|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
16.5.2007 12:21:58   
blanč
moj bHCG 89 tako, da je tudi s krvjo nosečnost potrjena, samo zakaj hudiča imam krvav izcedek.

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 501
16.5.2007 13:57:13   
sayuri
Blanč, nekatere osečnice krvavijo tja do 12. tedna, nekatere celo nosečnost, nekatere pa sploh ne krvavijo. Tvoj ginekolog ti bo že dal mnenje, kaj in kako naprej. Po moje boš morala počivat.  Še enkrat čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image

Mojca9000 super user posted image . Počivaj in se zabavaj s kartami leže v postelji user posted image .

Dajamaja, si me nasmejala z Bolnico Franjo user posted image user posted image user posted image .  Uspešen štart ti želim user posted image

April30, jst mislim, da je vse odvisno od tvojega počutja, koliko časa boš doma. Samo če logično pomislm, bi bilo po moje dobro bit in po punkciji in po transferju nekaj dni doma user posted image .  Jaz delam v šoli in si dopusta ne morem privoščit, tako da bom kar bolniško vzela. Sicer pa moj šef in nekaj sodelavk ve, da sem v postopku.user posted image

Še nekaj me zanima.user posted image Uf - se vidi, da sem natančen človek, ki vedno vse načrtuje in ljubi točnost user posted image .  Celo moja M je bila vedno do dneva točna user posted image  in me res zdaj nervira, ker mi že tri dni zamuja.user posted image  Kaj naj kar čakam? Oz. koliko dni je normalno to zamujanje? Bi mogla kaj Reša oz. sestre klicat?

Lep dan vsem skupaj user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 502
16.5.2007 14:11:14   
darcija
Sayuri meni je zamujala 6 dni. Baje se velikokrat zgodi da zamuja.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 503
16.5.2007 14:16:05   
blanč
Sayuri meni je tudi zamujala nekaj dni. 

(odgovor članu darcija)
Neposredna povezava do sporočila: 504
16.5.2007 14:28:29   
andreja2000
mojca9000  user posted image   bravo za tvoji pikici!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Počivaj in navijam za user posted image ,konec maja!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 505
16.5.2007 16:27:37   
citrončica
Mojca9000,user posted image ,zdaj pa počivaj,kartaj,jej vitaminčke,skratka uživaj do testa!!Potem pa seveda kaj lepega sporoči!!

Blanč,tudi ti počivaj in se ne obremenjuj!!Raje uživaj vuser posted image ,izcedki se bodo pa že naveličali in poslovili!!!

April30,kot so ti že punce napisale,vse je odvisno od tvojega počutja,po punkciji dobiš avtomatsko bolniško do ET-ja,in 3dni po ET,jaz sem bila prvič že 5dni pred stopko doma,ker sem bila tolk napihnjena,da nisem mogla sedet,pa potem douser posted image ,skoraj 4 tedne bolniške,pa še prej so bili prazniki,tako da sem bila 5 tednov doma,zdaj v drugem postopku,pa nič posebnega ne čutim- glede na prejšnjič bi mogla bit že ko balon in doma!!user posted image ,upam,da vseeno vse poteka,kot je treba,a izgleda da je od postopka do postopka različno!!

SREČNO!!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 506
16.5.2007 17:12:14   
GITA14
blanč
čestitam srečka nosečkauser posted image
zdej pa kar počivaj in božaj svoj buši.

mojca
tudi tebi čestitam za dvauser posted image user posted image .
čuvaj jih.

lp

gita

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 507
16.5.2007 17:33:39   
konina
blanč, čestitke za potrjeno novico.user posted image user posted image user posted image  Sedaj pa le počivaj in pazi nase.
mojca tebi pa tudi čestitke za vajini user posted image user posted image . Tudi ti se pazi in maksimalno uživaj. Prepričana sem, da bodo konec meseca še dobre novice!

Lp, Nina

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 508
16.5.2007 17:33:51   
soncek.djukelica
jutro,

user posted image user posted image user posted image user posted image ..sem glih dober vstala! Bi pa pohvalo dala podobni temi od lani, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da jo je eden čisto prašno ven privlekel! user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 509
16.5.2007 18:56:38   
Sulfinija
Koala!

Kako je počutje po ET?Se ti že kaj zlušta?

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 510
16.5.2007 18:58:33   
Sanja70
Oj punce,evo moja M je pršlauser posted image jutri pauser posted image user posted image user posted image k Rešu po Menopur.
Sej me je ful že matral sam jedla bi pa spala čist brez energijeuser posted image
Pred 14 dnevi sem mela ločevalno dieto pol sem pa začela z inekcijam sem si rekla ma brez veze sej kaj pa če bom user posted image .Sam tole ne pele nikamor,če bom tko nadaljevala bom širša ko daljša.Zdej razmišljam,da pa bi veeno probala spet z ločevalno.Kaj mislite na touser posted image Sem slišala pač,da kake stroge diete niso ravno uredu v našem potopku.Kaj mi svetujete.

POZDRAVČEK,SANJA

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 511
16.5.2007 19:18:35   
koala
Mojca počutje je nespremenjeno, saj saj pet dni po et, še pomoje ni čas za spremembe.
Me pa nekaj bega Mojca, a tvoj datum za test je tisti dan ko si se odločila da ga boš doma delala, ali je to že krvni test??????

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 512
16.5.2007 19:26:25   
Sulfinija
Koala 28.05 je že krvni test,jaz g bom doma delala mislim da nekje torek,sreda če se učakam.Saj po mojem takrat že lahko 5.dan je bil ET in milsim,da bi ga že lahko mogoče pa ga niti ne bom bom videla kako bo.Ker se precej leraksiram zelo malo mislim nato skoraj nič sedaj le pridno počivam in se pustim razvajati,saj če bi se še ne vem kako žrla z tem ne bi nič spremenila,k večjemu bi še lahko slabše naredila svojim user posted image user posted image .Kdaj maš pa ti krvni test?

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 16.5.2007 19:27:26 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 513
16.5.2007 19:30:28   
koala
En dan pred teboj, saj zato pa mi je čudno?????
No oni že vedo kaj delajo.

Nisem vedela

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 514
16.5.2007 19:31:12   
pika74
Ojla,

jaz sem danes 3. dan gonala... in mi je popoldne fuuul slabo... pa glava boli... pa spi se mi... noja, v službi gre pa še kar normalno, edin napihnjena sem mal.

pa še neki - en izcedek me spremlja po M (ki sem jo dobila 10.5. in ponavadi mi M traja 3 dni)... čudno... tak rjavkast - par kapljic krvi....user posted image

soncek.djukelica... daj še malo namigni. Jaz sem ziher bla tud pri stotki...sam niti ne morem pogledat v RR, ker pokaže samo za eno leto nazaj user posted image .

Čauči,

pika74
user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 16.5.2007 19:43:32 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 515
16.5.2007 19:35:03   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: koala

En dan pred teboj, saj zato pa mi je čudno?????
No oni že vedo kaj delajo.

Koala,glej ena je imela punkcijo en dan pred menoj in transfer tretji dan v soboto kot ti in ima čisto isto datum kot jaz.Jaz sem zračunala,da bo takrat meni 13.dan po ET.
Ti je kdo rekel na ET da imaš povečane jajčnike meni je rekla naročila povičanje in veliko pitja.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 516
16.5.2007 19:49:07   
soncek.djukelica
čer,

koala,Mojca res čudn glede teh krvnih testov! Ker pa je ena v Lj., druga pa v Mb., ima verjetno vsaka klinika svoja pravila! V lj., je 14 dan od et, dan et se ne šteje, v mb. pa imajo očitno datum prej! user posted image
Pika, se je meni tudi čudno zdelo, da ni več mojih prispevkov gor! user posted image  Šele sedaj sem zvedela,da sam za eno leto nazaj dobiš poste!user posted image Sej tudi prej nisem veliko pisala, vprašanje, če bi se me spomnila? user posted image Ti si pa že v drugem polčasu postopka!Drug teden bo že UZ za folikle!user posted image user posted image Želim ti super celice,da bo jajčk dost,kljub temu,da je Velika noč že mimo!user posted image

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 16.5.2007 19:51:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 517
16.5.2007 19:56:19   
pika74
Ja, soncek.djukelica res ni nič več gor. Samo eno leto nam dajo... pol pa adijo posti user posted image . Jaz sem pa res že v drugem polčasu postopka. Moram rečt, da sem bla ves čas do zdaj čist kul. Kot, da sploh ne bi jemala inekcije vsak dan... in to od 30.4. dalje. Tud športala sem skoz - mogoče še bolj, kot prej. Zdej me je začel pa tale Gonal neki vrtet user posted image . Tititi. No, ma drugo sredo grem že na UZ. To bo pa tud en-dva-tri hitr.

No, fajn bodte pa dobr grejte- bodisi jajčka al pa user posted image , kokrkol - vsem skup en lep večer še naprej user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 518
16.5.2007 20:32:18   
koala
Ja Pika poznam ta občutek, z to razliko da sem bila jaz cel postopek kot povožena.

sonček.djukelica, kako zdaj 14 dan???? Meni so rekli 15. Sem totalno zmedena!!!!!! Mislim, da bom kar jutri poklicala sestra, pa me bodo one razsvetlile.

Ja mojca jaz sem imela tudi povečane jajčnike, pa me je dr. pomiril da je to čisto normalno, glede pitja pa je rekel, da toliko kolikor spijem je dovolj /ker jez spijem krepko preko treh litrov vode dnevno/

Nisem vedela

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 519
16.5.2007 20:47:23   
soncek.djukelica
ojla,

ja sej je prav koala! 15 dan od et! poglej, jaz sem imela v torek et, test krvi je bil pa čez 15 dni na sredo! če pa pride na vikend test, se pač moraš v ponedeljek oglasiti tam! user posted image
punce, naj vaju potolažim! jaz imam tudi povečane jajčnike, čeprav je pri meni drugačen pomen,kot pri vama in je zdravnica rekla, da to ne predstavlja kakšne težave! jaz sicer nisem velik pivec, kot koala user posted image  spijem pa kar nekaj čaja,pa soka,pa mleka! user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 520
16.5.2007 20:52:47   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

spijem pa kar nekaj čaja,pa soka,pa mleka! user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  ti pa ga pihneš, dušica draga user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Upam, da ne mešaš user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pazi kaj daješ pit user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 16.5.2007 20:53:56 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 521
16.5.2007 21:06:06   
soncek.djukelica
tosja, driske še nisem fasala! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nikoli ni prezgodaj začeti z dobrim zgledom! user posted image
sej tudi ti greš za menoj, pol se bom pa jaz tebi smejala! user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 522
16.5.2007 21:26:48   
dajamaja
Vidim, da se ful dogaja čez dan.
Bravo Mojca, bravo Blanch, druge vidim tud ne sedite križem rok(?)
Super!

Neposredna povezava do sporočila: 523
16.5.2007 22:08:55   
HEL36
mojca, user posted image user posted image user posted image  močno držim pesti za 28. da se narišeta zelo močni user posted image user posted image  za tvoji user posted image  user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 524
17.5.2007 7:06:16   
Sulfinija
Jutro punce!

Mi trije smo že zbudili.Imamo pač tkole spalnico,da vendo zjutraj za dobro jutro dobimo prve sončne žarke.
Kako ste kaj danes?Upam,da se bo tudi danes na forumu ful dogajao,da nam prej minejo ti dolgi dnevi čakanja.jaz sem danes tretji dan po ET in je vse v najlepšem redu,upam,da tudi takole ostane do konca.

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......