|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
7.5.2007 6:24:39   
Sulfinija
Dobro jutro drage moje prijateljice!

Najprej vsem skupaj en sikreni hvala,ker tolk sporočil privat že dolgo nisem prjela kot včeraj od vas in vam iskrena hvala za vse vaše lepe besede.
Jaz sem se lepo vstala,sem sama ker je moj user posted image  na user posted image  se vrne in dan prej kot bo punkcija.

Včerajšnji UZ je bil proti pričakovanju prava bomba zame.Izmrile smo šest prav velikih foliklov od 17mm se gibljejo,upam tudi da se bo endometrij še lepo odebelil in dozo gonala imam do jutri in jutri ponoven UZ ob 11 v MB in jutri bi moogče moral biti znan tudi datum punkcije,jaz sem precej zadovoljna saj kot pravijo potrebna je le ena sama celica.Punce mene tolk boli po jajčnikih napihnjena sem kot balon,sedeti več skoraj ne gre,še po stopnicah ne morem pošteno več iti od bolečin pa bom sedaj mogla na injekcijo pa še dvigalo imamo v okvari prava kriza no.Pripognoti se več sploh ne more ni šans tkole,da mi čevlje že drugi zavezuje.Bom pa zato danes pač bolj počivala in računalnik povlekla k svoji postelji,da mi ne bo se treba matrati in sedeti na stolu,ker res ne morem.

Tkole sedaj pa grem lepo na user posted image  in nato k sestri po svoje doze današnjega zdravila.

Punce lepo se imejte in ne bit jezne name,ker sem včeraj štrajkala.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 151
7.5.2007 6:32:46   
Sulfinija
Punce še eno vprašanje kot je bil vaš endometrij debel ob punkciji in ET.Mene namreč moti,ker je bil moj včeraj 6,5mm pa cvikam,da ne bi bilo kaj narobe.
A mam vseeno upanje,da se še kaj odebeli do jutri in do moje punkcije.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 152
7.5.2007 8:11:26   
Špelka
Mojca, najprej čestitke za pogum, da si se ponovno javila! user posted image user posted image user posted image  Potem še večje čestitke za rezultat na UZ! user posted image user posted image user posted image  Jaz mislim, da telih 6 sploh še ni končna številka!

Potem pa še odgovor: moj endometrij je bil v času punkcije debel 9 mm, ampak to je bilo pri velikosti foliklov od 19 do 23 mm. Saj se bo tudi tvoj odebelil - nič bat! Vse bo okej, tvoja glavna skrb si pa sedaj ti - počivaj in svojim bodočim user posted image  pošiljaj pozitivno energijo in ljubezen, pa bo! Pa javi, kako je blo danes na UZ!

Srečno!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 153
7.5.2007 8:17:15   
Sulfinija
Špelka hvala na tvojem  odgovoru si me kar lepo pomirila,saj sem vedela,da tole ne more biti tkole slabo,ker še folikli tudi niso tkole veliki.
Da ne bo pomote jaz mam UZ v MB jutri in ne danes,jutri pa ob 11 tkole,da se vam javim z poročilom nekje ob 1,odvisno od gužve na cesti in kako dolgo bom tam čakala,včeraj je šlo zelo hitro,ker je bila tudi nedelja in ni bilo gužve.

Sedaj pa grem malo v mesto in nato uživat ven na balkon na sončeka.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 154
7.5.2007 8:38:06   
darcija
Mojca user posted image user posted image user posted image za tvoje folikelčke. Saj sem vedela, da bo dober rezultat. Jutri pa bo še boljši.
Moj endometrij je bil tudi 9 ob zadnjem UZ pred stopko. Vendar mi to ni pomagalo, saj nisem zanosila.
No sedaj pa upam, da mi bo tokrat uspelo, ker so te inekcije precej bolj boleče v ta zadnjo, kot pa je bil gonal v trebuh.

Pa srečno jutri Mojca.

Neposredna povezava do sporočila: 155
7.5.2007 8:53:17   
soncek.djukelica
jutro,

mojca, fajn,da si med nami,ponovno! user posted image Pa na veliko foliklov,sicer pa vidim,da že sama praviš,da je eden dovolj! user posted image user posted image user posted image user posted image
Gold fish, pol se bove pa verjetno srečale,čeprav so meni rekli,da nej bom kar ob 07.30 tam! Čudn, user posted image  ker se spomnim da niso nikoli začeli pred 08.00 uro! Jaz bom na UZ, to je tudi desno, pred pisarno IVF koordinatorke! user posted image  

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu darcija)
Neposredna povezava do sporočila: 156
7.5.2007 9:28:49   
soncek.djukelica
blanč, gugu

vseeno, če imate bolečine kot pri Muser posted image ! Tudi jaz sem jih imela, nič ni izgubljeno če dobite rjave fleke, dokler sveža kri ne priteče je še vse v redu!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 157
7.5.2007 10:34:53   
cati
Mojca čestitkeuser posted image user posted image . Upam da bo kmaluuser posted image user posted image  potem pauser posted image user posted image . To tudi želim vsem ostalim. Sicer bol malo pišem navijam in pa berem pa vas redno (ko bom tko daleč kot ve se pravi navrsti zaenkrat še v čakalni knjigi zvem junija kaj več bom pa verjetno bol pisala)Do takrat pa čim več uspehov vsem in user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem ki se trudite.
LP
Cati

Neposredna povezava do sporočila: 158
7.5.2007 10:41:53   
GITA14
mojca

čestitam pridna kokoška si, kar tako naprej.

lp

gita

Neposredna povezava do sporočila: 159
7.5.2007 12:50:38   
blanč
drage moje lubike, že od nekdaj je moja največja odlika, da sem strašno neučakana in seveda tole čakanje po transferju ni nobena izjema. Jaz že zjutraj pot pod noge in v prvo lekarno po mini baby c. in seveda 3 pakete, da ne bo pomote. Je ono v lekarni skor na rit vrglo in mi je cela uslužna začela razlagat, da sta dva v paketu in jaz seveda že celo premoženje zdevala za raznorazne teste ji poznavalsko povem, da jaz to dobro vem in da želim tri paketeuser posted image user posted image user posted image .
Pridem domov in seveda nikakor ne več z prvim jutranjim urinom naredim test in zagledam čisto, čisto rahlo črtico. Ja, saj vem verjetno od hormonov, pa nič zato sem vsaj enkrat videla kako izgleda test, na katerem se pojavita dve črtici pa čeprav ena res res slabo vidnauser posted image .
lp

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 160
7.5.2007 13:01:32   
soncek.djukelica
blanč, ja krasno!user posted image user posted image user posted image
neučakana gor ali dol, nima kdo pametovat! user posted image user posted image user posted image
si me pa nasmejala...in to je bil tudi tvoj namen! user posted image user posted image user posted image user posted image
koliko dni po transferju pa si?
morda pa ni prezgodaj! user posted image
čestitke na bledi črtici, bo pa vsak dan bolj močna! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 161
7.5.2007 13:03:45   
andreja2000
mojca9000    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sem vesela zate in tvoje folikle in ker si se vrnila na forum.user posted image user posted image user posted image user posted image  Le tako pogumno naprej in stiskam pesti zate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 162
7.5.2007 13:08:19   
blanč
user posted image user posted image user posted image user posted image prekmalu prekmaluuser posted image user posted image Peti dan po transferju, sam dve črtice sem pa le vidla. Eni pravijo, nič pričakovat, da pol ne boš razočaran. Če nebi nič pričakovala tudi na OBMPnebi šla. Seveda bom razočarana, pa še kako samo je pa res, da vse kar nas ne ubije nas narediuser posted image močnejše...
Ne mi zamert mene ful razganjauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 163
7.5.2007 13:52:56   
Sulfinija
Blanč tudi jaz mam namen delati test pred datumom,ker me rsnično zanima ali test pokaza user posted image  po stop injekciji 10.dni kot je rečeno.Me matra firbec pa še sploh nisme tkole daleč.

Neposredna povezava do sporočila: 164
7.5.2007 16:05:01   
sayuri
Mojca9000, kaj sem jst rekla??? Točno, to kar je včerajšnji UZ pokazal.user posted image  Ful sem vesela zate, jutri se nam pa UZju takoj javi user posted image user posted image user posted image .

Blanč, tebi se mora pa človek najprej poštenop nasmejat user posted image user posted image user posted image . Ej, če si vidla user posted image , potem je to zihr touser posted image user posted image user posted image .  Dej jutri še enkrat takoj zjutraj naredi test user posted image .

Sem bolj kratka danes - nimam nč cajta...mogoče zvečer preberem še malce za nazaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 165
7.5.2007 17:19:11   
Staša1
Čestitke Mojca9000 za folikleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Za test user posted image user posted image  pa sploh nisi več tako daleč!!!lp

Neposredna povezava do sporočila: 166
7.5.2007 18:12:13   
gugu
Blanč najprej ti naj napišem HVALA, ker si me pošteno nasmejala!!!!!Jaz še nimam poguma, da bi naredila test saj se bojim da bi bila potem še bolj razočarana! Vidim da si povna energije, kar pa je tudi prav. Močno držim pesti za naju in za vse, ki si želijo da bi čimprej učakale čudežni user posted image user posted image ! Zato pa za vse nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Blanč kakšno pa je drugače tvoje počutje? Mene občasno bolijo prsa in križ v jajčnikih pa me je nehalo zbadanjeuser posted image res pa je, da do sedaj še nisem imela nobenega čudnega izcetka!!!!

soncek.djukelica HVALA; HVALA za spodbudne besede upam, da vam bom lahko kmalu sporočila da sem tudi sama med srečkami user posted image .

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 167
7.5.2007 18:16:04   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

mojca9000    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sem vesela zate in tvoje folikle in ker si se vrnila na forum.user posted image user posted image user posted image user posted image  Le tako pogumno naprej in stiskam pesti zate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pod tole se kar podpišem,
Blanč,ti si faca,
upam,da ne nosiš testov že na ET sabouser posted image ,želim pa ti,da se črtica le še odebeli!!!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 168
7.5.2007 18:38:18   
blanč
Moje počutje gugu je približno takoleuser posted image in nič drugega ne morem razmišljat mogoče še samo nauser posted image     in   user posted image ...Cela sem napihnjena pa zdej ne več samo od hormonov kot vidišuser posted image user posted image user posted image .
Mene ni strah delat testa, ker itak je moj namen +, če pa nima namen bit+ je pa vseeno če ni jutri ali čez 8 dni.
Če bo- boste pač ve tu gor trpele, ker boste dobile revmo v ramo tolk vam bom v naročjuuser posted image user posted image user posted image
Ja tk, da kr fejst pesti držte, da mi rata, ker drugač boste čistouser posted image mokreuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 169
7.5.2007 19:03:54   
DaisyE
Mojca9000 user posted image user posted image user posted image user posted image
Še samo malo in malo, pa boš na cilju...user posted image user posted image user posted image

Blanč...
user posted image user posted image user posted image ... začela 5. dan po ET in ti greš kupit SAMO 3 pakete!?Se pravi maš še pet testov? Al' si že vse pokurila?Če narediš vsak dan enega, ti še 4 manjkajo... Torej rabiš še dva paketa!!! Pa še kakega za ziher vzemi zraven... Da boš res prepričana! Ampak črtico je pa verjetno fajn gledat... user posted image user posted image user posted image  Jaz bom 20 testov naredila, ko mi bo enkrat uspelo, samo toliko, da se do konca naužijem user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 170
7.5.2007 19:12:28   
soncek.djukelica
daisica, ti pa znaš človeka nasmejat! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
blanč, ti pa kar pogumno proti drugemu testu! user posted image user posted image user posted image user posted image
gugu, zate pa imam super super novico! Tudi mene so bolele dojke, kmalu po ET se je začelo! jaz te kar registriram za našo novo user posted image ! prepričana sem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to je tok super! res je leto user posted image ! hvalim prašička! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
same nove user posted image , ful jih bo v kratkem! Hvala Bogu! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 7.5.2007 19:14:10 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 171
7.5.2007 19:29:29   
perlica
Pozdravljene!

Ste pa res prave babnice,da sem lahko hin od smehauser posted image user posted image .

Mojca9000 user posted image user posted image user posted image ,čestitam za folikelčke
Blanč,gugu držim pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oziroma držim pesti za vse ,ki steuser posted image ,katere še čakate user posted image ,in tiste ki ste že blizuuser posted image .

Jaz pa sem včeraj pojedla zadnjo tabletko femodena zdaj pa počakam rdečko,v petek pa prvi UZ
in prvo inekcijouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 172
7.5.2007 20:06:41   
blanč
No pa je le tale naša stran postala mal bolj vesela. Deisy, ko sem tvoj post brala sem se še jaz sama sebi fullllluser posted image user posted image user posted image pa kaj sej se mora neku dogajat. Pridne bit pa lepo in mirno noč vam želim.

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 173
7.5.2007 20:08:51   
Sulfinija
Punce,dajte mi nekaj rečt.Jaz se več ne morem premikati,ne sedeti,ne avta peljati mene tkole zvija v spodnjem delu trebuha,da je neznosno.Dajte mi rečt kaj je tole'Ko grem na wc mislim,da mi vse ven popada me ful boli.Na kaj tole kaže???

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 174
7.5.2007 20:13:08   
DaisyE
Ampak problem je v tem, da jaz smrtno resno mislim!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Takoj jutr v lekarno po še dva paketa. Če si pa nagajivo razpoložena, pa počakaj na isto lekarnarko in ji reči, da si že vse porabila...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol ti pa čestitam!!!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?