Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.5.2007 7:24:52
|
|
|
|
blanč
|
dobro jutro, medve z Mojco vedno najbolj zgodne kokoške, kar pomeni, da imama pridne peteline za zbujat. Pri meni še vedno nič novega, še kar se kaže ta "preklet" krvav izcedek. Samo imam pa že neke nosečniške znake, tako, da počasi bom začela verjeti, da bo vseeno vse uredu. sanja70 tudi jaz sem bila pred postopkom na ločevalni dieti, ko pa sem s postopkom začela sem jo opustila saj mislim, da ni najbolj zdrava, čeprav je edina dieta po kateri se res shujša. koala,mojca Držim pesti za vajin + in sem sigurna, da kak dan pri testu gor ali dol nič ne pomeni. Pri meni je 5 dan transferja bil + ampak od stopke. Potem je bil do 9 dneva -, potem pa spet vsak dan bolj viden plus. pika, ki se vsak dan špika, ja hormoni nam pa res radi nagajajo in se zaradi njih pri nas dogajajo velike spremembe. Mogoče, bi pa malo zmanjšala športanje, da se telo lepo odpočije in se pripravi na 9 mesečno preoblikovanje. sonček, a si že v nosečniški garderobi?????
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.5.2007 7:31:22
|
|
|
|
Sulfinija
|
Blanč,jaz sem jim zaupala sigruno vejo kaj delajo tile naši zdravniki v belem. Blanč ti kar lepo pejt in ponovi krvni test čez dva dni,d vidiš kako ti hitro hormon raste in počivaj,počivaj in se ne pusti motiti temu izcedku pomaga pa ful počivanje. Blanč kaj ti meniš transfer sem imela 5.dan kdaj bi torej jaz lahko poskusila kak testerček?Stop injkecijo sem dobila prejšnji torek. LP Mojca
< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 17.5.2007 7:32:26 >
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.5.2007 7:40:02
|
|
|
|
blanč
|
Mislim, da štirinajsti dan po punkciji, ker takrat, ko je punkcija je naša ovulacija in 14 dni kasneje se že vidi a je ali ni. To je meni povedala moja osebna zdravnica, ki je tudi sama zanosila z IVF. Peti dan si imela transfer,se pravi deveti dan po transferju. Upam, da sem ti kaj pomagala.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.5.2007 8:47:40
|
|
|
|
Sanja70
|
Jutro, Evo prej prispela od Reša s bogato zalogo inekcij.Dobila sem Gonal-f.Na papirju mi piše Menopur,pol pa pridem domov pa vidim na škalti piše Gonal-f. In pol me je zagrabla panika,če se je zmotil.Sej mi je blo zoprno ga spet poklicat,ker vem da ma polne roke dela sam mi ni dal miru.Vse je ok Gonal-f je ok tako mi je reku.No sam da mi je potrdil da je ql. men pa še vedno ni jasno,če piše Menopur je pol Menopur ne Gonal-f. Je to isto 23.5. pa prvi uz. PIKA 74,....vidim,da maš ti tudi Gonal-f pa maš težave z slabostjo in glavoboli. Teli hormnočki pa res delujejo,men se že razpoloženje menja. ..............SANJA
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.5.2007 9:32:58
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
jutro, Mojca, ti si bila pa vedno zgodnja! Sanja, menopur ali gonal sta podobni zdravili! Vzpodbujata rast foliklov! Jaz sem imela menopur, nisem imela nekih stranskih učinkov, edino kakšno vrtoglavico,kar pa ni nujno prišlo od tega! blanč, nosečniških hlač še ne nosim! vse hlače pa tudi mi niso več prav, tako da prakticiram hlače na elastiko!
< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 17.5.2007 9:34:32 >
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.5.2007 9:43:38
|
|
|
|
koala
|
Mojca, ne prehitevaj z testi, šparaj evročke, predvsem pa živčke. Kako je z drugimi testi ne vem, sem pa zadnijč za CB brala, da priporočajo, da se test dela (pri zdravljenju neplodnosti) vsaj 14 dni po zadnji injekciji hcg-ja, ker drugače so razultati lahko lažno pozitivni.
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.5.2007 10:33:10
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Mojca, ne prehitevaj z testi, šparaj evročke, predvsem pa živčke. Kako je z drugimi testi ne vem, sem pa zadnijč za CB brala, da priporočajo, da se test dela (pri zdravljenju neplodnosti) vsaj 14 dni po zadnji injekciji hcg-ja, ker drugače so razultati lahko lažno pozitivni. Koala,jaz prvič tudi nisem delala testa,niti me sedaj ne matra le iz firbca sem vprašala kdaj bi test kaj pokazal. LP Mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.5.2007 12:23:29
|
|
|
|
tobika
|
Pozdravljene punce. Od včeraj naj bi bila tudi jaz srečka nosečka vsaj tko je zdravnik reku, ko mi je ustavil dve pikici. Me pa kar malo skrbi, ker mi je pred prenosom nekaj preščipnil, za kar je sicer reku naj se ne sekiram, ker ne upliva na oploditev samo da bom imela najbrž krvav izcedek kak dan. No danes ta izcedek izginja in upam da bo vse v najlepšem redu. Punce kolko dejansko počivate prve dni? Jaz kar ne morem bit preveč na miru, ker me že vse bolo od sedenja in ležanja po punkciji. Lepo se imejte in tiste, ki se lahko potepate izkoristite lep dan.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.5.2007 12:28:52
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jaz sem počivala dva dni ležala večji del.Od danes pa že hodim malo okorh,sem bila malo v mestu,...nič pa ne dvigujem,nič se ne naprezam le mirno živim.Me pa vse boli okrog jajčnikov za znoret zato tudi malo bolj mirujem kot sem prvič. LP Mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.5.2007 13:04:24
|
|
|
|
koala
|
tobika, pri meni je bilo isti, krvav ocedek pa je trajal dva dni. Počivala sem, kolikor je pač telo zahtevalo, nisem pa striktno ležala. STiskam pestke, da se pikici alipa vsaj ena prime!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.5.2007 13:32:15
|
|
|
|
sayuri
|
Po dolgem času sem prvič fuuuuuuul vesela tetke rdečke. Nam nikoli ni prav, a ne? Seveda močno verjamem, da je to ta zadnja in da vsaj naslednjih 9 mesecev zdržim brez nje. Jutri končno začnem z injekcijami Menogona in predvidoma čez 8 dni (tam nekje 26.5.) sledi UZ. - Evo marjetka - za statistiko Bo jutri ob 6h zjutraj katera pri Rešu? In tiste, ki ste že bile pri njemu-a moram jutri svojo škatlo Menogona s seboj prinest?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.5.2007 13:56:10
|
|
|
|
alia
|
Živijo punce; Po dolgem času se spet oglašam - včeraj sem že poskušala, vendar zgrešila forum za eno leto...ne bom razlagala podrobnosti... Sem pred novim IVF postopkom - tokrat četrtim. Moja terapija: DIPHERELINE inj. , kasneje še MENOPUR inj. Danes je tretji dan špikanja (D.). Je imela katera podobno terapijo? Kaj lahko pričakujem? Moj problem je, da proizvedem malo celic in še te slabe kvalitete, ker ne pride do vgnezditve. Sem pri dr. Rešu v PO. Priznam, nisem Vas spremljala kar nekaj časa - upam, da je v tem času čim več novih srečk ,... Ali katera ve kako je z Dalijo, ki je potovala v Prago? Držite se!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.5.2007 15:28:41
|
|
|
|
citrončica
|
Pozdravček vsem soborkam!! Kako gre hitro čas...razen vam,katere čakate na test,ne , jaz mam jutri že UZ,10dan Gonala bo jutr!!upam,da bo vse pod kontrolo,ker nimam nikakršnih posebnih težav,predvčerajšnjim zvečer mi je hotel mal slabo postat,pa sem šla kar spat,tud včeraj sem zaspala,in to že prav kmalu,morda je pa to to!? Berem,da se pridno špikate(Pika zraven še štrika?!), pa grejete in počivate !! Uživajte,pazite nase,jutri bo spet sonček,da bo malo prijetnejši dan...se tipkamo..........
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.5.2007 15:36:34
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! No pa je popoldanski počitek za mano me je kar v posteljo vrglo.Sedaj sem pa lepo pojedla sadje jagode in grozdje,sedaj pa še eno kavico nato pa grem z babico zaženem kartaški klub siugurno kake tri ure skupaj. Tobika tudi jaz sem prvič,ko so mi naredili transfer imela še dva dni malo rjavega icedka potem se je ustavilo.Baje naj bi tole bilo normalno saj ti vendar dajo noter tudi kateter in to mimogrede kaj ušpičijo zraven. Hvala bogu pa pri tej drugem postopku niti po punkciji niti kapljice krvi,niti icedka in ptav takole ne po transferju sedaj le še čakam rezultata in nato bomo videli. Me pa malo motita dva mozoljčka,ki sta se danes prikazala saj jih pred vskao M dobim,vendar sedaj sem bila nenormalno našopana z hormoni tkole,da zaenkrat ni panike.Milsimo le pozitvno.Punce danes sem dobila iz MB domov račun od ISCI skupaj z odpustnico me je skoraj kap 2060Eur so naračunali. Citrončica jutri pa obvezno javi nam na net svoj pridelek me pa ti bomo držale ogromne pesti. LP Mojca
< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 17.5.2007 15:39:56 >
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.5.2007 15:41:38
|
|
|
|
citrončica
|
Bom,Mojca, za pestke pa hvala-vsem!!! Itak se bo meni spet zavleklo še kak teden,tud sicer mam daljše cikle,tako da meni še en teden špikanja ne uide A pustimo se presenetit,ne??
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.5.2007 17:52:11
|
|
|
|
DaisyE
|
OHOHOO punce, kako ste pridne... Prava farma kokošk in jajčk in dojenčkov. Zdaj ne navijam več za vsako posebej, ampak kar za vse skupaj, ker ne sledim več. Sayuri, res je, svoja zdravila moraš s sabo prinest! Če ne ne bo nič Glede seznama pa tole... šefica tosja je nazaj. Mislim, da je prešerne volje in zato ji bomo vzeli dopust in jo poklicali nazaj na delo. MISLIM!? Tule ni zabušavanja.
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.5.2007 18:55:54
|
|
|
|
dajamaja
|
Oj, res smo pridne. Sayuri, Marjetka je že napisala, d vzami zdravila s sabo, prvo inekcijo ti da on, da pokaže kako je pravilno. Alia, smo na podobnih kombinacijah; dobila si stimulacijo za lepe velike folikle . Citrončica, lepe rezultate jutri; sicer pa sama vidiš kako je te mesece uspešno.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.5.2007 19:50:43
|
|
|
|
Sulfinija
|
Koala,kako si kaj?Kakšno je kaj tvoje počutje?Se ti kaj dnevi vlečejo? LP mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.5.2007 20:02:52
|
|
|
|
tosja
|
Jaz sem na B, ker pridno valim...
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.5.2007 20:07:05
|
|
|
|
DaisyE
|
Pa ti si prava koka Zdaj pa delat, konc bolniške!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.5.2007 20:12:32
|
|
|
|
tosja
|
sem čist zmedena - približno tako: - 13 - 9 - 7 te velikosti in številke sem si zapomnila, za stran Bom v ponedeljek bolj poslušala
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.5.2007 20:14:12
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: tosja sem čist zmedena - približno tako: - 13 - 9 - 7 te velikosti in številke sem si zapomnila, za stran Bom v ponedeljek bolj poslušala Pridna ko,ko,koška si ni kaj!Držim pesti še za ponedeljek. LP Mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.5.2007 20:41:30
|
|
|
|
koala
|
Mojca, počutje je normalno, se bom pustila presenetiti, zaenkrat pa se dnevi še ne vlečejo. Pa ti?
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.5.2007 20:55:42
|
|
|
|
DaisyE
|
Tosja a lahko grem drug teden na dopust?????? Zadnji teden v maju????
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 17.5.2007 20:56:55 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......