|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
25.5.2007 13:07:30   
citrončica
Dajamaja,huda stvar tale firbec?user posted image Za teh par minutk,ko prideš pogledat sem,se pa res ne rabiš sekirat,obljubimo,me te ne bomo zašpecale!!user posted image
Alia,upam,da se ti tokrat že prikaže tale tečkauser posted image ,in da nadaljuješ s postopkomuser posted image !!
Mojca,ne obupaj še,no ,
počivaj do pon,da se stvar uredi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislimo nate!!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 776
25.5.2007 13:31:37   
Staša1
Mojca9000 - ti si user posted image  in hormon bo do ponedeljka zrasel!! Koala - user posted image user posted image !!!

Pika74 - želim ti čimmanj bolečo punkcijo in čim več celic! Sonček75 - potem pa rdeče spodnje perilo in veliko ocvrtih kalamarov (pravijo da pomaga)!

Jaz pa pridno pijem brezalkoholno pivo, jem matični mleček in tifol in se veselim UZ v sredo!lp

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 777
25.5.2007 13:51:30   
ija
Uf, se dogaja. dajamaja, ne mej slabe vesti, sej pravjo, da te ne morjo tok mal plačat, kokr lohk mal delaš user posted image  mal heca mora bit. v službi itak ne morš skos sam delat, vsaj v moji ne.
Shuka, jaz mam 4 ampule praška pa dve tekočine, tko da sem zarad tega rekla, da mam veliko dozo. Ampak če maš ti enako reakcijo, je očitno to normalno. mene tudi malo boli na pritisk, je pa un flek od torka že bistveno manjši in manj rdeč. Tko da bo že user posted image
mojca, mislimo nate user posted image user posted image user posted image  naj se dobro izteče!!!
pozdravček, ija

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 778
25.5.2007 14:09:02   
sayuri
Zdajle imam malce več časa, da prečekiram, kako ste se razpisale v teh dveh dneh. Ste prav pridne čvekice user posted image .

DaisyE, sem tud jaz že naletela na njegove mrke poglede in slabo voljouser posted image . Pravzaprav sem bila ene 2x totalno aut, ko sem od njega prišla. user posted image  Mi je tud nazadnje rekel, naj hitr skočm na mizo, jaz pa še vrat nism zaprlauser posted image . Sem mu kar rekla, da nisem tako ekspresuser posted image .  Pa se je sam zasmejaluser posted image . Sicer pa vemo, da je stručko user posted image   in da mu je včasih pa le dovoljeno biti strog. Hm DaisyE, mogoče boš morala kako drugo taktiko izbrat, da bi bila simpatija obojestranskauser posted image . recimo - s kakšnimi piškoti pridi tja. user posted image

M007 super pridelek user posted image . SAj bolečine se hitro pozabijo user posted image . Že zdaj držim pesti za v torek.user posted image

Pika74 men se tud zdi, da je tale naša tema ful napeta user posted image . Saj bi lahko kako "povenezueljeno" slovensko limonado posnele user posted image  user posted image user posted image user posted image
Držim pesti za jutri user posted image user posted image user posted image

Beti upa lepo se imej user posted image , pa pridno se špikaj na dalmatinskem zraku.user posted image

Ija ma pa flekasto rit, ija ija oooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Lep se drogiraj še naprej user posted image

Shuka, znamo bit gibčne, a ne, ko gre za našo rit in našo iglo user posted image user posted image user posted image user posted image . Čimmanj modric ti želim. user posted image

Koala , kaj je zdaj? Ti laho že čestitam?

Mojca9000, tebe pa sploh ne bom spraševala, če ti že lahko čestitam, ampak ti kar bom user posted image , ker vem, da tokrat pa bo vseh 9 mesecev presrečnih user posted image user posted image user posted image user posted image
Torej user posted image user posted image user posted image Č E S T I T K E ! ! ! ! user posted image user posted image user posted image
Pa pazi se in počivaj. Tud kosilo u postelji pojej, če je nuja user posted image

Vse ostale punce pozdravljam vam želim lep vikend. user posted image user posted image user posted image

JAz bom jutri zjutraj zopet pri Rešu na Uzju, da vidimo, če je še kak foliklček zrastu. A mi zna katera povedat, kdaj lahko pričakujem stop injekcijo in punkcijo?user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 779
25.5.2007 14:16:37   
koala
Mojca brez panike, vse bo ok!!!!! Ker ensotavno mora biti.

sayuri, srce pravi da sem srečka, če bi pa vprašala telo, pa se nič posebnega ne dogaja, testa pa nisem in ne bom delala, tako da bo treba počakat do ponedeljka.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 780
25.5.2007 14:41:59   
citrončica
Sayuri,lepo da si spet tu,si me nasmejalauser posted image user posted image ,
ja če bodo jutr foliklčki že večji,potem bo zvečer stopka,pa čez34-36 ur punkcija,počakaj na UZ,druge ni!!!user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 781
25.5.2007 15:11:07   
GoYa
Punce moje, vam pošiljam en kup dobrih misli, pa user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image  ter user posted image user posted image user posted image . Da vam vsem lepo uspe.

Mojca, naj se tale živčna vojna konča z visoko vrednostjo hormona v ponedeljek.
Koala, poslušaj srce. Če ti pravi, da si nosečka, pol si user posted image . Nestrpno pričakujem rezultat v ponedeljek.
Pika74, tudi ti vidim, da si že daleč user posted image .
Pa Beti je spet začela. Super.
Pa sayuri (sem bila kar mal presenečena, ko sem videla, da si tudi ti v postopku, nisem vedela, da te je G tako hitro dal k Rešu), pa citrončica, .....
In vse ostale, ki vas ne "poznam", veliiiiko srečeeee!!!

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 782
25.5.2007 15:39:41   
Shuka
sayuri  vso srečo jutri na UZ in da bi še več jajčk pridelala.  user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 783
25.5.2007 16:27:35   
dajamaja
Evo, zdej sem a legalno gor in ne grem več preč kmal user posted image

Pika, Sonček, Sayuri, Zalazoya - če se ne motim ste jutri v akciji, torej za vas pozitivno energijo  user posted image  

Sayuri, jaz sem imela 12 dan ciklusa punkcijo in 15 dan transfer.

Mojca, govori Big Brother: "Ti do ponedeljka nisi v akciji. Leži, ne migaj, razen par prstkov, da se na forum javiš"user posted image

Soncek.d in ostale user posted image  , kako kaj v tej vročini pomikate svoja teleščka naokoli?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 784
25.5.2007 19:29:07   
pika74
Uuuuuuh se dogaja tlele user posted image user posted image user posted image .

Najprej hvala vsem za lepe želje.

Sem pa čist fuč zdele... mal zarad foliklčkou, mal zarad službe, mal pa tud zarad odvajalnih tabletk, ki so začele delovat... Zdaj že odštevam... še cca. 12-14 urc, pa bo za mano.... potem pa sam še kavč, postla, ležalnik ipd... user posted image  in to do testa. Komi čakam tole poležavanje user posted image . Sem prou zmatrana od vsega skup... predvsem od službe user posted image .

sonček75 - jutri te bom že najdla... nč bat - itak bomo v eni in isti čakalnici skupuser posted image .

Ostalim pa debele pestke za user posted image user posted image .

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 785
25.5.2007 19:57:00   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčice - junijčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  biba26: (2.ICSI, MB, dr. Vlaisavljević)
08.05. predvidena punkcija
......... TEST user posted image  

user posted image  pika74: (3.IVF, LJ, dr.Drobnič)
30.04. začetek špikanja Suprefact
14.05. UZ
14.05. začetek špikanja Gonal
23.05. UZ
26.05. punkcija user posted image user posted image

user posted image  citrončica: (2.IVF, LJ)
26.04. začetek špikanja
09.05. UZ
09.05 začetek špikanja - Gonal
18.05 UZ
23.05. punkcija
28.05. transfer user posted image

user posted image  perlica: (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
11.05. začetek špikanja
11.05 UZ

user posted image  sayuri: (1.ICSI, PO, dr. Reš), doma že ima user posted image  user posted image
08.05. razgovor
09.05 začetek snifanja - Suprefact
18.05. začetek špikanja - Menogon
24.05. UZ

user posted image  gold fish: (1. ICSI, LJ, dr. Zorn)
01.06 začetek špikanja Suprefact
14.06 1. UZ
14.06 začetek špikanja Menopur
23.06 2. UZ

user posted image  Bety upa: (5. ICSI, PO, dr. Reš)

user posted image  Sanja70: (2.IVF, PO, dr. Reš)
08.05. razgovor
08.05 začetek špikanja - Diphereline
17.05 začetek špikanja - Gonal
23.05. UZ
... punkcija drug teden user posted image

user posted image  sonček75: (1. IVF, LJ, dr. Zorn)
25.04. začetek špikanja (dolgi postopek)
09.05. UZ
09.05. začetek špikanja - Menopur
18.05. in 19.05  UZ
21.05. punkciija
26.05. transfer user posted image

user posted image  Staša1: (2.ICSI, LJ, dr. Ribič)
16.04. začetek špikanja-Suprefact (dolgi postopek)
03.05. UZ
04.05. punkcija user posted image  user posted image
11.05 UZ
18.05 UZ
21.05. začetek špikanja Menopur

user posted image  darcija: (2.IVF, PO, dr. Reš)
           začetek snifanja - Suprefact
06.05. začetek špikanja - Menogon
15.05. 1. UZ
17.05. 2 UZ
19.05. punkcija

user posted image   mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
12.04 začetek špikanja, 26.04. UZ
03.05. UZ, 06.05. UZ, 08.05 UZ
10.05 punkcija
15.05 transfer user posted image user posted image
28.05 TEST

user posted image  M007: (LJ)
07.05. štart
14.05. začetek špikanja Menopur
20.05. 1. UZ

user posted image  april30 (1. IVF?,LJ)
05.05 začetek špikanja - Gonal
10.05 UZ + Cetrotide
12.05 UZ
13.05 UZ + stop inekcija
15.05 punkcija user posted image
20.05. ET  user posted image  user posted image
04.06. TEST

user posted image  mozart (1. IVF, PO, dr. Reš)
04.06 razgovor

user posted image  ija: (5. ICSI, PO, dr. Reš)
10.05. razgovor
14.05. začetek snifanja Suprefact
22.05. začetek špikanja Menogon

user posted image  shuka (1. IVF, PO, dr.Reš)
14.05 začetek snifanja Suprefact

user posted image  dajamaja (3. ICSI, PO, dr. Reš)
15.05 začetek špikanja Dipherine

user posted image  zalazoya (1.IVF - 4. ET eskimčki, PO, dr. Reš, )
15.05. začetek estrofem
24.05 1. UZ

user posted image  tobika (2. IVF?, LJ) 11.05. punkcija
16.05. ET user posted image user posted image
31.05 TEST

user posted image  alia (4. IVF, PO, dr.Reš)
15.05. začetek špikanja Diphereline

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  - koala: (1.IVF, LJ)
03.04. začetek špikanja, 17.04. UZ, 24.04. začetek špikanja
03.05. UZ
05.05. UZ + STOP
06.05. predvidena punkcija user posted image  user posted image
12.05. transfer user posted image
27.05. TEST user posted image user posted image

user posted image  - Mijavček: (2.IVF, LJ)
20.04. START
23.04. začetek špikanja suprefact
07.05. začetek špikanja Gonal
16.05. 1. UZ

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image , GITA14 user posted image , konina user posted image ,  gugu user posted image ,

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   26.05.2007 user posted image

user posted image    pika74 - punkcija  user posted image   user posted image   user posted image     

user posted image    sonček75 - transfer  user posted image   user posted image   user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 786
25.5.2007 21:35:18   
Shuka
Tosja, kolk si ti pridna, da takole spremljaš situacijeuser posted image , no moja se je malce spremenilauser posted image , s 23.5. sem se začela špikat z Menogonom, 29. 5. imam 1. UZ.

Vsem pupam želim, da se nam čimpreje uresničijo sanje.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 787
25.5.2007 23:29:00   
ija
ja, tosja, mene tudi dopolni, 1. UZ imam 28. 5. user posted image
pika74, držim pesti za punkcijo jutri, da bo čim manj bolela in da bo pridelek čim boljši user posted image
tebi, sonček75, pa fajn otročkeuser posted image
nočko, ija

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 788
26.5.2007 6:22:52   
dajamaja
Alia, pri meni isto. Negativen rezultat, M od nikoder.  Po moje nama to ravno ni v čast in upam, da kaj več od tega pa ne pomeni. Ve katera kaj o tem?

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 789
26.5.2007 6:41:13   
Sulfinija
Jutro!

Punce nasvet katera razume moje stanje:
četrtek_icedek,pregled na kliniki,uz in odvzem krvi in doma narejen CB viden slabi plus

petek-krvavitev sveža brez kakih črnih kep

sobota-krvavitev ne v veliki količini-narejen CB test in vedno bolj viden plus močna črtica

Razume katera tole stanje?????Je vseeno upanje,da je vsaj user posted image  ostala????

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 790
26.5.2007 7:05:57   
dajamaja
Mojca, dokler je samo kri si še vedno noseča, kar ti kaže tudi test. Ko se je meni to dogajalo mi je povečal prometrium, ki sem ga sicer jemala. Kaj več pa žal ni mogel narediti. Počivaj in držim pesti zate!

Alia, sem se zagnala na net na raziskavo in našla na forumu pripoved, da je ciklus po dipherelinu nastopil 15. dan, 13. dan. Torej nisva v paniki, pikava dalje, se bo pa postopek zavlekel zgleda.

Neposredna povezava do sporočila: 791
26.5.2007 8:40:14   
blanč
Mojca jaz te pa čist razumem. Imaš isti scenarij kot jaz, samo močno si želim, da bi bil tvoj rezultat drugačen od mojega...Lepo počivaj narava bo pa tista, ki bo odločila...Navijam zateuser posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 792
26.5.2007 9:29:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Jutro!

Punce nasvet katera razume moje stanje:
četrtek_icedek,pregled na kliniki,uz in odvzem krvi in doma narejen CB viden slabi plus

petek-krvavitev sveža brez kakih črnih kep

sobota-krvavitev ne v veliki količini-narejen CB test in vedno bolj viden plus močna črtica
user posted image

auser posted image

Če imaš močno krvavitev ki je rdeče barve in ne rjave potem je velika verjetnost da gre za izvenmaternično nosečnost. Če je krvavitev takšna kot jo opisuješ ti to sigurno ni v redu, raje e pripravi na slabše kot na boljše novice. Pa čimpreje pojdi na pregled da ugotovijo kje se je zarodek ustavil.

Neposredna povezava do sporočila: 793
26.5.2007 9:34:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Bhc kaže čisto začetno nosečnost.LP Mojcauser posted image

Samo ena meritev hormona BHCG ne pove nič.Pomembno je če hormon dovolj narašča zato je potrebno dati kri vsaj 2-3x v razmaku dveh dni da vidijo če se vrednost vsaj podvojuje. Če s,e potem bo nosečnost po vsej verejetnosti ok,če se ne,potem nekaj verjetno ni v redu. En sam odvzem krvi pa žal ne pove ničesar.

Neposredna povezava do sporočila: 794
26.5.2007 9:47:09   
čiška
Moj test 11 dan je negativen!user posted image k pr norcih!Aje mogoče še kakšna šansa?Mojca drži se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 795
26.5.2007 9:53:28   
sayuri
Juuuutrooo punceuser posted image .

Čeprav sem že od petih pokonci, se moje zehanje še naprej nadaljuje user posted image . Cele dneve in noči bi prespala, če bi se dalouser posted image , pa žal to ni mogoče.user posted image   Zdajle sva s ta malim pol ure že aktivno plesala po dnevni in norelauser posted image .  Nazadnje sva oba omagala, ta mali je preprogi in se igra  user posted image . Razmišljam, da bi že kar napolnila bazenček in bi še malo čofotalauser posted image . Pri nas je že zdaj več kot 20 stopinj, kaj bo šele user posted image .  Drugače moram pa danes pobelit še zadnji del stanovanja-hodnikuser posted image  in potem bo stanovanje spet lepo in sveže za nekaj časa user posted image  - dokler ta mal spet kakšne freske ne nariše user posted image

Uf, kar neki klanfam spet .... user posted image

Zjutraj sem bila pri Rešu in je bila orng gneča user posted image , tako da sem dobro uro čakala, da sem potem v 5 minutah vse opravlauser posted image .  Na UZju je bilo ok, nič ni kaj preveč komentiral, kako veliki so folikli, le da so na desni strani krasni, na levi malo manjuser posted image . Gledala sem tiste črne luknje in jih na brzino štela....ma tam okrog 10 jih je bilo vse skupaj user posted image  - eni manjši, drugi res velikiuser posted image .  Nekaj je sicer meril, ampak nič na glas govoril. Sem napenjala oči.... a je možno, da sem vidla 2cm45mm???? user posted image
V glavnem - dal mi je še eno injekcijo Menogona, zadnji dve flaški sem tam pustila, oz. zamenjala z Pregnylom. Zvečer ob 9h si bom dala sama STOP injekcijo user posted image user posted image user posted image  in v ponedeljek, 28.5. zjutraj imam punkcijo. Rožica-user posted image za statistikouser posted image user posted image .

Kako ste pa kaj ostale sedaj med vikendom? Verjetno bolj tiho, tako kot ponavadi user posted image user posted image user posted image

Pika74, kako je bilo?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 796
26.5.2007 11:33:58   
blanč
čiška, mogoče je pa mal prekmalu, počakaj še malo. Držim pesti zateuser posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 797
26.5.2007 13:20:11   
Sulfinija
Punce sporočam vam,d sem ravnokar iz bolnice kjer so mi merili ponovno hsg,krvaviutev se počais ustavlja in bhc rste.Odhajam na opazovanje v MB na kliniko,ker so mi po teelfonu tkole prejle naročili,če hormon narašča takoj k njim.Torej tolk,da veste milsite name in na moje user posted image user posted image .
Koala javi se mi kaj.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 798
26.5.2007 15:08:29   
Staša1
Sayuri - držim pesti, bravo!!!user posted image user posted image user posted image

Mojca9000 drži se in se kmalu javi!user posted image user posted image

Čiška, jaz mislim enako kot blanč, da si test naredila prezgodaj!user posted image user posted image

lp vsem

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 799
26.5.2007 17:17:20   
cati
Mojca držim pesti da bo vse ok in da to tudi čimprej javiš.
Drugače pa punce redno vas berem in stiskam pesti za vas tko da držite se in čimveč user posted image user posted image .

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......