|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
8.5.2007 21:42:28   
blanč

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 226
8.5.2007 22:24:48   
Sanja70
Živjo pupe,evo danes bila pri našem Reškotuuser posted image .O hudo,bil je tako prijazen sploh ne morem verjet.No danes mi je dal prvo špiko Dipherelina v šlaufka,....hehe.Sam tole v trebuh je bolj hudo kot v guzouser posted image .Am mislim,da bom vsa plava od špikanja,ker se mi že po pvi pozna modrica.A si lahko izmenjujem straniuser posted image Drugi dan  M moram spet k njemu.Napisal mi je tudi Menopur.Zdej pa rabim vašo pomoč punce.
Kolk časa traja to špikanje?Kam si bom pa špikala Menopur a tudi v trebuh?
Prvo rundo sem imela Suprefact in Menogon,kaka razlika je v teh zdravilih?
Kje se shranjuje Dipher.in Menop.na sobni tem.ali v hladilniku?
Sem prav razumela Reša,da pridem 2.dan M po menopur,joj tolk stvari v glavi.da ne ostane vse notr.Brez zamere,če sem vam dala preveč vprašanj.
Prosim eno prijazno pupo tule,da mi malo razloži.user posted image .
Aja pa še to ste imele kake stranske učinke po teh zdravilihuser posted image

Vse lepo pozdravljam in za vsako posebej držim pesti,da nam rata naša največja želja.

lp Sanja

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 227
8.5.2007 22:38:44   
sayuri
Ojla punce.user posted image  Vidim, da se tukaj kar dogaja user posted image user posted image user posted image .
Mojca9000, zdaj si verjetno že v bolnišnici. Držim pesti, da bo šlo vse ok user posted image user posted image user posted image . Ponoči se pa lepo odpočij user posted image

Blanč, tale tvoja vijola pošast je super in je ne smeš spreminjat user posted image user posted image user posted image . Jutri zjutraj boš torej naredila še enkrat test, ok? Mogoče ga moraš pa bolj zgodaj?user posted image user posted image user posted image

Vampirka, lepo da pokukaš k nam. Se te spomnim izpred časa, kako si tudi ti čekirala te strani. user posted image  Tudi jaz sem stara borka, vendar pod drugim nickom. user posted image  Zaenkrat ne želim, da ostali forumaši, ki me tudi osebno poznajo, spremljajo vsak moj gib na tem forumu. Vem, da bi bila preveč obremenjena.

No, če je katera danes pogledala na seznam, sem bila danes jaz na vrsti za pogovor pri Rešu. Vse je potekalo brzinsko, kot ponavadi user posted image  in HVALA BOGU, da obstajate tlele VE, moje zlate punce, da sploh vem, kako teče postopek ICSI, da vem, katera zdravila se jemlje in na kak način.... Ni mi jasno, kako vendar punce, ki so res same sploh zastopjo in si zapomnijo vse v tisti brzini user posted image  Al sem pa jaz tako bukava user posted image user posted image user posted image user posted image

Torej ...sedaj bo šlo z veliko brzino naprej - človek samo denar pokaže user posted image user posted image user posted image

Jutri šibam na Fernetiče po zdravila. Že zvečer moram posnifat prvo dozo Superfacta  in ga jemai na 12 ur. Zdaj sem ful pametna user posted image user posted image user posted image . Nekje v ponedeljek bi morala dobiti user posted image  in v torek ob 6h zjutraj user posted image user posted image  bom že v LJ, kjer bom dobila prvo injekcijo Menogonauser posted image user posted image user posted image (ne vem, če sem prav napisalauser posted image ). Osmi dan špikanje je predviden prvi UZ.

Še enkrat za evidenco - da se ne bo tosja lovilauser posted image

9.5. začetek snifanja - Superfactuser posted image
15.5. predvidena prva injekcija -  Menogon in mogoče še kaj user posted image user posted image
22.5. predviden prvi UZuser posted image

Moje počutje pred pomembnim začetkom je super. Ful sem vesela, optimistična, dobre volje in bi kar vriskala. Juuuuuppppiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image

Eno lepo nočko vam želim user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 228
8.5.2007 22:43:51   
sayuri
Sanja70, kdaj pa si bila pri Rešu? Sva se mogoče videli? Midva sva bprišla okrog 17h.

Te pa čist zastopim, da si v tisti brzini človek ne more vseh stvari zapomnit. Tud jst sem čekirala in shranjevala podatke v glavi, kolikor hitro sem mogla user posted image user posted image user posted image . Če ne bom kaj vedla, bom itak tle vprašala al pa kar sestre klicala v ambulanto user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 229
8.5.2007 22:59:23   
ija
Evo, sanja70, da ti jaz iz prve roke razložim - sem tudi že imela postopek z Dipherelinom in Menopurjem. Oba sta za v trebuh, tako da se kar pripravi na špikanje "od spredaj". Seveda lahko, celo priporočljivo je menjavati strani. Se boš pa hitro navadila na trebuh, mene celo manj boli kot v ritko user posted image  razlike s suprefactom in Menogonom v bistvu ni, edino to je, da se pač ta zdravila dobijo v Slo in so zato pri Rešu uporabljana pri koncesijskih postopkih. Za Menopur vem, da je kao boljše in tudi precej dražje zdravilo (boš vidla po postopku, ko boš domov prejela informativni izračun cene postopka, ki pa ga itak krije zdr. zavarovanje). Špikaš se z Menopurjem časovno enako kot z Menogonom - začneš 2. dan M, potem maš 8. dan UZ, pol je pa odvisno od velikosti foliklov. Diphereline imaš kar ves čas zraven, če se prav spomnim, proti koncu (pred punkcijo) z njim nehaš, da pustiš foliklom prosto pot user posted image
za shranjevanje ni nič treba komplicirat. Stranskih učinkov pa jaz, kolkor se spomnim, nisem imela, jaz sem se v vseh postopkih, če sem se, slabo počutla šele po ETuser posted image
No, se mi zdi, da sem odgovorila na tvoja vprašanja. Če te bo še kaj matral, pa kar povej user posted image  zato smo pa tukaj user posted image user posted image  pa bravo za začetek postopka in tebi, sayuri, tudi user posted image user posted image  (saj se obisk pri Rešu že lohk skoraj šteje za začetek, a ne user posted image ) mene to čaka pojutrišnjem, komaj čakam user posted image user posted image user posted image user posted image
pozdravček vsem puncam, aja, mojca9000, čestitkeeeeee še enkrat - pa fajn počivaj jutri pred punkcijo user posted image  ija

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 230
8.5.2007 22:59:29   
Sanja70
SAYURI,jaz sem bla ob 13h30 naročena pa sem prišla na vrsto ob 14h30.
tko,da se nisva videli,pa še Reško je bil tko zgovoren in me spraševal čist druge stvari men pa pol vse iz glave ušlouser posted image user posted image .
Ah sej ni panike,bo žeuser posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 231
8.5.2007 23:03:26   
Sanja70
IJA joj kolk si bila prijazna,da si mi tko hiter odgovorila.
Naj ti bog vse dobro povrne.
Držim pestke zate.
lp

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 232
8.5.2007 23:05:44   
ija
user posted image  z veseljem user posted image  
hvala za pestke, te v postopkih res rabimo.
nočko, ija

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 233
9.5.2007 7:08:38   
Sulfinija
Jutro!

Najprej vsem skupaj eno lepo dobro jutro.No stopko sme včeraj zvečer prejela in danes grem v nabavo za tste.No jutri takega časa pa se boma z mojim user posted image  že peljala proti MB jutri bo najin rečen dan.Po mojem izračunu bom jaz transfer imela v ndeljo po starih papirjih sem računala ali če bo vse polno kar bojo ven punktirali pa v torek.Ja ni kaj tudi molero veselo skakajo okrog ni nujno,da mi vstavijo blatocisto meni je čisto vseeno le pazila se bom bolj kot sem se prvič to je pa 99,9% da bo tkole.Sem si že nabavila delo šivala bom gobelin sem ga za malo odložila,da mi ga kje ne bi zmanjkalo,za dve firmi nekaj delam bom si neke pesmice sestavljala,...In bo čas hitroi minil.Le malkce sem žalostna moj user posted image  mene in najine user posted image  za pusti v ponedeljek in se bomo komaj videli v petek vendar mi je obljubil da bo mislim na nas vse.Doma pa me bojo drugi pzili in tudi sama nase.Sedaj sem se hodila k moji sestri zahvaliti,ki me je pridno špiakla in ji nekaj malega nosila za zahvalo.

Tkole punce sedaj pa še grem jaz malo nazaj počivat,kajti komaj sedim in čkam jutri da me rešijo tega.Verjamem tokrat v uspeh,ki bo viden čez dobrih devet mesecev.

Vsem skupaj en lep pozdrav.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 234
9.5.2007 7:53:42   
blanč
Takole moje drage punce, danes je pa res tisti dan, ki je že primeren za delanje testa in na žalost je test negativen, tako, da NISEMuser posted image user posted image user posted image .
bomo šli pa v nove boje, čeprav sem danes zelo žalostna in se mi zdi, da sploh ne morem več dihat.
Lep dan

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 235
9.5.2007 8:10:28   
Sulfinija
Blanč dokler ni M je vedno upanje.Ponovi test čez kakih dva dni.Držim pesti zate in mislim nate!Kateri dan je danes po transferju?

LP Mojcauser posted image

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 9.5.2007 8:11:34 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 236
9.5.2007 8:14:25   
Bety upa
Blanč .........user posted image user posted image ...................

Mislim, da ti je test samo pokazal, da je stop injekcija izgubila svojo moč. Na svoj pozitiven test boš počakala vsaj še 4 dni. Najboljše da počakaš do 14.dneva in takrat izveš pravo resnico.

Šesti dan bi ti še krvni test pokazal le vrednost do 40 enot.....heeeeeeeejjjjjjjj

POČAKAJ!!!!!!!!!!

Jaz pa mislim, da ti je uspelo in da boš 12.dan zagledala močno user posted image user posted image ...

LP

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 237
9.5.2007 11:34:29   
gugu
HALO Blanč kaj je zdaj to???user posted image user posted image user posted image kje je vsa tvoja pozitivna energija, ki nas je gor držala? Nikar ne obupaj, danes imava šele 7 dan po ET, ki pa še ne pokaže kako in kaj! Jaz sama še nisem delala testa ( nevem od kje mi moč) bom pa ga delala v soboto, če prej ne dobim user posted image (UPAM DA JE NE BO) in zato ,ker ima moj dragi rojstni dan in upam da mu bom lahko dala najlepše darilo- test z teško pričakovanimi user posted image user posted image !

mojca9000 zate pa držim pesti, da se vse dobro konča zato mojca GO GO GO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 238
9.5.2007 13:33:36   
sayuri
Blanči , glavo gor.user posted image Se mi zdi, da smo te tlele čist zasule s tem, da delaj test user posted image . Tako, kot je rekla gugu....nič še ne pomeni tale -. En velik user posted image  zate.

DAnes niste pa nič kja zgovorne user posted image  Jst sem se zvečer tooook potrudila in vam napisala izčrpno poročilo  user posted image in sem bila res ful ful vesela, srečna, zadovoljna, ker se je včeraj v trenutku začelo ful dogajati in zame je bil včerajšnji dan res orng prelomnica, pa tega sploh niste opazile user posted image .  SAj ne rečem, da morate zdaj pa skakat, pa od veselja vriskat....ampak....saj veste no user posted image .

Čez dobro urco skočim po mojega lumpa v vrtec, potem pa oddrvivauser posted image  proti Fernetičem po zdravila. Povejte mi, če resnično lekarne ne morem zgrešit?  Kolikor sem prebrala, je takoj za mejo na desno? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 239
9.5.2007 13:41:12   
darcija
Punce, ki ste pri dr. Rešu. A mi mogoče lahko pomagate. Snifam sprej suprefact in in si dajem inekcije Menogon. Danes sem si dala že četrto. Pa me nekaj zanima. Ali ste imele kakšne stranske učinke po Menogonu. Jaz sem se spravila brati papirje, kao pametna da razumem italijanščino a mi ni čisto nič jasno user posted image  . Mene že od prvega dne boli glava sedaj pa mi je začelo biti tudi malo slabo tako da že sedaj nisem za nobeno rabo, kaj šele bo.  Zanima me če je to lahko od inekcij, ker če ni moram do zdravnika da mi da nekaj za sinuse.

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 240
9.5.2007 13:43:29   
blanč
Draga sayuri pa smo res packe,da smo te mal spregledale.
Lekarna je kar na meji. Avto pusti na meji in peš proti lekarni je takoj na desni strani piše gor farmacija. Če boš šla z avtom čez mejo potem boš mogla obračat in it nazaj ker je lekarna res kr pri mejnem prehodu. Ti povem iz lastnih izkušenj.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 241
9.5.2007 13:49:33   
sayuri
Blanč, kaj potem si avto pred SLO mejo pustila in pešačila čez? Jaz bom imela še mojega sinčka zraven - nimam varstva zanj in mora z mano user posted image . Mah...nč...bom šla kar čez mejo z avtom. Bom pa obračala in krožila. upam, da carinikom ne bom sumljiva user posted image user posted image user posted image

Darcija,žal še nisem tako daleč s postopkom, da bi vedela kaj o glavobolih. Ti bo aktera druga kaj več povedala.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 242
9.5.2007 13:52:17   
darcija
Ops, sem prehitro poslala.
Blanč in ostale, ki ste delale teste pa ne obupat dokler ni user posted image . Moja kolegica je delala test na 10. dan od ET in je bil -  pa je bila vseeno noseča in bo sedaj lump star že dve leti.
Sayuri ne lekarne res ne moreš zgrešiti, midva sva šla kar peš preko meje, tako nama je svetoval tudi dr. Reš, je takoj na desni preko meje ena mala stavbica. Vendar pazi da ne boš tam sredi dneva ker imajo do 16 ure zaprto. Midva sva morala kar čakati, ker nisem seznanjena z italijanskim delovnim časom, sem iz čisto drugega konca Slovenije.

(odgovor članu darcija)
Neposredna povezava do sporočila: 243
9.5.2007 13:55:30   
sayuri
Darcija, saj grem šele okrog treh od tuki. Pa kako uro in pol do dol zihr rabm user posted image  Hvala.

(odgovor članu darcija)
Neposredna povezava do sporočila: 244
9.5.2007 14:11:17   
darcija
No pametno, midva pa sva kar iz Ljubljane takoj po razgovoru dirkala direktno dol user posted image . Parkirala kar na meji , skoraj zraven policistov in peš čez mejo in bila ob 14.20 pred vrati. Tam pa zaprto do 16 ureuser posted image . Kaj čmo sva pa šla na drugo stran ceste in lepo čičala in čakala, si ob16.00 vse nabavila in se odpeljala nazaj domov.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 245
9.5.2007 14:21:26   
soncek.djukelica
pozdravljene,

sayuri, naj ti čestitam za začetek postopka! user posted image user posted image user posted image
jaz sem danes aktiven človek bila, sem zjutraj hiter skočila gor na RR, pol pa avto prala, na vrtu nekaj malega asistirala, zdej pa še v mesto skočila po očala od atija! user posted image
sayuri, zdej si pa ti polna zanosa! user posted image  kar user posted image user posted image user posted image  od veselja! user posted image
jaz sem že prejšno noč slabo spala, ponoči sem imela 3 obiske WC! user posted image
upam,da bo danes boljša noč,ker ne mislim bit čist "skrokana" jutri na uz! user posted image
Daisica, dej seznam predstavi višje? user posted image Pogrešam našo tosjo! Pridi nazaj med nas in nas razveseli z svojimi user posted image ! user posted image
Pogrešam tudi Piko! Upam,da droga deluje in da si že pravi "mamilaš" user posted image
Tudi Mijavček se nič ne javlja! Ona bi morala sedaj že proti punkciji iti! user posted image
sayuri, a ti nas mal user posted image  z svojim prejšnjim nickom! user posted image
Jaz sem ga tudi menjala, te čist zastopim! user posted image  To pa zato,da prejšnji tip ne vohlja za mano! user posted image user posted image user posted image
lp vsem novim user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 246
9.5.2007 14:21:40   
sayuri

Darcijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Punce, a boste kaj bolj zgovorne, če vam povem, da ČEŠNJEV ŠTRUDL  JEMuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu darcija)
Neposredna povezava do sporočila: 247
9.5.2007 14:26:50   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

sayuri, zdej si pa ti polna zanosa! user posted image  kar user posted image user posted image user posted image  od veselja! user posted image  
nas in nas razveseli z svojimi user posted image ! user posted image

sayuri, a ti nas mal user posted image  z svojim prejšnjim nickom! user posted image
Jaz sem ga tudi menjala, te čist zastopim! user posted image   

Soncek.d , ja zdaj sem ful važna user posted image user posted image user posted image , ker vam lahko konkuriram s temi mamili user posted image user posted image user posted image user posted image

KAr se pa mojega "pravega" nicka tiče - ga še vedno redno uporabljam user posted image user posted image user posted image . Torej - še vedno sem na forumu s starim nickom (no-mičkeno je spremnjen, user posted image  sam avatar je pa že  star 3 leta), na forumu sem 4 letauser posted image . Sem res starina na RRju user posted image user posted image .
tale nick - sayuri - uporabljam samo tukaj user posted image . Saj bom potem, ko bom user posted image  povedala, kdo sem v resnici user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 248
9.5.2007 14:44:31   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Saj bom potem, ko bom user posted image  povedala, kdo sem v resnici user posted image

a tko nas misliš matrat! user posted image user posted image user posted image
jaz pa svojega starega ne uporabljam, sem se čist navadila na tega! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 249
9.5.2007 14:45:34   
blanč
A se meni samo zdi ali imam prav, da se naša pika ki štrika nič ne javlja???

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?