|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
21.6.2007 17:17:55   
dajamaja
Alia, žal mi je da se je tako končalo. Res toliko trpljenja vlagamo v vse te poskuse. Vendar je človek k sreči tako naravnan, da vedno znova najde moči za naprej. Želim ti, da bi se potolažila v objemu svojega dragega .. do takrat da pride domov pa user posted image

Staša iskrene čestitke za tako lep in močen plusek.

Urši, srečno pri testu!

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
21.6.2007 17:19:17   
Staša1
Hvala vsem in vsem želim, da bi čimprej zagledale user posted image user posted image !!!

Ursi84 - to je že dober znak!!!user posted image user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
21.6.2007 17:35:20   
ursi84
Staša a mi lahko poveš kakšne znake si ti imela?

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
21.6.2007 17:59:07   
Staša1
Več ali manj me je ves čas špikalo po trebuhu, samo 8 ali 9 dan tako kot da se bo ravnokar ulilo! Pa občutljive bradavice in bolj napete dojke, pa BT je bila ves čas malo povišana (37,4)! Sicer pa bomo videli, kaj bo jutri. Upam, da bo vse v redu! Napihnjenost je pa še danes, dopoldne malo manj proti večeru se pa počutim že kot sod!

Moram pa povedati da sem na dan transferja jedla ocvrte kalamare!

Lpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
21.6.2007 19:06:54   
citrončica
Aliauser posted image user posted image user posted image ,žal mi je,
izjoči svojo bolečino,potem pa gremo skupaj naprej..v nov boj!!

Staša,tebi pa čestitke za user posted image ,zdaj pa le čuvaj sebe in zakladek!!!user posted image

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
21.6.2007 20:38:46   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčice - junijčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  gold fish: (1. ICSI, LJ, dr. Zorn)
01.06 začetek špikanja Dipheherline
15.06 1. UZ
17.06 začetek špikanja Menopur
26.06 2. UZ

user posted image  mozart (1. IVF, PO, dr. Reš)
04.06 razgovor user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   roda17 (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
 25.05. začetek špikanja Dipherlen
08.06. UZ + začetek špikanja Gonal
14.06. , 16.06., 18.06. UZ
20.06. UZ + STOP
22.06. punkcija user posted image

user posted image   macka27 (1.ICSI, PO dr. Reš)
  05.06. začetek snifanja Suprefacta
  13.06. začetek špikanja
  19.06. UZ

user posted image   mandarinca (3.IVF, MB, dr. Gavrić- Lovrec)
   07.06. recepti + navodila

user posted image   *medica* (......,LJ, dr. Drobnič)
  09.06. začetek špikanja
  15.06. UZ
  18.06. punkcija
  23.06. ET user posted image

user posted image  konina (eskimčki,LJ)
   19.06. krvna preiskava + UZ

user posted image   GITA14 (zamznjenčki, LJ)
   19.06. pregled

user posted image   SREČKE user posted image

user posted image  biba26 (2.ICSI, MB)
user posted image   april30 (1.IVF, LJ)
user posted image   perlica (1.IVF, MB)
user posted image   sonček75  (1. IVF, LJ)
user posted image  M007 (LJ)
user posted image   Sayuri (PO)
user posted image   Staša1 (2.ICSI, LJ)

user posted image TREPETALKE  ( beri TESTI, TESTI, TESTI...) user posted image

user posted image   Bety upa (5.ICSI, PO, dr. Reš), 05. 06. ET user posted image   user posted image  
  19.06 user posted image  

user posted image   ursi84 (IVI-IVF, LJ), 13.06. ET user posted image  user posted image   27.06.  user posted image

user posted image   dajamaja (2.ICSI, PO, dr. Reš), 13.06.ET user posted image   user posted image  
27.06.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    SREČKE  user posted image

user posted image  koala (1.IVF, LJ)

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image , GITA14 user posted image , konina user posted image ,  gugu user posted image , Anitka, , Mijavček user posted image , darcija user posted image , citrončica user posted image , Sanja70user posted image , ele user posted image , taša33 user posted image , MARTINŠČICAuser posted image , Shukauser posted image , ijauser posted image , alia user posted image

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

roda17 - user posted image  user posted image  user posted image  drž se jutr na punkciji - v novi spalni srajčki user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
21.6.2007 21:30:20   
dajamaja
Roda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
21.6.2007 21:53:08   
citrončica
Roda,
jutri čimhitrejšo nebolečo punkcijo,in lepe celiceuser posted image user posted image !!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
21.6.2007 22:18:49   
gold fish
alia - user posted image user posted image user posted image ,  žal mi je, da ni upelo,....., kot so že punce rekle ...upanje umre zadnje.... jesen bo čas za nove boje...

Staša1 - user posted image user posted image user posted image  čestitke za user posted image , želim ti lepo in mirno nosečnost ter seveda zdravega user posted image  ali user posted image user posted image  (?).....

Če sem še katero srečko spregledala, ni namerno....., ostale pa držite se ....

Roda - ti si šla po stopko v MB na urgenco? Mene čaka to drug teden, pa sem sedaj že na to temo slišala toliko podobnih izkušenj tvoji, da sploh ne vem kam naj grem.... Kam si pravzaprav šla....v bolnici na urgenco -kar k sestri za steklom ali kam drugam?   Ali v porodnišnici tega ne naredijo? Meni je moja osebna zdr. rekla, da mi bo dala interni nalog in naj grem k neki sestri v ambulanto - dopoldan.... kaj mi to pomaga, če je stopka zvečer?  Pa da oni ne dajejo injekcij prinesenih od drugod.... (?)

Ali se lahko javi še katera, ki je stopko "prakticirala" v MB, je pa (bila) v postopku v LJ ?  - mogoče koala?user posted image

Soncek d. - sem si včeraj ponavljala tvoje besede in mirila rokouser posted image , malo boljše je bilo, ampak sem imela prvi dan bolj slabo izkušnjo pa je strah ostal....  

Še pet doz Menopurja je pred mano..... , pa kaj je to, drugi teden me (upam) čaka prava akcija - stopka, punkcija,.....   Če mi bo user posted image  naklonjen .....

Sedaj user posted image ... Menopur čaka...

Pozdrav vsem.....

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
21.6.2007 22:30:19   
soncek.djukelica
čer,

roda, tudi jaz ti želim čim manj bolečo punkcijo! Pa same dobre celice!user posted image user posted image user posted image

Goldfišica, tudi v porodnišnico lahko greš! Vsaj v lj. se je dalo! user posted image user posted image user posted image Pa dajn,da imaš bolj mirno roko! user posted image user posted image user posted image  Vseselo fiksanje ti želim, pa veliko veliko foliklov v torek! user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
21.6.2007 23:23:12   
koala
alia žal mi je da ni uspelo, ti se kar zjokaj, ker je svet potem lepši, obupat pa ne, a prav????????

saša čestitke, uživaj, uživaj in še enkrat uživaj.

ursi84 jaz sem imela od 7 dne po transferju skozi občutek da se bo zdaj zdaj vlilo, isto zbadanje in špikanje, iste bolečine v prsih, isto nečista koža, no edino čokolada mi ni dišala. Pa se ni prikazala tečka, ampak dve črtici.

gold fish, ja jaz sem šla po stopko v mb-ju, se sploh nisem nič sekirala, ampak sem samo stopila v stolpnico tam zraven poškodbenega ko je prehospitalna enota, pomolila tehniku listek, ki sem ga dobila v lj, kartico in ampula pa sploh ni nišče kompliciral, ampak mi je lepo brez vprašan dal stopko. No na izbiro mo je dal na katero stran bi jo mela, pa malo je vprašal če je postopek zopern. Je pa res, da kaj prida nežen pa ni bil. Tako da kar pogumno stopi tja, bojo dali, saj morajo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
22.6.2007 6:56:44   
alia
Hvala punce, vsem...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
22.6.2007 9:33:29   
Staša1
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Roda,
jutri čimhitrejšo nebolečo punkcijo,in lepe celiceuser posted image user posted image !!

Se podpišem pod tole!

Gold fish - minilo bo kot bi mignil! Vsem puncam želim veliko sreče v katerikoli fazi postopka ste!

Jaz sem bila ob 7.30 na GK in so mi vzeli kri, zdaj pa je pred mano še dve uri čakanja! Lp

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
22.6.2007 11:51:16   
Staša1
Evo javljam rezultat: beta HCG je 746,1. Potrjeno user posted image

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
22.6.2007 11:57:45   
soncek.djukelica
Staša, krasno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
22.6.2007 12:01:13   
fortun
ursi, drzim pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
22.6.2007 12:09:02   
fortun
čestitke tudi z moje strani!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  staša1

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
22.6.2007 12:25:32   
ursi84
To Staša, jes.......................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
22.6.2007 12:52:10   
Staša1
Ursi84 in Dajamaja, še malo pa bo!!!user posted image user posted image user posted image  Držim pesti!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bety upa, kako je, si naredila še kakšen test?

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
22.6.2007 13:35:17   
ursi84
Sedaj sem dobila pošto, da imam 6 zamrznjenčkov, jupiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
22.6.2007 13:48:56   
Staša1
Četitam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  To bo otrok!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
22.6.2007 15:11:52   
alia
Super Ursi85user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!

Bety upa, ti, ki si nekakšna biblija za to področje in ostale...
Nekako sem pregledovala statistiko za nazaj, pa se mi zdi, da v PO ni velikega uspeha, kaj pravite? Jaz pridelam tako malo celic, da mi je vsake škoda, Reš vse slabše zavrže, v Ljubljani pa baje slednje zorijo, da jih lahko oplodijo... Kakšen je vaš komentar... Zoprno je, ker moram v vsakem novem postopku skozi punkcijo. V jeseni bo že 6. in ne bi jih rada več ne vem koliko preživljala...
Prosim odkrito - kaj mislite? Do sedaj sem Rešu popolnoma zaupala, v Ljubljani pa nimajo dobrega mnenja o njem - ne vem ali je to posledica konkurenčnosti ali je mnenje realno?
Nekako sem se odločila, da pri Rešu ostanem kot samoplačnik, v Lj pa grem v jeseni naprej...

LP in srečno vsem;

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
22.6.2007 16:21:11   
markmeh
Lep pozdrav punce po dolgem času.Najprej čestitke vsem novim user posted image  in držim pesti za vse trepetalke ki še čakajo.user posted image user posted image user posted image
Za vse ki jim ni uspelouser posted image user posted image user posted image -punce upanje umre zadnje.
Sama sem se po zadnjem neuspehu v aprilu morala nekako sestavit skupaj tako da se nisem kaj dosti oglašala vendar sem vas vseeno spremljala in navijala za vas.Jeseni pa grem v nove boje tudi jaz.
Alia po mojem bi bilo dobro da zamenjaš kliniko pojdi v LJ ali MB saj ima vsaka klinika malenkost drugačen protokol zdravljenja.Tudi sama sem bila pri Rešu samoplačnica in od njega sem prišla v LJ.Tudi jaz sem dobila občutek da ga v Lj ne marajo,pravtako pa sem pri njemu dobila občutek da on ostalih dveh klinik ne mara preveč ,sama pa mislim da gre za rivalsto med obema klinikama in mislim da je bilo to rivalstvo prisotno še ko je bil Reš na GK v LJ.
Mislim da je eden izmed ključev do uspeha da ne obupamo prehitro čeprav nas vsak negativen rezultat spravi iz tira vendar ne smemo prehitro vršti puške v koruzo.
Zato Alia ne obupaj in poskusi še na drugi kliniki,še vedno greš lahko k Rešu samoplačniško.

Življenje je kratko.Prekrši pravila, hitro odpuščaj, ljubi počasi in iskreno, smej se nekontrolirano, ne obžaluj za karkoli, kar ti primami nasmeh na lica....

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
22.6.2007 19:59:05   
casandra
TOSJA vrjamem da si bila hitra, ker na UZ jih je klicala kot po tekočem trku. Jaz pa na čakalno listo dana 14 .7 07

(odgovor članu markmeh)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
22.6.2007 20:06:48   
Anonimen
Gold fish - jaz sem šla na urgenco v Murski Soboti, ker sem iz Prekmurja. Če pa si iz Maribora, ti dajo stopko v zdravstvenem domu ali pa tudi na ginekološkem oddelku (je danes ena na punkciji rekla, da ji jo je dala sestra Božena), saj te vprašajo, kdo ti jo bo dal.

še podatki o moji punkciji:

Danes so punktirali brez narkoze, ker se anestezistom pač ni dalo in ker smo me pač dovolj motivirane, da prenesemo bolečine. Je bil Vlaisavljevič zelo jezen na njih. So nam pa dali proti bolečinam nekaj za popit, pa se nobene ni prijelo user posted image Mogoče je bila samo voda, ker je sestra pozabila dodati kapljice.user posted image

Kakorkoli, mene ni bolelo, pridelala pa sem 8 celic. ET imam v sredo.user posted image
Smo pa namesto narkoze dobile kosilo. Juha, riba, krompir in paradižnikova solata.user posted image

(odgovor članu markmeh)
  Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?