s u g a r
|
tole pa kot pribito drži tudi pri nas. No faška je zalaufala, ampak na začetku je bil boj z mano (jaz mam zizo, oči, babi pa dedi pa flašo - no way ti mi dej zizo, ka bom to flašo žulu). Tko duda je strah in trepet - imamo jih fuuuul največ ta prvih, k jih tolko rabimo, zdaj pa tudi par drugih in so za jezik spodaj spodvijati, pa grizt vse okol dude, cucelj pa s prsti držat,..... Putka, glede flaške in čaja in vode in.... imam jaz že ves čas isto sranje. Lana še dude ni hotla. Šele zadnji mesec jo mal cuza, pa še to je po mojem začela, ker so jo zobki matrali, preden so ven pogledali. Imam še tiste začetne dude, se mi tud večjih ne da kupit. Itak sam mal povleče, da lažje zaspi. no pa dober večer punce. ha tejč , ne privoščim ti tega kar si danes doživela. Jao jao - men bi se odpulil, po moje bi kr vn šla, pa nej trmari, bi jo že čez 20 min prišla iskat. (no bom raj tiho, da ne bo še kej slabšega pol k bo nr2 na svetu). moški in računalnik in avto.net, pa košarka - hvala bogu moj ni tak, je pa druge adute poiskal (fitnes, pa veslanje, pa športne dneve, pa bordarijo - btw Krvavec že dela ) no, samo pri situacijah kot jih imate ve ga imate saj zraven - jaz nimam te sreče (ha mam saj cajt zase). Uglavnem včasih mi pa res dop...., pol pa še stranke, pa predavanja, pa še kaki seminarji pa smo tle k smo. Še dobr, da smo kej skupi - čeprav opažam, da smo kar ok skupaj, več kot večina drugih, ki morajo na žalost 8-10 ur ždet za neko pisalno mizo in delati za druge. Mi pač delamo zase. To je pač en plusek. Naju z Vallom jutri na žalost ne bo - gremo plavat vsi trije, oči v vodo z malim, jaz pa pomagat , da se ne utopita. Matr sm žleht. Smo pa danes bili v RA in sem ravno Petrinjo videla, kako je maširala (v ta hudi bundici) verjetno od zdravnika in ena gospodična je peljala Matevžka. No, Vall je dobil napotnico za fizioterapijo (kr neki), k se je PAZITE TO - sestra si je tko zamislila, zdravnica je rekla ,da je vse ok. Ampak pač, ker Vall še ni na kolenčkih in ker se ne poseda ravno po željah je sestra uturila mnenje zdravnici in evo. Sem žalostna, pišuka! Kaj pa vsi malčki, ki ne hodijo v RA? Njih pa jih nihče ne čekira kako se posedajo, al grejo s pravilnim hendligom v sedeči položaj al ne pa je vse ok in so vsi ok. Zdej mora pa 6.5 mesečni otrok vedeti, da se mora opreti na eno roko in pokrčit noge, da se bo lahko usedel, usede se pač tako kot se usede. Al se podpira z eno roko, al pa obema, al pa z nobeno kokr mu pač sede. No, ne bom pametna, ker ne vem kako se sami posedejo, ker ga posedava midva, ko je v vozičku, naročju, sedežni, med blazinami, v banjici,... tralala hopsasa. Pol me pa še moja mami napade, da zakaj mali še ne je zajčkove juhice, pa piščančje obarice, pa neke telečje juhe , pa zakaj ne sme soka mandarin, pa zakaj še ni ne vem kaj, pa kaj ne je banane. Sm ji rekla čaki mal, mi gremo počas pa nekje 2 dni jemo isto, da vidim kako reagira (da ne bo slučajno kej fasu), je pa pač že brokoli, cvetačo, krompirček, korenje, jabolko, hruško, breskev, marelico in od danes še kaki, ampak pač je narejeno po moje, ne vse skup zmešano, ampak mal posebej (da spozna okus) in kakšno kombinacijo, ki pač paše skupaj (probam pa čimmanj mleka dajati notri, da je okus pač bolj pristni. Mleko me dam itak čez ene 10 min po obroku ali pa čez dan večkrat po mal). No, pol se je mal umirila, ker sem ji kar rekla, da če meni da je bolje da nej mu vse na enkrat sturiram pa ga čist zmedem in zabediram, pa bog ne daj, da dobi kako "alergijo" pol nej pa voham od česa. Ampak je kar držala mal dolg nos. Klinac, sej ne vem več kaj pa kako (stara šola, nova šola, vsak pediater drugače, vsi so sam pametni) - jz mislm, da bova kar tko delala kot do sedaj in da bo mali brez problema, kot do sedaj, tudi vse pojedel. Boli me, kaj si svetovni svet misli. Punce katera mi pride mal pomagat LIKAT - mene bo hinrichtal, kr ni konca teh cot. Zmenmo se tko, jaz skuham obilno kosilo, navržem njam njam sladico - je pa sam to, da solata se pri nas poje kot predjed. Kira se jav? Po moje bom kar sama gujsala ta likalnik - mal me bo pa moj nadomestil (haha - ja valda, vse drugo sam to ne). Veseli december - KUJ ZA, može, lubčke, dragije pustimo doma, pa nej se znajdejo kot vejo in znajo, me pa ga gremo mal požurat in si ogledat prelepo LJ. Ko smo glih pri decmbru. - bo šla katera na miklavžev sprejem, sej niti ne vem kako, kdaj, pa kaj, ampak bi ful šla. (moj je bil mislm, da 2 let nazaj parkelj in je neki letos tud o tem sanjal, pa sm ga kr zrezala, da če hoče da ma njegov sin že zdaj traume). No, če gre katera pa naj mi še malo pove kako to kej zgleda. Zdaj pa vam mal pošljem, da me ne skensla.
< Sporočilo je popravil s u g a r -- 29.11.2007 23:00:21 >