|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
24.5.2007 14:54:30   
citrončica
Soncek.d.hvala za vzpodbudne besede,res me ja malo zaskrbelo tole krvavenje,a je na srečo mimo,
Sonček75,zdaj si ti za ET na vrsti,držim pesti!!,
Sayuri,super rezultat,pridna kokoška,
Koala,bo pa v pon toliko več veselja,če te ne premaga želja po testu..,
Mojca,počivaj,če je + je +,bravo!!!!
vse ostale...pestke....

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 726
24.5.2007 14:54:58   
Neža81
Mojca.. spomni se mojih besedih, ki sem ti jih včerj napisala glede krvavitve in sekiranja.....

....drži se .... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 727
24.5.2007 15:14:58   
soncek.djukelica
Mojca,

fajn opravi in ne sekiraj se preveč! Sem v mislih s teboj,slutim,da ni nič resnega in zato ti želim vse najboljše!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 728
24.5.2007 16:40:40   
andreja2000
mojca9000 drži se in želim ti vse dobro,ter stiskam pesti za tvojo srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

koala stiskam pesti za user posted image  v ponedeljek!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

citrončica naj se oplodi čim več celicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 729
24.5.2007 17:02:35   
citrončica
Mojca sporoča,da strogo počiva in čaka rezultate,,zato vse skupaj stisnimo pesti user posted image user posted image user posted image in navijajmo za novouser posted image !!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 730
24.5.2007 17:12:44   
blanč
Nooooooooorrrrrrrrrrroooooooooooo, tile + pol pa krvavitve, madonca kako so srečke tiste, ki lahko zanosijo po naravni poti in večina sploh ne ve kake nevarnosti jih lahko čakajo. Me pa vemo vsako podrobnost, vsak izcedek, vsako nevarnost.... za znorettttttt. Namesto sreče, ki jo one občutijo me občutimo samo strah. Najprej, če bodo folikli, potem, če bodo notri jajčne celice, če se bodo oplodile, če bodo rasle, če se bo zarodek prijel, če bo prvi uz pokazal bitje srčka... uglavnm skozi en sam strah in tako kot je rekla moja zdravnica, me se začnemo veseliti šele takrat, ko ga enkrat držimo v rokah.user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 731
24.5.2007 17:43:13   
koala
Mojca drži se!!!
Mislim nate!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 732
24.5.2007 17:52:05   
koala
Mojca, sporoča, da je še prezgodaj da bi se kaj videlo, da ima predpisano strogo mirovanje dabroston in spasmex. Jutri pa dobi izvid betaHSG-ja in potem se bo v ponedeljek kontroliralo ali narašča.

Stiskamo pesti, a ne punce!!!!!

Nisem vedela

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 733
24.5.2007 18:50:05   
M007
Pozdrav vsem skupaj

Nisem se vam nič oglašala ta teden, ker je bil zelo pester. V soboto, ponedeljek in totek sem bila na UZ, danes sem imela punkcijo. Moram vam priznat, da me je kar bolelo. Sedaj sem prišla ksebi in se vam oglašam. Pridelala sem 8 celic. 29. 05 pa imam transfer.

Toliko bi bilo o meni.

Vsem vam želim, da bi bil test user posted image . To leto bo v znamenju user posted image .

lp

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 734
24.5.2007 19:00:12   
DaisyE
mojca bravooooooo!!!!!
Mislimo nate, lepo se pazi.
Jaz upam in navijam, da bo vse ok.

Klinc sayuri mene pa Reško samo krega. Krega me, če se ne slečem dovolj hitro, krega me, če ne zlomim ampule prav, krega me, ker mam preveč kil. Krega me, ker povem, da me lulat, krega me, ker rečem auuu pri punkciji. user posted image user posted image user posted image
Očitno mu nisem simpatična.user posted image user posted image

Pa sem si tud skoz sama inekcije v rit dajala. Mi je skor vse rebre izpahnilo, on pa nič. user posted image  Samo kregu me je, če nisem bila dovolj hitra.user posted image user posted image

Pa sem si rekla, tak pač je, in mi je šlo pri enmu ušesu not, pri drugmu pač ven. Zdaj ko pa vidim, da je prav prijazen, si pa mislim... le zakaj se ne ujameva...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja pa citrončica bravo, koala tebe itak že za nosečko štejem, pozdrav blanč in vse ostale - pogumno naprej!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu M007)
Neposredna povezava do sporočila: 735
24.5.2007 19:05:59   
koala
M007, bravo za pridelek, zdaj pa le počivaj innaj se vajini otročki lepo razvijajo!!!

DaisyE a da sem že nosečka???user posted image Ja no, saj je dr.Voglar tudi rekel tako, no vsaj za nedoločen čas semuser posted image

Glede Reškota pa bog mu odpusti grehe, saj ne ve kaj delauser posted image user posted image

Nisem vedela

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 736
24.5.2007 19:20:55   
DaisyE
Hja punce moje, z imeni je križ. Pošljem sporočilo, pa se v trenutku spomnim, da sem pozabila na...

ijo mojo prvo IVFjevko, za katero sem res z vsem srcem navijala in bila blazno razočarana, ker je bil test minus (kje so tisti časi). Zdaj spet navijam zate, draga ija, in tokrat bo uspelo, ker imam več izkušenj.

dajomajo ki je en tak fejst optimist in motivator za vse ostale in jo bo to veselo pripeljalo do cilja

sonček.djukelco x3 ki nas redno spremlja in razveseljuje

alio ki nadaljuje, čeprav ve, da je težko. Bravo alia, ne se dat.

m007 in Stašo1, ki šibata neumorno proti cilju.

Pa seveda za vse ostale.

Ja koala, jaz te štejem med nosečke. In to med nosečke za določen čas! Za celih devet mesecev. No razen če bosta dvojčka. Pol se ta čas malo skrajša. Ampak spet ne preveč. user posted image

Aja pa glede Reškota... Njegovi grehi sploh ne pridejo do boga... Mu že jaz sproti vse odpustim. Še preden izreče mu že odpustim. Ko je pa tako simpatičen user posted image . Pa še do user posted image  mi bo pomagal. Trikrat hura za Reškota!!!!

P.S. Se vidi, da je to ljubezen samo iz moje strani... Mogoče se moram pa na realna tla postavit? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 24.5.2007 19:24:13 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 737
24.5.2007 19:25:09   
DaisyE
Glede Reškota pa bog mu odpusti grehe, saj ne ve kaj dela

Če pa ne ve, kaj dela... pol mora pa bog meni pomagat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 738
24.5.2007 19:46:50   
Sulfinija
Punce,ne me sedaj okregati ne sem za računalnikom,temveč sem na postelji.Komaj sem se dočakala svojega user posted image ,da mi potegne računalnik čisto k postelji,da me ne okregate.
Kot je koala in citrončica napisala,bil je le lažen prehpal in glej ga zlomka vse se je umirilo.Kaj pa vem mogoče so moje user posted image user posted image  le želele videti kako igledajo ti ljudje v belem.Ej kok sem se ustrašila,da je bilo joj in takoj sem se pomirila,ko mi je CB pokazal +,sem ga slikala vendar žal ne znam slike zmanjašti da bi jo dala v album,da bi še ve presodile če se ne motimo mi samo oreng se vidi vse skupaj.
Sedaj pa komaj čakam jutri,ko dobim bhc hormon in takrat si bomo na jasnem in pol le še v ponedeljek kontroliram.Da bi se kaj videlo je pa še prezgodaj kot same veste.In hvala bogu,da se je vse skupaj umirilo sem že bolj mirna.Za ngardao me je začela boleti ful glava in slabost mam tako in bruhanje mi tudi danes ni spet pobeghnilo,pa apetiti čisto izginil.

Punce jutri vam torej poročam kak visok imamo mi bhg v krvi.Sedaj pa grem malo še kaj pametnega pogledat in pol sem nazaj gor pokukam,če se kaj dogaja.

Hvala vsem in vskai posebej,da mislite name in na moji user posted image user posted image .

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 739
24.5.2007 19:59:10   
sonček75
bravouser posted image da se je vse pomirilo
v prihodnosti pa ti želim čimmanj takih preplahov in srečno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 740
24.5.2007 20:18:50   
blanč
Mojca, bravo za ustavljeno krvavitevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 741
24.5.2007 20:23:19   
pika74
punce - tole je prava drama user posted image ... napeto kot hudič... kot tahujš elastika user posted image .

ampak jaz mislim, da sta koala in mojca novi nosečkiuser posted image user posted image  na kvadrat sevede (ker mata vsaka po user posted image user posted image ).

citrončica - kako kaj? V ponedeljek greš po otroke - držim pesti, da jih bo čim več.

Jaz imam pa danes zvečer stopko in v soboto PUNKCIJO user posted image ... me že mal stiska... mah bomo že... če smo že 2x, bomo pa še enkrat ane user posted image .

Držte se.

lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 742
24.5.2007 20:45:37   
koala
DaisyE, no saj strokovno ve kaj dela tale Reško, mislila sem za njegove izjave, tako da brez preplahauser posted image

Pika jaz pa nebi bila nosečka na kvadrat, sva vzela v gretje samo enega, bo en na enkrat kar dovolj.

Aja pestke za punkcijo, pa saj veš, da ni tako hudo, se da čist normalno preživet.

Nisem vedela

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 743
24.5.2007 20:47:55   
DaisyE
punce - tole je prava drama ... napeto kot hudič... kot tahujš elastika .

Nobena telenovela se s tem ne more primerjat... user posted image user posted image user posted image

Pika zate bo punkcija mala šala.

Koala, za preplah mam jaz še ogrooomno časa. Ampak dvomim, da se bom kdaj resno zasekirala. Jaz kar verjamem vse kar mi dohterji rečejo in sem hladna ko špricer. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 24.5.2007 20:50:33 >

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 744
24.5.2007 20:51:35   
pika74
Hej koala... še zmer maš šanse za user posted image user posted image  - včasih narava tko poskrbi, da se iz user posted image  vstavljenega user posted image user posted image  nardita. Vse je mogoče.

Kakorkoli že, držim pesti, da se prime user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 745
24.5.2007 20:55:30   
DaisyE
Kakorkoli že, držim pesti, da se prime

Jaz pa pravim, da se je že primu in ne odstopam od tega. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 746
24.5.2007 20:56:57   
pika74
Maš prou Dejzi user posted image . Popravljam izjavo user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 747
24.5.2007 20:59:22   
DaisyE
Komaj sem se dočakala svojega ,da mi potegne računalnik čisto k postelji,

Mojca kako je pa to izpeljal? A maš mizo na koleščkih al ti je celo kišto k postli privleku? user posted image  Ga bo še križ zabasu!user posted image

Drugače pa... samo brez panike, kot pravijo v Štoparskem vodniku po galaksiji.

Neposredna povezava do sporočila: 748
24.5.2007 21:02:37   
DaisyE
Maš prou Dejzi . Popravljam izjavo

Eh Pika, sploh se ne oziraj name. Sem glih take volje, pa malo nabijam.

Zgleda, da zemljica spet malo dežja rabi, da tolk čvekam...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 749
24.5.2007 21:06:43   
pika74
jest pa cejt preganjam user posted image ... ob 22h dobim stopko... pa ne smem zaspat user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......