Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.5.2007 6:24:39
|
|
|
|
Sulfinija
|
Dobro jutro drage moje prijateljice! Najprej vsem skupaj en sikreni hvala,ker tolk sporočil privat že dolgo nisem prjela kot včeraj od vas in vam iskrena hvala za vse vaše lepe besede. Jaz sem se lepo vstala,sem sama ker je moj na se vrne in dan prej kot bo punkcija. Včerajšnji UZ je bil proti pričakovanju prava bomba zame.Izmrile smo šest prav velikih foliklov od 17mm se gibljejo,upam tudi da se bo endometrij še lepo odebelil in dozo gonala imam do jutri in jutri ponoven UZ ob 11 v MB in jutri bi moogče moral biti znan tudi datum punkcije,jaz sem precej zadovoljna saj kot pravijo potrebna je le ena sama celica.Punce mene tolk boli po jajčnikih napihnjena sem kot balon,sedeti več skoraj ne gre,še po stopnicah ne morem pošteno več iti od bolečin pa bom sedaj mogla na injekcijo pa še dvigalo imamo v okvari prava kriza no.Pripognoti se več sploh ne more ni šans tkole,da mi čevlje že drugi zavezuje.Bom pa zato danes pač bolj počivala in računalnik povlekla k svoji postelji,da mi ne bo se treba matrati in sedeti na stolu,ker res ne morem. Tkole sedaj pa grem lepo na in nato k sestri po svoje doze današnjega zdravila. Punce lepo se imejte in ne bit jezne name,ker sem včeraj štrajkala. LP Mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.5.2007 6:32:46
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce še eno vprašanje kot je bil vaš endometrij debel ob punkciji in ET.Mene namreč moti,ker je bil moj včeraj 6,5mm pa cvikam,da ne bi bilo kaj narobe. A mam vseeno upanje,da se še kaj odebeli do jutri in do moje punkcije. LP Mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.5.2007 8:11:26
|
|
|
|
Špelka
|
Mojca, najprej čestitke za pogum, da si se ponovno javila! Potem še večje čestitke za rezultat na UZ! Jaz mislim, da telih 6 sploh še ni končna številka! Potem pa še odgovor: moj endometrij je bil v času punkcije debel 9 mm, ampak to je bilo pri velikosti foliklov od 19 do 23 mm. Saj se bo tudi tvoj odebelil - nič bat! Vse bo okej, tvoja glavna skrb si pa sedaj ti - počivaj in svojim bodočim pošiljaj pozitivno energijo in ljubezen, pa bo! Pa javi, kako je blo danes na UZ! Srečno!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.5.2007 8:17:15
|
|
|
|
Sulfinija
|
Špelka hvala na tvojem odgovoru si me kar lepo pomirila,saj sem vedela,da tole ne more biti tkole slabo,ker še folikli tudi niso tkole veliki. Da ne bo pomote jaz mam UZ v MB jutri in ne danes,jutri pa ob 11 tkole,da se vam javim z poročilom nekje ob 1,odvisno od gužve na cesti in kako dolgo bom tam čakala,včeraj je šlo zelo hitro,ker je bila tudi nedelja in ni bilo gužve. Sedaj pa grem malo v mesto in nato uživat ven na balkon na sončeka. LP Mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.5.2007 8:38:06
|
|
|
|
darcija
|
Mojca za tvoje folikelčke. Saj sem vedela, da bo dober rezultat. Jutri pa bo še boljši. Moj endometrij je bil tudi 9 ob zadnjem UZ pred stopko. Vendar mi to ni pomagalo, saj nisem zanosila. No sedaj pa upam, da mi bo tokrat uspelo, ker so te inekcije precej bolj boleče v ta zadnjo, kot pa je bil gonal v trebuh. Pa srečno jutri Mojca.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.5.2007 8:53:17
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
jutro, mojca, fajn,da si med nami,ponovno! Pa na veliko foliklov,sicer pa vidim,da že sama praviš,da je eden dovolj! Gold fish, pol se bove pa verjetno srečale,čeprav so meni rekli,da nej bom kar ob 07.30 tam! Čudn, ker se spomnim da niso nikoli začeli pred 08.00 uro! Jaz bom na UZ, to je tudi desno, pred pisarno IVF koordinatorke!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.5.2007 9:28:49
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
blanč, gugu vseeno, če imate bolečine kot pri M ! Tudi jaz sem jih imela, nič ni izgubljeno če dobite rjave fleke, dokler sveža kri ne priteče je še vse v redu!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.5.2007 10:34:53
|
|
|
|
cati
|
Mojca čestitke . Upam da bo kmalu potem pa . To tudi želim vsem ostalim. Sicer bol malo pišem navijam in pa berem pa vas redno (ko bom tko daleč kot ve se pravi navrsti zaenkrat še v čakalni knjigi zvem junija kaj več bom pa verjetno bol pisala)Do takrat pa čim več uspehov vsem in vsem ki se trudite. LP Cati
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.5.2007 10:41:53
|
|
|
|
GITA14
|
mojca čestitam pridna kokoška si, kar tako naprej. lp gita
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.5.2007 12:50:38
|
|
|
|
blanč
|
drage moje lubike, že od nekdaj je moja največja odlika, da sem strašno neučakana in seveda tole čakanje po transferju ni nobena izjema. Jaz že zjutraj pot pod noge in v prvo lekarno po mini baby c. in seveda 3 pakete, da ne bo pomote. Je ono v lekarni skor na rit vrglo in mi je cela uslužna začela razlagat, da sta dva v paketu in jaz seveda že celo premoženje zdevala za raznorazne teste ji poznavalsko povem, da jaz to dobro vem in da želim tri pakete . Pridem domov in seveda nikakor ne več z prvim jutranjim urinom naredim test in zagledam čisto, čisto rahlo črtico. Ja, saj vem verjetno od hormonov, pa nič zato sem vsaj enkrat videla kako izgleda test, na katerem se pojavita dve črtici pa čeprav ena res res slabo vidna . lp
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.5.2007 13:01:32
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
blanč, ja krasno! neučakana gor ali dol, nima kdo pametovat! si me pa nasmejala...in to je bil tudi tvoj namen! koliko dni po transferju pa si? morda pa ni prezgodaj! čestitke na bledi črtici, bo pa vsak dan bolj močna!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.5.2007 13:03:45
|
|
|
|
andreja2000
|
mojca9000 sem vesela zate in tvoje folikle in ker si se vrnila na forum. Le tako pogumno naprej in stiskam pesti zate.
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.5.2007 13:08:19
|
|
|
|
blanč
|
prekmalu prekmalu Peti dan po transferju, sam dve črtice sem pa le vidla. Eni pravijo, nič pričakovat, da pol ne boš razočaran. Če nebi nič pričakovala tudi na OBMPnebi šla. Seveda bom razočarana, pa še kako samo je pa res, da vse kar nas ne ubije nas naredi močnejše... Ne mi zamert mene ful razganja
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.5.2007 13:52:56
|
|
|
|
Sulfinija
|
Blanč tudi jaz mam namen delati test pred datumom,ker me rsnično zanima ali test pokaza po stop injekciji 10.dni kot je rečeno.Me matra firbec pa še sploh nisme tkole daleč. LP Mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.5.2007 16:05:01
|
|
|
|
sayuri
|
Mojca9000, kaj sem jst rekla??? Točno, to kar je včerajšnji UZ pokazal. Ful sem vesela zate, jutri se nam pa UZju takoj javi . Blanč, tebi se mora pa človek najprej poštenop nasmejat . Ej, če si vidla , potem je to zihr to . Dej jutri še enkrat takoj zjutraj naredi test . Sem bolj kratka danes - nimam nč cajta...mogoče zvečer preberem še malce za nazaj
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.5.2007 17:19:11
|
|
|
|
Staša1
|
Čestitke Mojca9000 za folikle ! Za test pa sploh nisi več tako daleč!!!lp
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.5.2007 18:12:13
|
|
|
|
gugu
|
Blanč najprej ti naj napišem HVALA, ker si me pošteno nasmejala!!!!!Jaz še nimam poguma, da bi naredila test saj se bojim da bi bila potem še bolj razočarana! Vidim da si povna energije, kar pa je tudi prav. Močno držim pesti za naju in za vse, ki si želijo da bi čimprej učakale čudežni ! Zato pa za vse nas Blanč kakšno pa je drugače tvoje počutje? Mene občasno bolijo prsa in križ v jajčnikih pa me je nehalo zbadanje res pa je, da do sedaj še nisem imela nobenega čudnega izcetka!!!! soncek.djukelica HVALA; HVALA za spodbudne besede upam, da vam bom lahko kmalu sporočila da sem tudi sama med srečkami .
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.5.2007 18:16:04
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 mojca9000 sem vesela zate in tvoje folikle in ker si se vrnila na forum. Le tako pogumno naprej in stiskam pesti zate. pod tole se kar podpišem, Blanč,ti si faca, upam,da ne nosiš testov že na ET sabo ,želim pa ti,da se črtica le še odebeli!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.5.2007 18:38:18
|
|
|
|
blanč
|
Moje počutje gugu je približno takole in nič drugega ne morem razmišljat mogoče še samo na in ...Cela sem napihnjena pa zdej ne več samo od hormonov kot vidiš . Mene ni strah delat testa, ker itak je moj namen +, če pa nima namen bit+ je pa vseeno če ni jutri ali čez 8 dni. Če bo- boste pač ve tu gor trpele, ker boste dobile revmo v ramo tolk vam bom v naročju Ja tk, da kr fejst pesti držte, da mi rata, ker drugač boste čisto mokre
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.5.2007 19:03:54
|
|
|
|
DaisyE
|
Mojca9000 Še samo malo in malo, pa boš na cilju... Blanč... ... začela 5. dan po ET in ti greš kupit SAMO 3 pakete!?Se pravi maš še pet testov? Al' si že vse pokurila?Če narediš vsak dan enega, ti še 4 manjkajo... Torej rabiš še dva paketa!!! Pa še kakega za ziher vzemi zraven... Da boš res prepričana! Ampak črtico je pa verjetno fajn gledat... Jaz bom 20 testov naredila, ko mi bo enkrat uspelo, samo toliko, da se do konca naužijem
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.5.2007 19:12:28
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
daisica, ti pa znaš človeka nasmejat! blanč, ti pa kar pogumno proti drugemu testu! gugu, zate pa imam super super novico! Tudi mene so bolele dojke, kmalu po ET se je začelo! jaz te kar registriram za našo novo ! prepričana sem! to je tok super! res je leto ! hvalim prašička! same nove , ful jih bo v kratkem! Hvala Bogu!
< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 7.5.2007 19:14:10 >
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.5.2007 19:29:29
|
|
|
|
perlica
|
Pozdravljene! Ste pa res prave babnice,da sem lahko hin od smeha . Mojca9000 ,čestitam za folikelčke Blanč,gugu držim pesti za Oziroma držim pesti za vse ,ki ste ,katere še čakate ,in tiste ki ste že blizu . Jaz pa sem včeraj pojedla zadnjo tabletko femodena zdaj pa počakam rdečko,v petek pa prvi UZ in prvo inekcijo .
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.5.2007 20:06:41
|
|
|
|
blanč
|
No pa je le tale naša stran postala mal bolj vesela. Deisy, ko sem tvoj post brala sem se še jaz sama sebi fulllll pa kaj sej se mora neku dogajat. Pridne bit pa lepo in mirno noč vam želim.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.5.2007 20:08:51
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce,dajte mi nekaj rečt.Jaz se več ne morem premikati,ne sedeti,ne avta peljati mene tkole zvija v spodnjem delu trebuha,da je neznosno.Dajte mi rečt kaj je tole'Ko grem na wc mislim,da mi vse ven popada me ful boli.Na kaj tole kaže??? LP Mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.5.2007 20:13:08
|
|
|
|
DaisyE
|
Ampak problem je v tem, da jaz smrtno resno mislim!!!! Takoj jutr v lekarno po še dva paketa. Če si pa nagajivo razpoložena, pa počakaj na isto lekarnarko in ji reči, da si že vse porabila... Pol ti pa čestitam!!!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?