Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 26.5.2007 17:33:16
|
|
|
|
Anonimen
|
draga mojca psiha naredi svoje, zato malce odmisli vse skupi in prepusti času čas. pri men je hormon naraščal, test je pokazal rahlo 2 črtico , pa se je na žalost končal. ne ve nihče zakaj
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 26.5.2007 18:20:44
|
|
|
|
pika74
|
Ojla, sam na kratk... k me še vse boli : 15 celic je blo... zdej pa upam, da se jih vsaj kej tud oplodi. Grem nazaj ležat.... ker komi diham. Sej jutr bo že boljš. pa-pa
< Sporočilo je popravil pika74 -- 26.5.2007 18:25:54 >
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 26.5.2007 18:34:15
|
|
|
|
Staša1
|
Pika74, čestitam, sigurno pa se jih bo tudi veliko oplodilo! Zdaj pa počivat!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 26.5.2007 19:34:13
|
|
|
|
cati
|
Pika74 bravo si pa bila pridna
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 26.5.2007 20:10:43
|
|
|
|
sayuri
|
Ooooo pika74, si pa prov kokoška na kvadrat . Pridna pridna . Zadj pa kar počivaj
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 26.5.2007 20:46:14
|
|
|
|
koala
|
Pika za pridelek, in seveda se bodo oplodili, jih bom jaz v ponedeljek zako mimogrede pozdravila in jim zabičala da se morajo pridno razvijat. Zdaj pa le počivaj, si zaslužiš!!!!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 27.5.2007 7:45:13
|
|
|
|
sonček75
|
bravo pika 74 za tako veliko celic in da boš čez 5 dni imela kar nekaj lepih zarodkov meni so včeraj vstavili ,za pa bodo danes videli kako se bosta razvijala in ali jih bodo zamrznili
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 27.5.2007 8:09:09
|
|
|
|
Sanja70
|
Beybe dobro jutro ,tale mirna jutranja nedelja na cesti vse prazno,pri Rešu pa gužva ob 6h.No danes sem mela zadnji UZ,vse štima v torek 29.5. me čaka punkcija.Moram priznat,da me ni zaenkrat še nič strah kaj bo pa tik pred pa ne vem.Upam,da bom pridna kokoškica oz.da bom znesla čim bolj kvalitetna jajčka.S prvo punkcijo nimam slabih izkušenj zato mislim na vse najbolj.Ah moram bit kar pozitivna.Črne misli stran. Tebi PIKA 74,pa čestitke,res si bila super koka ,želim ti vse dobro še naprej ostalim puncam enako,tistim,ki pa jim ta mesec ni uspelo pa pošiljam pozitivne misli,ne obupati za vsakim dežjem posije sonce in za vsakim majem pride junij. Sayuri tudi tebi želim v ponedeljek čim manj bolečo punkcijo. Aja še to naj povem,da mi bo Reško delal (LA-hatching)sva se zmenila. Ta postopek je bil do mene izredno prijazen,kar ne morem verjet. Vse vas pozdravljam.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 27.5.2007 8:16:24
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sanja70 Aja še to naj povem,da mi bo Reško delal (LA-hatching)sva se zmenila. Ta postopek je bil do mene izredno prijazen,kar ne morem verjet. Kaj pa je to Sem čist nevedna Pa že zdaj držim pesti za torek zjutraj
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 27.5.2007 8:30:49
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sanja70 Aja še to naj povem,da mi bo Reško delal (LA-hatching)sva se zmenila. Super . Naj povem, da je meni uspelo vsakič, ko mi je to naredil . Sayuri, LA-hatching je stanjšanje zone pelucide z laserjem. Še razlaga z njegove spletne strani: LA Hatching; stanjšanje ovojnice (zone pelucide) zarodka pred vnašanjem zarodkov v maternico z laserskim žarkom. Debela in toga zona pelucida je mnogokrat lahko vzrok za neuspešno vgnezdenje zarodka v maternično sluznico.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 27.5.2007 8:34:53
|
|
|
|
sayuri
|
A to ti on predlaga, al kako? Al moraš bit spet odprta knjiga in spet vse vedet ter sam prosit za to? Al se na podlagi česa za to odloči? Ker jaz za to prvič slišim, niti ni bilo z njegove strani o tem nobenega govora
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 27.5.2007 8:36:38
|
|
|
|
Sanja70
|
Sayuri tud jaz sem včasih nevedna,cel life se učimo pa še ne vemo vsega . Ja to je stanjšanje zone pelucide z laserjem.oz po domače stanjšanje ovojnice zarodka,da se lažje vgnezdi v maternico.To naredijo mal starejšim pa tistim,ki so imele več neuspešnih postopkov.Če sem še kaj pozabla povedat al pa sem kaj narobe napisala me lahko popravite.Tudi Reško me je vprašu,če zaupam in verjamem temu laserju. Sayuri,katero stopko si ti dobila Jaz si jo moram dat danes ob 21h in to OVITRELLE.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 27.5.2007 8:41:20
|
|
|
|
GoYa
|
Jah, takole, kaj pa vem. Jaz nisem ravno starejša, pa tudi prvi postopek je bil tisti, pri katerem mi je naredil ta LAH. V prvem postopku sem bila stara 27 let, LAH je pa naredil sam od sebe, saj pojma nisem imela o ničemer, tako da nisem sama nič vprašala o tem. No, ta postopek je bil uspešen do 11t. Pol v drugem postopku tega ni naredil in v tretjem je spet (sam od sebe). Iz tega postopka imam mišolino. In zdej kar razmišljam, da bi pa kar prosila za ta LAH. Sam me je kr mal strah njegove reakcije, ker zna včasih bit .
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 27.5.2007 8:44:20
|
|
|
|
Sanja70
|
Nč on ne predlaga,moraš kar jezička stegnit,nč ga šparat.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 27.5.2007 8:50:49
|
|
|
|
GoYa
|
Pol ga bom pa stegnila, pa magari do tal
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 27.5.2007 8:52:03
|
|
|
|
dajamaja
|
Oj, LAH pravte? Vsak dan kej novega. Punce je bila katera prej na kombinaciji Diphereline + Gonal (4 ampule). Prosim nujno za nasvet. To, da zamakne M (kakšne 14 dni) sem že odkrila na netu. Ne vem pa ali je potem punkcija verjetna 12. dan ali je kaj drugače kot pri snifanju Superfacta + Menogon (3 ampule). Imam planirano obveznost v službi in bi bila rada saj na dan punkcije doma, namesto, da bi imela še stranke po postopku. Hvala.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 27.5.2007 8:53:25
|
|
|
|
dajamaja
|
Bravo Pika, bravo Sonček! Tud ostalim vso vzpodbudo. Nas je tolk u špilu, da se komaj sledi (:
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 27.5.2007 8:59:32
|
|
|
|
perlica
|
Ojla čvekice! Vidim,da ste vse pridne pri pikanju ene pa že grejete sončke. No,da vam malo povem;sem imela v petek punkcijo,pridelala sem 9 celic, . Me pa zanima,če je imela katera rahli izcedek po punkciji,jaz ga imam še danes malo . A me lahko skrbi?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 27.5.2007 8:59:51
|
|
|
|
Sanja70
|
Goya a si me zdejle nasmejala.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 27.5.2007 9:02:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen pri men je hormon naraščal, test je pokazal rahlo 2 črtico , pa se je na žalost končal. ne ve nihče zakaj pr men je blo isto...... če krvaviš ziher nekaj ni v redu, na žalost....
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 27.5.2007 9:10:03
|
|
|
|
dajamaja
|
Perlica, izcedek po punkciji je običajen. Količina je odvisna od števila jajčec in kakovosti tkiva; saj veš, nekateri hitreje celijo rade kot drugi. Ti lepo miruj in se ne naprezaj.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 27.5.2007 9:14:38
|
|
|
|
GoYa
|
Dajamaja, punkcija bo lahko 12. dan, lahko pa tudi 14. ali 15. Ne moreš vedeti točno, ker ne veš, kako boš reagirala na zdravila in kako hitro bojo folikli rastli. Ne igrajo pa zdravila pri tem vloge. No, razen tega, da lahko na druga zdravila drugače odreagiraš. Mislim pa na to, da zaradi tega, ker zdaj jemlješ Gonal, ne bo punkcija na drug dan kot bi bila pri Menogonu. Upam, da veš, kaj hočem reči. Perlica, izcedek po punkciji je čisto normalno. Si bila ranjena, zdaj pa mal krvaviš.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 27.5.2007 9:28:41
|
|
|
|
perlica
|
HVALA
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 27.5.2007 9:30:49
|
|
|
|
dajamaja
|
Goya, najlepša hvala. Iskala sem odgovor v tem smislu, da bo po M verjetno na podobno število dni. Nisem namreč vedela, da Diperin za toliko zamakne M in sem imela narobe izhodišče. Alia, ti še kar čakaš ali si že korak dalje (M)?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 27.5.2007 9:31:06
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sanja70 Sayuri,katero stopko si ti dobila Jaz si jo moram dat danes ob 21h in to OVITRELLE. JAz sem dobila Pregnyl. Upam, da sem prav napisala Sem že čist zmešana od teh imen. Punkcija bo na 12. dan. Uf, tale LAH mi je res neki novega. Bomo videli, kaj bo Reš rekel. Stara lih nism (31), bomo videli . Koliko časa ste bile na bolniški po punkciji? Jaz sem šefu kar rekla, da me cel teden ne bo (zihr je zihr). sam vem, da mi bo dolgčas, če bom po nepotrebnem doma tolk časa.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......