Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.5.2007 9:49:42
|
|
|
|
blanč
|
Mojca vse samo zate danes.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.5.2007 10:15:26
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
jutro, Pika, a ti si kar direktno javljaš iz Krederice?Kdaj si pa gor krenila,da nam za jutranjo kavico postežeš z takimi slikami? Jaz bom danes krenila proti tvojemu koncu, morda bom pokukala tudi v Močilnik,če ne bo kislo vreme! Sayuri, otroci nam dajo mir ob nedeljah! Al živ žav, al ringaraja, pa so čist mirni do 10 ure! Jaz svojega pastorka v nedeljo zaposlim na tak način! Bety, lepo da se oglašaš! Jaz mislim,da živali nekako čutijo,sem 1x gledala po tv,da delfini tudi vejo kdaj je ženska ! Mojca9000, tebi želim čim boljši rezultat,saj veš,da vse punce tukaj navijamo zate! Koala, na čim manj bolečo punkcijo,na velik velik jajčec! Pri meni je stanje takšno, da mi je bilo zjutraj spet slabo in da sem šla hiter jest,tako da mi je sedaj boljše! lp
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.5.2007 10:28:17
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
še nekaj, a je katera v četrtek zjutraj na GK v LJ? Jaz imam namreč prvi UZ,pa bi bilo fajn mal čvekat! Ker je še premalo dežja! Mam pa še eno prošnjo, daisica, pa blanč tudi, čisto nove smailije imate, pa vem,da je bila o tem debata,vendar meni ni ratalo,da bi jih pripopala na to stran! A lahko še 1x se razloži, pliz!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.5.2007 10:29:43
|
|
|
|
čiška
|
Mojca želim ti čim več dobrih jajčk,Koala tebi pa nebolečo punkcijo! Lep pozdrav tudi vsem ostalim borkam!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.5.2007 11:42:11
|
|
|
|
Špelka
|
Mojca - še moj odgovor glede tvojih foliklov.... Jaz sem imela enako dozo Gonala kot ti v obeh postopkih. S tem, da so mi od začetka zoreli dokaj enakomerno - 1. UZ okoli 9 mm, nato 12 mm, nato 18 mm, in zadnji UZ od 19 - 23 mm. Ampak za tolažbo: vsak UZ jih je blo več, tko da so očitno iz zelo majhnih hitro zrastli v velike... Jaz drugače nisem stručko, bom samo ugibala: morda je pri tebi le en vodilni folikel zato, ker si najprej imela manjšo dozo in je štartal le ta, potem so ti dozo povečali, in so začeli rasti tudi ostali? No, ne vem... Itak boš pa vse zvedela danes. In držim ti moooočne, mooočne pestke: Koala: Zate pa berem, da si prava kokoška. Zadnja takšna je bla naša Vampirka, ki je sedaj že mamica... (vsaj kolikor se jaz spomnim). Tko da - mislim, da je tole zeloooo dober znak.... Jaz te že kar vidim z veeeelikim trebuhom. Evo, in tudi zate držim . Vse ostale punce pa pridne bodite pa das ne bo katera narobe razumela: pije se brezalkoholno pivo!!!! Da ne bodo že v štartu pijančki! Tudi za vas držim ! Aja, pa še to: poleg piva vam bo zelooo koristil svež zrak in sonce danes, zato kar veselo ven!!!! Lepo bodte!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.5.2007 11:48:09
|
|
|
|
koala
|
Mojca pestke, zadj že sigurno veš kak in kaj, poročaj!!!!!!! Hvala punce za pestke, se pa priporočam za reprizo jutri zjutraj, za danes so se odločili da me domov spustijo brez špikanja in štohanja
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.5.2007 11:55:57
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
koala, super! čestitke! sej boš jutri preživela!pri meni punkcija ni bila glih boleča, morda tudi zaradi tega,ker sem vedela,zakaj sem tam razkačena! pa bodi čim bolj mirna in naj te ne skrbi, kljub temu,da je to morda težko! pa po punkciji kar lepo leži, najmanj pol ure,bi pa rekla še več,ker imaš veliko število foliklov, naj se ti ne mudi domov! sej vas bo več tam v sobi,pa se lahko mal počvekate! morda boš pa v četrtek že na et!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.5.2007 13:06:13
|
|
|
|
Sulfinija
|
Če katero posebej zanima kako je bilo na današnjem UZ naj se javi na zs ,ker na forum več ne mislim poročati stanja o sebi,da spet koga ne bo bolela glava zaradi mene! LP mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.5.2007 13:25:25
|
|
|
|
Špelka
|
Mojca - koga pa spet boli blava zaradi tebe? Jest nisem nobene zasledila. Ti kar lepo pogumno javi, kako si danes opravila... Saj veš - v dobrem in hudem smo s tabo! In jaz itak mislim, da si izvedela čudovite novice o svojih bodočih !!!! Še naprej ti držim pesti !!!!
< Sporočilo je popravil Špelka -- 6.5.2007 13:28:35 >
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.5.2007 14:34:34
|
|
|
|
Staša1
|
Mojca9000: Pridružujem se komentarju Špelke in še kar držim pesti!! Zato čimprej javi, kako je bilo!lp
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.5.2007 15:06:21
|
|
|
|
sayuri
|
Ej Mojčika, ne se obremenjevat zardi nekaterih nesramnežev. Saj veš, da te me spodbujamo in komaj čakamo, da nam sporočiš, kako je bilo.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.5.2007 15:16:19
|
|
|
|
blanč
|
Mojca nikar tako občutljivo no. Dej nam hitr jav kako je bilo ker že cel dopoldan vse mislimo samo nate. Zdej si na pravem seznamu, s pravimi soborkami, v glavnem zagonu delanja in ne smeš zdej obupat nad nami.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.5.2007 15:19:40
|
|
|
|
gugu
|
Mojca tudi jaz navijam zate Upam da javiš kako in kaj!!!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.5.2007 15:23:05
|
|
|
|
gugu
|
Blanč kako pa kaj ti? Kako pa kaj tvoje počutje, je že kaj novega??? Jaz sem precej na trnih, upam da sva sicer pa bo čas ,ki zelo počasi teče pokazal svoje!!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.5.2007 15:32:38
|
|
|
|
blanč
|
O gugu sem strašno vesela da si se se javla. Pri meni mislim, da se pripravlja me neki špika in imam podobno bolečino kot takrat ko se začne , tako, da bom verjetno mogla še mal počakat preden bom . No ja, bomo vidle, mogoče pa le. kako pa kaj ti?? Si uredu?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.5.2007 16:02:29
|
|
|
|
darcija
|
No pa sem tudi jaz začela z špikanjem. Danes zjutraj mi je dr. Reš vse razložil, ampak tako na hitro da sem ga pozabila vprašati ali se moram vedno na isto mesto pikniti, me namreč malo boli tisti del. Pa še prava neroda sem bila. Sem se porezala pri lomljenju flašk, le kaj si je mislil . Pa lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.5.2007 16:32:41
|
|
|
|
koala
|
darcija dobrodošla v klubu! In srečno v postopku. Mesto vboda pa le pridno menjavaj, jaz sem si dala en dan na eno stran trebuha, drugi dan na drugo. Ko sem pa imela kombinacijo pa sem menjavala strani zdarvil.
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.5.2007 16:46:35
|
|
|
|
gold fish
|
Staša1- ... kaj je to Vodmat? Še nikoli slišala .... Pozdrav,
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.5.2007 16:50:54
|
|
|
|
gold fish
|
soncek.djukelica - jaz sem v četrtek zjutraj v leonišču, nekje okrog 8.ure, mogoče malo prej.... - prvo nadstropje, desno....
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.5.2007 16:54:28
|
|
|
|
gugu
|
Blanč nikar ne obupaj, tudi meni se včasih zazdi kot da se mi bo vsak čas vlilo a se tolažim, da po nobeni logiki še ne morem dobiti , tako da je vse to špikanje le psiha ki me hoče zmesti!!!! Morava biti le optimisnične in verjeti v to da pod najinem srčku rasteta dva vzdržljiva borca . Jaz verjamem v to, da nama je uspelo je pa lepo videti da je nekje nekdo ki je trenutno na istem kot jaz na tem hudem 14 dnevnem čakanju. Darcija predvidevam da si prvič v ivf postopku nič se ne sekiraj vse smo bile nerodne na začetku pa ne le to še zmedene povrh. No ja vsaj jaz sem bila ena tistih, ki v prvem postopku nisem vedela kje se me glava drži!!!! Zato ti lahko povem, da ti ni treba dajati inekcij vedno na isto mesto, meni je celo sestra rekla, da si jih naj dajem izmenično- enkrat levo enkrat desno. Upam da bo kmalu za tabo obdobje pikanja in da boš kmalu srečka !!!!! Pa Pa
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.5.2007 17:03:57
|
|
|
|
blanč
|
gugu a ti si imela v lj postopek ali v postojni? Verjetno v lj ker si me spraševala,če sem ga imela jaz tam?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.5.2007 17:51:03
|
|
|
|
gugu
|
Ja, jaz sem že od vsega začetka v Lj! Ne glede na to, da sem že bila 3 krat na stimuliranih ciklusih in enkrat na spontanem , še vedno nisem obupala nad Ljubljano!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.5.2007 18:30:26
|
|
|
|
Staša1
|
Krajevna skupnost - gre za ta del Ljubljane, kjer je tudi Leonišče pa porodnišnica, pa novo pediatrijo gradijo v bližini (če ti je to kaj znano)!lp
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.5.2007 20:43:41
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 da spet koga ne bo bolela glava zaradi mene! Mojca, verjamem, da si se danes izkazala! Glede anonimne in njenih žalitev - ni vredno besed. Ker pa sem glede seznamov zapisala - da z mojo glavo neki ne štima (nekaj v tem smislu) upam, da ne misliš, da sem jaz anonimna!!! Ker NISEM!!!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.5.2007 21:04:56
|
|
|
|
gold fish
|
Staša1-...evo pa vem nekaj novega, vemkje so omenjene stvari..., nisem pa vedela, da se tako imenuje.... Pozdrav
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?