|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
14.5.2007 22:40:48   
dajamaja
Evo, jaz danes ponočujem od silne vneme za jutrišnji dan. Držim pesti za punce, ki smo jutri posebej v akciji; Mojco, April, Sayuri in Zalazojo in za vse ostale, ki smo vsaka v svoji točki kroga zanositve (tole je navdihnil Levji kralj).

Blanch, najprej moje dobre želje zate! Potem pa namig, da če se izcedek ne ustavi morda pokličeš na kliniko. Hočem povedat, da sem se jaz v podobni situaciji mal obotavljala, ker se mi je zdelo, da ne bi obremenjevala s svojimi marginalnimi strahovi. Sej v bistvu več kot ne mi ne bi mogel rečt. Pa me je povabil na pregled. Želim pa ti, da se je vse že umirilo in jaz kr tak mal tapkam!

Lahko noč dekleta.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 451
15.5.2007 6:27:31   
Sulfinija
Ojla!

Punce,user posted image user posted image user posted image user posted image  danes je moj dan,ko grem po svoje doječnke user posted image user posted image user posted image user posted image .Celo noč sem prebedela,saj enostavno nisme mogla spati,kajti muči me,muči me upam,da me vsaj dva fina zarodka počakata v labolatoriju.Punce milsite name!

Vse tri ki imate dans na veliko dogajanja pa vam želim srečno!!!

Se kaj tipkamo.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 452
15.5.2007 7:09:21   
zalazoya
dobro jutro

danes je res en poseben dan.
mojca držim pesti za tvoje user posted image  user posted image , da bi ostale s tabo vseh 9 mesecev. Sporoči veselo novičko, ko se vrneš.
april drži se danes, želim ti da bi bila punkcija čim manj boleča in uspešna,
dajamaja tebi pa usešen začetek.
Jaz sem že pojedla prvi estrofem. Transfer zamrznjenih je bil prvič 16 dan, drugič pa šele 25 dan. Tako da ne morem predvidevati kdaj bo. Bomo videli na UZ.
čau

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 453
15.5.2007 8:11:43   
GITA14
a mi lahko kateri razloži kakšen je potek za zamrznjenčke?
za enkrat vem samo to,  da ko dobim menstruacijo pokličem kaj me pa potem naprej čaka?

lp

gita

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 454
15.5.2007 8:55:11   
Anonimen
mojca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

tudi ostalim velik sreče v katerem koli delu postopka ste in zaključite z velikim debelim user posted image user posted image

blanč čestitkeuser posted image in naj pridno rasteuser posted image oz rastetauser posted image user posted image

(odgovor članu GITA14)
  Neposredna povezava do sporočila: 455
15.5.2007 9:16:45   
koala
mojca dobro opravi!!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 456
15.5.2007 9:18:44   
Špelka
Mojca - srečno! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 457
15.5.2007 9:37:46   
GITA14
mojca mislim nate

kdaj pa imaš?

lp

gita

Neposredna povezava do sporočila: 458
15.5.2007 9:37:59   
blanč
Ojoj, jaz imam zdaj že malo krvi med izcetkom, tako,da sigurno se moja dva poslavljata. Test mi je danes pokazu še vednouser posted image ampak jaz ne verjamem večuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 459
15.5.2007 9:43:31   
GITA14
blanč upaj do konca
jaz sem v sredo 9.5 (11 dan po ET) delala test  in je bil negativen in nasledni dan sem dobila menstruacijo, zato jaz mislim, da je še upanje saj ti skoz kažeuser posted image
propaj čim več počivat in misli na kaj lepega

lp

gita

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 460
15.5.2007 10:50:59   
Mijavček
Oj!
Se moram mal pofočkat!
Najprej en veeliik hug za Mojco. Držim pesti! Potem ČESTITKE soncek.djukelica user posted image . šele danes sem videla, da si user posted image . sploh ne veš kok sem vesela, čeprav te sploh ne poznam. No, imam pa občutek, ko da te... pa tud za ostale stare borke.. prejle ko sem preletela stare poste sem dobila pravo ringa-nostalgijo. Recimo Mojco pa Piko74 se mi zdi, da že kar poznam, mam kar eno slikovno predstavo, čeprav se nismo nikol vidle, se pa beremo, že od daljnega 2004.

No evo, spet sem vsa "muši". to je od hormonov. 23.04. sem začela 2. postopek IVF v LJ. Dolgega s suprefactom, od 07.05. pa sem še na 300 enotah Gonala. zgleda da je to velik, ker so vse sestre na GK kar čudno pogledale v smislu; lej bogo revo 4 ampule ma. user posted image

Drugač pa nimam kakšnih stranskih učinkov, razen da sem zelo extremno čustvena in se obnašam ko kakšna najstnica z viškom hormonov - sanjarim, jokam za vsako figo, trmarim če je treba, vglavnem kar nekje v oblakih.

Jutri grem na UZ preverit stanje, pa se javim.

En leeep pozdravček za vse; stare, nove borke, nosečke, bodoče nosečke, navijačice,...

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 461
15.5.2007 10:51:11   
gugu
ŽIVJO BORKE!!! Jaz sem danes malo bolje solze so se mal umirile in začela sem razmišljati za naprej! Za začetek sva se z mojim dogovorila da zamenjava dr. Potem pa v nove boje naprejuser posted image
Blanč nikar ne obupaj kje je tvoja Štajerska kri in trma, tudi sama sem drugače štajerka in imam vse te lastnosti- vročo kri in veliko trmo! Vsaj tako pravjo tisti ki me poznajo!!! user posted image user posted image user posted image Ma kakšno poslavljanje odločila sta se ,da ti samo mal ponagajata, če pa te zelo skrbi pojdi raje k zdravniku, da te pomiri in ti reče da je vse OK! Pridno počivaj pa boš videla da bo vse v najlepšem redu!

MOJCA držim pesti zate in za tvoja dva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
april drži se  in navijam zate user posted image user posted image user posted image upam da boš imela čimveč celic, ki se lepo oplodijo!!!!
Za vse ostale pa en debel  user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 462
15.5.2007 11:27:05   
darcija
Punce jaz pa sem danes malo žalostna. Sem bila na UZ in je Reško rekel a vi si sploh dajete inekcije ko pa je vse še tako majhno.user posted image  Bojim se da sem spet slabo reagirala na hormone in ne bo celic.
Čez dva dni imam ponovni UZ in bomo videli kako bo.
Potem pa je še rekel da bo mogoče pa v soboto punkcija. Sedaj pa ne razumem več, kaj pa se bo punktiralo če je vse premajhnouser posted image
Punce, ki ste pri Rešu ali mogoče veste kdaj on začne meriti folikle. Sem malo zmedena ker prvič sem bila v Mb in so vseskozi govorili velikost foliklov tu pa nič ne vem, kakšne dimenzije so.

Gugu user posted image boš videla vsak dan bo malo lažje in user posted image  za naprej.

Blanč in Mojca za vaju pa držim pesti.

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 463
15.5.2007 12:02:43   
konina
mojca, upam, da že imaš pri sebi svoji user posted image user posted image  in da se bosta pri tebi počutili tako dobro, da ostaneta vseh 9 mesecev. Sedaj pa lepo počivaj in uživaj v občutkih. Pa strah in dvome pošlji na dopust, da ne motijo vašo idilo.

blanč, upam, da ti tvoji user posted image user posted image  samo malo nagajata. Počivaj in na tvojem mestu bi poklicala k zdravniku in povprašala za nasvet. Držim pesti, da ti je uspelo!

Ostale pa, ki začenjate in ste začele, upam, da boste uspešne.

Tudi mene zanima kakšen je proces pri zamrznjenčkih, saj so meni rekli, da naj počakam na odgovor konzilija in se ravnam po njihovih navodilih. Sedaj pa ne vem, ali moram poklicat kaj na GK in sporočit ali ne.

Lp,Nina

(odgovor članu darcija)
Neposredna povezava do sporočila: 464
15.5.2007 12:19:43   
soncek.djukelica
ojla,

Mijavček hvala! Sem te pogrešala,ko te ni bilo na spregled!user posted image  
user posted image user posted image user posted image  za vse punce,ki imajo endrometriozo!
Mojca, navijam zate in tvoje krasne blastociste! user posted image
April, tudi zate navijam, pijem na tvoje super celice! user posted image  Ampak le user posted image
Dajamaja, tudi zate navijam! Za uspešen začetek! user posted image
Mišek, tudi tebe sem pogrešala! Lepo,da se še kdaj javiš! Upam, da uživaš! user posted image

Vsem ostalim borkam,ki jih nisem posebej omenjala želim lep dan, kljub dežju! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 465
15.5.2007 13:59:34   
ija
Darcija, zelo dobro poznam ta občutek - sem sama vedno na tem, da je pri prvem UZ ful slabo pri Rešu in on tudi ne ovinkari, tako da ti je vse jasno. Gotovo boš imela kakšen jajček, samo veliko jih verjetno ne bo. Jaz sem zadnji imeča isto (skoraj nič), pa so bile na koncu 4 celice. Pa tudi zrastejo lahko še do pojutrišnjem, boš vidla user posted image  držim pesti, pa sporoči, kako bo. Folikle pa Reš povadai tako hitro izmeri, da moraš kar orng gledat - saj vidiš na UZ, ko jih meri.
Mojca, javi se, kako je šlo?
April, upam, da si brez težav preživela punkcijo.
Blanč, ti samo pozitivno razmišljaj, pa boš videla, kako in kaj.
Mijavček, jaz bom imela tudi 4 ampule v tem ciklusu, mislim, da je to sploh največ, kar dajo user posted image  tako da hura za konjske doze user posted image

Sicer se pa počutim straašno slabo user posted image - včeraj sem začela jemati Suprefact in me je začela boleti glava, vrtelo se mi je, pa oblivalo me je. Danes sem pa še slabše, me je še želodec začel bolet ... sem šla na net pogledat, pa so to vse stranski učinki Suprefacta user posted image user posted image  to je že tretji postopek, v katerem jemljem Suprefact, pa mi še nikoli ni blo nič user posted image  sem čist fertig, komaj delam, tako slabo se počutim. Upam, da bo kmalu minilo ...
Mislite name, punce.
ija

(odgovor članu darcija)
Neposredna povezava do sporočila: 466
15.5.2007 14:05:06   
april30
Zdravo punce!

Hvala vam za vse lepe želje in da ste držale pesti. Tudi jaz jih držim za vse vas...

No danes je bila pri meni punkcija. Bolelo me ni...samo malo špikalo...tako da se sedaj počitim zelo v redu...mi sploh ni do tega da bi ležala, ampak bom ubogala sestre in šla vseeno počivat. Povedali so mi, da sem pridelala 7 celic - sploh ne vem kaj to pomeni...vidim da sem res zarukana...user posted image
V nedeljo imam transfer. Upam na najboljše.

Najboljše ste punce...in vsem bo slej ko prej uspelo...

Lp,
April

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 467
15.5.2007 14:08:07   
ija
Bravo, April - 7 celic je fajn številka user posted image user posted image user posted image  pa še moja srečna številka je, tako da bo to sigurno v redu.
Drži se do nedelje, danes pa le počivaj.

pozdravček, ija  

(odgovor članu april30)
Neposredna povezava do sporočila: 468
15.5.2007 14:10:45   
koala
user posted image user posted image April, pridna kokoška. Kljub temu da se dobro počutiš le ne bodi preveč pogumna in vsaj danes počivaj.
Pa na uspešen transfer v nedeljo.

Nisem vedela

(odgovor članu april30)
Neposredna povezava do sporočila: 469
15.5.2007 15:00:32   
soncek.djukelica
april,

krasne novice! vesela sem,da te ni preveč bolelo in da se počutiš krasno!
kljub vsemu pa le počivaj, sploh danes in jutri, škodit ti ne more!
in v nedeljo dobiš same super zarodke, prave borce!

ija, če se spomnim sem tudi jaz občutila vrtoglavico ob jemanju suprefacta, nisem pa bila ziher od česa je, ker se mi je prej tudi gdaj zvrtelo,ker imam nizek pritisk! je pa čisto možno,da je od suprefacta! vseeno ti želim en fajn postopek!

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 15.5.2007 15:02:02 >

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 470
15.5.2007 16:13:38   
sayuri
Ija , jaz sem se najprej hvalila, kako ne čutim nobene razlike ob jemanju Superfacta user posted image , pa so stranski učinki le prišli user posted image . Sicer me glava ne boli, sem pa grozno zaspana user posted image , v želodcu me čudno tišči, imam občutek, kot da mi gre malo na bruhanje user posted image , vetrovi me dajejouser posted image in non stop sem na user posted image , tako da je mož rekel, da bomo v hiši dva WCja naredili user posted image . Poleg tega me vsake tolk časa v jajčnikih špikne user posted image  in pa M mi zamuja user posted image , tako da se počasi že vse prestavlja. Bi jo včeraj morala dobit, pa ni še nikjer nobenega znakauser posted image . Upam, da sem te kaj potolažila user posted image .

April30, sedem je super številka user posted image . Lepo, da je šlo vse ok skozi in zdaj držim pesti za naprej.user posted image

Mijavček,lepo da si se javila. user posted image Smo te že pogrešale. Tudi zate držim pestiuser posted image

Darcija, v dveh dneh foliklčki lahko zelo zrastejo user posted image . Mojca9000 je imela podoben primer. Držim pesti user posted image

Gugu , tako se govori user posted image user posted image user posted image

Blanč, user posted image . Že veš kaj novega? Jaz verjamem, da bosta ostali user posted image .

Zalazoya, a ne,  kako je fajn občutek, ko so tle tako fejst punce, na katere se lahko vedno zanesemo, kaj vprašamo, pojamramo, se veselimo, jokamo skupaj, se zafrkavamo....user posted image  Men je tud tok fajn user posted image  Uspešen začetek ti želim user posted image

DAjamaja, tudi tebi lep in uspešen začetek user posted image

Mojca9000, upam da se fajn počutiš in že greješ svoja dvauser posted image

Nosečkeuser posted image Neža81, Sonček.d, Špelka in ostale, ful lepo, da se oglašate in nas pridete pogledat ter spodbujat user posted image  user posted image user posted image user posted image

Pika74, Koala, DaisyE, tosja in ostaleuser posted image  Mi nič ne pade na pamet, kaj bi še napisala user posted image user posted image user posted image .

Aja, DaisyE, ker mi M zamuja, daš an seznamu lahko stran današnji datum začetka jemanja Menogona in pa UZ. Bom sporočila, ko dobim M.user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 471
15.5.2007 16:19:47   
tobika
Pozdravljene punce. Res, da se ne oglašam prav pogosto (če prav dobro pomislim dem zadnjič pisala novembra lani user posted image ) vendar za vsako sproti stiskam pesti, da bi ji končno uspelo. No sedaj sem tudi jaz v novem postopku in sicer že prav na koncu, v petek sem imela punkcijo. Imam pa eno vprašanje in sicer ali je še katero tudi četrti dan po punkcijo še vedno spremljala napihnjenost in občutljivost trebuha na dotik? Drugače če mirujem nimam bolečin in tudi na stranišče hodim redno. Že vnaprej hvala za vaše odgovore.

Vsem, ki ste v postopku in tistim ki še čakate želim veliko sreče in čimprejšnji user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 472
15.5.2007 17:07:24   
koala
tobika jaz sem bila napihnjena še dan po transferju, potem pa je napihnjenos kar čez noč izginila, pa tudi boleče na dotik je bilo, sicer samo na eni strani.

Nisem vedela

(odgovor članu tobika)
Neposredna povezava do sporočila: 473
15.5.2007 17:49:31   
Staša1
Mojca9000, držim pesti, pa čimprej javi!!!user posted image user posted image

April30, hvala bogu, da je bilo skoraj neboleče, 7 celic pa je zelo lepa številka! Veliko sreče še naprej!

Blanč, ne tako pesimistično!!! Držim pesti, da se bo dobro izteklo!user posted image user posted image

Sama imam UZ v petek in upam, da se je sedaj organizem sčistil in da bom lahko začela z Menopurjem (potem pa se vam kmalu pridružim)!

Veliko sreče vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 474
15.5.2007 18:04:58   
zalazoya
April user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Konina, Gita: jaz sem bila pri Rešu samoplačniško in sem imela 8 zamrznjenčkov. Po neuspelem IVF sem se naročila na pregled in sem prišla ravno pred ovulacijo in sem takoj dobila stop injekcijo čez 5 dni transfer, naslednjič sem poklicala 1. dan menstruacije in sem takoj dobila estrofem (za ciklus brez ovulacije) in šele 25 dan transfer (UZ na cca na tri dni). Nazadnje sem se  dogovorila za nov transfer še preden sem dobila menstruacijo, ko sem naredila 14 dan test je bil negativen sem se takoj dogovorila za nov transfer. Tako, da moraš biti kar vztrajen. Predvidevam če morata počakati menstruacijo, da bosta vsaj en mesec preskočili. Ne vem sicer kakšne težave imata ampak jaz sem vedno začetla s tableti 2 ali 3 dan menstruacije.
Ne vem kakšno pošto čakate meni so takoj povedali koliko je eskimčkov. Če sta saoplačniško je transfer eskimčkov brezlačen.

Mojca: kako je šlo ?
Sayuri: Res je fajn. user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (19%)

lana (31%)

neža (50%)

Število vseh glasov: 112

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!