|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
26.5.2007 17:33:16   
Anonimen
draga mojca
psiha naredi svoje, zato malce odmisli vse skupi in prepusti času čas.
pri men je hormon naraščal, test je pokazal rahlo 2 črtico , pa se je na žalost končal. ne ve nihče zakaj

(odgovor članu cati)
  Neposredna povezava do sporočila: 801
26.5.2007 18:20:44   
pika74
Ojla,

sam na kratk... k me še vse boliuser posted image :

15 celic je blo... zdej pa upam, da se jih vsaj kej tud oplodi.

Grem nazaj ležat.... ker komi diham. Sej jutr bo že boljš.

pa-pa
user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 26.5.2007 18:25:54 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 802
26.5.2007 18:34:15   
Staša1
Pika74, čestitam, sigurno pa se jih bo tudi veliko oplodilo!user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa počivat!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 803
26.5.2007 19:34:13   
cati
Pika74 bravouser posted image user posted image user posted image
si pa bila pridna

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 804
26.5.2007 20:10:43   
sayuri
Ooooo pika74, si pa prov kokoška na kvadrat user posted image user posted image user posted image .  Pridna pridna user posted image . Zadj pa kar počivajuser posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 805
26.5.2007 20:46:14   
koala
Pika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pridelek, in seveda se bodo oplodili, jih bom jaz v ponedeljek zako mimogrede pozdravila in jim zabičala da se morajo pridno razvijat.
Zdaj pa le počivaj, si zaslužiš!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 806
27.5.2007 7:45:13   
sonček75
bravo pika 74 za tako veliko celic user posted image user posted image user posted image
in da boš čez 5 dni imela kar nekaj lepih zarodkov

meni so včeraj vstavili user posted image user posted image ,za user posted image user posted image pa bodo danes videli kako se bosta razvijala in ali jih bodo zamrznili

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 807
27.5.2007 8:09:09   
Sanja70
Beybe dobro jutro user posted image ,tale mirna jutranja nedelja na cesti vse prazno,pri Rešu pa gužva ob 6h.No danes sem mela zadnji UZ,vse štima v torek 29.5. me čaka punkcija.Moram priznat,da me ni zaenkrat še nič strah kaj bo pa tik pred pa ne vem.Upam,da bom pridna kokoškica oz.da bom znesla čim bolj kvalitetna jajčka.S prvo punkcijo nimam slabih izkušenj zato mislim na vse najbolj.Ah moram bit kar pozitivna.Črne misli stran.
Tebi PIKA 74,pa čestitke,res si bila super kokauser posted image ,želim ti vse dobro še naprej
ostalim puncam enako,tistim,ki pa jim ta mesec ni uspelo pa pošiljam pozitivne misli,ne obupati za vsakim dežjem posije sonce in za vsakim majem pride junij.
Sayuri tudi tebi želim v ponedeljek čim manj bolečo punkcijo.
Aja še to naj povem,da mi bo Reško delal (LA-hatching)sva se zmenila.
Ta postopek je bil do mene izredno prijazen,kar ne morem verjet.
Vse vas pozdravljam.user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 808
27.5.2007 8:16:24   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Sanja70

Ta postopek je bil do mene izredno prijazen,kar ne morem verjet.

Kaj pa je to user posted image user posted image user posted image  Sem čist nevedna user posted image

Pa že zdaj držim pesti za torek zjutraj user posted image

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 809
27.5.2007 8:30:49   
GoYa

Super user posted image . Naj povem, da je meni uspelo vsakič, ko mi je to naredil user posted image .

Sayuri, LA-hatching je stanjšanje zone pelucide z laserjem.
Še razlaga z njegove spletne strani: LA Hatching; stanjšanje ovojnice (zone pelucide) zarodka pred vnašanjem zarodkov v maternico z laserskim žarkom. Debela in toga zona pelucida je mnogokrat lahko vzrok za neuspešno vgnezdenje zarodka v maternično sluznico.

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 810
27.5.2007 8:34:53   
sayuri
A to ti on predlaga, al kako?user posted image Al moraš bit spet odprta knjiga in spet vse vedet ter sam prosit za to? user posted image   Al se na podlagi česa za to odloči? user posted image  Ker jaz za to prvič slišim, niti ni bilo z njegove strani o tem nobenega govora user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 811
27.5.2007 8:36:38   
Sanja70
Sayuri tud jaz sem včasih nevedna,cel life se učimouser posted image pa še ne vemo vsegauser posted image .
Ja to je stanjšanje zone pelucide z laserjem.oz po domače stanjšanje ovojnice zarodka,da se lažje vgnezdi v maternico.To naredijo mal starejšim pa tistim,ki so imele več neuspešnih postopkov.Če sem še kaj pozabla povedat al pa sem kaj narobe napisala me lahko popravite.Tudi Reško me je vprašu,če zaupam in verjamem temu laserju.
Sayuri,katero stopko si ti dobilauser posted image Jaz si jo moram dat danes ob 21h in to OVITRELLE.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 812
27.5.2007 8:41:20   
GoYa
Jah, takole, kaj pa vem. Jaz nisem ravno starejša, pa tudi prvi postopek je bil tisti, pri katerem mi je naredil ta LAH. V prvem postopku sem bila stara 27 let, LAH je pa naredil sam od sebe, saj pojma nisem imela o ničemer, tako da nisem sama nič vprašala o tem. No, ta postopek je bil uspešen do 11t. Pol v drugem postopku tega ni naredil in v tretjem je spet (sam od sebe). Iz tega postopka imam mišolino. In zdej kar razmišljam, da bi pa kar prosila za ta LAH. Sam me je kr mal strah njegove reakcije, ker zna včasih bit user posted image .

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 813
27.5.2007 8:44:20   
Sanja70
Nč on ne predlaga,moraš kar jezička stegnit,nč ga šparat.user posted image

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 814
27.5.2007 8:50:49   
GoYa
Pol ga bom pa stegnila, pa magari do tal user posted image

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 815
27.5.2007 8:52:03   
dajamaja
Oj, LAH pravte? Vsak dan kej novega.
Punce je bila katera prej na kombinaciji Diphereline + Gonal (4 ampule). Prosim nujno za nasvet. To, da zamakne M (kakšne 14 dni) sem že odkrila na netu. Ne vem pa ali je potem punkcija verjetna 12. dan ali je kaj drugače kot pri snifanju Superfacta + Menogon (3 ampule). Imam planirano obveznost v službi in bi bila rada saj na dan punkcije doma, namesto, da bi imela še stranke user posted image  po postopku.
Hvala.   

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 816
27.5.2007 8:53:25   
dajamaja
Bravo Pika, bravo Sonček!
Tud ostalim vso vzpodbudo. Nas je tolk u špilu, da se komaj sledi (:

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 817
27.5.2007 8:59:32   
perlica

Ojla čvekice!
Vidim,da ste vse pridne pri pikanju ene pa že grejete sončke.
user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image
No,da vam malo povem;sem imela v petek punkcijo,pridelala sem 9 celic,user posted image .
Me pa zanima,če je imela katera rahli izcedek po punkciji,jaz ga imam še danes malouser posted image .
A me lahko skrbi?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 818
27.5.2007 8:59:51   
Sanja70
Goya a si me zdejle nasmejala.user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 819
27.5.2007 9:02:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
pri men je hormon naraščal, test je pokazal rahlo 2 črtico , pa se je na žalost končal. ne ve nihče zakaj

pr men je blo isto......

če krvaviš ziher nekaj ni v redu, na žalost....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 820
27.5.2007 9:10:03   
dajamaja
Perlica, izcedek po punkciji je običajen. Količina je odvisna od števila jajčec in kakovosti tkiva; saj veš, nekateri hitreje celijo rade kot drugi. Ti lepo miruj in se ne naprezaj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 821
27.5.2007 9:14:38   
GoYa
Dajamaja, punkcija bo lahko 12. dan, lahko pa tudi 14. ali 15. Ne moreš vedeti točno, ker ne veš, kako boš reagirala na zdravila in kako hitro bojo folikli rastli. Ne igrajo pa zdravila pri tem vloge. No, razen tega, da lahko na druga zdravila drugače odreagiraš. Mislim pa na to, da zaradi tega, ker zdaj jemlješ Gonal, ne bo punkcija na drug dan kot bi bila pri Menogonu. Upam, da veš, kaj hočem reči.

Perlica, izcedek po punkciji je čisto normalno. Si bila ranjena, zdaj pa mal krvaviš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 822
27.5.2007 9:28:41   
perlica
HVALA

user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 823
27.5.2007 9:30:49   
dajamaja
Goya,
najlepša hvala. Iskala sem odgovor v tem smislu, da bo po M verjetno na podobno število dni. Nisem namreč vedela, da Diperin za toliko zamakne M in sem imela narobe izhodišče.
Alia, ti še kar čakaš ali si že korak dalje (M)?

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 824
27.5.2007 9:31:06   
sayuri

Sayuri,katero stopko si ti dobilauser posted image Jaz si jo moram dat danes ob 21h in to OVITRELLE.

JAz sem dobila Pregnyl. Upam, da sem prav napisalauser posted image  Sem že čist zmešana od teh imen. Punkcija bo na 12. dan.user posted image

Uf, tale LAH mi je res neki novega. Bomo videli, kaj bo Reš rekel. Stara lih nismuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (31), bomo videli user posted image .

Koliko časa ste bile na bolniški po punkciji? user posted image  Jaz sem šefu kar rekla, da me cel teden ne bouser posted image (zihr je zihr). sam vem, da mi bo dolgčas, če bom po nepotrebnem doma tolk časa.user posted image  

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......