|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 15.5.2007 16:13:38
|
|
|
|
sayuri
|
Ija , jaz sem se najprej hvalila, kako ne čutim nobene razlike ob jemanju Superfacta , pa so stranski učinki le prišli . Sicer me glava ne boli, sem pa grozno zaspana , v želodcu me čudno tišči, imam občutek, kot da mi gre malo na bruhanje , vetrovi me dajejo in non stop sem na , tako da je mož rekel, da bomo v hiši dva WCja naredili . Poleg tega me vsake tolk časa v jajčnikih špikne in pa M mi zamuja , tako da se počasi že vse prestavlja. Bi jo včeraj morala dobit, pa ni še nikjer nobenega znaka . Upam, da sem te kaj potolažila . April30, sedem je super številka . Lepo, da je šlo vse ok skozi in zdaj držim pesti za naprej. Mijavček,lepo da si se javila. Smo te že pogrešale. Tudi zate držim pesti Darcija, v dveh dneh foliklčki lahko zelo zrastejo . Mojca9000 je imela podoben primer. Držim pesti Gugu , tako se govori Blanč, . Že veš kaj novega? Jaz verjamem, da bosta ostali . Zalazoya, a ne, kako je fajn občutek, ko so tle tako fejst punce, na katere se lahko vedno zanesemo, kaj vprašamo, pojamramo, se veselimo, jokamo skupaj, se zafrkavamo.... Men je tud tok fajn Uspešen začetek ti želim DAjamaja, tudi tebi lep in uspešen začetek Mojca9000, upam da se fajn počutiš in že greješ svoja dva Nosečke Neža81, Sonček.d, Špelka in ostale, ful lepo, da se oglašate in nas pridete pogledat ter spodbujat Pika74, Koala, DaisyE, tosja in ostale Mi nič ne pade na pamet, kaj bi še napisala . Aja, DaisyE, ker mi M zamuja, daš an seznamu lahko stran današnji datum začetka jemanja Menogona in pa UZ. Bom sporočila, ko dobim M.
|
|
|