|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
8.5.2007 10:24:05   
soncek.djukelica
Jutro,

Mojca, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da nam prineseš dobre novice!user posted image
Ko smo glih pri testih! user posted image user posted image user posted image  Tudi jaz sem ga naredila! user posted image user posted image user posted image Čeprav vam tega nisem povedala,so me vseeno zasrbeli prsti! Ampak šele 12 dan po transferju! user posted image user posted image user posted image  Sem postavila rekord v tako poznem delanju testa!user posted image
Ga nisem hotela narediti,vendar sem si na koncu vseeno premislila! user posted image

Gita, kako pa kaj tvoje počutje?
zalazoya, če so dojke kak dan manj boleče,še nič ni izgubljeno! vseeno ti pošiljam najboljše želje! user posted image
lpuser posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 201
8.5.2007 10:27:59   
gugu
Živjo soborke!!!! Jaz nevem kaj naj si mislim sem kar mal žalostna, tudi mene skoraj nič več ne bolijo prsi (sem 6dan po ET) me pa je začel ful ful bolet križuser posted image user posted image mislim, da je to slab znak! Ali je slučajno katera od vas imela iste bolečine v križu po transferju pa je vseeno zagledala čudežni user posted image ????? Moram pa vam povedat, da že dolgo prebiram forum res pa je, da večinoma takrat ko sem v postopku in se še nisem nikdar tako dobro počutila kot sedaj med vami!!!! Res ste FACE user posted image user posted image user posted image user posted image to pa je za vse vas ki mi lepšate teh dolgih 14 dni čakanja! Glede testa pa ga še nisem delala saj me skrbi ta bolečina v križu, ki se bojim da naznanja prihod user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 202
8.5.2007 10:44:59   
soncek.djukelica
gugu,koker se spomnim, je tudi mene bolel križ, oz.me je kdaj špiknilo! user posted image
Vesela sem,da se fajn počutiš z nami! Vse smo fajn punce! user posted image

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 203
8.5.2007 13:20:15   
GITA14
Soncek
Že dva dni me tišči v glavi,
verjetno preveč razmišlam o vsem tem.

Še vedno ni nobenih znakov nosečnosti.

Jutri  popoldne bom naredila test (če bom zbrala pogum, ker ne vem če bom prenesla če ne bom vidla dvehuser posted image ).

Kako pa ti kej?

lp

gita

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 204
8.5.2007 13:40:13   
Sulfinija
Poročilo,poročilo punce!Danes ob 10.15 minut pade k meni stop injekcija,jutri zvečer svečka in v četrtek zjutraj ob 8 akcija punkcija pod narkozo.Dr.Gavričeva je bila z mojim pridelkom zelo zadovoljna.Punktirali bomo 11 foliklov in 6 je glih prave velikosti tkole da bo šest celic sigurno,če še kaka zraven ne pade to bomo videli na koncu.Tudi jaz sem ful zadovoljna,upam da bo tudi v manjših foliklih kaka zrela celica in uporabna.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 205
8.5.2007 13:45:22   
koala
Bravo Mojca!!!! Super pridelek!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 206
8.5.2007 13:49:34   
GITA14
superuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 207
8.5.2007 13:53:33   
blanč
pridna user posted image pridna mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 208
8.5.2007 13:54:20   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

pod narkozo.

pod kakšno narkozo? user posted image  a od ketonala,al maš kaj drugega v mislih? user posted image
drugače pa, čestitke na šetrorčku! user posted image  vse ste boljše od mene,in če je meni ratalo, ni  user posted image ,da vam ne bi tudi! user posted image user posted image user posted image
zdej pa lepo praznuj mojca, sej veš....user posted image

gita, jaz sem v redu! slabosti me dajejo...user posted image user posted image user posted image  sam ne glih vsak dan! user posted image
tudi jaz sem nestrpna! sedaj pa čakam prvi UZ, še 2 dolga dneva! vleče se kot pri testu! user posted image
gold fish, se bove že nekak zmenile! magari z kakšno revijo,ali pa; v čem bove oblečene! user posted image

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 8.5.2007 13:57:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 209
8.5.2007 13:56:15   
Sulfinija
Sonček-djukelica v MB lahko izbereš splošno anestezijo ko je punkcija lepo spiš,ko se zbudiš je ob tebi sestra nato si še pol ure v počivalnici nato te odpelje v sobo kjer dve uri poležiš,dobiš kosilo in greš domov.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 210
8.5.2007 14:02:28   
soncek.djukelica
tibogca...... tale MB je pa na konju! user posted image
pol smo pa v LJ bolj na user posted image  !user posted image
Bi jaz drugič prišla k vam gor!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 211
8.5.2007 14:05:37   
Sulfinija
To je pravi luksus kajne?

LP mojcauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 212
8.5.2007 18:22:15   
Staša1
Super Mojca9000! Sem rekla da bodo zrasli!user posted image user posted image user posted image user posted image

To imate res super zrihtano v MB, v LJ te samo vprašajo, če bi kakšen Ketonal!!!

Soncek.d: A že razmišljaš o drugič?! Želim ti čimmanj (ali raje nič) slabosti!lp

Neposredna povezava do sporočila: 213
8.5.2007 19:09:08   
soncek.djukelica
staša, imam še enega eskimčka! user posted image
pa ga ne mislim pozabit! user posted image
mislim,da ti v lj. tudi dajo narkozo, saj ena punca je pravila,ki je bila že večkrat v postopku,da jo je ena imela!jaz je ziher ne bi vzela, pač stvar izbire!
bi pa šla na kosilo! user posted image

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 214
8.5.2007 19:13:26   
DaisyE
Reš pa kar po partizansko vse zrihta... Edina narkoza so stis njeni zobje user posted image user posted image user posted image  Pa še jamrat ne smeš, ker te pol skrega. user posted image user posted image user posted image

Mojca user posted image user posted image user posted image  fenomenalno!

Blanč pojdi prosim v isto lekarno k isti lekarnarci, pol pa povej, kako te bo gledala. Po moje te do smrti ne bo pozabila. Meni boš pa polepšala življenje... Tako smejala kot sem se včeraj, se pa že dolgo nisem. Pa še napredek črtice bomo spremljali. Pa sploh se ne sekiraj, ker ni močna - si 6. dan po ET to se pravi so lumpi stari šele 9 dni in so šele ene 3, 4 dni vgnezdeni. Saj srotke še sploh niso mogli kaj hormona proizvest, pa še tisto, kar so ga, ga ti sproti v teste nalagaš. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 215
8.5.2007 19:32:54   
blanč
Hvala marjetka. Sem že šla danes po teste samo v drugo lekarno, ker se mi ni dal v uno prejšnjo, ker je bolj daleč. No ja, pa nisem šla samo zaradi testov ampak zato, ker mi je šampona zmanjkal. Da ti povem, da men nebi blo nč nerodno pri isti lekarnarki teste kupituser posted image user posted image , ne sam tebi še sebi bi dan popestrila. A misliš, da mi testi hormone pojejo????????? Ne zdej pa ne bom nobenga več nardilauser posted image user posted image user posted image .
Sam sem pa šla dones v H&M in si kupla hlače, ki so skor nosečniške. Imajo pas iz raztegljivega blaga in me čist nič ne tišijouser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 216
8.5.2007 19:35:18   
blanč
Punce pomagite-zakaj meni vedno, ko bi rada pogledala kak album od naših forumk vedno napiše, da se moram prej prijavit????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 217
8.5.2007 19:49:21   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blanč zakaj nimaš več tiste vijolične pošasti? Meni je bila silno všeč.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 218
8.5.2007 19:50:30   
soncek.djukelica
kok paketkov je pa danes padlo? user posted image  in koliko od njih si jih že spucala? user posted image
tudi jaz sem danes kliknila na en album in mi je isto napisalo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 219
8.5.2007 19:53:50   
DaisyE
Punci tisti albumi so zaklenjeni in mislim, da vama morajo dati lasnice gesla. Tiste albume, ki niso zaklenjeni, lahko pa mirno gledate. Vsaj mislim. Mislim, da Pika nima enih copatov zaklenjenih, pa mojcine slikice iz poroke lahko pogledate.

Vprašita velefirbca, jaz zlezem povsod, kjer se da. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 220
8.5.2007 19:56:55   
Sulfinija
Ja moji albumi kjer so slikice noter so vsi javni,dajte si ji ogledat in javit kako so se vam zdeli.

LP mojcauser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 221
8.5.2007 20:08:48   
blanč
Danes sta padla 2 paketka, bota do jutr že zdržala.
Sem hotla eno bol prismuknjeno slikco gor poprpopat namest vijolčne pošasti, pa je na žalost prevelika.

Neposredna povezava do sporočila: 222
8.5.2007 20:53:01   
blanč
KDOR SE ZNOJI, KO JE JUHO - JE ZDRAV
KDOR SE ZNOJI, KO POJE TABLETO - JE BOLAN

KDOR SE ZNOJI PRI SEX-U - JE STAR
IN KDOR SE ZNOJI V SLUŽBI - JE NOR
              MOTO DANAŠNJEGA DNE: "DELO NI LULEK! STOJI LAHKO TUDI DVA DNI...".      

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 223
8.5.2007 20:59:32   
Sulfinija
JOj punce meni pa že kar pošteno očke skupaj vleče pa morem še malo potrpet in poklepetat z vami,kajti čez uro in petnajst minut mam komaj stop injekcijo.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 224
8.5.2007 20:59:59   
DaisyE
Blanč iščem po netu enga smajlija, ki dela teste ko nor, pa ga žal ne najdem.

Bom pa zato zate in za vse, ki čakajo prilepila to:

Želim vam user posted image

BFP - Big Fat Positive (se mi je zdela fajn pogruntavščina)

Torej želim vam BFP!!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?