|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
24.5.2007 21:28:12   
DaisyE
user posted image  Evo Pika tile samo zate, da te obdržijo pokonci!
user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 751
24.5.2007 21:47:36   
DaisyE
Pika, menda ja že ne spiš!? user posted image user posted image user posted image

Samo še 15 minut...

Municija pripravljena?

In zadnji špik v seriji......

user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 752
24.5.2007 22:01:09   
blanč
PIKAuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 753
25.5.2007 7:10:28   
Sulfinija
Ojla!

Moje današnje stanje,ko se obrišem je še vidno malo kvi,drugo nimam kaj ker se vlije ne čičkam,ležim in berer roman,šivam gobelin in čakam kdaj pozvoni telefon in zvem kok mam bhc.Malo sem se poštimala in grem lepo nazaj v posteljo.Torej malo krvav izcedek,ko grem le na wc na vložku ničesar upam,upam na vse naj,naj joj ljubi bog le daj mi tolk sreče,da bi se obdržala vsaj ena moja user posted image .Se kaj tipkamo,še naprej mislite name.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 754
25.5.2007 7:55:42   
Špelka
Mojčica - suuupeeer za pozitivne teste!!! No, dans ti držim pesti še za Bhcg! user posted image user posted image user posted image  Pol pa seveda še naprej, da izcedki izginejo! user posted image user posted image user posted image  Ko sem jaz krvavela v 9. trdnu, so v bolnici rekli, da ne morejo nič, da pomaga lahko edinole počitek, pa dabroston in spazmex. In potem mi je en doktor rekel, naj malo molim... Tko da - to so moji nasveti zate. Vsekakor pa mislim, da tole ni nič hudega pri tebi, glej koliko punc je melo že izcedke, pa so skoraj vse še naprej user posted image  ali pa že mamice! Ker sekirat se, tudi ni dobro sedaj - sproščenost, mir, in to, pa pomaga! Jaz mislim, da e mala dva user posted image  lepo vgnezdujeta notri in ti je počila kakšna kapilarica! Srečno!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 755
25.5.2007 8:44:10   
Bety upa
Mojčica BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz odhajam...sem mojega prosila, da samo počaka 5 minut, da se vam oglasim.....Prva injekcija je zjutraj padla in nazaj pridem v ponedeljek zvečer.....Hočem sveže novice o user posted image !!! Držim vam pesti in resnično mislim na vse vas!!!!!

SREČNO!!!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 756
25.5.2007 8:46:29   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

PIKAuser posted image

glih takrat me je piknu u tazadno, k si pisala tale post user posted image user posted image

zdej sm pa pečena user posted image

še mal, pa bo user posted image

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 757
25.5.2007 8:53:07   
Sulfinija
Punce me je klicala frendica.Naročila mi je da naj sem pozitvna koker se da,počivam,mirujem in vestno šivam gobelin.Družbo mi pa dela moj možek.
Bhc kaže čisto začetno nosečnost.Na vložku krvavitve ne le,ko se malo obrišem,ko grem na wc se prikaže malo krvavega izcedka na papirju.Molim in prosim ljubega boga naj mi tokrat pomaga,da izpeljem do konca,v ponedeljek pa bom itak videla na čem sem.Jemljem dabratson in pa spasmex.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 758
25.5.2007 9:07:59   
GITA14
čestitke mojcauser posted image
boš vidla da bo vse ok, in da boš ti dve pikici nosla 9 mesecev oz malo manj.

mislim nate in veliko počivaj pa možek te naj pridno carta in boža meni to zelo pomaga, da se sprostim .

gita

Neposredna povezava do sporočila: 759
25.5.2007 9:17:49   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: GITA14

čestitke mojcauser posted image
boš vidla da bo vse ok, in da boš ti dve pikici nosla 9 mesecev oz malo manj.

mislim nate in veliko počivaj pa možek te naj pridno carta in boža meni to zelo pomaga, da se sprostim .

gita

Mojca,enako!!!
Počivaj in to je to!!

Pika,user posted image ,evo,dočakala konec špikanja,zdaj pa držim pestke za soboto...saj bo,me smo bile vse full zadovoljne,zelo nežno so delali,pa čimveč celicuser posted image user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 760
25.5.2007 9:18:40   
ija
mojca, držim pesti, počivaj, počivaj, počivajuser posted image
pika74, bravo za stopko, zdaj pa pogum za jutri - pa saj veš, da to ni nič takega za nas stare mačke ...
bety pa že potuje ... mogoče pa na motorju folikli hitreje rastejo, kdo ve user posted image
Daisy, tooook si lepo napisala zame, da sem bla kr ganjena user posted image  hvala ti, res je, kje so že tisti časi, pa je samo tri mesce nazaj, se mi pa zdi kot cela večnostuser posted image
pozdravček vsem, ija s fleki na ritki user posted image user posted image user posted image  (zdaj mam že 4)

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 761
25.5.2007 9:32:37   
soncek.djukelica
jutro,

Mojca,vesela sem,da se je dobro končalo! user posted image  Bodi mirna in božaj svojega bušija! Tole slikico ti pa tvoja angelčka pošiljata  in ti sporočata,da te imata rada! user posted image

Koala, kako pa kaj tvoje počutje! A si se že pregrešila? Sej vse potihem vemo,da če ni gospe M user posted image , to pomeni samo dobro! user posted image

Pika, a ti pa že proti punkciji šibaš! Ja super! Na velik pridelek in čim manj bolečo punkcijo! Že plujejo ven.... user posted image

Jaz se veliko raje tule oglašam, na temi nosečnost ni tok pozitivne energije kot tukaj in dodatkih skrbi se raje izognem! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 762
25.5.2007 9:52:18   
sonček75
živjo pika 74
ti imaš jutri punkcijo jaz pa ET se kaj vidimo
želim ti lepo število celic

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 763
25.5.2007 9:57:06   
upajoča
Žijo o kolk se dogaja,super punce.Sem se že kar pomirila pač kaj čmo čez naravo negre ,bo pa naslednjč bolje user posted image .Tako da bom sedaj kar 3mesece bolj na stranskem tiru,potem pa v boj za novegauser posted image .Reš mije rekel da ga naj pokličem en teden pred user posted image ,ne vem pa ali naj kar njega ali sestro,samo potem dobiš čuden termin,a ima katera  kak nasvet  ?  lep dan upajočauser posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 764
25.5.2007 10:03:25   
Shuka
No po 4 dnevnem zamujanju M je prišla tko, da sem šla po 1 injekcijo Menogona v sredo 23.5. no in zdej se veselo špikam. Ja plave pikice, rdeče lise, celo z levico sem se navadla dajat si pikico v rito, joj sem vsestranskauser posted image

ija- sem samo 1 dan za tabo, se pravi naj tvoj ponedeljkov UZ in moj torkov UZ prinese veliko jajčk.

Vsem pa srečouser posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 25.5.2007 10:04:40 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 765
25.5.2007 10:05:42   
alia
Ha, ha, DaisyE - ti si punca - ta prava!!

Se popolnima strinjam - gorje nam, če Reško ne ve, kaj dela - jaz mu sicer popolnoma zaupam, saj mislim, da je edini dohtar, ki ga lahko pokličeš ob 24:00 na dopustu - pa še oglasi se... Božja pomoč pa - ja je tudi potrebna, ni dvoma...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 766
25.5.2007 10:41:27   
citrončica
Pika74 in sonček75,joj,da ne bosta jutr preveč klepetali,da nam dežka ne prikličetauser posted image ,jaz bi šla jurt že mal ven rada,pa bi mi sonček prav prišeluser posted image user posted image !!
Pestke obema,pa tudi ostalim..pa-pa

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 767
25.5.2007 10:54:59   
koala
alia,saj sem se hecala, ko sem rekla da ne ve kaj dela, je pravi stručko, tako da brez panike, Nisem mislila stroke, mislila sem nejgove izjave.

DaisyE dobro je bila tvoja budnica, sem se prav nasmejala.

Mojćica počivaj in pozitivno misli, jaz ti pa pošiljam še za tanov airbus pozitivne energije.

soncek.djukelica počutje je nespremenjeno, živčki delajo 100 na uro in če verjamete ali ne, testa še nisem delala in ga tudi ne bom. Danes je že petek in ponedeljek bo 1,2,3 tu.

Pika stiskam pestke za jutrišnji velik pridelek in čimmanj bolečo punkcijo.sonček75 tebi pa želom prijetno gretje tvojih user posted image user posted image ki jih jutri dobiš v oskrbo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 768
25.5.2007 10:55:40   
ija
Kul, Shuka, bova res skupaj navijali za jajčka user posted image user posted image user posted image  a maš tudi ti take rdeče lise? Meni se to prvič dogaja, da imam tako reakcijo, ne vem, mogoče ma veze tudi s tem, da imam pojačano dozo (4 ampule) user posted image  drgač se pa jaz pustim kar razvajat svojemu user posted image , ki špila medicinskega brata user posted image
ja, rešu pa tudi jaz popolnoma zaupam, glede (ne)prijaznosti pa pri njem nikoli ne veš, tako da, Daisy, ni nič osebnega, sem prepričana. Sam če ma gužvo, je mal nataknjen, zna bit pa tud zeelooo prijazen. Jaz sem že čist vse pri njem doživela in ga jemljem takega, kot je, pa blazno cenim njegovo fleksibilnost in učinkovitost, ki sicer malo peša v javnem zdravstvu user posted image
bodte fajn, se tipkamo, ija

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 769
25.5.2007 11:13:14   
Shuka
Ja ija prvo pikico sem si dala pri njemu in zdej imam malo plavo piko, drugo mi je dal moj in se je razvilo v 3 cm rdečo liso, čeprov je bil ful nežen, tretjo sem si pa danes dala na levo stran pa upam, da se ne bo poznalouser posted image , tudi sama sem prvič dobila tako liso po špikanju, sicer pa nisem imela veliko izkušenj s špikanjem, morda le pri dajanju krvi ampak takrat samo malo plavo pikico ki je v dnevu dveh izginila. Jaz si ju mažem z Bepanten plus upam, da kmalu izgine. Čutim pa malo bolečino ko se uležem na desno stranuser posted image user posted image aja ja jest mam tud 2 ampuli tekočine in dve praška user posted image

Ja Reš je direkten ampak midva sva pripravljena na kakršnekoli izjave, ne bova se mu pustila zmesti, čeprav mi je pri prvem pregledu rekel, : "Ah z otroci je samo delo in skrbi, zakaj bi ga sploh imeli!"  Pa se nisva preveč  ozirala na njegovo izjavo, pri njemu vzameva v zakup to, da je stručko na svojem področju in tudi če bi nama še kaj gršega rekel, bi mu že kaj enakega odvrnila. Če ga že plačujeva naj se vsaj vzdrži komentarjevuser posted image
Sem pa že slišala od kolegov parov, ki so bili pri njemu, da je bil nesramen do njih in so odšli od njega stran. Je pa še ena stvar tule resnična, vsi ki se spopadamo z neplodnostjo takšno ali drugačno smo občutljivi na vsakršne izjave, nekateri jih sprejmemo ali preslišimo drugi spet ne, samo dokler on men lahko pomaga oz. hoče pomagat, ga bom preslišalauser posted image . Samo se pa istočasno sprašujem, ali je mogoče vse doktorje, ki se ukvarjajo z isto dejavnostjo, ob 23h zvečer poklicat, zaradi nasveta?

Ija na veliko lepih in zdravih jajčk, da bova pridne kokoške čez vikend.user posted image

Mojči ti se pa držiuser posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 25.5.2007 11:15:50 >

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 770
25.5.2007 11:24:56   
Sulfinija
Punce,pri meni je vendo več sveže krvi ne na vložku,ko se obrišem na wc papirju,na vložku le par kapljic.Joj ko bi bilo kaj v mojih rokah,da bi lahko z čim tole ustavila.Punce ni kaj za čakati je.Sem pa 100% prepričana,če v ponedeljek tst ne pokaže nosečnosti da prosim za nadaljne priskave naj razčistijo zakaj se mi te ss pojavlajo eno za drugi ta naj bi bil tretji in bom poklicala v LJ in se bom pač tam naročila za en postopek.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 771
25.5.2007 11:40:02   
Shuka
Mojca, poskusi se pomiriti, morda te krvavitve minejo, ali pa pokliči ginekologa, da ti predpiše kaj za zaustavljenje krvavitev, sicer pa so včasih te krvavtve malce nedolžne.
Imam prijateljico, ki je bila dva meseca noseča pa tega sploh ni vedela, pa je imela krvavitev kot da ima M, potem se ji pa ta drugi mesec ni hotela ustaviti in je šla ginekologu, kateri ji je povedal, da je noseča. Zdaj je v 5 mesecu nosečnosti, in je vse OK.

NE obupat!!!! 

< Sporočilo je popravil Shuka -- 25.5.2007 11:41:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 772
25.5.2007 11:41:20   
andreja2000
mojca9000 ne obupaj še,mislim nate in ti želim vse dobro.
zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 773
25.5.2007 11:42:23   
dajamaja
Grešim in se javljam iz službe. Se tolk dogaja, da ne morem jst kr sam za dnar delat.
Mojca, naj zdrži!!!!!
Upajoča, jaz pokličem kar sestro, 14 dni prej (morda lahko tudi kak dan prej) in se naročim za teden pred M. Takrat si na vrsti popoldan.
Alia, tudi jaz sem na Dipherinu in sem biladanes pri njem, ker sem tudi skurla že eno škatlo. Dal mi je novo in rekel, da naj naredim jutri test (ko sem nekaj o čudežih začela,je rekel, da bi bilo res čudno, naj pa vseen naredim). Torej, morda ni slabo, da bi tudi ti naredila test.
Glede folne -jaz sem tudi salatar, zelenjadar ... in ko sem G to rekl, jerekla,da najkar folno jem, ker po naavni poti ne bo dovolj.
Zdej se grem spovedat, pa nazaj delatuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 774
25.5.2007 12:22:01   
alia
Ja, ja, tudi meni je rekel za test - naredila - vendar brez presenečenj - negativno, jasno!! Jaz bom čez ta weekend že drugo škatlo diphereline porabila...Je to normalno, da user posted image  še vedno ni in ni?

Punce - držite se!!user posted image   Mojca - držite se!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......