|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
29.11.2007 13:42:32   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: iwa

tejč, a šele 30, ma super si!user posted image user posted image user posted image pa taka faca, prov za nasmejat in polepšat dan k te preberemuser posted image user posted image user posted image

komentar:
...šele...:
torej izgledam starauser posted image

...preberem...:
ko me pa vidiš, ti pa nič dan ne polepšam,veš, kar ena ogromna senca ratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...mala šala za mrzlo vreme

< Sporočilo je popravil tejč -- 29.11.2007 13:43:08 >

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
29.11.2007 13:45:17   
tejč
POMEMBNO SPOROČILO

jutrisezmajchidobivvanakavivmerkatorjuvdomžalahabošekerapršlatamokrogpol11do11

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
29.11.2007 14:06:45   
rogljicek
Tejči, ti jih pa pihaš, me vedno nasmejiš. Kaj mora bit luštno v vaši familji. Ne moreš, da ne bi bla komu všeč.

Midve sva šli pa danes na en dolg sprehod, cc 5km v enos tran in sicer do moje frizerke, sem se še mal postrigla. Je v De tolk frizer drag, da bom šla naslednjič spet, ko v Slo pridemo. Sem si pa zdej dala duška in se šla strič skor vsak mesec.user posted image

Nakofevdomžalebipamidvefullprišlepamoramnažalostzačetmalpakiratkerdrugačbomošlibrezvseg.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
29.11.2007 16:10:37   
iwa
matejčtisireszakoninstakodobrovoljoboššedolgozeeeeeelozelooooooomladapatudtkosiitak!

Življenje je lepo!

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
29.11.2007 16:12:15   
iwa
ojojrogljičekpasrečnopokanjeresškodaksenisvamelecajtkejpomentpadrugičkbošpršlavSLOkFRIZERJU!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
29.11.2007 16:17:02   
ancka1
IZVIRNO SPOROČILO: Putka
Pa Ančka tudi, tam nekje 24 al kolk?
  Tam nekje, ja. user posted image

Petke sem si pa še vedno frej vzela, tako da, dejmo se zmenit kakšen petek. Jaz bi vas res rada spet videla. user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
29.11.2007 16:20:48   
ancka1
Padejnehitetkopisatkjerestežkobrat user posted image

Babe ve ste res QL!!! user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
29.11.2007 16:29:38   
iwa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse majčice in veseli december že v naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
29.11.2007 18:27:00   
Cappy96
Ojla!
Danes je pa zame en naporen dan. Zjutraj me je štihnilo nekje med vratom in lopaticami in zdej se ne morem obračat v levo, da ne govorim o tem, kakšen napor se je uležat in obrnit. A ima katera kakšno idejo kaj pomaga, ker če grem k dohtarju dobim po moje samo blokado? Felicia, a ti si bla pri kostolomcu al je blo samo od sebe boljše?

O, Tejč! Pol pa lahko midve kdaj skup fešto narediva (mogoče za 40 user posted image ), ker sva samo 3 tedne narazen rojene! Sem bla prepričana, da si mlajša od mene!

Moram pa pohvalit Lano. Spala je do devetih in je nasploh merkala na moj hrbet! Aja, ne vem, če sem že povedala, kolk zadnje čase renči?!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
29.11.2007 18:35:38   
felicia
kofijutri- tejč a ti namenoma tako pišeš, da nas čim manj pride?user posted image  Ne bo ti uspelo! No jaz nič ne obljubim ampak mogoče se pa prikažem z Urošem.

kostolomac- nisem šlka pa me je včeri spet zaštekalo v vratu. Mogoče so pa res to kakšne poporodne težave!

Kaj pa če bi se v veselem decembru enkrat zvečer dobile same majčice brez user posted image  na kuhanem vinu v centru v Ljubljani al pa na čajčku, ko bo vse okrašeno in polno decemberskega veselega vzdušja?

No drugač pa ste res fajn frajleuser posted image  pa umap da nam ne pride težit ena marija pomagaj ki teži aprilčicam!

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
29.11.2007 18:45:06   
kaya2007
putka jaz hodim na attack večinoma, dons grem verjetno na pump...mogoče bom še kdaj na body step šla pogledat..mah kaj pa vem, tolk težko se spravim! še najraje bi šla na pilates, ampak moram špeh stran spravit user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
29.11.2007 18:47:43   
rogljicek
Felicia, tole kuhano vino zvečer je pa super ideja, ampak na veliko žalost se vam ne bom mogla pridružit. Pa vedno sem mela tako rada veseli december v Ljubljani. Ah, vam zavidam.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
29.11.2007 18:48:46   
felicia
evo bom udarla en monolog ker mam tolk časauser posted image

lex- kje pa si?

juniorka a nov avto kupujete? Kakšenga bi pa meli?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
29.11.2007 18:53:10   
rogljicek
Felicia, kaj sem pa jaz, zrak?!user posted image  

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
29.11.2007 19:12:21   
tejč
mene štejte zraven-za veseli december zvečer.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
29.11.2007 19:16:00   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

kofijutri- tejč a ti namenoma tako pišeš, da nas čim manj pride?

sploh ne. saj piše POMEBNO SPOROČILO-potem pa namenoma vse skup, da se potrudite mal...tkole na porodniški sive celice umirajo.user posted image  sam od posranih riti se menimo...user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
29.11.2007 19:31:15   
petra a
evomenepoizpitusemsemoralatolevašomajščinonaučitibemtitejčuser posted image tebenizatipkovnicospustitdejpovejčesetvojivšolituditakohitronaučijouser posted image

a bomo kakšno rekle? (ne morem več se it majščine, sem se tok utrudla)

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
29.11.2007 19:31:24   
petrinja
mislm..... včeraj pa nobeneuser posted image , danes pa cela španska nadaljevanka!!!!

jutri žal ne mormo, ker ima mami ( se pravi JAZuser posted image  ) frizerja. uf komaj čakam. mormo naredit nekaj fajn.

Putka-strawberry.net je kar pravo. malo pošnofaj-za dušouser posted image .

danes sva šla dati vodo pa kri iz prstka-in ni čisto nič jokal-gledal je med.sestro in se ji smejal od enega ušesa do drugega. Oh, kok ma on rad obraze-sploh ni važno kdo, samo da mu nekdo nameni nekaj pozornostiuser posted image .

Tudi jaz bi kakšnega kuhančka zvečer v praznični Ljubljani-haha, ko nas bodo morali takrat pa naši desci klicat kdaj pridemo domovuser posted image . ja ja pamti i vratiuser posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
29.11.2007 19:38:01   
Putka
Jutri z mano nič ne bo, moram po nakupih in pospravljatuser posted image . Kot da nisem bila danes 2x v Mercatoriju. Aja, v torek se odpre celoten prenovljeni Merčkator! Je pa na kupu cel kup štacun s čevljiuser posted image Mass, Humanic, Geox, Kenguru, pa še ena vmes nisem imena vidla, kolk bomo lepo obuti..

Veseli december - jaz sem že trikrat zaporedoma prišla z vesno, ko smo se s sodelavci dobili. Jaz sem seveda za, ampak če bo šlo tako naprej (malo povečerjat, se dojit in nič čaja pit pa očiju nagajat) bom šla ravno za eno uro lahko.

Ja, sem se malo zamislila. V bistvu sem Katjo do danes vsako noč jaz spat dalauser posted image . Ker pač zaspi z dojenjem/na joški. Tiste, ki kaj po flaški popijejo lahko tudi koga drugega angažirate. Kaj pa jaz? Kakšni predlogi? Ker nazadnje niti sčrpanega mleka ni popila. Ko vidi cucelj na flaški se že stran obrača.

Sem kupila v štačuni riževo mleko in rižev puding. A to lahko jedo, ne? Je tist ta drag eko, brez vsega (E..).

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
29.11.2007 19:58:11   
tejč
Čer!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Putka, riževo mleko sem jaz Ajši dajala zelo zgodaj, tudi MAši ga bom, saj, probaj ga, je res dober, ker je sladek, tako da ni vrag, da ne bi marali. ZA rižev puding pa ne vem, nisem kupvala.

NO? Kaka je scena? Mene so dons smrklje izžele. PAnkrti, mali! Ajša je začela že v vrtcu. Zdej pa povejte, če je to normalno-kak dan ni problema z njo in je kot cuker. DAnes pa user posted image user posted image , že v vrtcu ni hotla domov. Sicer sem imela Mašo v avtu in sem bla vsa živčna, pa je najbrž čutla, čeprav sem hotla spretno skrit. NAjprej pravi vzgojiteljica: No, Ajša, pejt, MAša te čaka." Ajša pa:"Ne, jaz se bom z Lukatom igrala tuki." ...lalalalalala....pa sem šla lepo na hodnik in gledala eno revijo par sekund in je prišla. Uf, si mislim, še dobro!
Pol se je pa šele dobro začelo. NAjprej, da gremo ene izdelke gledat. OK. Toleriram in ji mirno rečem, da samo še to, potem pa gremo, ker se mudi. In pol še obeske, pa slike, pa fotke, pa vrč, pa....In pol jo spretno zvito pregovarjam in pridemo že na hodnik. Pol se pa ona zmisli in začne trmarit in ritat in tulit, da ne gre. JAo, jao, vsi so me čudno gledali. KAj?!  A to je Ajša?! JA, jeb..., si mislim, VALDA! Pr vas je pa vsa medena in pridna. ITAK! Tako je ponavadi, doma pa druga scena. In pol v garderobi, res nimam navade kričat in težit, pol sem ji pa mogla prav na glas rečt, da naj neha, pa me sploh ni šljivila, vrgla je kapo in čevlje ob tla, da ne gre. KAj takega?'!!! Men je kar film pokal, sem jo komaj gledala. Se sunkovito obrnem in grem do vrat:"JAz grem!" In ona me ne šljivi, mislimuser posted image , helllo, drugi se bojijo, da bodo sami ostali, ona pa...kot kak cigan..briga jo!user posted image  JAo! In skoz mi je un fleš delal:/Maša je sama v avtu in se dere na vse grlo,s pet bo vsak skuhana v lupinci./ (sveda je blo vse res)
In trma mala, se po skoraj 20 min komaj uspem odpravit z njo do avta. V avtu jo kregam vso pot in se grdo držim zraven, skoraj prevozim rdečo luč in ob vhodu v garažo tiščim kartico za vrtec v režo za kartico za garažo.user posted image user posted image

Pridemo gor. Maša mi rukne cel lonček korenčka po tleh.user posted image  Ajša hitro vse popaca.user posted image  Počistim. /Mojega moža seveda ni doma./

Potem prevzame glavno vlogo MAša vse do večera-trmari, kruli, tuli, vpije, pa ne jest, pa ne spat, NIČ. Vse do zdaj.

Vmes je prišel dragi in stuširal sebe in Ajšo. Ona se je seveda drla :"Maaaamiii me bo umiiiiiila!" IN zdaj?

Blažen MIR! O, kaka obletnica!user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
29.11.2007 20:04:13   
tejč
U, petraa, hello! Evo, te je že prevzel tale net...user posted image user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
29.11.2007 20:10:00   
petra a
ti povem kaj naj naredi za obletnico...otroc če prov razumem-že spijo...zdej pa eno vročo kopel v dvoje, pa svečke, pa relaksiranje...mater, sej boš prekurla

ne morem verjet, kok ti je ta mala podobna, kot jajce jajcu

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
29.11.2007 20:14:42   
petra a
babe, kje ste

mater, tišina, nikjer nobenga

ja nč, še mal počakam, če ne grem pa spat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
29.11.2007 20:22:41   
tejč
tejk it izi, petra a, zadnje čase bolj počas or kapljajo tele babnce...

evo, feliško...

petrca, bom vzela na znanje tole kopel...hehe...tko da jz zdle šibam vodo natočituser posted image , ma, dej, se mi ne da!user posted image

ej, a maša da mi je tok podobna? dej še ti kake fotke od tjaške gor.

ampak pod tuš grem pa res.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
29.11.2007 20:28:34   
petra a
bom, morva dat najprej fotke nekam gor na net, pol pa bom

sej tole vodo bi ti mogu on prpravtuser posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?