|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
16.6.2007 17:54:43   
citrončica
Shuka,user posted image user posted image user posted image ,
v jeseni gremo skupaj v nov boj!!!
Drži se!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
16.6.2007 17:59:25   
*medica*
lep pozdrav punce..
včeraj 15.6. sem bila na UZ in je bilo premalouser posted image sem se mogla špikat še en dan in sem bila danes spet na UZ...v ponedeljek imam punkcijo 18.6. in 23.6 pa transfer...
nekaj me zanjima ali katera ve kaj pomeni na UZ na desni strani 17+ in 20 na levi pa 15+in 20,  edometrij(ne vem če sem prav napisala) pa je 9mm

veliko sreče vsem skupajuser posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
16.6.2007 18:02:59   
citrončica
Na levi in desni lepi folikli-to je njihova velikost,in debelina endometrija tudi,user posted image user posted image ,prav lep rezultat,zdaj pa srečno!!

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
16.6.2007 18:05:14   
*medica*
hvala za odgovor..no sedaj upam samo na naj naj...to pa tudi želim vsem ostalim borkam...user posted image user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
16.6.2007 18:44:48   
Staša1
Shuka - žal mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Medica - čimmanj bolečo punkcijo in veliko jajčk!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
16.6.2007 18:58:49   
koala
Shuka, žal mi je. Uživaj v poletju in naberi novih moči.

Medica, naj bo punkcija čimmanj boelča in da se jajčka lepo oplodijo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
16.6.2007 18:59:53   
sayuri
Prekleti računalnik.user posted image  Oz. internet oz . Telekomovci user posted image  Še zdaj smo brez neta, tlele je pa ko na fronti. user posted image  Jaz pa čist nč na tekočem user posted image  Spet se švercam pri sestri user posted image .

Shuka, Shukica moja user posted image user posted image user posted image  Tole zdaj me je pa čist sesulo in na rit vrglo. user posted image  Jaz sem se pa takoooooo veselila user posted image . Res sem bila prepričana, da ti bo uspelo.user posted image Ma zdaj resnično vidim,da sploh ni nobenega pravila.user posted image  Narava ima svoje zahteve in preseneča na polni črti.user posted image  Zjutraj sem ti milsila poslati sms, ker nisem vedela, kdaj bom do RRja prišla. Zdajle pa telefona nimam pri sebi, da bi ti takoj kaj napisala prek smsauser posted image . Res sem žalostna in tole ne bo šlo kar tako mimo mene.user posted image   Kolikor te poznam, boš že danes zajela sonce in se podala novim zmagam naproti. Jeseni boš spočita in čez poletje si boš nabrala ogromno energije.user posted image   Vedi, da sem s teboj in kadarkoli me potrebuješ, sem ti na voljo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, si bom drug teden, ko dobim net , res vzela čas in prebrala za vsako posebej, kaj se je dogajalo. Takole sem samo na hitro preletela in se bojim, da bi pomešala vsa imena med seboj. Še vedno navijam za trepetalkeuser posted image   Go punce, go.user posted image  

Še enkrat bi se vam rada zahvalila za čestitke user posted image . Izvedela sem, da imam UZ pri Rešu 28.6.user posted image   Zaenkrat se počutim ok. Začeli so se že maratoni spanja (danes in včeraj popoldne po 3 ure user posted image ).  Aja, punce, mi je Reš rekel, da Prometrium jemljem še naprej, aspirin100 pa preneham. ampak sem preslišala glede Prometriuma - al še naprej na 12 ur al sam enega na danuser posted image   Kakorkoli že - Prometriuma mi bo zmanjkalo.user posted image  Kaj ga dobim na Fernetičih tud brez recepta? Ga ima mogoče katera odveč, pa ga odkupim?

Naredite si lep vikend, pa naj bo sonček al pa dež.user posted image

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
16.6.2007 19:40:34   
citrončica
Prometriumuser posted image ,ni to nekaj podobnega kot Utrogestan...v Lj.ga dobiš,je to to???
To bi naša Dr.Bety upa najbrž vedela...Bety,to je kompliment,ne boš narobe razumela,ti imaš vedno vse odgovore na dlaniuser posted image ...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
16.6.2007 20:36:59   
dajamaja
Shuka, žal mi je, da se je takole končalo. Res ne vem, kaj vse moramo narediti, da bo prav. Ma srauser posted image  ... Želim ti, da bi se čimprej potolažila in šla naprej .. saj veš ena bitka še ne pomeni končnega poraza. Vzami si čas zase in svojega dragega, jeseni pa v novo bitko.

Sayuri, Prometrium lahko dobiš, če predložiš star recept. Kaj več ti ne vem povedati, ampak po moje ti doze ne bi zmanjšal - meni ga ni ob objavi + testa (prejšnjič, da ne bo pomote). Če pa recepta nimaš, greš pa lahko na teše k njemu, da ti ga napiše.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
17.6.2007 0:20:59   
gold fish
Ojla, punce....

najprej en lep večerni (jutranji) pozdrav ....

Že kar nekaj časa nisem z vami, tako da sem zdaj na hitro preletela "zadeve".....
Vsem nosečkam iskrene čestitke...,  tistim, ki ni uspelouser posted image , sočustvujem z vami in držim pesti za drugič....  

Za statistiko (Tosja) - korekcijo  pa naslednje:
1.6 začela z Diphereline
15.6 - 1. UZ 
17.6. - začetek z Menopurjem
26.6. - 2 UZ

nadaljevanje še javim.....  

Zanima pa me nekaj, ali si lahko dam obe injekciji eno za drugo - vsako na svojo stran- ali mora preteči vmes kaj časa?  

Aja, pa še nekaj - na 1.UZ je bilo vidnih še nekaj foliklov(sicer že neakitvnih), pa se mi je zato prestavil Menopur.....  Kolikor vem, naj foliklov ne bi bilo... Sestra je rekla, da je to od tega, ker sem M dobila čisto normalno-nič ni zamujala  (29 dan mojega cikla in pri 7 špiki...)  Ali je še katera imela kaj podobnega?

Punce, držite se.... tudi nam bo uspelo....

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
17.6.2007 1:36:50   
ija
Še ena sem, ki kvari povprečje user posted image  včeraj sem dobila najprej izcedek in nato je pritekla kri ... znan scenarij, samo ne vem, zakaj se stalno ponavlja user posted image  tko da, shuka, sva totalno usklajeni user posted image  saj vem, da ni smešno, ampak na kavo pa vseeno lahko greva, a ne? Se bova skupaj pripravljali na jesen (in zastonj postopek - za Gorenjce user posted image ) ... pa še službo ti lohk poiščeva user posted image  mal heca mora bit, čeprav sem bila danes (no, zdaj je to že včeraj) vse prej kot za hece ... hudo mi je, priznam, neskoooončno hudo. In včasih me "zmanjka" ... nimam več moči, zdi se mi, da ne bom zmogla več. Ampak me vedno mine, izjokam žalost in grem dalje. Kaj pa hočmo druzga, a ne?
Skratka, punce, hvala, ker ste moje virtualne prijateljice, pri vas marsikdaj najdem tolažbo. Držte se in popravite statistiko user posted image user posted image user posted image  Za vse nas, ki jo "kvarimo", pa en user posted image , ija

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
17.6.2007 7:45:25   
zalazoya
jutro

Shuka, Ija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ža mi je , da vama tudi ni uspelo. Jeseni bomo spet skupaj borke. Čez poletje pa maksimalno uživat.
Bety a je že kakšen test padu . Držim pestke zate.
Sayuri vidim, da si ok, me zelo veseli. Prometri so mi dali tudi že brez recepta, ali pa na star recet, lahko pa pokličeš v lekarno pa ti bodo povedali, da ne boš zastojn hodila cifra je 0039 040 212733 (Farmacia Fernetti). Če je pa full panika imam jaz kakšno škatlico viška. Do jeseni ne bom nič rabila. Javi se kej ko boš spet priklopljena. Uživaj in čuvaj svoja sončka.

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
17.6.2007 8:50:59   
Shuka
Ija - žal mi je, da sva tudi midve, ki kvariva povprečje ampak jeseni je ne bovauser posted image user posted image user posted image .Oprosti za petek, ker se nisem oglasila, no ta teden morava pa res na kavo, navsezadnje sva tako blizu in bi bilo greh ne videti se, tako da se ti javim. Ideje maš pa strašne in sem takoj ZA uresničitev prav vsehuser posted image user posted image user posted image .

Sayuri - eno škatlico Prometriuma imam doma, javi se in jo dobišuser posted image user posted image user posted image

Bety - še vedno fejst držim pesti, da vsaj ti izboljšaš Rešu povprečje, drži se user posted image

Punce hvala vsem za tolažilne besede, ko je človek na tleh jih še kako potrebuje in meni so pomagale. Res še enkrat hvala.

Zdej pa poletju naproti user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
17.6.2007 8:57:37   
Staša1
Ija - user posted image user posted image user posted image  žal mi jeuser posted image user posted image user posted image !!!

Vsem želim, da si čez poletje naberete novih moči in ponovno v boj!user posted image user posted image user posted image

Vsem trepetalkamuser posted image user posted image !!! In tudi vsem ostalim puncam, v katerikoli fazi postopka steuser posted image user posted image user posted image !!!lp

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
17.6.2007 9:00:37   
Bety upa
Hojla....Ko pridem jaz do neta, ste že vse odgovore dobile...ha ha ha....user posted image user posted image

Shuka...user posted image user posted image user posted image .Zelo mi je žal...user posted image ..Nisem niti pomislila, da ti ne bo uspelo..user posted image .Resnično nisem...user posted image user posted image

Za naslednji postopek ti svetujem, kupi si veliko več na zalogo Prometrijuma in si ga ne daj samo 2x po 200, temveč veliko več. Preveč ne moreš dati. S tem preprečiš prezgodnje krvavitve in lahko čakaš na dan test. Jaz v Italiji na recept dobim več škatlic kot je napisano tam in potem s tistim starim receptom dobim naslednjo dozo.

Ija...Sem brez besed....Žalost, žalost, žalost....Jočem z vami in verjemite mi, da mi je zelo hudo....

Sayuri...Lepo, da ti je uspelo in da uživaš brez težav. Bodi z nami, da se tvoj virus razširi tudi na nas...user posted image user posted image

Staša1..sprašuješ, če sem naredila kakšen test....Nima smisla....Ker jaz vedno vidim črtico tudi tam, kjer jo ni....hi hi hi...Resnično....Zato, dejmo počakat do torka....Če bi imela kaj lepega za povedati, bi vam zagotovo že sporočila...Tako pa..user posted image ..Pojma nimam..user posted image .Na testu BC je nekaj sivega in to tako švoh, da ga vidim samo jaz..user posted image ...Mislim, da je to od prevelikega gledanja v test in potem vidiš tisto, kar hočeš videti.user posted image ..Ni druge..user posted image ...Psiha dela in naredi svoje..user posted image ..

LP

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
17.6.2007 10:01:44   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Zanima pa me nekaj, ali si lahko dam obe injekciji eno za drugo - vsako na svojo stran- ali mora preteči vmes kaj časa?  

Golfish jaz sem imela sicer Dipherelin in Gonal, pa misli, da ni razlike - devala sem ju istočasno oz. eno za drugo, vsako na svojo stran, da ni preveč boleče na isto strani.

Neposredna povezava do sporočila: 1666
17.6.2007 10:10:25   
dajamaja
Ija, žal mi je, da se je tako končalo. Res pa preveč analiziranja, glodanja samega sebe tudi ne bo nič pomagalo. Tudi sama rada žalostne stvari na hec obrnem, ker je to tudi ene vrste terapija. Užij poletje in jeseni VELIKO SREČE!

Bety upa, še par dni. Pošiljam ti pozitivne misli. To s črticami pa poznam, že najmanjša senca zadostuje user posted image

Držmo se punce, kaj drugega nam tako ne preostane user posted image !

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
17.6.2007 10:36:04   
sayuri
Punce moje, spet se švercam pri sestri user posted image

Ija user posted image  sem ti poslala ZS.  Sem brez besed user posted image

Shukauser posted image  tudi tebi sem poslala ZS.

Bety, kaj ko bi si očala gor naštimala? user posted image user posted image user posted image   Sicer te pa samo 2 dneva ločita do torka. Jaz mislim, da je to to user posted image

Vsem ostalim želim pelepo nedeljo. Jaz si jo bom takšno naredila.user posted image user posted image user posted image

Se opravičujem, ker sem spet leteča, ampak drugače ne gre user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
17.6.2007 13:30:19   
citrončica
Danes smo vse bolj leteče,sonček nas je ven zbezal,
jaz sem ravno iz borovnic prišla,malo za piko vdret sem jih nabrala,a me je groza klopov,sem se tako naOFF!ala da moram zdaj brž pod tuš,kar sem smrdela...se me je pa mrčes res izogibal,a moram pod tuš,ker se me bo sicer še kdouser posted image ....potem pa še mal ven,dokler se ne ulije in to bo to-za to nedeljo...uživajte!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
17.6.2007 16:20:17   
gold fish
dajamaja -  a se je tebi tudi ves čas kazala kri - ne pride ven, samo vidi se čisto svetla sluz ...(pri brisanju), ne vedno, samo kdaj pa kdaj.... Kaj je to kaj narobe? Še sploh nisem začela z Menopurjem - danes zvečer , M pa sem dobila normalno in bi naj to že bilo mimo....

Lepo nedeljo želim vsem .....

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
17.6.2007 19:44:32   
dajamaja
Goldfish, s tem nima izkušenj. Dipherelin mi je zamaknil začetek M za mislim da 5 dni, potem pa je šlo normano naprej. Morda je bila M tudi za kak dan krajša. Potem ni bilo nič izcedka, nič krvi. Kdaj imaš pa naslednji pregled? Držim pesti, da se ti uredi!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1671
17.6.2007 21:51:52   
gold fish
Dajamaja- 2. UZ imam 26.    Tisto v bistvu ni kri, ampak ni pa čisto prozorna sluz, zato me zanima. Sicer pa mi je že enkrat moj G rekel, da imam tako močne O, da je mogoče od tega  (samo ne vem, kako se sedaj gleda moj "umetni cilkus" - ali še vedno štejem od mojega prvotnega ali od zadnje M ali kako?)   Dejansko nimam pojma in sledim postopku ....., pa upam na najboljše....

Zdaj pa grem .... si dat najprej špiko Diphereline in mojo prvo dozo Menopurja.... , potem pa šibam spat, da ne bom vedno zadnja.....

Pa lep pozdrav vsem!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
18.6.2007 0:09:16   
Sanja70
Zdravo pupe,

Najprej IJI in SHUKI user posted image user posted image  zelo zelo mi je žal za vaju pa kaj je zdej to,ful sem žalostna res.
BETY UPA zate pa držim pesti,prosim prosim naj ti rata.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1673
18.6.2007 7:28:28   
Bety upa
uffffffffff  Sanja70.....To, kar si napisala, je bilo resnično iskreno in od srca....HVALA!!!

Jaz, zaenkrat, nimam nič novega za povedati....Še vedno ne čutim, da bi mi se kaj lepega dogajalo....Po novo škatlico testov pa grem v lekarno ob 8h. Nimam nič na zalogi, vse sem pokurila...user posted image user posted image . Buljim še vedno v tistega od včeraj in še vedno samo jaz vidim nekaj. user posted image
Pa verjetno ni nič tam. Sem kar opazila, da človek resnično znori od vsega tega.

Prometrij pa je moj spremljevalec in prijatelj. Celo potim se in smrdim po njem.

Tako. Pišite malo več tiste, ki se špikate in hodite na UZ. Preveč stresno je brati rezultate naših testov. In naša razočaranja.....

Shuka, Ija...KJe ste, moje soborke? Mislim na vas. In ne vem, kaj naj vam še povem. Žal mi je, ker se je vse skupaj predčasno končalo. Žal mi je.....user posted image

Sayuri....Kako je s tabo? Upam, da boš malo več napisala o svojih znakih in dogajanjih pred testom (od ponedeljka do četrtka). Mene zanima, če ti ni težko.

Drugim želim lep dan in vse naj naj.....

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
18.6.2007 7:59:44   
Staša1
Bety upa - upam, da bo danes črtica tako debela, da jo bo še kdo drug videl, ne samo ti!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?