|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.5.2007 21:26:55
|
|
|
|
Špelka
|
Blanč - tale s testi je pa dobra. Morm priznat, da sem jih tud jaz kar neki skurla, sam me je blo tolk sram, da sem kar v štirih lekarnah kupla baby check mini, pol pa še v eni od teh clear blue, skupaj s tifolom. No, če to seštejete, dobite število mojih opravljenih testov (bbaby checka sta v škatli 2). Me je še zdej sram. In tole je zgodba mojih testov. Prvega sem delala 7. dan po ET. Raaaahla, komaj opazna črtica. Eh, to je od hormonov. Ampak me je tolk glodalo, da sem naslednji dan naredila drugega. Malo močnejša črtica. Srce je začelo noro nabijat. Takoj sem šla v drugo lekarno in spet kupla zavojček BC mini. Ker prejšnja testa sta bila seveda pokvarjena. In mi še isti dan tretji test pokaže črtico. Ko sem se končno prepričala, da dve črtici pomenita nosečnost (tam nekje 10. dan po ET), je nastopila druga panika: ali hormon zadosti raste, ali so črtice vedno močnejše... Torej obsedeno stanje. Tega, punce ne počnite, ker jaz sem zaradi tega izgubila kar nekaj živcev. Ko je test pozitiven, je pozitiven - to je bilo pri meni nekje 8. dan kljub obilici pregnyl injekcij (2x 5000 enot in za stopko 10.000 enot)! Vedno sem občudovala punce, ki zmorejo narediti en sam test na recimo 10. dan po ET, kaj šele tiste, ki (neverjetno!) kar čakajo na krvni test! Vedite pa, da je vsaka pot normalna, da so vsa čustva v teh 14 dneh normalna in vsaka količina opravljenih testov normalna. Ste tik na tem, da se vam morda izpolni največja želja, poleg tega pa vam nagaja še obilica raznoraznih hormončkov. Torej - za seznam šštevila testov - ne vem, če štejejo tudi že opravljeni, ampak jaz sem jih pokurila 9. Nočko in srečno s testi! LP, Špelka
< Sporočilo je popravil Špelka -- 7.5.2007 21:32:26 >
|