) pa v določenih primerih vztrajam. Sem strelka, smo baje vztrajniuser posted image .

Aja, ker mi je ponavadi hudo, da otroka kaznujem, se potem še nekaj časa žrem. Kakšne sprostitvene meditativne tehnike bi prišle prav.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
29.11.2007 22:06:56   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: ancka1

Ali pa v Qlandii, Putka. user posted image

Bi šlo. A majo previjalnicouser posted image ?

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
29.11.2007 22:07:09   
Majchi
Mene pa spet neki glava boli, pa tečna sem. Jutri moram pa res mojga homeopata poklicat.
Zdele pa najboljš, da grem spat. Še kmetijo do konca pogledam, tuš in spat.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
29.11.2007 22:07:32   
Putka
Veš, Ančka, maš srečo, da ni Tevž nič tvojmu avatarju podobenuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
29.11.2007 22:07:36   
tejč
Sugar? A prideš jutri?

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
29.11.2007 22:08:37   
Putka
Da bo imela feliška kaj bratuser posted image

Nas je 8 majčic in ena k se šverca hana gor. Že dolgo ne tolkuser posted image

Že pol ure nazaj sem lahko noč napisala. Zdaj pa res.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
29.11.2007 22:09:27   
rogljicek
Putka, jaz sem tud American next top model frik. Ko sem bla v Ameriki so vrtel eno sezono na dan. Ko sem začela gledat nisem mogla nehat. Dezu je pa ta oddaja za skozlat, tako, da sva zmer mela bitke user posted image   Men je pa to full dobro gledat, ker naredijo it navadnih babnic tolk hude fotke. 

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?