|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
7.5.2007 20:19:57   
soncek.djukelica
Mojca, morda rabiš iti sam na WC!Žal ti ne morem svetovati,ker se mi niti mal ne sanja kaj se ti dogaja! Upam,da vse dobro! user posted image  Ti pa svetujem,da pejt ležat, pa boš videla,če se bo umirilo! user posted image

A čmo naredit seznam rekorderk! user posted image user posted image user posted image user posted image  V številu testov,ki jih ima vsaka doma! user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa tista,ki ima različne vrste gre višje gor po lestvici! user posted image
Seznam se dnevno popravlja, za dokazno gradivo pa naj slika svojo zbriko in jo prilima tle gor! kaj pravite? user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 176
7.5.2007 20:35:39   
Sulfinija
V tej igri bi sigurno jaz zmagala,ki nimam nobenega testa še zaenkrat doma.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 177
7.5.2007 20:37:19   
DaisyE
Ne mojca, pol si z mano deliš zadnje mesto. Zmaga tista, ki jih ima doma največ in po možnosti različnih vrst. user posted image user posted image user posted image

A se še spomnite svojega prvega testa? Jaz sem bila blazno živčna... Pa še zdaj mi ne gredo od rok...

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 7.5.2007 20:46:28 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 178
7.5.2007 20:39:06   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Ne mojca, pol si z mano deliš zadnje mesto. Zmaga tista, ki jih ima doma največ in po možnosti različnih vrst. user posted image user posted image user posted image

Sem v šali tkole rekla.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 179
7.5.2007 20:47:35   
sayuri
Joj punce...se vid, da ste kure nesnice user posted image . Sem se do solz zdajle nasmejala.user posted image user posted image user posted image

Evo, še ena, ki bi bla zihr na zadnjem msetu - jst sm tud brez testov user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 180
7.5.2007 20:53:15   
koala
marjetka in blanč nehajta me nasmejavat, jaz sem po punkciji in če se smejem boli, tako da takoj nehajtauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Mojca meni to malo na hiperstimulacijo smrdi, kaj pa na veliko potrebo si šla kaj? Mogoče pa je to??????

Aja, tetov pa tudi jaz nimam in sva se z dragim odločila da ga ne bom delala. Tak je pla za zdaj, samo bomo vidli kakšno bo stanje tam 10dni po et.user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 181
7.5.2007 20:54:16   
soncek.djukelica
SEZNAM REKORDERK LASTNIC NOSEČNIŠKIH TESTOV

1.
2.
3.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
zadnje mesto: Mojca9000, DaisyE, Soncek.djukelica, Sayuri,Koala

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 7.5.2007 20:55:36 >

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 182
7.5.2007 20:55:19   
Sulfinija
Koala odvajam blato pa redno.Ko sem popoldan ležala se mi je zdelo,da je malo ponehalo ko sem se vstala postavila na noge me je spet začelo zbadati grozno je.
Jutri bom tole vsekakor rekla,da tole nekaj po mojem ne more štimati.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 183
7.5.2007 21:00:48   
koala
Ja Mojca le povej, sicer sem se tudi jaz komaj premikala, še zdaj iz previdnost hodim čisto počasi, Ne delaj nekih sunkovitih gibov, karkoli delaš delaj počasi.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 184
7.5.2007 21:26:55   
Špelka
user posted image user posted image user posted image  Blanč - tale s testi je pa dobra. Morm priznat, da sem jih tud jaz kar neki skurla, sam me je blo tolk sram, da sem kar v štirih lekarnah kupla baby check mini, pol pa še v eni od teh clear blue, skupaj s tifolom. user posted image user posted image user posted image  No, če to seštejete, dobite število mojih opravljenih testov (bbaby checka sta v škatli 2). user posted image user posted image user posted image  Me je še zdej sram. user posted image  

In tole je zgodba mojih testov. user posted image
Prvega sem delala 7. dan po ET. Raaaahla, komaj opazna črtica. Eh, to je od hormonov. Ampak me je tolk glodalo, da sem naslednji dan naredila drugega. Malo močnejša črtica. Srce je začelo noro nabijat. Takoj sem šla v drugo lekarno in spet kupla zavojček BC mini. Ker prejšnja testa sta bila seveda pokvarjena. In mi še isti dan tretji test pokaže črtico. Ko sem se končno prepričala, da dve črtici pomenita nosečnost (tam nekje 10. dan po ET), je nastopila druga panika: ali hormon zadosti raste, ali so črtice vedno močnejše... user posted image  Torej obsedeno stanje. Tega, punce ne počnite, ker jaz sem zaradi tega izgubila kar nekaj živcev. Ko je test pozitiven, je pozitiven - to je bilo pri meni nekje 8. dan kljub obilici pregnyl injekcij (2x 5000 enot in za stopko 10.000 enot)!

Vedno sem občudovala punce, ki zmorejo narediti en sam test na recimo 10. dan po ET, kaj šele tiste, ki (neverjetno!) kar čakajo na krvni test!

Vedite pa, da je vsaka pot normalna, da so vsa čustva v teh 14 dneh normalna in vsaka količina opravljenih testov normalna. Ste tik na tem, da se vam morda izpolni največja želja, poleg tega pa vam nagaja še obilica raznoraznih hormončkov. user posted image

Torej - za seznam šštevila testov - ne vem, če štejejo tudi že opravljeni, ampak jaz sem jih pokurila 9. user posted image

Nočko in srečno s testi!

LP, Špelka 

< Sporočilo je popravil Špelka -- 7.5.2007 21:32:26 >

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 185
7.5.2007 21:44:14   
ija
jaz jih imam doma 7, bolj po nesreči kot zanalašč - Clear Blue mam že nekaj časa, ker čakam, da ko bo BC mini pokazal user posted image , da naredim še unga, ki ima plusek user posted image  pol sem pa trikrat v razmiku nekaj tednov šla v dm in vsakič sem mislila, da doma nimam testa in da bi ga bilo čist fino imet ... no in sem ga vsakič kupila user posted image user posted image user posted image
Tko da, na zadnjem mestu gotovo ne bom, pa ko bom noseča, jih gotovo ne bom vseh naredila (do zdaj sem vedno čakala toliko časa, da je prišla user posted image  in nisem nikoli prej testa delala, šele potem, za vsak slučajuser posted image ), tako da lahko kateri kakšnega podarim user posted image user posted image user posted image
Bodte fajn, ija

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 186
7.5.2007 22:24:57   
blanč
user posted image HVALA ZA IZPOVEDANE RESNICE. BOM ZDEJ LAŽI SPALA!
drugače pa da povem imam doma samo še dva testa, ki jih sigurno jutr ponucam. Punce denar je treba nekam vlagatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 187
7.5.2007 23:03:13   
vampirka
Pozdravljene fajterke! Vsake toliko pokukam k vam in preverim stanje user posted image ...lepo napredujete in vedno več se vas seli na druge čveke user posted image .
Za teste se pa ne sekirat (ni vredno živčkov in denarja...če vam je, lulajte; če ne, pa ne user posted image ) - jaz nisem zdržala in sem 1. delala že 8. dan po ET (je bil + user posted image )...pa seveda sem ga slikala in razposlala vsem prijateljicam, da preverijo, itd...aja, pa Špelka je pozabila omenit, da je dobila slikce mojih testov za primerjavo - če so res enaki njenim user posted image !
Danes eden od teh testerčkov lepo prilepljen počiva v albumu z naslovom LAURA user posted image user posted image . Močno držim pesti za vse vas...in ne dvomim, da vam bo vsem slej kot prej uspelo user posted image user posted image !

SREČNO in da mi katera slučajno ne obupa!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 188
7.5.2007 23:12:29   
gold fish
soncek d. - bom jaz tudi tam nekje ob pol osmih, odvisno kakšna bo gužva na cesti... Kakšen bo razpoznavni znak user posted image ??

Mojca- lepo, da si spet z nami, držim pesti.. , enako za blanč in gugu, da zagledata user posted image user posted image , ... če sem katero izpustila ni namerno....

Sem že šla malo pod kožo gledat.... Nočko vsem....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 189
8.5.2007 7:19:13   
Sulfinija
Punce pa sem dočakala ponoven UZ čez dve dobri uri krenem proti MB.Lepo se mejte in mislite name!

Neposredna povezava do sporočila: 190
8.5.2007 7:28:11   
zalazoya
hoj punce

da se še jaz javim, februarja sem imela 1. ivf-neuspešen. Ostao mi je 8 eskimčkov. Zadnji transfer sem imela 27.04.2007, bojim se da zopet neuspešen. Zamrznjenčka sta ostala samo še dva. Danes sem se ob treh zbudila in sem ugotovila, da me ne bolijo več prsa in sem user posted image . Do petka bom nekako zdržala ali bom pa že jutri naredila test (ga še nisem kupila). Kaj čmo. V glavnem želim vam lep dan in da čimprej postanete user posted image . Se še kaj javim.

Neposredna povezava do sporočila: 191
8.5.2007 7:43:23   
blanč
JUTRO
danes bo pa spet en lep dan. Mojca tebi želim lep rezultat v mb, zalazoya ti paše nikar obupatuser posted image user posted image .
Jaz sevede že zutri takoj šla v lonček lulat in test noter namakat (kako se vse spremeni, včasih sem pa kavo prvo skuhala pa kak keks not namočlauser posted image ) in rezultat jeeeeeeeeeeeee 0000 nič, se mi zdi, da bi lahko vidla črtico, samo mislim, da je kar vmoji glavi na testu je pa ni...
Kakšne so pa vaše tiste zelo svetle črtice zgledale????

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 192
8.5.2007 7:53:18   
Sulfinija
Zalazoya in blanč vama rečem,da sta obe srečki user posted image .Blanč ti pa hitro vse teste,ki jih ima doma pospravi in vrži vstran in stisni pesti za nas katere smo še v igri.Saj ti čez en teden tega ne bom rekla,ko bom sama čakala kdaj bom delala test.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 193
8.5.2007 8:09:48   
blanč
Ej punce, zdej pa jaz spila kavo, pojedla keks, skadila "pol cigareta" in še enkrat pogledala test inuser posted image user posted image črtica se vidi.
Samo po pol ure test itak ni več veljavn ampak ????
O, kolk sem tečna s temi testi...
Pa sam kaj pa naj če se že od začetka špikanja naprej moježivljenje suče samo okrog BO ali NEBO.

Neposredna povezava do sporočila: 194
8.5.2007 8:31:31   
Bety upa
Testi, testi, testi....

Če ste dobile na ET-ju blastociste, stare 5 dni, potem test pokaže  pozitivno zelo zgodaj. Moja izkušnja je že 7.dan po transferju.

Teste delamo skoraj vse, samo ene povedo, druge pa ne.....Malo jih je, ki potrpežljivo čakajo.

Meni je najhujše, ko je test pozitiven.....in potem črtica ne ratava vse bolj močna....in čez 10 dni izgine....Pa se vseeno tolažim, da sem vsaj živela nekaj dni z mojim user posted image , preden je umrl...

Želim vam debele user posted image user posted image  in zdrave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 195
8.5.2007 8:37:16   
Sulfinija
Blanč po desetih minutah testa ne bi več očitavali.Pogelj če se je pojavila črtica po pol ure po mojem pomeni,da je že zelo malo nosečniškega hormona poskusi ponoven test čez dva dni.

Punce jaz v prvem iSCI nisem nobenega testa porabila,ko se je začel izcedek sem klicala v MB mi je dajala upanja na drugi dan se je oreng vlilo sem jo spet klicala in mi je rekla gospa le pridite na odvzem krvi mogoče se je od vas le en poslovil eden pa je ostal in je bila totalno 0,00.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 196
8.5.2007 9:24:54   
Špelka
Ooooo, Vampi, me vedno najdeš in izdaš... ti, ti!!! user posted image user posted image user posted image  Kako kej ti in Laura?

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 197
8.5.2007 9:27:33   
Špelka
Blanč - welcome to crazy world!!! user posted image user posted image user posted image  Si že v klubu! Pomagat ti pa jest ne znam drgač, kukr tko, da ti rečem, da potrp in jutr pač ponovno naredi test. Vse drugo je zgolj špekulacija. Je težko, vem, ampak edino možno.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 198
8.5.2007 9:36:08   
koala
Mojca pestke za dober rezultat!!!!

Nisem vedela

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 199
8.5.2007 9:38:13   
GITA14
držim pesti da danes pade stopka

lp

gita

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?