Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.6.2007 17:54:43
|
|
|
|
citrončica
|
Shuka, , v jeseni gremo skupaj v nov boj!!! Drži se!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.6.2007 17:59:25
|
|
|
|
*medica*
|
lep pozdrav punce.. včeraj 15.6. sem bila na UZ in je bilo premalo sem se mogla špikat še en dan in sem bila danes spet na UZ...v ponedeljek imam punkcijo 18.6. in 23.6 pa transfer... nekaj me zanjima ali katera ve kaj pomeni na UZ na desni strani 17+ in 20 na levi pa 15+in 20, edometrij(ne vem če sem prav napisala) pa je 9mm veliko sreče vsem skupaj
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.6.2007 18:02:59
|
|
|
|
citrončica
|
Na levi in desni lepi folikli-to je njihova velikost,in debelina endometrija tudi, ,prav lep rezultat,zdaj pa srečno!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.6.2007 18:05:14
|
|
|
|
*medica*
|
hvala za odgovor..no sedaj upam samo na naj naj...to pa tudi želim vsem ostalim borkam...
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.6.2007 18:44:48
|
|
|
|
Staša1
|
Shuka - žal mi je !!! Medica - čimmanj bolečo punkcijo in veliko jajčk!!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.6.2007 18:58:49
|
|
|
|
koala
|
Shuka, žal mi je. Uživaj v poletju in naberi novih moči. Medica, naj bo punkcija čimmanj boelča in da se jajčka lepo oplodijo.
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.6.2007 18:59:53
|
|
|
|
sayuri
|
Prekleti računalnik. Oz. internet oz . Telekomovci Še zdaj smo brez neta, tlele je pa ko na fronti. Jaz pa čist nč na tekočem Spet se švercam pri sestri . Shuka, Shukica moja Tole zdaj me je pa čist sesulo in na rit vrglo. Jaz sem se pa takoooooo veselila . Res sem bila prepričana, da ti bo uspelo. Ma zdaj resnično vidim,da sploh ni nobenega pravila. Narava ima svoje zahteve in preseneča na polni črti. Zjutraj sem ti milsila poslati sms, ker nisem vedela, kdaj bom do RRja prišla. Zdajle pa telefona nimam pri sebi, da bi ti takoj kaj napisala prek smsa . Res sem žalostna in tole ne bo šlo kar tako mimo mene. Kolikor te poznam, boš že danes zajela sonce in se podala novim zmagam naproti. Jeseni boš spočita in čez poletje si boš nabrala ogromno energije. Vedi, da sem s teboj in kadarkoli me potrebuješ, sem ti na voljo. Punce, si bom drug teden, ko dobim net , res vzela čas in prebrala za vsako posebej, kaj se je dogajalo. Takole sem samo na hitro preletela in se bojim, da bi pomešala vsa imena med seboj. Še vedno navijam za trepetalke Go punce, go. Še enkrat bi se vam rada zahvalila za čestitke . Izvedela sem, da imam UZ pri Rešu 28.6. Zaenkrat se počutim ok. Začeli so se že maratoni spanja (danes in včeraj popoldne po 3 ure ). Aja, punce, mi je Reš rekel, da Prometrium jemljem še naprej, aspirin100 pa preneham. ampak sem preslišala glede Prometriuma - al še naprej na 12 ur al sam enega na dan Kakorkoli že - Prometriuma mi bo zmanjkalo. Kaj ga dobim na Fernetičih tud brez recepta? Ga ima mogoče katera odveč, pa ga odkupim? Naredite si lep vikend, pa naj bo sonček al pa dež.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.6.2007 19:40:34
|
|
|
|
citrončica
|
Prometrium ,ni to nekaj podobnega kot Utrogestan...v Lj.ga dobiš,je to to??? To bi naša Dr.Bety upa najbrž vedela...Bety,to je kompliment,ne boš narobe razumela,ti imaš vedno vse odgovore na dlani ...
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.6.2007 20:36:59
|
|
|
|
dajamaja
|
Shuka, žal mi je, da se je takole končalo. Res ne vem, kaj vse moramo narediti, da bo prav. Ma sra ... Želim ti, da bi se čimprej potolažila in šla naprej .. saj veš ena bitka še ne pomeni končnega poraza. Vzami si čas zase in svojega dragega, jeseni pa v novo bitko. Sayuri, Prometrium lahko dobiš, če predložiš star recept. Kaj več ti ne vem povedati, ampak po moje ti doze ne bi zmanjšal - meni ga ni ob objavi + testa (prejšnjič, da ne bo pomote). Če pa recepta nimaš, greš pa lahko na teše k njemu, da ti ga napiše.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.6.2007 0:20:59
|
|
|
|
gold fish
|
Ojla, punce.... najprej en lep večerni (jutranji) pozdrav .... Že kar nekaj časa nisem z vami, tako da sem zdaj na hitro preletela "zadeve"..... Vsem nosečkam iskrene čestitke..., tistim, ki ni uspelo , sočustvujem z vami in držim pesti za drugič.... Za statistiko (Tosja) - korekcijo pa naslednje: 1.6 začela z Diphereline 15.6 - 1. UZ 17.6. - začetek z Menopurjem 26.6. - 2 UZ nadaljevanje še javim..... Zanima pa me nekaj, ali si lahko dam obe injekciji eno za drugo - vsako na svojo stran- ali mora preteči vmes kaj časa? Aja, pa še nekaj - na 1.UZ je bilo vidnih še nekaj foliklov(sicer že neakitvnih), pa se mi je zato prestavil Menopur..... Kolikor vem, naj foliklov ne bi bilo... Sestra je rekla, da je to od tega, ker sem M dobila čisto normalno-nič ni zamujala (29 dan mojega cikla in pri 7 špiki...) Ali je še katera imela kaj podobnega? Punce, držite se.... tudi nam bo uspelo....
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.6.2007 1:36:50
|
|
|
|
ija
|
Še ena sem, ki kvari povprečje včeraj sem dobila najprej izcedek in nato je pritekla kri ... znan scenarij, samo ne vem, zakaj se stalno ponavlja tko da, shuka, sva totalno usklajeni saj vem, da ni smešno, ampak na kavo pa vseeno lahko greva, a ne? Se bova skupaj pripravljali na jesen (in zastonj postopek - za Gorenjce ) ... pa še službo ti lohk poiščeva mal heca mora bit, čeprav sem bila danes (no, zdaj je to že včeraj) vse prej kot za hece ... hudo mi je, priznam, neskoooončno hudo. In včasih me "zmanjka" ... nimam več moči, zdi se mi, da ne bom zmogla več. Ampak me vedno mine, izjokam žalost in grem dalje. Kaj pa hočmo druzga, a ne? Skratka, punce, hvala, ker ste moje virtualne prijateljice, pri vas marsikdaj najdem tolažbo. Držte se in popravite statistiko Za vse nas, ki jo "kvarimo", pa en , ija
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.6.2007 7:45:25
|
|
|
|
zalazoya
|
jutro Shuka, Ija . Ža mi je , da vama tudi ni uspelo. Jeseni bomo spet skupaj borke. Čez poletje pa maksimalno uživat. Bety a je že kakšen test padu . Držim pestke zate. Sayuri vidim, da si ok, me zelo veseli. Prometri so mi dali tudi že brez recepta, ali pa na star recet, lahko pa pokličeš v lekarno pa ti bodo povedali, da ne boš zastojn hodila cifra je 0039 040 212733 (Farmacia Fernetti). Če je pa full panika imam jaz kakšno škatlico viška. Do jeseni ne bom nič rabila. Javi se kej ko boš spet priklopljena. Uživaj in čuvaj svoja sončka.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.6.2007 8:50:59
|
|
|
|
Shuka
|
Ija - žal mi je, da sva tudi midve, ki kvariva povprečje ampak jeseni je ne bova .Oprosti za petek, ker se nisem oglasila, no ta teden morava pa res na kavo, navsezadnje sva tako blizu in bi bilo greh ne videti se, tako da se ti javim. Ideje maš pa strašne in sem takoj ZA uresničitev prav vseh . Sayuri - eno škatlico Prometriuma imam doma, javi se in jo dobiš Bety - še vedno fejst držim pesti, da vsaj ti izboljšaš Rešu povprečje, drži se Punce hvala vsem za tolažilne besede, ko je človek na tleh jih še kako potrebuje in meni so pomagale. Res še enkrat hvala. Zdej pa poletju naproti
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.6.2007 8:57:37
|
|
|
|
Staša1
|
Ija - žal mi je !!! Vsem želim, da si čez poletje naberete novih moči in ponovno v boj! Vsem trepetalkam !!! In tudi vsem ostalim puncam, v katerikoli fazi postopka ste !!!lp
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.6.2007 9:00:37
|
|
|
|
Bety upa
|
Hojla....Ko pridem jaz do neta, ste že vse odgovore dobile...ha ha ha.... Shuka... .Zelo mi je žal... ..Nisem niti pomislila, da ti ne bo uspelo.. .Resnično nisem... Za naslednji postopek ti svetujem, kupi si veliko več na zalogo Prometrijuma in si ga ne daj samo 2x po 200, temveč veliko več. Preveč ne moreš dati. S tem preprečiš prezgodnje krvavitve in lahko čakaš na dan test. Jaz v Italiji na recept dobim več škatlic kot je napisano tam in potem s tistim starim receptom dobim naslednjo dozo. Ija...Sem brez besed....Žalost, žalost, žalost....Jočem z vami in verjemite mi, da mi je zelo hudo.... Sayuri...Lepo, da ti je uspelo in da uživaš brez težav. Bodi z nami, da se tvoj virus razširi tudi na nas... Staša1..sprašuješ, če sem naredila kakšen test....Nima smisla....Ker jaz vedno vidim črtico tudi tam, kjer jo ni....hi hi hi...Resnično....Zato, dejmo počakat do torka....Če bi imela kaj lepega za povedati, bi vam zagotovo že sporočila...Tako pa.. ..Pojma nimam.. .Na testu BC je nekaj sivega in to tako švoh, da ga vidim samo jaz.. ...Mislim, da je to od prevelikega gledanja v test in potem vidiš tisto, kar hočeš videti. ..Ni druge.. ...Psiha dela in naredi svoje.. .. LP
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.6.2007 10:01:44
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Zanima pa me nekaj, ali si lahko dam obe injekciji eno za drugo - vsako na svojo stran- ali mora preteči vmes kaj časa? Golfish jaz sem imela sicer Dipherelin in Gonal, pa misli, da ni razlike - devala sem ju istočasno oz. eno za drugo, vsako na svojo stran, da ni preveč boleče na isto strani.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.6.2007 10:10:25
|
|
|
|
dajamaja
|
Ija, žal mi je, da se je tako končalo. Res pa preveč analiziranja, glodanja samega sebe tudi ne bo nič pomagalo. Tudi sama rada žalostne stvari na hec obrnem, ker je to tudi ene vrste terapija. Užij poletje in jeseni VELIKO SREČE! Bety upa, še par dni. Pošiljam ti pozitivne misli. To s črticami pa poznam, že najmanjša senca zadostuje Držmo se punce, kaj drugega nam tako ne preostane !
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.6.2007 10:36:04
|
|
|
|
sayuri
|
Punce moje, spet se švercam pri sestri Ija sem ti poslala ZS. Sem brez besed Shuka tudi tebi sem poslala ZS. Bety, kaj ko bi si očala gor naštimala? Sicer te pa samo 2 dneva ločita do torka. Jaz mislim, da je to to Vsem ostalim želim pelepo nedeljo. Jaz si jo bom takšno naredila. Se opravičujem, ker sem spet leteča, ampak drugače ne gre
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.6.2007 13:30:19
|
|
|
|
citrončica
|
Danes smo vse bolj leteče,sonček nas je ven zbezal, jaz sem ravno iz borovnic prišla,malo za piko vdret sem jih nabrala,a me je groza klopov,sem se tako naOFF!ala da moram zdaj brž pod tuš,kar sem smrdela...se me je pa mrčes res izogibal,a moram pod tuš,ker se me bo sicer še kdo ....potem pa še mal ven,dokler se ne ulije in to bo to-za to nedeljo...uživajte!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.6.2007 16:20:17
|
|
|
|
gold fish
|
dajamaja - a se je tebi tudi ves čas kazala kri - ne pride ven, samo vidi se čisto svetla sluz ...(pri brisanju), ne vedno, samo kdaj pa kdaj.... Kaj je to kaj narobe? Še sploh nisem začela z Menopurjem - danes zvečer , M pa sem dobila normalno in bi naj to že bilo mimo.... Lepo nedeljo želim vsem .....
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.6.2007 19:44:32
|
|
|
|
dajamaja
|
Goldfish, s tem nima izkušenj. Dipherelin mi je zamaknil začetek M za mislim da 5 dni, potem pa je šlo normano naprej. Morda je bila M tudi za kak dan krajša. Potem ni bilo nič izcedka, nič krvi. Kdaj imaš pa naslednji pregled? Držim pesti, da se ti uredi!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.6.2007 21:51:52
|
|
|
|
gold fish
|
Dajamaja- 2. UZ imam 26. Tisto v bistvu ni kri, ampak ni pa čisto prozorna sluz, zato me zanima. Sicer pa mi je že enkrat moj G rekel, da imam tako močne O, da je mogoče od tega (samo ne vem, kako se sedaj gleda moj "umetni cilkus" - ali še vedno štejem od mojega prvotnega ali od zadnje M ali kako?) Dejansko nimam pojma in sledim postopku ....., pa upam na najboljše.... Zdaj pa grem .... si dat najprej špiko Diphereline in mojo prvo dozo Menopurja.... , potem pa šibam spat, da ne bom vedno zadnja..... Pa lep pozdrav vsem!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 18.6.2007 0:09:16
|
|
|
|
Sanja70
|
Zdravo pupe, Najprej IJI in SHUKI zelo zelo mi je žal za vaju pa kaj je zdej to,ful sem žalostna res. BETY UPA zate pa držim pesti,prosim prosim naj ti rata.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 18.6.2007 7:28:28
|
|
|
|
Bety upa
|
uffffffffff Sanja70.....To, kar si napisala, je bilo resnično iskreno in od srca....HVALA!!! Jaz, zaenkrat, nimam nič novega za povedati....Še vedno ne čutim, da bi mi se kaj lepega dogajalo....Po novo škatlico testov pa grem v lekarno ob 8h. Nimam nič na zalogi, vse sem pokurila... . Buljim še vedno v tistega od včeraj in še vedno samo jaz vidim nekaj. Pa verjetno ni nič tam. Sem kar opazila, da človek resnično znori od vsega tega. Prometrij pa je moj spremljevalec in prijatelj. Celo potim se in smrdim po njem. Tako. Pišite malo več tiste, ki se špikate in hodite na UZ. Preveč stresno je brati rezultate naših testov. In naša razočaranja..... Shuka, Ija...KJe ste, moje soborke? Mislim na vas. In ne vem, kaj naj vam še povem. Žal mi je, ker se je vse skupaj predčasno končalo. Žal mi je..... Sayuri....Kako je s tabo? Upam, da boš malo več napisala o svojih znakih in dogajanjih pred testom (od ponedeljka do četrtka). Mene zanima, če ti ni težko. Drugim želim lep dan in vse naj naj.....
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 18.6.2007 7:59:44
|
|
|
|
Staša1
|
Bety upa - upam, da bo danes črtica tako debela, da jo bo še kdo drug videl, ne samo ti!
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?