|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
18.6.2007 8:16:13   
Shuka
Bety - še vedno mislim nate in na tvojeuser posted image user posted image da bo že danes vidnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo sem prlepla vse kar je možnouser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
18.6.2007 8:54:14   
koala
Oj punce moje veliko ste napisale!!!!

ija user posted image user posted image user posted image user posted image , naj bo tvoje poletje prečudovito, da si boš nabrala novih moči, za jesen, takrat pa bo zmagovito verjamem.

Bety upa, močno močno stiskam pestke za pozitiven test, samo še enkrat greš spat, potem pa veselje.

sayuri je že kaj nosečniških tegobic???

Vse ki ste v postopku, stiskam pesti da bo zmagovito.
Mislim na vas!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
18.6.2007 13:38:56   
sayuri
Punce, res je zadnji čas, da malce sprežem vse skupaj in zadiham zrak. user posted image Tale teden bo še nor.user posted image Zdajle imam 10 minut cajta, potem pa že šibam na konferenco. jutri izlet..... Uf...še dobro, da me sin sploh še pozna user posted image   Jest sploh nimam cajta, kar naprej letam s flašo vode naokrog user posted image user posted image user posted image  in ugotavljam, da sploh nimam cajta bit noseča user posted image  Oz. sploh ne razmišljam kaj veliko o tem.user posted image user posted image  Zaenkrat sem ok, še vedno me včasih spodej zašraufa, tko kot sem vam pisala pred tednom ali dvema nazaj. Bety, čist kakšni posebni znaki se v tistih 4 dneh do testa niso pokazali. Skoz me je spodaj špikalo in filing sem imela, kot da se bo vsak čas ulilo.user posted image  Pa prsi so me bolele in me še zdaj.user posted image  Ti že veš kaj novega?

punce, ki ste pri Rešu - ali pa ste bile....a ste šle mogoče na kak krvni test v ZD, da vam potrdijo nosečnost al ste sam test naredile in čakale na UZ?  Tole me je prejle spreletelouser posted image  in razmišljam, da bi mogoče šla do svoje zdravnice, da me v laboratorij pošlje.user posted image

Vsem, ki se špikate, želim čimmanj modric, vsem trepetalkam čimveč lepih novičk. Jaz žal spet letim.user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
18.6.2007 16:14:37   
Špela100
Punce ve, ki ste že skor dohtarji mi boste znale svetovati:
Naročiti se moram v neplodnostno, pa ne vem kam v Ljubljano  ali Postojno??
Kakšne so vaše izkušnje?
Sem pa iz Postojne, moj g. mi predlaga lj user posted image user posted image
Kaj zdaj? Kako naprej?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
18.6.2007 17:02:28   
koala
V postojni lahko greš samoplačniško, ne vam pa kako je z tem v lj.
Jaz osebno bi se odločila za domač kraj, ker je mene vožnja v lj ful utrujala.

Nisem vedela

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
18.6.2007 19:07:09   
*medica*
pozdravljene punce...danes sem imela punkcijo in moram reč da me je kar bolelo...ko so začeli s posegom ni bilo ne vem kaj boleče, čutila sem neko špikanje to je bilo to , sploh pa na desni strani ko pa je doktor začel na levi strani punktirat me je pa bolelo ko....kar solze so mi šle od bolečine..(ma kera podobne izkušnje ) ...no ET mam pa v soboto...upam da mi bo ratalo mam kar dobr filing..pridelala sem pa štiri celice...
vsem puncam veliko sreče in da zagledate čim prejuser posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
18.6.2007 19:50:49   
konina
Tako ste se razpisale, da bi res potrebovala malo plonkcev, da bi točno vedela, kateri moram kaj napisat. Ker se bojim, da ne bom kiksnila, bom rekla kar takole:
en velik user posted image user posted image  za tiste, ki jim tokrat ni uspelo,
en velik user posted image user posted image user posted image  za tiste, ki jim je uspelo,
in za trepetalke držim pesti, da sledi za njih srečen konec že v tem krogu.

Jaz imam jutri pregled v LJ in potem gremo na pot po eskimčke. Upam, da bojo res presenetili in ostali pri nama. Smo že večji avto kupili za vsak slučaj.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa hitim nahranit naše mačje mladičke, naša muca ima pa kontra probleme kot jaz, ima 5 mladičkov!

Lp, Nina

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
18.6.2007 20:58:29   
koala
*medica* user posted image user posted image user posted image user posted image za štiri celice, naj se vse lepo oplodijo in prido razvijajo, da te v soboto pričakajo štirje močni zdravi borci.
Glede punkcije, mene ni preveč bolelo, se mi pa zdi, da je malo bolj začelo, ko so mi pošle moči in nisem mogla več trebuha noter stiskat, takrat pa mi je na pomoč priskočila ena zelo prijazna študentka medicine, potem pa je bilo takoj bolje, sem ji še danes hvaležna.

Nisem vedela

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
18.6.2007 21:16:10   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčice - junijčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  gold fish: (1. ICSI, LJ, dr. Zorn)
01.06 začetek špikanja Dipheherline
15.06 1. UZ
17.06 začetek špikanja Menopur
26.06 2. UZ

user posted image  mozart (1. IVF, PO, dr. Reš)
04.06 razgovor user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   roda17 (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
 25.05. začetek špikanja Dipherlen
08.06. UZ + začetek špikanja Gonal
14.06. UZ

user posted image   macka27 (1.ICSI, PO dr. Reš)
  05.06. začetek snifanja Suprefacta
  13.06. začetek špikanja
  19.06. UZ

user posted image   mandarinca (3.IVF, MB, dr. Gavrić- Lovrec)
   07.06. recepti + navodila

user posted image   *medica* (......,LJ, dr. Drobnič)
  09.06. začetek špikanja
  15.06. UZ
  18.06. punkcija
  23.06. ET user posted image

user posted image  konina (eskimčki,LJ)
   19.06. krvna preiskava + UZ

user posted image   GITA14 (zamznjenčki, LJ)
   19.06. pregled

user posted image   SREČKE user posted image

user posted image  biba26 (2.ICSI, MB)
user posted image   april30 (1.IVF, LJ)
user posted image   perlica (1.IVF, MB)
user posted image   sonček75  (1. IVF, LJ)
user posted image  M007 (LJ)
user posted image   Sayuri (PO)

user posted image TREPETALKE  ( beri TESTI, TESTI, TESTI...) user posted image

user posted image   Bety upa (5.ICSI, PO, dr. Reš), 05. 06. ET user posted image   user posted image  
  19.06 user posted image  

user posted image   Staša1 (2.ICSI, LJ), 08.06. ET user posted image  user posted image  25.06. user posted image

user posted image   alia (4.IVF,PO, dr. Reš), 11.06. ET user posted image  25.06. user posted image

user posted image   ursi84 (IVI-IVF, LJ), 13.06. ET user posted image  user posted image   27.06.  user posted image

user posted image   dajamaja (2.ICSI, PO, dr. Reš), 13.06.ET user posted image   user posted image  
27.06.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    SREČKE  user posted image

user posted image  koala (1.IVF, LJ)

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image , GITA14 user posted image , konina user posted image ,  gugu user posted image , Anitka, , Mijavček user posted image , darcija user posted image , citrončica user posted image , Sanja70user posted image , ele user posted image , taša33 user posted image , MARTINŠČICAuser posted image , Shukauser posted image , ijauser posted image

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image   19.06.2007  user posted image

user posted image   Bety upa - TEST user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   macka27 - UZuser posted image

user posted image   konina - krvne preiskave + UZ user posted image

user posted image   GITA14 - pregled user posted image  

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
18.6.2007 21:54:09   
soncek.djukelica
čerčka,

tosja user posted image user posted image user posted image  super za seznam! Kako kaže z pizzo?user posted image user posted image user posted image
ija,shukauser posted image user posted image user posted image user posted image vzemita si čas za žalovanje,jeseni pa le v nove boje! prepričana sem,da vama bo ratalo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sayuri, a ti pa kar spidiraš? sej imaš prav, user posted image  ni bolezensko stanje!user posted image

jaz sem danes opravila nuhalno svetino....sem kar jokalauser posted image user posted image user posted image  od sreče!
čist emotivna sem! z mojima user posted image user posted image  je vse v redu, normalno se razvijata!

želim vam povedati,da vam bo ratalo slej kot prej priti do željene user posted image , in povem vam,da boste veliko bolj hvaležne in vesele user posted image ,ker sedaj hodite po drugačni poti! punce, ne obupat,ker če je meni ratalo,kljub izrednim izzivov,ki sem jih imela v življenju, bo vsaki izmed vas!

držte se, in navijam za vse vas! user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
18.6.2007 21:57:51   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

tosja user posted image user posted image user posted image  super za seznam! Kako kaže z pizzo?user posted image user posted image user posted image

user posted image  bo, bo user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   sem vesela za tvoja  user posted image   user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
19.6.2007 6:14:04   
Bety upa
No, moj test je danes pokazal čisto vse belo. Še tistih senc ni več. No, saj smo itak vedeli, da bo tako. Imejte se lepo...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
19.6.2007 6:51:41   
Sulfinija
Jutro punce!

Vsem kam vam tokrat ni uspelo mi je zelo žal za vas.Ne obupajte in gremo vse skupaj v nove boje.Bety tudi zate mi je zelo žal,da se ti spet ni ursničila tvoja želja.

Vsem,ki ste tokrat naše nove srečke user posted image  pa vam iz srca želim lepo,mirno in pa predvsem zdravo nosečnost brez zapletov do konca.

Na kratko moje javljanje.Sedaj pa šibam do svoje osebne G in se tipkamo in beremo kasneje.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
19.6.2007 6:58:50   
zalazoya
jutro

draga bety user posted image  žal mi je. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
jaz sem šele včeraj dobila tečko user posted image  in sem se že prijavila za nov postopek IVF  7.8.07 jupi user posted image  se že veselim, se že bliža. Vmes samo še dopust. Se vidimo jeseni.
Vsem ki še čakate rezultate pa želim čim več mirnih dni in absolutno  user posted image user posted image .
Sayuri tebi in tvojim sončkm pošiljam pozdravčke. Uživaj user posted image .

čau 

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
19.6.2007 7:06:44   
Staša1
Bety upa - zelo mi je hudouser posted image user posted image user posted image user posted image !!! Žaluj in naberi moči čez poletje, nato pa v nov boj!!

Lep pozdrav vsem in veliko sreče!

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
19.6.2007 8:28:26   
alia
user posted image Bety upa -  zelo mi je žal -s teboj upam naprej...

Jaz pa sem medtem že vsa zmešana - utrgalo se mi bo od čakanja. Včeraj (po enem tednu) sem že delala test - seveda tudi pri meni vse belo...Čutila sem namreč močne PMS, zato sem želela ugledati šibko črtico, ki bi me vsaj malo navdala z optimizmom, vendar kot rečeno je ni bilo...
Saj vem, da vse prehitevam, enostavno si ne morem pomagat...

Tiste, ki ste v teh postopkih zanosile - kakšna so bila vaša občutja v obdobju, ko bi morala priti user posted image  pa ni? Mene v prsih le sem pa tja špikne, sicer pa nimam nobene slabosti ali kakšnih drugih nosečniških občutij...nasprotno - spodaj me zbada, kot je to ob user posted image normalno???

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
19.6.2007 9:08:18   
ija
Bety upa - ne nehaj upati user posted image  tako in drugače, dokler ni user posted image , imaš šanse, čeprav majhne, pa vedno je nov postopek, pa še koncesijski user posted image  alia, nikoli nisem imela takšne izkušnje kot ti, tako da ti res ne vem pomagati.

Punce, ki imate izkušnje z eskimčki - zalazoya, predvsem ti, ki si pri Rešu - povejte mi, prosim, kako je postopek z njimi. Reš mi je rekel, naj pridem 11. dan ciklusa - a pridem na jutranji UZ ali v ambulanto. A pa to pomeni, da mam pol čez tri dni že punkcijo in potem transfer al kako? Prooosim za pomoč!
Nosečke, uživajte user posted image  špikačice in trepetalke, ve pa pogumno naprej user posted image user posted image user posted image
pozdravček, ija

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
19.6.2007 9:27:57   
soncek.djukelica
bety draga, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa tako sem upala,da ti bo ratalo! user posted image user posted image user posted image

alia, jaz sem imela podobne znake! sicer se ne spomnim glede dojk, ampak nekako 7-8 dan po transferju, sem imela vse znake,kot pri M, zvijalo me je, šravfalo,čist isto,kot se je M napovedovala! zato ne obupaj, morda je bila vgnezditvena! ja žal, počakat boš morala še nekaj dni,da opraviš test!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
19.6.2007 9:41:05   
Anonimen
Iskrene čestitke sayuri. Veseli me, da bo čez dobrih user posted image  zate veljal Napoleonov rek: Mati je vzgojni sistem z eno besedo.

Bety upa, ija, Shuka in ostale katerim ni uspelo in ste na kratko izgubile upanje: Upanje v človeškem srecu je podobno plutovini v vodi. Včasih jo lahko potisnemo do dna, toda vedno splava na površje.user posted image

alia - čas user posted image  ti bo letl kot ptica, čeprav se sedaj plazi kot črv. Saj boš ugledala user posted image .

Še par besed o mojem postopku:
14.6. drugi UZ (Kovačeva) pravi, da je vse v redu in da rastejo.

16.6. tretji UZ (Vlaisavljevič) ni zadovoljen, premalo, v levem jajčniku vidi 3 folikle enega v drugem (???), poviša dozo gonala

18.6. zjutraj dam kri, da vidijo koliko E2 je v krvi, opoldne četrti UZ (Kovačeva), njej je spet vse v redu, ona vidi odstranjeno cisto (kar ni res) namesto 3 foliklov.

20.6. bo peti UZ.

A ja, pa da ne pozabim. V Mariboru delajo neko raziskavo, pa sem se vključila vanjo. 8. in 14. dan po punkciji moram na UZ, da bodo videli ali so se zarodki vgnezdili,bom vsaj hitro vedela ali je user posted image   ali pa user posted image . Če bom sploh prišla do njih user posted image

Lep dan vsem

(odgovor članu alia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1694
19.6.2007 13:18:03   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Bety upa

No, moj test je danes pokazal čisto vse belo. Še tistih senc ni več. No, saj smo itak vedeli, da bo tako. Imejte se lepo...
Bety, ni še vse izgubljeno, pojdi v lekarno po frišn CB pa še enkrat naredi čez dva dni, ker M še vedno nimaš je še upanje, sam mamo bolj si živčna.

še vedno mislim nate in na to, da ti uspe.user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
19.6.2007 13:21:36   
Shuka
Roda17- tole z raziskavo ti bo pa prav prišlo, ne? user posted image

Še vedno navijam za vse k ste na čakanju do testa, punce stres ni dober, men verjemte, sam ja ne morš si pomagat, da ne mislš na to ampak zaposlite se s čim, sam čimmanj mislit na test, pa bo ratal.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
19.6.2007 15:31:09   
Sanja70
BETY neee noouser posted image ,sicer pa imaš sama najboljši občutek kaj se dogaja,ker si že navajena tega šmorna.Jaz še vedno upam,da bo ql.Držim pesti zate.
RODA 17 tvoja zgodba s prejšnjim partnerjem me je tako ganila,da ti ne morem objasnit,res ti iz srca želim,da ti uspe in ravno zaradi tebe bom prišla na forum gledat kaj se dogaja ko boš imela čas za test.Želim ti vse dobro.
Pa vsem ostalim puncam seveda tudi,da ne bo pomote.
Želim vam lep sončen dan.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
19.6.2007 16:45:28   
citrončica
Bety,tud jaz še vedno stiskam pesti,user posted image user posted image user posted image
dokler user posted image  še ni!!!
Roda17,upam,da bo ta postopek zate srečen!!user posted image user posted image user posted image

Sonček75,je zdaj vse OK? Tolikokrat si mi na misel,pa potem pridem vse prebrat,pa se nič več ne javiš....upam,da te čaka 9srečnih mesecev!!

Vsem ostalim pa....res nas je toliko...
srečno v postopkih in čimvečuser posted image user posted image !!!!

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
19.6.2007 17:06:38   
zalazoya
ija

nič bat pri eskimčkih je fajn to, da ni bolečin, nobene punkcije. Prideš 11 dan zjutraj ob 6- ih,  še bolje malo prej, Reš samo pogleda kako se debeli endometrij, mora biti okoli 8,5, če ni greš na dva dni na UZ, potem pa v Postojno na ET, ko ti reče. kakšno si imela stimulacijo.? Meni so pri spontani ovulaciji dali stopko, ko sem jamala pa estrofem pa nisem dobila stopke, ker naj bi bil ciklus brez ovulacije. V glavnem nič posebnega.
Srečno, držim pestke zate  in tvoje eskimčke.

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
19.6.2007 18:11:23   
dajamaja
Joj, Bety, user posted image user posted image user posted image . Niti ne vem kaj naj ti napišem. Misliš, da res ne bi ponovila test čez dva dni, če še ni M? Ne vem, toliko upanja sem imela zate. In vse kar vložimo v to, sploh ne vpiva na ta preuser posted image   rezultat. Ma res ni fer. Vzami si čas zase in svoje drage, daj žalost ven iz sebe in pusti upanju, da najde pot do tebe. Res mi je žal!

Medica, punkcije so res različno boleče, tudi moje s bile različno. odvisno od moči stimulacije, ko je pol vse napihnjeno, od števila foliklov, ker ti vse ven posesa ... Kaj čmo zobe je treba stisnat. se pa jaz punkcij tudi nikoli nisem veselila. Uspešen T v soboto ti žeim!

Roda, tole bo pa zanimivo s testom. Meni so do sedaj rekli, da se tako hitro nič ne vidi. Gre za izboljšave al se nas tkole mal rešjo, da ne bi že prezgodaj utrujale .. user posted image  Ti pa lepo vse opravi!

Alia, jaz tudi v teh občutkih lepo za tabo. Pol pa ne vem a mene sam mal napenja, al je to še od onih hormonov prej, al od teh zdaj, al mogoče že od mojih naravnih ... Še sreča da imam dosti dela v službi, sicer bi se že ciklala v svojih razmišljanjih.

Sonchek.d. sem že zadnjič na drugi temi prebrala, da si se že pri pregledu predala čustvom. Ti ne veš, kako lepo je bilo kaj takega prebrat. Dej redno skrebt za izboljšanej naših misli in čustev. Pa druge nosečke ste tudi vabljene s pozitivnimi novicami ... je že Bety zadnjič napisla, da je vse naše skrbi včasih kar preveč otožno prebirat. Sem se razpisala ...

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?