|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
19.6.2007 20:37:56   
konina
Hojla, samo da se na hitro javim. Danes sem dala kri, v četrtek moram zopet. Potem pa bomo videli naprej.

Gita, sva bili okupirani s papirji, kajne? Ja, meni je vse potekalo tako hitro, da na koncu nisem bila čisto prepričana, da sem vse naredila prav. No, upam, da se še srečava, pa morda takrat poklepetava.

Lp, Nina

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
19.6.2007 20:53:37   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčice - junijčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  gold fish: (1. ICSI, LJ, dr. Zorn)
01.06 začetek špikanja Dipheherline
15.06 1. UZ
17.06 začetek špikanja Menopur
26.06 2. UZ

user posted image  mozart (1. IVF, PO, dr. Reš)
04.06 razgovor user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   roda17 (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
 25.05. začetek špikanja Dipherlen
08.06. UZ + začetek špikanja Gonal
14.06. , 16.06., 18.06. UZ
20.06. UZ

user posted image   macka27 (1.ICSI, PO dr. Reš)
  05.06. začetek snifanja Suprefacta
  13.06. začetek špikanja
  19.06. UZ

user posted image   mandarinca (3.IVF, MB, dr. Gavrić- Lovrec)
   07.06. recepti + navodila

user posted image   *medica* (......,LJ, dr. Drobnič)
  09.06. začetek špikanja
  15.06. UZ
  18.06. punkcija
  23.06. ET user posted image

user posted image  konina (eskimčki,LJ)
   19.06. krvna preiskava + UZ

user posted image   GITA14 (zamznjenčki, LJ)
   19.06. pregled

user posted image   SREČKE user posted image

user posted image  biba26 (2.ICSI, MB)
user posted image   april30 (1.IVF, LJ)
user posted image   perlica (1.IVF, MB)
user posted image   sonček75  (1. IVF, LJ)
user posted image  M007 (LJ)
user posted image   Sayuri (PO)

user posted image TREPETALKE  ( beri TESTI, TESTI, TESTI...) user posted image

user posted image   Bety upa (5.ICSI, PO, dr. Reš), 05. 06. ET user posted image   user posted image  
  19.06 user posted image  

user posted image   Staša1 (2.ICSI, LJ), 08.06. ET user posted image  user posted image  25.06. user posted image

user posted image   alia (4.IVF,PO, dr. Reš), 11.06. ET user posted image  25.06. user posted image

user posted image   ursi84 (IVI-IVF, LJ), 13.06. ET user posted image  user posted image   27.06.  user posted image

user posted image   dajamaja (2.ICSI, PO, dr. Reš), 13.06.ET user posted image   user posted image  
27.06.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    SREČKE  user posted image

user posted image  koala (1.IVF, LJ)

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image , GITA14 user posted image , konina user posted image ,  gugu user posted image , Anitka, , Mijavček user posted image , darcija user posted image , citrončica user posted image , Sanja70user posted image , ele user posted image , taša33 user posted image , MARTINŠČICAuser posted image , Shukauser posted image , ijauser posted image

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image   19.06.2007  user posted image

user posted image   Bety upa - TEST user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   macka27 - UZuser posted image

user posted image   konina - krvne preiskave + UZ user posted image

user posted image   GITA14 - pregled user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  zalazoya: avgust bo tu, kot bi mignil user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image  roda17: ugotavljam, da imava UZ na iste dneve user posted image  user posted image  user posted image
Če bo se jutri Kovačevi zdelo vse OK bom rekla, naj še Vlaisavljevića vpraša user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
19.6.2007 23:02:00   
Anonimen
Sem že ugotovila, da imave Uz na iste dneve. Saj vsakič gruntam katera si. Pa mi do sedaj še ni uspelo pogruntat. Vsakič pride nek detajl, ki izloči osebo, za katero mislim, da si ti.user posted image

Jutri ga imam ob 13. Če boš slučajno tam, bom tista, ki bo najbolj izmučena od vožnje za šleperji v avtu brez klime. Pa za jutri napovedujeo 32user posted image . Drugače pa imam kratke črne lase.

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1703
19.6.2007 23:29:41   
gold fish
Pozdravljene punce,

Najprej vsem ,ki niste zagledale user posted image  en velik user posted image , vse trepetalke  - vas je za cel avtobus-  držite se - "kdor čaka dočaka".... , srečke user posted image   ve pa pazite na svoje sončke in uživajte...

Jaz sem na dozah Menopurja (danes je bila 3 špika)..., pa me ta količina zdravila, ki ga vidim v injekciji vsak dan bolj muči ... vsak dan bolj se mi trese roka pri špikanju, pol pa sledijo vmes krokodilje solze, pol pa nadaljujem.....ker vem zakaj se mučim....

Kaj je še katera od punc na Menopurju ali ste že vse pred mano? Rabim malo direktnih "sotrpink" pri špikanju....user posted image .

Mene še nič ne napihuje, me pa že nekaj špika po jajčnikih... Včasih tako, kot da se mi pripravlja M .....  Kaj to je normalno?  Toliko se je dogajalo na forumu, da bi zdaj morala kar dopust vzeti, da vidim kaj vse je s tem Menopurjem (jaz sem si zapomnila samo, da ste pisale o napihnjenosti....).

Se še javim.... spet sem zadnja za v posteljo.

Pozdrav še enkrat.....

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
20.6.2007 6:57:53   
sayuri
Dobro jutro punce user posted image
Zopet eno ekspresno javljanje user posted image . Madonca, moji otroci bojo zgleda tud ekspresni, če je že njihova mama takšna. user posted image  

Še vedno nimam neta, tako da samo prešvrknem vseskupaj. Bety,tole mi pa nč ne gre u glavo user posted image   Nekako mi ne sodi skupaj. Kaj bi vseeno poskusila še kak test naredit? Al it pa na krvni test? Včeraj sem na izletu non stop mislila nate in držala pesti. Zdajle pa tole preberem user posted image . JAz resnično navijam, da je bil test zanič.user posted image user posted image user posted image

O, zalazoya in ija, vseli me, da bosta en dva tri zopet v postopkih. VAju bom skoz spremljala in zasledovala, da me bosta že siti user posted image . Prav tako shuko,ki bo šla jeseni tud v akcijo. user posted image  Vsak dan se spomnim na vas in mi je resnično hudo, da vam ni uspelo.user posted image

alia, nekaj strani nazaj naše teme si preberi, kakšne znake sem jaz imela, ko sem čakala tistih 14 dni na test. Mislila sem, da se mi bo spodaj res vsak čas ulilo.... Malo pobrskaj nazaj....user posted image  PA držim pesti, da bo test pozitiven.user posted image

Konina, tudi pri tebi je že zalaufalo, vidim user posted image user posted image

Vidim, da vas je še kar nekaj "fiksark" user posted image user posted image user posted image . Naj bo igla čimmanj boleča user posted image   Tiste, ki imate punkcijo, transfer...čimbolje opravite.

Sonček.d , joj kako si lepo napisala user posted image  Občutek, ko vidiš pikici v trebuščku zna bit verjetno res čaroben. user posted image   Pobožaj bušija in uživaj user posted image

Punce, spet mam eno vprašanje user posted image . Mislite, da se lahko kar naročim pri svojem ginekologu za prvi pregled?user posted image   UZ pri Rešu imam naslednji četrtek. Kaj mam potem pri njemu še kaj?

Drugače sem jaz ok.user posted image Polna energije, malo zaspana sicer user posted image , hodim s kurami spat, ampak bo že.user posted image  Prsi me še vedno bolijo, slabo mi pa še ni. user posted image . Ampak kar počasi čakam...uf....v prvi nosečnosti smo morali dat vse tepihe iz bajte, vse parfume stran, čistila, praški in bodobno je bilo za user posted image   Čebula in kava sta bila pa moja največja sovražnika. Nisem takrat nič kuhala user posted image

Uživajte, ujemite sonček, pa vodo-danes bo vrooočeeee user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
20.6.2007 8:36:08   
soncek.djukelica
jutro,

dajamaja,sayuri tudi vama hvala za lepe besede! Ko si v fazi zanositve, upaš,da ta mesec ne bi prišla Muser posted image , sedaj pa,ko si user posted image pa ugotoviš,da tiste skrbi so le začetek teh,ki te spremljajo v nosečnosti!In pol z vsakim pregledom in vsakim UZ trepetaš,da je z tvojima user posted image user posted image  vse v redu! Vse punce,ki ste v postopku,ali pa čakate nanj, ali pa ste v klubu trepetalk, želim vam,da gledate na vse to,kot na nekaj lepega, kljub padcem, saj vam bo to prineslo resnično nekaj lepega, in ko boste slišale bitje srca user posted image , vam ne bo preostalo nič drugega,kot da zajokate user posted image  že tam na mizi, (kot sem jaz) ker veste,da ste storile prav in da ste na dobri poti!user posted image

sayuri, ti se le naroči pri svojem G, vendar se zmeni za datum po UZ! Ker, po UZ ne boš imela pri Rešu,več kaj iskat!

gold fish, umiri roko, sej menopur ni nič drugega,kot Dipheherline, le dodatna injekcija je!sej bo šlo! user posted image

lp vsem! user posted image

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 20.6.2007 8:37:48 >

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
20.6.2007 9:24:55   
ija
zalazoya, hvala za odgovor, si mi ful pomagala. Ne vem, zakaj sem mislila, da moram it na punkcijo - da nau un jajc kej naredu user posted image  no, skratka, sem pomirjena in vesela, da vsaj boleče ne bo. Šanse pa vem, da so še malo manjše kot sicer - ampak glavno, da so user posted image
Punce, bodite v cvetju, men se meša od te vročine - nikoli nam ni prav user posted image
pozdravček, ija 

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
20.6.2007 10:28:13   
Anonimen
Počasi se odpravljam na UZ. Madonca, zunaj kaže že 30 C. Upam, da mi danes rečejo kdaj bo punkcija, ker se mi od nje že ponoči sanja.user posted image

(odgovor članu ija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1708
20.6.2007 11:55:01   
Staša1
Roda17 - držim pesti za stopko!user posted image user posted image

Bety upa - si probala še kakšen test?

Z mano je zaenkrat kar v redu, kar velikokrat me špika po trebuhu, pa še kar imam malo povišano BT!

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
20.6.2007 13:15:48   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: roda17

Sem že ugotovila, da imave Uz na iste dneve. Saj vsakič gruntam katera si. Pa mi do sedaj še ni uspelo pogruntat. Vsakič pride nek detajl, ki izloči osebo, za katero mislim, da si ti.user posted image

Jutri ga imam ob 13. Če boš slučajno tam, bom tista, ki bo najbolj izmučena od vožnje za šleperji v avtu brez klime. Pa za jutri napovedujeo 32user posted image . Drugače pa imam kratke črne lase.

user posted image  sem bila daleč pred tabo...user posted image  
               ...ob 10:30 prišla, bila na vrsti, odšla... user posted image  
Zdaj sem pa spet v petek naročena...imam občutek, da bo tudi tokrat prepozno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
20.6.2007 17:05:54   
GITA14
konina
ja v ponedeljek so nas pa kar našetali, a veš da sem mogla it danes še enkrat dat, kri in na UZ, endometrij imam 9, bil je dr. drobnič in je reku da je še vse malo in da naj pridem v petek.
Dobro zrihtaj jutri, danes je bla nenormalna gužva na UZ.

lp

gita

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
20.6.2007 17:52:57   
Anonimen
Danes ob 21.45 je stopka, v petek ob 8. uri pa punkcija pod narkozo. Zdaj me bo user posted image  peljal po nakupih, saj rabim spalno srajco user posted image , jaz je pa nimam.user posted image

Tosja, si imela srečo, da si prišla in odšla. Popoldan pa se ni premaknilo nikamor. Eno uro sem čakala na UZ in potem še pol ure na stopko.

Punce, a je  v Postojni in Ljubljani tudi toliko tujih parov?
Zadnjič v soboto je bilo v Mariboru v čakalnici kot bi bil v Zagrebu.

(odgovor članu GITA14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1712
20.6.2007 18:07:29   
tosja

Danes ob 21.45 je stopka, v petek ob 8. uri pa punkcija pod narkozo. Zdaj me bo user posted image  peljal po nakupih, saj rabim spalno srajco user posted image , jaz je pa nimam.user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  v petek bom milsila nate user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tosja, si imela srečo, da si prišla in odšla.

user posted image  Upam, da ne bom v petek prišla in odšla user posted image

Zadnjič v soboto je bilo v Mariboru v čakalnici kot bi bil v Zagrebu.

... user posted image  pa še občutek maš, da jih bolj porajtajo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
20.6.2007 18:41:35   
Anonimen
Itak, da so do njih bolj prijazni. Najbolj pa me moti, ko se sestre ful nekaj matrajo pa pričaju. user posted image

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1714
20.6.2007 19:07:14   
dajamaja
Roda, na stopko bomo danes kaj spili user posted image user posted image user posted image
Staša in Alia samo še 4 dni do testa. Kej živčki delajo al sta otopeli od vročine!? Kmal bodo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
20.6.2007 19:31:23   
tosja

Itak, da so do njih bolj prijazni. Najbolj pa me moti, ko se sestre ful nekaj matrajo pa pričaju. user posted image

user posted image  ja pa res!!! Jasno sem imela že parkrat priliko videt, kako se trudi okoli "tujcev" user posted image

Verjetno bi se rada pri šefu dobro zapisala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
20.6.2007 19:44:12   
sayuri
Pa sem končno spet na konju user posted image . Biti 14 dni brez interneta je tko, kot tri dni brez vode user posted image user posted image user posted image . Zdaj imam spet delovno površino usposobljenouser posted image . PA je ful fajn filing. SAm zdajle bom morala ta malga spat zrihtatuser posted image  Uf, resnično nimam za 5 minut miru. user posted image

Vam je bilo kaj vroče danes? Jaz sem bila kar zaroletana notri. Šele okrog sedmih sem glavo ven pomolila user posted image . Človek bi se kar naprej user posted image .

Aja, spraševala ste, če je tud v Postojni kaj tujih parov. Ja, so bili, kadar sem bila tam. Pa tud tisto knjigo pohval sem brala - so bili sami Srbi, Hrvati, Bosanci, Črnogorci napisani.... Sam po moje je Reš do njih tko, kot do nasuser posted image user posted image user posted image ....konkreten - brez ovinkov.user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
20.6.2007 22:05:34   
konina
Ja, Gita, lepo. To pomeni, da ti nekaj že deluje notri in bo ET kmalu. Jaz grem jutri, pa bomo videli. Mislim, da bi morala biti moja O v nedeljo, ponedeljek, če bo vse tako kot treba. Ponavadi me ne preseneti veliko. Morda kakšen dan. Ampak nikoli se ne ve. Upam, da bo tokrat zadnjič za obe.

Lp, Nina

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
20.6.2007 22:11:27   
cati
Pozdravljene vse
Da se še jaz malo javim. Danes sem bil pri dr. Valisavljeviću, zvedela da je z najino krvjo vse vredu in da sedaj naj čakava da dobiva poštouser posted image  No skraka rekel mi je Avgusta bomo naslednjih 240 razporedili potem pa boste tri mesce pred postopkom dobili pošto. In kaj naj zdaj čakam in žvižgam.
Tosja tebe pa sem morala vidat, danes (UZ-je so pa res delal ko po tekočem trku) Sicer sem bila naročena ob 9,30 a na vrsto prišla krepko kasneje.
LP

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
21.6.2007 7:46:55   
alia
Živijo punce;

Hvala, ker me vspodbujate - ko bi res Bog dal, da bi se tisti dve črtici pokazali...
Ja, seveda sem živčna - imam prave PMS, samo čakam kdaj se bo ulilo. Zdi se mi, da sem imela natanko 8 dan od ET malenkost "obarvano" sluz, sem se že ustražila, da je vsega konec, sedaj je spet o.k. samo napetost v trebuhu je nemogoča... Sicer pa nimam kakšnih drugih simptomov (recimo nocečniških)...
Želim si, res želim, vendar se bojim, da tudi tokrat ne bo...

LP vsem in srečno!!

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
21.6.2007 7:54:07   
Shuka
alia - upaj do konca in me bomo s tabo user posted image da boš čez nekaj dni user posted image

pravtako mislim na vsa dekleta, Staša1, dajamaja, ursi84,  držite se dekleta  in mislite pozitivnouser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
21.6.2007 7:56:08   
Staša1
Evo še mene! Jaz grem na krvni test kar jutri, saj pride sobota 15. dan (sem preveč neučakana). Itak mi je pa sestra rekla, da lahko pridem v petek! Tako da boste od mene prej vedele kako in kaj!

Lep pozdrav vsem in držite pesti zame!!!

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
21.6.2007 8:14:11   
Bety upa
Staša1 in alia...držim pesti za user posted image user posted image ...

Shuka...stara kljuka...A,ti držiš mesto za nov postopek?! user posted image user posted image  Jaz tudi...Čeprav se mi M ni še prikazala, bi jaz kar takoj šla v nov postopek, ko se prikaže....Upam, da bo kmalu prišla odrešitev, imenovana M user posted image , ker so vse te bolečine precej hude...Od lekadola pa tut ne morem živeti...user posted image

V Mariboru na samoplačniški postopek se tudi čaka eno leto. Tako, da ta solucija odpade. V Sloveniji imam na voljo še 2 koncesijska postopka.  In če vse to skupaj res ne uspe, pa bom mogla iti v Prago, po darovano jajčece. In pripraviti 3000 eur za en postopek (brez stroškov nastanitve,potovanja, hrane...) Jah....Hvala Bogu, da vsaj možnosti obstajajo.

Sayuri, ti pa uživaš....Lepo....Blagor tebi, ko ti ni treba več se špikati...

Meni je v torek še poginila moja Nina, morski prašiček...user posted image user posted image user posted image  in je žalost bila še podvojena.....Danes sem se še-le malo umirila....Toliko me je prizadelo, da si niti sanjati nisem mogla, da me bo kdaj...Moja Nina..user posted image user posted image user posted image ...

No.....zdaj pa moram malo shujšati, se psihično spraviti v red, pridobiti upanje, samozaupanje in samozavest.....Pa septembra, verjetno v nov boj...

Uživajte in želim vam uspeh že v tem postopku!!!

LP

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
21.6.2007 8:24:22   
Shuka
Betka cvetka -  žal mi je za izgubo Nine user posted image . Čudi pa me, da te tvoja M ne pride obiskat a misliš, da res ni več upanja?user posted image Če pride M, maš plac pri Rešu v septembru že zagotovljen, sem tko naročila, da bomo spet skupi in, da nam tokrat uspe sem mu tud rekla pa se je kr strinjal user posted image Ker dokler bo upanje in možnost, se ne bomo predale, a ne Bety?user posted image

Moja M še kar traja in bolečine so kar pogoste, sem že 3 dni na tabletahuser posted image . Jest bi šla že zdele na drug postopek, tolk me matra tole čakanjeuser posted image user posted image user posted image , no vmes pa pijem krvomočnico, čeprov sem rekla, da je ne bom, ker moje M so obilne vedno od nekdaj, pijem tud Maco, če jo mam že doma, da nau šla v franže,  fitaminčke, tko da sem že kar tabletomankauser posted image , sam še stranske učinke pričakujem pa bo user posted image user posted image user posted image

Bety - a ne bi šla na krvni test?user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
21.6.2007 8:37:37   
Bety upa
Shuka....Testi BC so bili zelo čudni prejšnje dni....Nekaj se je kazalo en dan več, drug dan manj....Krvni testi so pri nas dragi (20 eur) in bi mogla delati vsaj dva, da nekaj ugotovim. Vse to mi ne bi bil problem in bi delala, če bi črtica bila vsaj malo bolj vidna. Tako, pa je precej čudno in sem rekla, da če je nosečnost in ji je usojeno, se bo obdržala in bo šlo lepo naprej. Če ni, jo bo M sčistila in gremo v nove boje....

Novembra lani, sem v postopku z zamrznjenčki imela nekaj podobnega. Črtica je bila močna, vendar ne po 10.minutah, temveč po 2 urah. In to je znak, da nosečnost je, samo ne napreduje v redu. Abrazio pa ni vedno proporočljiv, ker ti strgajo maternico in lahko nastanejo tkiva, ki so premalo prekrvavljena in onemogočajo vgnezditve. Zato jaz vedno prekinem s terapijo prometrijuma in čakam naravni potek stvari.
Še enkrat povdarjam, če bi nosečnost bila OK, bi tudi napredovala in M ne more narediti škode, ali pa jo sploh ne bi bilo....

Septembra pa gremo skupaj....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?