petra a
|
živjo ja, tejč je praznovala ta okroglo letos hvala anči, majchi, rožica81 in bambina...tudi jaz sem vesela in sem veliko mislila na vas mi2 imava ta lesen stolček, klinc, če bi vzela še plastičnega bi imeli še več krame glede navihanosti...naša ima na posteljici pripeta 2 klovnčka (pickota in packota), katera non-stop brca z obema nogama in ker sta plastična to zelo nabija ob leseno posteljico in povzroča neznanski hrup.ko prideš zraven, se valda naredi angelčka, kao ona nič...ali pa...se vrti v postelji kot vrtavka in se cela obrne, na povštru ima rit in noge, tam kjer ni pene pa ji gleda ven glava, je zelo firbčna in ji ne sme nič uiti, kaj se dogaja naokoli, in potem prebrisano dviguje peno in se ogleduje naokoli, ali pa celo odšnera vse skupi, zdaj ko jo spet dajejo zobje pa tudi zagrize v ograjico od posteljice zobje so v povprečju nekje med 3 in 7 mesecem, naša nima zunaj še nobenega, samo 2 špički, ki ne gresta nikamor naprej anči, mater, se mi smiliš, že na šiht, vsaj to je dobr, da imaš službo doma, mislim v hiši...sploh si ne prestavljam da bi mogla že delat.tista sraka od fantkov mora biti pa res en šus od babe, oprosti izrazu...dobr da imata fantka očeta in tebe mi2 sva bile danes pri zdravniku, sva dale vodo-preventivno, pa zadnjič že kri, pa naročile sva se za ultrazvok trebuha-vse preventivno tejč-sem skor prepričana da naju ne bo, ker morava k zdravniku zaradi izvidov, pa kdaj drugič pri nas je zjutraj snežilo dohtarca mi je danes rekla, kao da je kar preveč hrane že sprobala v tako kratkem času in da naj dava v nižjo prestavo...kaj pa vem, meni se ne zdi, pa saj niti 2 zdravstvena delavca ne govorita isto, klinc jih gleda mejte se, se javim kaj zvečer
|