|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 25.5.2007 11:13:14
|
|
|
|
Shuka
|
Ja ija prvo pikico sem si dala pri njemu in zdej imam malo plavo piko, drugo mi je dal moj in se je razvilo v 3 cm rdečo liso, čeprov je bil ful nežen, tretjo sem si pa danes dala na levo stran pa upam, da se ne bo poznalo , tudi sama sem prvič dobila tako liso po špikanju, sicer pa nisem imela veliko izkušenj s špikanjem, morda le pri dajanju krvi ampak takrat samo malo plavo pikico ki je v dnevu dveh izginila. Jaz si ju mažem z Bepanten plus upam, da kmalu izgine. Čutim pa malo bolečino ko se uležem na desno stran aja ja jest mam tud 2 ampuli tekočine in dve praška Ja Reš je direkten ampak midva sva pripravljena na kakršnekoli izjave, ne bova se mu pustila zmesti, čeprav mi je pri prvem pregledu rekel, : "Ah z otroci je samo delo in skrbi, zakaj bi ga sploh imeli!" Pa se nisva preveč ozirala na njegovo izjavo, pri njemu vzameva v zakup to, da je stručko na svojem področju in tudi če bi nama še kaj gršega rekel, bi mu že kaj enakega odvrnila. Če ga že plačujeva naj se vsaj vzdrži komentarjev Sem pa že slišala od kolegov parov, ki so bili pri njemu, da je bil nesramen do njih in so odšli od njega stran. Je pa še ena stvar tule resnična, vsi ki se spopadamo z neplodnostjo takšno ali drugačno smo občutljivi na vsakršne izjave, nekateri jih sprejmemo ali preslišimo drugi spet ne, samo dokler on men lahko pomaga oz. hoče pomagat, ga bom preslišala . Samo se pa istočasno sprašujem, ali je mogoče vse doktorje, ki se ukvarjajo z isto dejavnostjo, ob 23h zvečer poklicat, zaradi nasveta? Ija na veliko lepih in zdravih jajčk, da bova pridne kokoške čez vikend. Mojči ti se pa drži
< Sporočilo je popravil Shuka -- 25.5.2007 11:15:50 >
|