|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
15.5.2007 20:44:21   
tosja

pujsa za folikle
user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image   upam, da pujs, za pujsje leto poskrbi za prašičje dobro letino user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 476
15.5.2007 20:55:07   
HEL36
mojca, no kako, a že greješ svoja user posted image  user posted image  prej se sploh nisem mogla javit, ker sem tolk pesti stiskala user posted image  poročaj, sem tok radovedna!!!

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 477
15.5.2007 21:28:45   
konina
zalazoya, hvala za odgovor. Jaz sicer še vedno ne vem kaj moram zdaj naredit in ali sploh kaj, ampak vseeno hvala. Jaz sem namreč še brez potrditve konzilija za IVF postopke. Zato moram še na to počakat. Za zamrznjenčke pa vem, da sta dva. Tako, da moram poklicati v LJ in bomo videli kaj bodo rekli.

Lp, Nina

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 478
15.5.2007 21:59:07   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
Mijavček hvala! Sem te pogrešala,ko te ni bilo na spregled!user posted image  
user posted image user posted image user posted image  za vse punce,ki imajo endrometriozo!
Mišek, tudi tebe sem pogrešala! Lepo,da se še kdaj javiš! Upam, da uživaš! user posted image

pa pišuka... ne morm pogruntat, ktera si ti... zmer bolj se mi zdi, da si že stara sablja na RR... a se motim?user posted image

user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 479
15.5.2007 22:06:58   
dajamaja
Pa to ni res. Tko sem se razpisala, vsako posebej nagovorila ... pa je spuhtelo. Še enkrat se mi pa ne gre. Mislim na vse vas in vidim, da tudi ve name.
Torej danes sem bila v Bolnici Franja (Marjetka, boš po metodi posegov vedla, ne?), kjer smo štartali s 3. ICSI postopkom. Tokratna dobitna kombinacija je Dipherin in Gonal (4 kom, Ija). Danes že začela, naslednja postaja (M) nekje drug teden.
Preden mi še to spuhti, Sonček boš kupila rumen voziček?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 480
15.5.2007 22:16:22   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčice - junijčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  biba26: (2.ICSI, MB, dr. Vlaisavljević)
08.05. predvidena punkcija

user posted image  pika74: (3.IVF, LJ, dr.Drobnič)
30.04. začetek špikanja Suprefact
14.05. UZ
14.05. začetek špikanja Gonal

user posted image  citrončica: (2.IVF, LJ)
26.04. začetek špikanja
09.05. UZ
09.05 začetek špikanja - Gonal
18.05 UZ

user posted image  perlica: (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
11.05. začetek špikanja
11.05 UZ

user posted image  sayuri: (1.ICSI, PO, dr. Reš), doma že ima user posted image  user posted image
08.05. razgovor
09.05 začetek snifanja - Suprefact
user posted image  gold fish: (1. ICSI, LJ, dr. Zorn)
01.06 začetek špikanja Suprefact
14.06 1. UZ
14.06 začetek špikanja Menopur
23.06 2. UZ

user posted image  Bety upa: (5. ICSI, PO, dr. Reš)

user posted image  Sanja70: (2.IVF, PO, dr. Reš)
08.05. razgovor
08.05 začetek špikanja - Diphereline

user posted image  sonček75: (1. IVF, LJ, dr. Zorn)
25.04. začetek špikanja (dolgi postopek)
09.05. UZ
09.05. začetek špikanja - Menopur
18.05. UZ

user posted image  Staša1: (2.ICSI, LJ, dr. Ribič)
16.04. začetek špikanja-Suprefact (dolgi postopek)
03.05. UZ
04.05. punkcija user posted image  user posted image
11.05 UZ
18.05 UZ

user posted image  darcija: (2.IVF, PO, dr. Reš)
           začetek snifanja - Suprefact
06.05. začetek špikanja - Menogon
15.05. 1. UZ
17.05. 2 UZ
19.05. punkcija

user posted image   mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
12.04 začetek špikanja, 26.04. UZ
03.05. UZ, 06.05. UZ, 08.05 UZ
10.05 punkcija
15.05 transfer

user posted image  M007: (LJ)
07.05. štart
14.05. začetek špikanja Menopur
20.05. 1. UZ

user posted image  april30 (1. IVF?,LJ)
05.05 začetek špikanja - Gonal
10.05 UZ + Cetrotide
12.05 UZ
13.05 UZ + stop inekcija
15.05 punkcija user posted image
20.05. ET

user posted image  mozart (1. IVF, PO, dr. Reš)
04.06 razgovor

user posted image  ija: (5. ICSI, PO, dr. Reš)
10.05. razgovor
14.05. začetek snifanja Suprefact

user posted image  shuka (1. IVF, PO, dr.Reš)
14.05 začetek snifanja Suprefact

user posted image  dajamaja (3. ICSI, PO, dr. Reš)
15.05 začetek špikanja Dipherine

user posted image  zalazoya (1.IVF - 4. ET eskimčki, PO, dr. Reš, )
15.05. začetek estrofem
24.05 1. UZ

user posted image  tobika (2. IVF?, LJ)
11.05. punkcija
16.05. ET

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  - koala: (1.IVF, LJ)
03.04. začetek špikanja, 17.04. UZ, 24.04. začetek špikanja
03.05. UZ
05.05. UZ + STOP
06.05. predvidena punkcija user posted image  user posted image
12.05. transfer user posted image
27.05. TEST user posted image user posted image

user posted image  - Mijavček: (2.IVF, LJ)
20.04. START
23.04. začetek špikanja suprefact
07.05. začetek špikanja Gonal
16.05. 1. UZ

user posted image  - blanč: (1.ICSI, PO, dr. Reš)
15.04. začetek špikanja
28.04 STOP injekcija
30.04 punkcija user posted image
03.05. TRANSFER  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image
18.05. TEST user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   16.05user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image    tobika - ET  user posted image user posted image

user posted image user posted image   mijavček - UZ user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image , GITA14 user posted image , konina user posted image ,  gugu user posted image ,

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 481
15.5.2007 22:18:36   
DaisyE
Torej danes sem bila v Bolnici Franja

user posted image  Jaz bom umrla od smeha!!!! Dajamaja nehi ga srat! Mi bo pred Rešem ušlo, me sploh ne bo hotu več v nov postopek vzet...

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 482
15.5.2007 22:19:47   
tosja

user posted image  

smeh je pol zdravja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 483
15.5.2007 22:25:41   
DaisyE
upam, da pujs, za pujsje leto poskrbi za prašičje dobro letino

Normalno, da bo pujs poskrbel, da bo vse ok. Tale pa sploh, ker je tako dobro rejen. user posted image user posted image user posted image

Ti maš pa zdaj trenutno do četrtka dopust - da se lahko posvetiš jajčkam, pol bomo pa videli, če še lahko podaljšamo... Če ne, boš mogla pa čez počitnice not prinašat.

Hvala za vse lepo, kar napišeš, ampak jaz pa ne najdem več besed... Sem ganjena.

V četrtek poročaj kako je šlo in prevzemi sezname. Če se pa že jutri počutiš prave volje, pa še tolk bolš. Jaz mam že pomanjkanje spanja, pa še IUIjevke ste se začele počasi prebujat iz zimskega spanja na sosednji temi. user posted image user posted image user posted image  

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 484
15.5.2007 22:28:20   
DaisyE
OOOOOO lejo!!!!

user posted image  No pol ti jih pa že zdaj predam.
user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 485
16.5.2007 7:20:50   
blanč
Dobro jutro,
Mojca,čakamo, da nam poveš kako je bilo na transferju.
Jaz že od včeraj zjutraj pomalem krvavim, samo je g rekla, da ni ss, ker bi bile krvavitve večje in prisotna bi bila bolečina. Mi je včeraj vzela kri in danes okoli 13 ure izvem kak je hormon v krvi. Domač test, ki sem ga naredila tudi danes zjutraj še vedno kaže velikuser posted image . Punce držte pesti zame da bo vse ok.
Za vse ki smo v postopku in čakanju na rezultate pa, da bi kmalu vse imeleuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 486
16.5.2007 7:34:27   
Bety upa
Blanč....Držim pesti, da bo vse OK!!!!!!!!Jaz sem prepričana, da bo!!!!!!!!!

Pa čestitam ti, še enkrat!!!!!!!!!!!

hmmmmmmmmmmm....Kaj je z Mojčico???????????? Zelo sumljiva zadeva??????

////////////////

Jaz grem jutri v Italijo po Menogon in Prometrij. Prestavila bom M zaradi enega potovanja in tako bomo s postopkom začeli po 27.5. ....Za prestavitev M bom uporabila Prometrij in zdravnik pravi, da M ni mogoče prestaviti za en teden, da je to preveč...?!?!user posted image user posted image ....Kaj vi mislite? Ali naj grem danes po kakšne druge tabletke za prestavitev? Kako je pa z Primolut-Nor????Ali katera pozna te tabletke??? Bom pogledala še na MON-u, kaj pravijo.

Glede zaviranja imunskega sistema, pa moj zdravnik pravi, da Aspirin100 dela čudeže in kaj posebnega ni potrebno še jemati. Vseeno pa bomo šli (po moji želji) še s poskusom minimalnih doz Medrola. In ob ET-ju bom dobila še dodatno injekcijo Pregnila.
Tako.....in toliko za zdaj.....

///////////////////

Pika74??? Kje si ti?? Kako je s tvojimi foliklčki? Midve zopet skupaj. Uspelo nam bo tokrat in te bom povabila na sprehod po BTC-ju, kjer si bomo skupaj kupile nosečniške hlače. OBLJUBIM!!!

Vsem držim pesti za dober izzid (lota)!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 487
16.5.2007 8:15:30   
ija
Sayuri, a veš, da si me res potolažla user posted image user posted image user posted image  mi je pa grozno, čedalje hujše, včeraj sem celo popoldne preležala user posted image  to sploh nisem jaz, ker sem sicer blazno aktivna in stalno letam naokrog - zdaj sem pa čisto povožena user posted image  no ja, če ni hujšega, saj pravimo, vse za user posted image user posted image
mojca, oglasi se! blanč, ti pa kar lepo mirno in sporoči, kaj je pokazal krvni test user posted image  Tudi vsem ostalim želim fajn postopke - madona, koliko nas je user posted image  ija

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 488
16.5.2007 8:16:29   
Sulfinija
Ojla!

Najprej vsem skupaj en lep pozdrav.Kot prvo se vam morem opravičiti,ker se nisem včeraj javila.
Šlo je takole:v ambulanto sem pridrvela vsa napeta in nato me po dolgem času kliče n apogovor moja zdravnica,ko sem videla noter,da zraven nje sedi biologinja sem mislila no sedaj pa resno ne bo nekaj dobro,kajti prvič tega nsiem doživela.
In mi lepo reče rezultata drugega ISCI:13 celih pri punkciji,7 se jih je oplodilo do danes so preživele user posted image user posted image user posted image  torej gospa kok vam vstavimo?
In jaz iz enega maha se zaderem user posted image user posted image  in za enega dobim domov po pošti ali je prežuivel za led ali ne.Nato sem lepo šla na mizo,kjer so mi naredili transfer.In prvo ko so mi ga naredili mi je delala še en UZ,kajti tožila sem,da me še vendo vse boli in mi je ga je naredila in gospa veliko,veliko res veliko pijte in počivajte kajti vaši jajčniki so zelo povečani kaže na blago hiperstimulacijo ne prehudo in zato veliko pijte in čimveč počivajte,nato sem tudi dobila slikico svojih blatocist,ki sem jo že najmanj 1000krat pregledala in primerjala z prvimi morulami.In nato mi je sestra rekla vsaj tri dni zelo veliko počivajte nato delajte pa vse kar je vašo dušo najbolje v primertu hudih bolečin pa se nam javite tukaj.

Torej punce grejem user posted image Vala in user posted image Laro
Datum za test:28.05.2007

Tkole moje poročilo sedaj pa lepo nazaj počivat.Lepo mi bodite in mislim na vas in hvala vam da ste tolk mislile name.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 489
16.5.2007 8:19:03   
koala
V priloženem listku pri Primolut-u, piše da se za prestavitev menstruacije ne sme jemati več kot 10-14 dni, začneš pa tri dni pred pričakovano menstruacijo. Krvavitev pa se potem pojavi 2-3 dni po prenehanju jemanja.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 490
16.5.2007 8:31:27   
Bety upa
Mojčica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo za tvoja otročička!!!

In zdaj počitek!!! Nič masaže stopal, ker po ET-ju ta masaža škodi!!! Matični mleček, aspirin 100, persen forte, kasete komedij, smešnice, pohani kalamari....uffffff....nobenih vraž se več ne spomnim. Saj to je dovolj user posted image user posted image .....Pa da bo pozitiven test že 10.dan in navija na visok ßhcg!!!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 491
16.5.2007 8:36:29   
Sanja70
Živjo punce,

Sam tole pa je četica,.....uf kolk nas je.Najbolj,da si pojemo uno ..(NAŠA ČETICA KORAKA,STRUMNO IN VESELO.).user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem na Dipherelinu,danes sem uporabila zadnjo inekcijo jutr pa šprint k Rešu,po nove pa še M ni od nikoder,vćeraj bi jo morala dobit.
Verjetn zamuja zaradi Dipherelina sam mi je Reško reku,da jo bom dobila že 14user posted image
2.dan pa začnem z Menopur.
Kolk kej vpliva zamuda M na cel postopekuser posted image
BLANČ iskrene čestitke še od meneuser posted image user posted image

OSTALIM PA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 492
16.5.2007 8:41:35   
Sulfinija
Bety upa ti jaz povem nekaj vraž:
matični mleček,e vitamin je dober za rodila,b kompleks kjer je folna noter,lignji so padli včeraj,šivanje gobelina in 5 ur kartanja z babico jaz leže ona sede.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 493
16.5.2007 8:42:24   
Špelka
Bravo, Mojca, zate za tvojga možeka in za tvoji lepi blastocisti! user posted image user posted image user posted image user posted image  In zakaj že se mi zdi, da si praktično že user posted image  in tako tudi ostaneš? user posted image  Tokrat bo uspelo - boš videla! Res pa prve dva tri dni dosti počivaj - po mojem pomaga! user posted image  Srečno!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 494
16.5.2007 8:42:40   
Sulfinija
Sanja70,lahko ti M zamuja tudi zaradi dipherline.

Punce vse ki ste mele kaj včeraj sem mislila na vas kljub svojemu ET in tudi danes vidim da se dvema nekj dogaja jaz navijam za vaju pa sporočita nam.

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 495
16.5.2007 8:47:53   
Špelka
Blanč - hitro javi količino hormona! Pa poslušaj svojo G in poskusi biti čim bolj mirna (vem, skoraj nemogoče) ter večino preleži! Jaz VEM, da bo vse v redu! user posted image

Mojca - aja, pa še to: en otroški aspirin po ET je po mojem zelo koristen!

Kaj pa pri nas? Včerj smo imeli NS, s tamalčkom za enkrat vse BP, tveganje za Downa nizko (1:6000), skratka super!

Mislim na vas, punce!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 496
16.5.2007 9:01:30   
soncek.djukelica
[/quote]

pa pišuka... ne morm pogruntat, ktera si ti... zmer bolj se mi zdi, da si že stara sablja na RR... a se motim?user posted image

user posted image
[/quote]

ja, pika res je, sem stara sablja! sem sodelovala že na 100 nadaljevanjih za Nas! user posted image  Zdej pa grunti! user posted image
Mojca, super za tvoja dva user posted image user posted image ! lepo mi bodi, čuvaj se in božaj bušija, zdej si že user posted image !
Koala, kako pa tvoje počutje? Ni še veliko preteklo od transferja! Drug teden se bo bolj dogajalo! user posted image  
Koala, Mojca obema želim user posted image !

Tobika, danes je pa tvoj dan! Dobiš svojo user posted image  za čuvat! Juhu! Želim ti,da te transfer ne bi bolel in da nam prineseš super novice! user posted image user posted image user posted image user posted image
Mijavček,tudi ti imaš danes super dan! Greš gledat svoje folikle! Upam,da si bila super kokoška! user posted image user posted image
Če verjamete, tudi jaz sem v dilemi! Naslednji pregled imam pri svojem ginekologu šele čez 3 tedne, pa tako dolgo se mi zdi! Hotela bi pa že kaj vedeti prej in mislim,da bom drug teden obiskala leonišče, sam nekaj se moram spomniti, da bi me moj zdravnik vzel! A kera kaj predlaga, kaj bi naložila? user posted image

lp od mojih dveh user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 497
16.5.2007 10:22:55   
april30
Zdravo!

Blanč drži se...boš videla da je vse ok samo še malo potrpi.user posted image
Mojca9000 držim pesti, da se ti bodo prijeli.user posted image
Sonček mogoče lahko rečeš samo, da se malo čudno počutiš in si živvčna ker je to prvič...po mojem se te bodo usmilili in te vzeli.user posted image
Za vse ostale tudi en velik user posted image  in držim pesti za vse.

Jaz sem danes prvi dan po punkciji in se presenetljivo počutim super...razmišljam, da bi šla jutri kar v službo...kaj menite ve? V službi namreč nič ne vedo o mojem postopku...tako, da zaenkrat vedno koristim dopust. Zdaj pa razmišljam, če bi šla rajši jutri v službo, pa bi bila potem v ponedeljek in torek raje doma po nedeljskem  transferju (če bo vse ok in bo prišlo do transferja user posted image ). Kaj mislite? Je bolj pomembno, da sem doma po punkciji ali po transferju, ali celo po obeh postopkih? Sem malo zmedena...

Pa še nekaj...kdaj ti sploh povedo, koliko se ti jih je oplodilo in te vprašajo koliko ti jih vstavijo???

Lp,
April

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 498
16.5.2007 11:10:31   
koala
Mojca super!!!!!!

Sonček,djukelica počutje je nsepremenjeno, samo zdanja dva dni me daje nespečnost, pa ne vem ali je zato kriva lun, odsotnost dragega ali kaj drugega.

April, koliko se jih je oplodilo zveš pred transferjem, se mi pa zdi, da ja na gk, kar treba rečt, če želiš da vstavijo samo enega Ker punc pred mano, na et niso nič vprašali, jaz sem pa rekla da želiva samo enega, potem pa so tiste za menoj vprašali.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu april30)
Neposredna povezava do sporočila: 499
16.5.2007 12:06:22   
ija
Tudi meni je celo sporočilo ven vrglo, zato tokrat samo na kratko: glede počivanja, April, ni pravila, razen da moraš na dan punkcije absolutno počivat. Če te boli, moraš počivat tudi potem, če ne, pa ni treba. Po transferju meni Reš vedno reče, da bolniška ni potrebna. Sem pa probala že oboje - enkrat sem bila ves postopek po punkciji doma, enkrat pa skos v službi, razen na dan punkcije. Meni bolj ustreza druga varianta, je pa to odvisno od vsake posameznice in tudi od vrste dela, seveda.
pozdravček, ija

(odgovor članu april30)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......