Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.5.2007 12:21:58
|
|
|
|
blanč
|
moj bHCG 89 tako, da je tudi s krvjo nosečnost potrjena, samo zakaj hudiča imam krvav izcedek.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.5.2007 13:57:13
|
|
|
|
sayuri
|
Blanč, nekatere osečnice krvavijo tja do 12. tedna, nekatere celo nosečnost, nekatere pa sploh ne krvavijo. Tvoj ginekolog ti bo že dal mnenje, kaj in kako naprej. Po moje boš morala počivat. Še enkrat čestitke za Mojca9000 super . Počivaj in se zabavaj s kartami leže v postelji . Dajamaja, si me nasmejala z Bolnico Franjo . Uspešen štart ti želim April30, jst mislim, da je vse odvisno od tvojega počutja, koliko časa boš doma. Samo če logično pomislm, bi bilo po moje dobro bit in po punkciji in po transferju nekaj dni doma . Jaz delam v šoli in si dopusta ne morem privoščit, tako da bom kar bolniško vzela. Sicer pa moj šef in nekaj sodelavk ve, da sem v postopku. Še nekaj me zanima. Uf - se vidi, da sem natančen človek, ki vedno vse načrtuje in ljubi točnost . Celo moja M je bila vedno do dneva točna in me res zdaj nervira, ker mi že tri dni zamuja. Kaj naj kar čakam? Oz. koliko dni je normalno to zamujanje? Bi mogla kaj Reša oz. sestre klicat? Lep dan vsem skupaj
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.5.2007 14:11:14
|
|
|
|
darcija
|
Sayuri meni je zamujala 6 dni. Baje se velikokrat zgodi da zamuja.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.5.2007 14:16:05
|
|
|
|
blanč
|
Sayuri meni je tudi zamujala nekaj dni.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.5.2007 14:28:29
|
|
|
|
andreja2000
|
mojca9000 bravo za tvoji pikici! Počivaj in navijam za ,konec maja!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.5.2007 16:27:37
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca9000, ,zdaj pa počivaj,kartaj,jej vitaminčke,skratka uživaj do testa!!Potem pa seveda kaj lepega sporoči!! Blanč,tudi ti počivaj in se ne obremenjuj!!Raje uživaj v ,izcedki se bodo pa že naveličali in poslovili!!! April30,kot so ti že punce napisale,vse je odvisno od tvojega počutja,po punkciji dobiš avtomatsko bolniško do ET-ja,in 3dni po ET,jaz sem bila prvič že 5dni pred stopko doma,ker sem bila tolk napihnjena,da nisem mogla sedet,pa potem do ,skoraj 4 tedne bolniške,pa še prej so bili prazniki,tako da sem bila 5 tednov doma,zdaj v drugem postopku,pa nič posebnega ne čutim- glede na prejšnjič bi mogla bit že ko balon in doma!! ,upam,da vseeno vse poteka,kot je treba,a izgleda da je od postopka do postopka različno!! SREČNO!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.5.2007 17:12:14
|
|
|
|
GITA14
|
blanč čestitam srečka nosečka zdej pa kar počivaj in božaj svoj buši. mojca tudi tebi čestitam za dva . čuvaj jih. lp gita
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.5.2007 17:33:39
|
|
|
|
konina
|
blanč, čestitke za potrjeno novico. Sedaj pa le počivaj in pazi nase. mojca tebi pa tudi čestitke za vajini . Tudi ti se pazi in maksimalno uživaj. Prepričana sem, da bodo konec meseca še dobre novice! Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.5.2007 17:33:51
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
jutro, ..sem glih dober vstala! Bi pa pohvalo dala podobni temi od lani, da jo je eden čisto prašno ven privlekel!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.5.2007 18:56:38
|
|
|
|
Sulfinija
|
Koala! Kako je počutje po ET?Se ti že kaj zlušta? LP Mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.5.2007 18:58:33
|
|
|
|
Sanja70
|
Oj punce,evo moja M je pršla jutri pa k Rešu po Menopur. Sej me je ful že matral sam jedla bi pa spala čist brez energije Pred 14 dnevi sem mela ločevalno dieto pol sem pa začela z inekcijam sem si rekla ma brez veze sej kaj pa če bom .Sam tole ne pele nikamor,če bom tko nadaljevala bom širša ko daljša.Zdej razmišljam,da pa bi veeno probala spet z ločevalno.Kaj mislite na to Sem slišala pač,da kake stroge diete niso ravno uredu v našem potopku.Kaj mi svetujete. POZDRAVČEK,SANJA
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.5.2007 19:18:35
|
|
|
|
koala
|
Mojca počutje je nespremenjeno, saj saj pet dni po et, še pomoje ni čas za spremembe. Me pa nekaj bega Mojca, a tvoj datum za test je tisti dan ko si se odločila da ga boš doma delala, ali je to že krvni test??????
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.5.2007 19:26:25
|
|
|
|
Sulfinija
|
Koala 28.05 je že krvni test,jaz g bom doma delala mislim da nekje torek,sreda če se učakam.Saj po mojem takrat že lahko 5.dan je bil ET in milsim,da bi ga že lahko mogoče pa ga niti ne bom bom videla kako bo.Ker se precej leraksiram zelo malo mislim nato skoraj nič sedaj le pridno počivam in se pustim razvajati,saj če bi se še ne vem kako žrla z tem ne bi nič spremenila,k večjemu bi še lahko slabše naredila svojim .Kdaj maš pa ti krvni test? LP Mojca
< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 16.5.2007 19:27:26 >
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.5.2007 19:30:28
|
|
|
|
koala
|
En dan pred teboj, saj zato pa mi je čudno????? No oni že vedo kaj delajo.
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.5.2007 19:31:12
|
|
|
|
pika74
|
Ojla, jaz sem danes 3. dan gonala... in mi je popoldne fuuul slabo... pa glava boli... pa spi se mi... noja, v službi gre pa še kar normalno, edin napihnjena sem mal. pa še neki - en izcedek me spremlja po M (ki sem jo dobila 10.5. in ponavadi mi M traja 3 dni)... čudno... tak rjavkast - par kapljic krvi.... soncek.djukelica... daj še malo namigni. Jaz sem ziher bla tud pri stotki...sam niti ne morem pogledat v RR, ker pokaže samo za eno leto nazaj . Čauči, pika74
< Sporočilo je popravil pika74 -- 16.5.2007 19:43:32 >
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.5.2007 19:35:03
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala En dan pred teboj, saj zato pa mi je čudno????? No oni že vedo kaj delajo. Koala,glej ena je imela punkcijo en dan pred menoj in transfer tretji dan v soboto kot ti in ima čisto isto datum kot jaz.Jaz sem zračunala,da bo takrat meni 13.dan po ET. Ti je kdo rekel na ET da imaš povečane jajčnike meni je rekla naročila povičanje in veliko pitja. LP Mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.5.2007 19:49:07
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
čer, koala,Mojca res čudn glede teh krvnih testov! Ker pa je ena v Lj., druga pa v Mb., ima verjetno vsaka klinika svoja pravila! V lj., je 14 dan od et, dan et se ne šteje, v mb. pa imajo očitno datum prej! Pika, se je meni tudi čudno zdelo, da ni več mojih prispevkov gor! Šele sedaj sem zvedela,da sam za eno leto nazaj dobiš poste! Sej tudi prej nisem veliko pisala, vprašanje, če bi se me spomnila? Ti si pa že v drugem polčasu postopka!Drug teden bo že UZ za folikle! Želim ti super celice,da bo jajčk dost,kljub temu,da je Velika noč že mimo!
< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 16.5.2007 19:51:17 >
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.5.2007 19:56:19
|
|
|
|
pika74
|
Ja, soncek.djukelica res ni nič več gor. Samo eno leto nam dajo... pol pa adijo posti . Jaz sem pa res že v drugem polčasu postopka. Moram rečt, da sem bla ves čas do zdaj čist kul. Kot, da sploh ne bi jemala inekcije vsak dan... in to od 30.4. dalje. Tud športala sem skoz - mogoče še bolj, kot prej. Zdej me je začel pa tale Gonal neki vrtet . Tititi. No, ma drugo sredo grem že na UZ. To bo pa tud en-dva-tri hitr. No, fajn bodte pa dobr grejte- bodisi jajčka al pa , kokrkol - vsem skup en lep večer še naprej .
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.5.2007 20:32:18
|
|
|
|
koala
|
Ja Pika poznam ta občutek, z to razliko da sem bila jaz cel postopek kot povožena. sonček.djukelica, kako zdaj 14 dan???? Meni so rekli 15. Sem totalno zmedena!!!!!! Mislim, da bom kar jutri poklicala sestra, pa me bodo one razsvetlile. Ja mojca jaz sem imela tudi povečane jajčnike, pa me je dr. pomiril da je to čisto normalno, glede pitja pa je rekel, da toliko kolikor spijem je dovolj /ker jez spijem krepko preko treh litrov vode dnevno/
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.5.2007 20:47:23
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
ojla, ja sej je prav koala! 15 dan od et! poglej, jaz sem imela v torek et, test krvi je bil pa čez 15 dni na sredo! če pa pride na vikend test, se pač moraš v ponedeljek oglasiti tam! punce, naj vaju potolažim! jaz imam tudi povečane jajčnike, čeprav je pri meni drugačen pomen,kot pri vama in je zdravnica rekla, da to ne predstavlja kakšne težave! jaz sicer nisem velik pivec, kot koala spijem pa kar nekaj čaja,pa soka,pa mleka!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.5.2007 20:52:47
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica spijem pa kar nekaj čaja,pa soka,pa mleka! ti pa ga pihneš, dušica draga Upam, da ne mešaš pazi kaj daješ pit
< Sporočilo je popravil tosja -- 16.5.2007 20:53:56 >
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.5.2007 21:06:06
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
tosja, driske še nisem fasala! nikoli ni prezgodaj začeti z dobrim zgledom! sej tudi ti greš za menoj, pol se bom pa jaz tebi smejala!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.5.2007 21:26:48
|
|
|
|
dajamaja
|
Vidim, da se ful dogaja čez dan. Bravo Mojca, bravo Blanch, druge vidim tud ne sedite križem rok(?) Super!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.5.2007 22:08:55
|
|
|
|
HEL36
|
mojca, močno držim pesti za 28. da se narišeta zelo močni za tvoji
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.5.2007 7:06:16
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jutro punce! Mi trije smo že zbudili.Imamo pač tkole spalnico,da vendo zjutraj za dobro jutro dobimo prve sončne žarke. Kako ste kaj danes?Upam,da se bo tudi danes na forumu ful dogajao,da nam prej minejo ti dolgi dnevi čakanja.jaz sem danes tretji dan po ET in je vse v najlepšem redu,upam,da tudi takole ostane do konca. LP Mojca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......