Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.5.2007 10:24:05
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
Jutro, Mojca, da nam prineseš dobre novice! Ko smo glih pri testih! Tudi jaz sem ga naredila! Čeprav vam tega nisem povedala,so me vseeno zasrbeli prsti! Ampak šele 12 dan po transferju! Sem postavila rekord v tako poznem delanju testa! Ga nisem hotela narediti,vendar sem si na koncu vseeno premislila! Gita, kako pa kaj tvoje počutje? zalazoya, če so dojke kak dan manj boleče,še nič ni izgubljeno! vseeno ti pošiljam najboljše želje! lp
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.5.2007 10:27:59
|
|
|
|
gugu
|
Živjo soborke!!!! Jaz nevem kaj naj si mislim sem kar mal žalostna, tudi mene skoraj nič več ne bolijo prsi (sem 6dan po ET) me pa je začel ful ful bolet križ mislim, da je to slab znak! Ali je slučajno katera od vas imela iste bolečine v križu po transferju pa je vseeno zagledala čudežni ????? Moram pa vam povedat, da že dolgo prebiram forum res pa je, da večinoma takrat ko sem v postopku in se še nisem nikdar tako dobro počutila kot sedaj med vami!!!! Res ste FACE to pa je za vse vas ki mi lepšate teh dolgih 14 dni čakanja! Glede testa pa ga še nisem delala saj me skrbi ta bolečina v križu, ki se bojim da naznanja prihod !
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.5.2007 10:44:59
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
gugu,koker se spomnim, je tudi mene bolel križ, oz.me je kdaj špiknilo! Vesela sem,da se fajn počutiš z nami! Vse smo fajn punce!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.5.2007 13:20:15
|
|
|
|
GITA14
|
Soncek Že dva dni me tišči v glavi, verjetno preveč razmišlam o vsem tem. Še vedno ni nobenih znakov nosečnosti. Jutri popoldne bom naredila test (če bom zbrala pogum, ker ne vem če bom prenesla če ne bom vidla dveh ). Kako pa ti kej? lp gita
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.5.2007 13:40:13
|
|
|
|
Sulfinija
|
Poročilo,poročilo punce!Danes ob 10.15 minut pade k meni stop injekcija,jutri zvečer svečka in v četrtek zjutraj ob 8 akcija punkcija pod narkozo.Dr.Gavričeva je bila z mojim pridelkom zelo zadovoljna.Punktirali bomo 11 foliklov in 6 je glih prave velikosti tkole da bo šest celic sigurno,če še kaka zraven ne pade to bomo videli na koncu.Tudi jaz sem ful zadovoljna,upam da bo tudi v manjših foliklih kaka zrela celica in uporabna. LP Mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.5.2007 13:45:22
|
|
|
|
koala
|
Bravo Mojca!!!! Super pridelek!!!!!!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.5.2007 13:49:34
|
|
|
|
GITA14
|
super
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.5.2007 13:53:33
|
|
|
|
blanč
|
pridna pridna mojca
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.5.2007 13:54:20
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 pod narkozo. pod kakšno narkozo? a od ketonala,al maš kaj drugega v mislih? drugače pa, čestitke na šetrorčku! vse ste boljše od mene,in če je meni ratalo, ni ,da vam ne bi tudi! zdej pa lepo praznuj mojca, sej veš.... gita, jaz sem v redu! slabosti me dajejo... sam ne glih vsak dan! tudi jaz sem nestrpna! sedaj pa čakam prvi UZ, še 2 dolga dneva! vleče se kot pri testu! gold fish, se bove že nekak zmenile! magari z kakšno revijo,ali pa; v čem bove oblečene!
< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 8.5.2007 13:57:05 >
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.5.2007 13:56:15
|
|
|
|
Sulfinija
|
Sonček-djukelica v MB lahko izbereš splošno anestezijo ko je punkcija lepo spiš,ko se zbudiš je ob tebi sestra nato si še pol ure v počivalnici nato te odpelje v sobo kjer dve uri poležiš,dobiš kosilo in greš domov. LP Mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.5.2007 14:02:28
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
tibogca...... tale MB je pa na konju! pol smo pa v LJ bolj na ! Bi jaz drugič prišla k vam gor!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.5.2007 14:05:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
To je pravi luksus kajne? LP mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.5.2007 18:22:15
|
|
|
|
Staša1
|
Super Mojca9000! Sem rekla da bodo zrasli! To imate res super zrihtano v MB, v LJ te samo vprašajo, če bi kakšen Ketonal!!! Soncek.d: A že razmišljaš o drugič?! Želim ti čimmanj (ali raje nič) slabosti!lp
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.5.2007 19:09:08
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
staša, imam še enega eskimčka! pa ga ne mislim pozabit! mislim,da ti v lj. tudi dajo narkozo, saj ena punca je pravila,ki je bila že večkrat v postopku,da jo je ena imela!jaz je ziher ne bi vzela, pač stvar izbire! bi pa šla na kosilo!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.5.2007 19:13:26
|
|
|
|
DaisyE
|
Reš pa kar po partizansko vse zrihta... Edina narkoza so stis njeni zobje Pa še jamrat ne smeš, ker te pol skrega. Mojca fenomenalno! Blanč pojdi prosim v isto lekarno k isti lekarnarci, pol pa povej, kako te bo gledala. Po moje te do smrti ne bo pozabila. Meni boš pa polepšala življenje... Tako smejala kot sem se včeraj, se pa že dolgo nisem. Pa še napredek črtice bomo spremljali. Pa sploh se ne sekiraj, ker ni močna - si 6. dan po ET to se pravi so lumpi stari šele 9 dni in so šele ene 3, 4 dni vgnezdeni. Saj srotke še sploh niso mogli kaj hormona proizvest, pa še tisto, kar so ga, ga ti sproti v teste nalagaš.
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.5.2007 19:32:54
|
|
|
|
blanč
|
Hvala marjetka. Sem že šla danes po teste samo v drugo lekarno, ker se mi ni dal v uno prejšnjo, ker je bolj daleč. No ja, pa nisem šla samo zaradi testov ampak zato, ker mi je šampona zmanjkal. Da ti povem, da men nebi blo nč nerodno pri isti lekarnarki teste kupit , ne sam tebi še sebi bi dan popestrila. A misliš, da mi testi hormone pojejo????????? Ne zdej pa ne bom nobenga več nardila . Sam sem pa šla dones v H&M in si kupla hlače, ki so skor nosečniške. Imajo pas iz raztegljivega blaga in me čist nič ne tišijo
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.5.2007 19:35:18
|
|
|
|
blanč
|
Punce pomagite-zakaj meni vedno, ko bi rada pogledala kak album od naših forumk vedno napiše, da se moram prej prijavit????
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.5.2007 19:50:30
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
kok paketkov je pa danes padlo? in koliko od njih si jih že spucala? tudi jaz sem danes kliknila na en album in mi je isto napisalo!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.5.2007 19:53:50
|
|
|
|
DaisyE
|
Punci tisti albumi so zaklenjeni in mislim, da vama morajo dati lasnice gesla. Tiste albume, ki niso zaklenjeni, lahko pa mirno gledate. Vsaj mislim. Mislim, da Pika nima enih copatov zaklenjenih, pa mojcine slikice iz poroke lahko pogledate. Vprašita velefirbca, jaz zlezem povsod, kjer se da.
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.5.2007 19:56:55
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ja moji albumi kjer so slikice noter so vsi javni,dajte si ji ogledat in javit kako so se vam zdeli. LP mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.5.2007 20:08:48
|
|
|
|
blanč
|
Danes sta padla 2 paketka, bota do jutr že zdržala. Sem hotla eno bol prismuknjeno slikco gor poprpopat namest vijolčne pošasti, pa je na žalost prevelika.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.5.2007 20:53:01
|
|
|
|
blanč
|
KDOR SE ZNOJI, KO JE JUHO - JE ZDRAV KDOR SE ZNOJI, KO POJE TABLETO - JE BOLAN KDOR SE ZNOJI PRI SEX-U - JE STAR IN KDOR SE ZNOJI V SLUŽBI - JE NOR MOTO DANAŠNJEGA DNE: "DELO NI LULEK! STOJI LAHKO TUDI DVA DNI...".
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.5.2007 20:59:32
|
|
|
|
Sulfinija
|
JOj punce meni pa že kar pošteno očke skupaj vleče pa morem še malo potrpet in poklepetat z vami,kajti čez uro in petnajst minut mam komaj stop injekcijo. LP Mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 8.5.2007 20:59:59
|
|
|
|
DaisyE
|
Blanč iščem po netu enga smajlija, ki dela teste ko nor, pa ga žal ne najdem. Bom pa zato zate in za vse, ki čakajo prilepila to: Želim vam BFP - Big Fat Positive (se mi je zdela fajn pogruntavščina) Torej želim vam BFP!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?