|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
9.5.2007 14:55:14   
ija
sayuri, jaz pa sem se spomnla včeraj nate user posted image  a jaz pa nč ne štejem user posted image
sej ni hudga, no user posted image
lekarna je pa res hecna takoj za mejo, jaz sem šla pa kar z avtom, pa pol še na kavo v kafič, ki je zraven user posted image  pa vedno sem prej poklicala pa vprašala, če majo zdravila pa kako delajo user posted image  jah, kaj hočmo, taka sem, planerka user posted image  edino pri user posted image user posted image  mi nekak ne rata splanirat user posted image  že mora tko bit.
darcija, jaz sem se tud ful pametna spravla brat navodila za menogon, pa tud približn nisem nič razumela. res pa je, da nisem imela nobene posebne težave z zdravili.
Po mojem ti pa te hormonske zadevščine brez težav "udarijo" na glavo, tako da če ni prehudo, se jaz na tvojem mestu, ne bi preveč sekirala.
pozdravček, ija 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 251
9.5.2007 15:36:08   
blanč
St.inauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image St.ina

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 252
9.5.2007 17:35:42   
april30
Zdravo!

Se prvič oglašam, čeprav vas že nekaj časa spremljam.
Sem v kratkem postopku in imam jutri prvi UZ (jemljem gonal in sicer že peti dan - dajem si ga v nogo).
UZ imam v Ljubljani in sicer ob 7.30 - zanima me koliko časa vse skupaj traja na prvem UZ. Ali je samo UZ ali bo še kaj drugega. Rekli so mi, da mi bodo glede na rezultate povedali kakšna doza za naprej in koliko časa.
Koliko časa je trajalo pri vas?

Držim pesi za vse vas...

Lp,
April

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 253
9.5.2007 18:06:20   
koala
Pozdravljena april30!
Kako dolgo bo trajal uz je odvisno od tega koliko foliklov se bo pokazalo, da vse zmerijo, po uz pa greš še na oddelek sIII, k sestram, no vsaj pri meni je bilo tako.
A so ti kaj rekli da boš morala dati kri, ker če jo moraš dati ti svetujem da greš najprej dat kri in potem na uz. Se pa lahko zgodi da se boš malce načakala, pred 7.45 niso nikoli začeli ko sem bila jaz tam.
Srečno v postopku!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu april30)
Neposredna povezava do sporočila: 254
9.5.2007 18:52:45   
sayuri
Blanč, pejd se solit user posted image  Ma ok, saj ni važno...saj zdaj je itak tud un nick spremenjen user posted image . Vseeno pa ostajam sayuri tlele, dokler ne bom user posted image . Mater sem trmasta user posted image .

Ija, ma ja, sem vidla, da si me ti opazila user posted image , sam sem mogla mal tako - tragično napisat user posted image .

Tud jst pogrešam piko74 in obe tajnici!!!!user posted image

Drugače sem pa nazaj iz Fernetičev. Jah, lekarna je bla tik za mejo, ampak ZAPRTA - in to ob pol petih!!!!user posted image

PA sva šla potem s ta malim kar naprej do Opčin in poiskala najbližjo lekarno. PA sem lažja za 275€user posted image

Evo, zdaj grem pa res posnifat prvo dozo Superfacta. Ma men je tole vse skupaj prav prijetno zabavno.user posted image  Ful sem dobro razpoložena user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 255
9.5.2007 19:06:19   
april30
Hvala za odgovor Koala.
Mi niso nič rekli, da bo treba dati še kri. Bom videla...ampak vseeno me zanima (vsaj približno) v koliko časa si bila ti fertik...ker moram še v službo...imam tako nesrečo, da je sodelavka s katero se nadomeščava na bolniški...zdaj pa se kar mal bojim...saj ne bo celi dan, a ne?
Pa če bom slučajno morala dati kri, a je potrebno tudi kakšne rezultate čakati in koliko časa potem to traja?

Lep pozdrav,

April

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 256
9.5.2007 19:17:55   
ija
user posted image  sayuri. ja, sej se mi je zdelo, da moraš malo tragike narest, da zaživi forum user posted image  kaj si pa kupla za 275 €? Prometrium in 30 ampul Menogona? Ja, jst se tud že prav veselim vsega skupaj, je meni tud kr mal zabava, vse do unih 14 dni od ET-ja - tist je pa vsaj meni zoprno čakat. Čeprav je še slabše, če sam sebe mučiš s testi ... no, vsaj zame.
Ajd, uživajte, ija

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 257
9.5.2007 19:18:55   
citrončica
Halo,čvekice,
tukej rabiš najprej pol ure,da si sploh na tekočem....user posted image
April,če boš zjutraj pridna in tam zgodaj...cca ob 7ih,boš potem hitro med prvimi na vrsti za UZ,in greš po UZ lahko k sestram,če bo potrebno,ti bodo vzele kri,za izvide pokličeš kasneje!!,tud jaz kombiniram s službo,dones sm bla ob 8.00 že na poti nazaj!!user posted image

No,in dobila sem Gonal,začnem danes,18.5.naslednji UZ...za evidenco seveda...Tosja,kje si,maš dopust???

Vsem pestke,
Blanč,počakaj še malo,no,14dan naredi test!!!,
Mojca,že danes držim pesti za jutri!!!!!

lp

(odgovor članu april30)
Neposredna povezava do sporočila: 258
9.5.2007 19:23:35   
sayuri
JA ija, Menogon, Superfact in Prometrium. user posted image

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 259
9.5.2007 19:33:05   
pika74
Ahoj user posted image

sm ful bizi zadnje čase - zjutrej na igli, pol pa služba...služba...služba...user posted image .

Nč, eno stekleničko Suprefacta sm že ponucala, dons sm odprla drugo flaško user posted image  - bravo jest - user posted image .

Držte se!

Lp

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 260
9.5.2007 19:33:56   
soncek.djukelica
sayuri, zdej pa veselo špikanje! user posted image
april, tudi jaz bom jutri tam, na prvem UZ od transferja! user posted image
vse je odvisno kdaj zdravnik uleti in koliko jih je pred tabo! user posted image   kakor pa je koala povedala, ponavadi je kar hitro! res pa je,da mal pred 8 ne začnejo! user posted image  pa naj te potolažim, do 10 ure boš ziher konec z vsem! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 261
9.5.2007 19:36:07   
DaisyE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčice - junijčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  biba26: (2.ICSI, MB, dr. Vlaisavljević)
08.05. predvidena punkcija

user posted image  pika74: (3.IVF, LJ, dr.Drobnič)
30.04. začetek špikanja
14.05. UZ

user posted image  citrončica: (2.IVF, LJ)
26.04. začetek špikanja
09.05. UZ
09.05 začetek špikanja - Gonal
18.05 UZ

user posted image  perlica: (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
11.05. začetek špikanja
11.05 UZ

user posted image  sayuri: (1.ICSI, PO, dr. Reš), doma že ima user posted image  user posted image
08.05. razgovor
09.05 začetek snifanja - Suprefact
15.05 začetek špikanja - Menogon
22.05 UZ

user posted image  gold fish: (LJ, dr. Zorn)
30.05. začetek špikanja

user posted image  ija: (5. ICSI, PO, dr. Reš)
10.05. razgovor

user posted image  Bety upa: (5. ICSI, PO, dr. Reš)

user posted image  Sanja70: (2.IVF, PO, dr. Reš)
08.05. razgovor
08.05 začetek špikanja - Diphereline

user posted image  sonček75: (1. IVF, LJ, dr. Zorn)
25.04. začetek špikanja (dolgi postopek)
09.05. UZ

user posted image  Staša1: (2.ICSI, LJ, dr. Ribič)
16.04. začetek špikanja-Suprefact (dolgi postopek)
03.05. UZ
04.05. punkcija user posted image  user posted image

user posted image  darcija: (2.IVF, PO, dr. Reš)
           začetek snifanja - Suprefact
06.05 začetek špikanja - Menogon

user posted image   mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
12.04 začetek špikanja, 26.04. UZ
03.05. UZ, 06.05. UZ, 08.05 UZ
10. 05 punkcija

user posted image  M007: (LJ)
07.05. štart

user posted image  zalazoya
27.04 ET user posted image user posted image
12.05 test

user posted image  april30 (1. IVF?,LJ)
05.05 začetek špikanja - Gonal
10.05 UZ

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image  

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

10.05
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
 ija razgovor
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
mojca9000 punkcija
april30 UZ

Naša draga tosja bo nekaj časa odsotna, zato sem si drznila posodobiti seznam. To je res težko delo, zato me prosim popravite, če so kje kakšne napake. Cenite tosjo, tole mi je zdaj minimalno pol ure vzelo.

Tosja misli na vse in se vrne takoj, ko bo mogoče. Pošljite ji zdaj toliko objemčkov kot jih lahko in še kakega zraven.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 262
9.5.2007 19:41:17   
koala
april ne se bat, ne bo trajalo cel dan jaz sem bila gotova tam do 9-ih, pol desetih najkasneje. Na rezultate pa ni treba čakat.

Nisem vedela

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 263
9.5.2007 19:48:09   
soncek.djukelica
tosja, sej bo vse v redu!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 264
9.5.2007 19:51:36   
koala
Kaj sem prešvicala??????user posted image
Zakaj ni tosje???????
tosja samo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja še nekaj, a ve katera kako je z bibo26, je imela včeraj punkcijo??????
biba26 jaz te pogrešam, javi se kaj.

< Sporočilo je popravil koala -- 9.5.2007 19:53:37 >

Nisem vedela

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 265
9.5.2007 19:54:53   
gugu
soncek .djukelica kdaj pa si ti delala prvi test po transferju??? Si imela iste znake kot pred user posted image , te je kaj bolel križ? Sori za toliko vprašanj, sem na čakanju po ET in sem kar mal nervozna user posted image !!!!!
Upam da bo tudi za nas kmalo posijalo sonceuser posted image !

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 266
9.5.2007 20:01:33   
DaisyE
Kje je naša vijolična pošast, ki se imenuje blanč?

A spet teste delaš?

Mene si čisto navdihnila in sem si danes tudi dva paketa kupila. user posted image user posted image
Nisem v postopku, moje šanse za zanositev so brez zdravniške pomoči manjše kot so šanse brezmadežnega spočetja, ali ipak. user posted image user posted image  Teste je treba met. user posted image user posted image  Prvič zato, da me lahko da sonček.djukelca višje na seznam (mislim sonček, da pridem takoj za ijo na vrsto - 2. mesto), drugič pa zato, ker hudiča tardečga še vedno ni od nikoder in navadno pride takrat, ko prvi test naredim. user posted image user posted image user posted image  Isto kot cigaret na postajah od trole. Če hočeš, da trola pride, si ga morš samo prižgat. A ne, blanč? user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 267
9.5.2007 20:08:11   
Špelka
Jest pa navijam za našo Mojčico jutri, ki gre na punkcijo! user posted image user posted image  No, vidiš Mojca, kljub vsem zapletom si zdaj tik pred velikim dogodkom, ko bojo tvoji user posted image user posted image user posted image  dobili oba kompletka kromosomov!

P.S. Koala - kdaj maš pa ti transfer? Ker jest ne sledim več dvem temma naenkrat - mi je prou žal! Bi se mogle vse hkrati preselit v novo temo! user posted image  Držim pesti zate!user posted image

Pa pozdrav vsem ostalim borkam!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 268
9.5.2007 20:11:01   
DaisyE
Jaz tud držim pesti za mojco9000.

Mogoče pa ona ve, kaj je z bibo...

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 269
9.5.2007 20:19:50   
Sulfinija
Punce hvala vam,da mislite name.Sem že tik pred velikim dogodkom in me kregati meni se zdi,da me lovi panika kot prvič šcccccccccccccccccc grde misli.Moj user posted image  je že doma iz user posted image .In kaj je novega,in kaj je novega????
Drug teden moj zlati user posted image ostaja doma,da bo čuval mene in najine male user posted image  mi je kar polepšal dan pred velikim dogodkom.Navijajte zame.Mi lahko katera od vas na zs piše svojo tlefonsko in pol takoj napiše na forum kak pridelek je bil.

Punce rada vas imam,le našo tosjo pogrešam upam,da je z njo vse v najlepšem rdu.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 270
9.5.2007 20:22:14   
Sulfinija
Punce še nekja sem pozabila.Upam,da bom v MB v takole dobri skupini kot je bila zndjič.Ful velika uspešnost sem prevrala na monu.
9 jih je bilo v skupini dve sta dobili user posted image ,sedem jih je na isti dan prispelo na test in kaj rečete vseh 7 je bilo srečk user posted image ,torej nimam se kaj bati.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 271
9.5.2007 20:23:13   
DaisyE
mojčica a boš v narkozi?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 272
9.5.2007 20:25:00   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

mojčica a boš v narkozi?

Seveda vsekakor sem se takole odločila.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 273
9.5.2007 20:27:42   
DaisyE
No saj jaz bi se tud.

Kaj te pa skrbi? A zaradi jajčk?

Če je to to, pol morš res dat črne misli na stran, ker maš glih eno lustno cifro folikelčkov, tako da bodo ziher polni. Pa še tolk nas bo navijalo zate...

Neposredna povezava do sporočila: 274
9.5.2007 20:31:29   
gold fish
mojca- držim pesti za jutri user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?