|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 21.6.2007 8:54:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro punce Stopka je padla včeraj. Sicer pa tudi to ni šlo brez zapletov. V zdravstvenem domu sem naletela na sestro, ki je pametna za pet Vlaisavljevičev in Rešev skupaj. Sicer sem prišla pol ure prej, da se zmenim, da bom točno ob uri na vrsti. Ker ni bilo veliko ljudi (pa še ti niso bili videti nič bolni, ko so tako pridno klepetali) me je takoj poklicala noter. "Dajte sem, da si bom pripravila". Pa sem se uprla in rekla, da na škatli piše, da je potrebno zmešati tik pred uporabo. In glej ga zlomka, mački sem stopila na rep. Pa zakaj sta dve ampuli, če je isto zdravilo? Zato, ker je v eni 5000 enot, rabim pa 10.000 enot. Ja, pa ona sedaj ne ve, kako naj to zmeša, ali dve injekciji ali eno, pa zakaj nisem tam točno vpršala, kako se bo dala injekcija, saj se gre za vas. Pa rečem, naj vse skupaj zmeša in da injekcijo v ta zadnjo plat. Pa zopet začne, da sta dve ampuli in da to tako ne gre. Pospravim ampule nazaj v škatlo in odkorakam. "Ja, kam pa sedaj greste?" Tja, kjer mi bodo vedeli dati injekcijo," odgovorim že vsa nervozna. "Ja, in kje bo to?" Sploh ji nisem odgovorila, ampak samo odkorakala. me je odpeljal v bolnico na urgenco, kjer mi je sestra brez neumnih vprašanj zakaj, dala injekcijo. Samo pozanimala se je, če nima kakšnih stranskih učinkov (slabost).
|
|
|