|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
6.5.2007 9:49:42   
blanč
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Mojca vse samo zate danes.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 126
6.5.2007 10:15:26   
soncek.djukelica
jutro,

Pika, a ti si kar direktno javljaš iz Krederice?Kdaj si pa gor krenila,da nam za jutranjo kavico postežeš z takimi slikami? user posted image user posted image  Jaz bom danes krenila proti tvojemu koncu, morda bom pokukala tudi v Močilnik,če ne bo kislo vreme! user posted image
Sayuri, otroci nam dajo mir ob nedeljah! Al živ žav, al ringaraja, pa so čist mirni do 10 ure! user posted image  Jaz svojega pastorka v nedeljo zaposlim na tak način! user posted image
Bety, lepo da se oglašaš! Jaz mislim,da živali nekako čutijo,sem 1x gledala po tv,da delfini tudi vejo kdaj je ženska user posted image ! user posted image
Mojca9000, tebi želim čim boljši rezultat,saj veš,da vse punce tukaj navijamo zate! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Koala, na čim manj bolečo punkcijo,na velik velik jajčec! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri meni je stanje takšno, da mi je bilo zjutraj spet slabo in da sem šla hiter jest,tako da mi je sedaj boljše!
lp user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 127
6.5.2007 10:28:17   
soncek.djukelica
še nekaj, user posted image

a je katera v četrtek zjutraj na GK v LJ? Jaz imam namreč prvi UZ,pa bi bilo fajn mal čvekat! user posted image  Ker je še premalo dežja! user posted image

Mam pa še eno prošnjo, daisica, pa blanč tudi, čisto nove smailije imate, pa vem,da je bila o tem debata,vendar meni ni ratalo,da bi jih pripopala na to stran! A lahko še 1x se razloži, pliz! user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 128
6.5.2007 10:29:43   
čiška
Mojca želim ti čim več dobrih jajčk,Koala tebi pa nebolečo punkcijo!user posted image Lep pozdrav tudi vsem ostalim borkam!

Neposredna povezava do sporočila: 129
6.5.2007 11:42:11   
Špelka
Mojca - še moj odgovor glede tvojih foliklov.... Jaz sem imela enako dozo Gonala kot ti v obeh postopkih. S tem, da so mi od začetka zoreli dokaj enakomerno - 1. UZ okoli 9 mm, nato 12 mm, nato 18 mm, in zadnji UZ od 19 - 23 mm. Ampak za tolažbo: vsak UZ jih je blo več, tko da so očitno iz zelo majhnih hitro zrastli v velike... Jaz drugače nisem stručko, bom samo ugibala: morda je pri tebi le en vodilni folikel zato, ker si najprej imela manjšo dozo in je štartal le ta, potem so ti dozo povečali, in so začeli rasti tudi ostali? user posted image  No, ne vem...

Itak boš pa vse zvedela danes. In držim ti moooočne, mooočne pestke: user posted image user posted image user posted image user posted image

Koala: Zate pa berem, da si prava kokoška. Zadnja takšna je bla naša Vampirka, ki je sedaj že mamica... (vsaj kolikor se jaz spomnim). Tko da - mislim, da je tole zeloooo dober znak.... Jaz te že kar vidim z veeeelikim trebuhom. user posted image  Evo, in tudi zate držim user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vse ostale punce pa pridne bodite pa das ne bo katera narobe razumela: pije se brezalkoholno pivo!!!! user posted image user posted image user posted image  Da ne bodo user posted image  že v štartu pijančki! user posted image user posted image user posted image  Tudi za vas držim user posted image user posted image user posted image user posted image ! Aja, pa še to: poleg piva vam bo zelooo koristil svež zrak in sonce danes, zato kar veselo ven!!!!

Lepo bodte!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 130
6.5.2007 11:48:09   
koala
Mojca pestke, zadj že sigurno veš kak in kaj, poročaj!!!!!!!

Hvala punce za pestke, se pa priporočam za reprizo jutri zjutraj, za danes so se odločili da me domov spustijo brez špikanja in štohanjauser posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 131
6.5.2007 11:55:57   
soncek.djukelica
koala, super! čestitke! user posted image user posted image user posted image
sej boš jutri preživela!pri meni punkcija ni bila glih boleča, morda tudi zaradi tega,ker sem vedela,zakaj sem tam razkačena! user posted image  pa bodi čim bolj mirna in naj te ne skrbi, kljub temu,da je to morda težko! user posted image
pa po punkciji kar lepo leži, najmanj pol ure,bi pa rekla še več,ker imaš veliko število foliklov, naj se ti ne mudi domov! sej vas bo več tam v sobi,pa se lahko mal počvekate! user posted image
morda boš pa v četrtek že na et! user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 132
6.5.2007 13:06:13   
Sulfinija
Če katero posebej zanima kako je bilo na današnjem UZ naj se javi na zs ,ker na forum več ne mislim poročati stanja o sebi,da spet koga ne bo bolela glava zaradi mene!

LP mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 133
6.5.2007 13:25:25   
Špelka
Mojca - koga pa spet boli blava zaradi tebe? user posted image  Jest nisem nobene zasledila. Ti kar lepo pogumno javi, kako si danes opravila... Saj veš - v dobrem in hudem smo s tabo! user posted image user posted image user posted image user posted image   In jaz itak mislim, da si izvedela čudovite novice o svojih bodočih user posted image !!!! Še naprej ti držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

< Sporočilo je popravil Špelka -- 6.5.2007 13:28:35 >

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 134
6.5.2007 14:34:34   
Staša1
Mojca9000: Pridružujem se komentarju Špelkeuser posted image user posted image user posted image user posted image  in še kar držim pesti!! Zato čimprej javi, kako je bilo!lp

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 135
6.5.2007 15:06:21   
sayuri
Ej Mojčika, ne se obremenjevat zardi nekaterih nesramnežev. Saj veš, da te me spodbujamo in komaj čakamo, da nam sporočiš, kako je bilo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 136
6.5.2007 15:16:19   
blanč
Mojca nikar tako občutljivo no. Dej nam hitr jav kako je bilo ker že cel dopoldan vse mislimo samo nate. Zdej si na pravem seznamu, s pravimi soborkami, v glavnem zagonu delanjauser posted image user posted image in ne smeš zdej obupat nad nami.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 137
6.5.2007 15:19:40   
gugu
Mojca tudi jaz navijam zate user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da javiš kako in kaj!!!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 138
6.5.2007 15:23:05   
gugu
Blanč kako pa kaj ti? Kako pa kaj tvoje počutje, je že kaj novega??? Jaz sem precej na trnih, upam da sva user posted image sicer pa bo čas ,ki zelo počasi teče pokazal svoje!!!!

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 139
6.5.2007 15:32:38   
blanč
O gugu sem strašno vesela da si se se javla. Pri meni mislim, da se pripravljauser posted image user posted image me  neki špika in imam podobno bolečino kot takrat ko se začneuser posted image user posted image , tako, da bom verjetno mogla še mal počakat preden bomuser posted image user posted image . No ja, bomo vidle, mogoče pa le.
kako pa kaj ti?? Si uredu?

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 140
6.5.2007 16:02:29   
darcija
No pa sem tudi jaz začela z špikanjem. Danes zjutraj mi je dr. Reš vse razložil, ampak tako na hitro da sem ga pozabila vprašati ali se moram vedno na isto mesto pikniti, me namreč malo boli tisti del. Pa še prava neroda sem bila. Sem se porezala pri lomljenju flašk, le kaj si je mislil user posted image .

Pa lepo se imejte.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 141
6.5.2007 16:32:41   
koala
darcija dobrodošla v klubu! In srečno v postopku.
Mesto vboda pa le pridno menjavaj, jaz sem si dala en dan na eno stran trebuha, drugi dan na drugo. Ko sem pa imela kombinacijo pa sem menjavala strani zdarvil.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu darcija)
Neposredna povezava do sporočila: 142
6.5.2007 16:46:35   
gold fish
Staša1- ... kaj je to Vodmat? Še nikoli slišala .... 
Pozdrav,

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 143
6.5.2007 16:50:54   
gold fish
soncek.djukelica - jaz sem v četrtek zjutraj v leonišču, nekje okrog 8.ure, mogoče malo prej.... - prvo nadstropje, desno....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 144
6.5.2007 16:54:28   
gugu
Blanč nikar ne obupaj, tudi meni se včasih zazdi kot da se mi bo vsak čas vlilo a se tolažim, da po nobeni logiki še ne morem dobiti user posted image , tako da je vse to špikanje le psiha ki me hoče zmesti!!!! Morava biti le optimisnične in verjeti v to da pod najinem srčku rasteta dva vzdržljiva borca user posted image user posted image . Jaz verjamem v to, da nama je uspelo je pa lepo videti da je nekje nekdo ki je trenutno na istem kot jaz na tem hudem 14 dnevnem čakanju.

Darcija predvidevam da si prvič v ivf postopku nič se ne sekiraj vse smo bile nerodne na začetku pa ne le to še zmedene povrh. No ja vsaj jaz sem bila ena tistih, ki v prvem postopku nisem vedela kje se me glava drži!!!! Zato ti lahko povem, da ti ni treba dajati inekcij vedno na isto mesto, meni je celo sestra rekla, da si jih naj dajem izmenično- enkrat levo enkrat desno. Upam da bo kmalu za tabo obdobje pikanja in da boš kmalu srečka user posted image !!!!! Pa Pa

(odgovor članu darcija)
Neposredna povezava do sporočila: 145
6.5.2007 17:03:57   
blanč
gugu a ti si imela v lj postopek ali v postojni? Verjetno v lj ker si me spraševala,če sem ga imela jaz tam?

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 146
6.5.2007 17:51:03   
gugu
Ja, jaz sem že od vsega začetka v Lj! Ne glede na to, da sem že bila 3 krat na stimuliranih ciklusih in enkrat na spontanem , še vedno nisem obupala nad Ljubljano!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 147
6.5.2007 18:30:26   
Staša1
Krajevna skupnost - gre za ta del Ljubljane, kjer je tudi Leonišče pa porodnišnica, pa novo pediatrijo gradijo v bližini (če ti je to kaj znano)!lp

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 148
6.5.2007 20:43:41   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

da spet koga ne bo bolela glava zaradi mene!

Mojca, verjamem, da si se danes izkazala! user posted image  
Glede anonimne in njenih žalitev - ni vredno besed.
Ker pa sem glede seznamov zapisala - da z mojo glavo neki ne štima (nekaj v tem smislu) upam, da ne misliš, da sem jaz anonimna!!! Ker NISEM!!!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 149
6.5.2007 21:04:56   
gold fish
Staša1-...evo pa vem nekaj novega, vemkje so omenjene stvari..., nisem pa vedela, da se tako imenuje....
Pozdravuser posted image

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?