|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
17.5.2007 7:24:52   
blanč
dobro jutro,
medve z Mojco vedno najbolj zgodne kokoške, kar pomeni, da imama pridne peteline za zbujat.
Pri meni še vedno nič novega, še kar se kaže ta "preklet" krvav izcedek. Samo imam pa že neke nosečniške znake, tako, da počasi bom začela verjeti, da bo vseeno vse uredu.
sanja70 tudi jaz sem bila pred postopkom na ločevalni dieti, ko pa sem s postopkom začela sem jo opustila saj mislim, da ni najbolj zdrava, čeprav je edina dieta po kateri se res shujša.
koala,mojca  Držim pesti za vajin + in sem sigurna, da kak dan pri testu gor ali dol nič ne pomeni. Pri meni je 5 dan transferja bil + ampak od stopke. Potem je bil do 9 dneva -, potem pa spet vsak dan bolj viden plus.
pika, ki se vsak dan špika, ja hormoni nam pa res radi nagajajo in se zaradi njih pri nas dogajajo velike spremembe. Mogoče, bi pa malo zmanjšala športanje, da se telo lepo odpočije in se pripravi na 9 mesečno preoblikovanje.
sonček, a si že v nosečniški garderobi?????

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 526
17.5.2007 7:31:22   
Sulfinija
Blanč,jaz sem jim zaupala sigruno vejo kaj delajo tile naši zdravniki v belem.
Blanč ti kar lepo pejt in ponovi krvni test čez dva dni,d vidiš kako ti hitro hormon raste in počivaj,počivaj in se ne pusti motiti temu izcedku pomaga pa ful počivanje.
Blanč kaj ti meniš transfer sem imela 5.dan kdaj bi torej jaz lahko poskusila kak testerček?Stop injkecijo sem dobila prejšnji torek.

LP Mojcauser posted image

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 17.5.2007 7:32:26 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 527
17.5.2007 7:40:02   
blanč
Mislim, da štirinajsti dan po punkciji, ker takrat, ko je punkcija je naša ovulacija in 14 dni  kasneje se že vidi a je ali ni. To je meni povedala moja osebna zdravnica, ki je tudi sama zanosila z IVF. Peti dan si imela transfer,se pravi deveti dan po transferju.
Upam, da sem ti kaj pomagala.

Neposredna povezava do sporočila: 528
17.5.2007 8:47:40   
Sanja70
Jutro,

Evo prej prispela od Reša s bogato zalogo inekcij.Dobila sem Gonal-f.Na papirju mi piše Menopur,pol pa pridem domov pa vidim na škalti piše Gonal-f.
In pol me je zagrabla panika,če se je zmotil.Sej mi je blo zoprno ga spet poklicat,ker vem da ma polne roke dela sam mi user posted image  ni dal miru.Vse je ok Gonal-f je ok tako mi je reku.No sam da mi je potrdil da je ql.
men pa še vedno ni jasno,če piše Menopur je pol Menopur ne Gonal-f.
Je to istouser posted image
23.5. pa prvi uz.
PIKA 74,....vidim,da maš ti tudi Gonal-f pa maš težave z slabostjo in glavoboli.
Teli hormnočki pa res delujejo,men se že razpoloženje menja.

user posted image user posted image ..............SANJA

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 529
17.5.2007 9:32:58   
soncek.djukelica
jutro,

Mojca, ti si bila pa vedno zgodnja! user posted image
Sanja, menopur ali gonal sta podobni zdravili! Vzpodbujata rast foliklov! Jaz sem imela menopur, nisem imela nekih stranskih učinkov, edino kakšno vrtoglavico,kar pa ni nujno prišlo od tega!
blanč, nosečniških hlač še ne nosim! vse hlače pa tudi mi niso več prav, tako da prakticiram hlače na elastiko! user posted image

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 17.5.2007 9:34:32 >

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 530
17.5.2007 9:43:38   
koala
Mojca, ne prehitevaj z testi, šparaj evročke, predvsem pa živčke.
Kako je z drugimi testi ne vem, sem pa zadnijč za CB brala, da priporočajo, da se test dela (pri zdravljenju neplodnosti) vsaj 14 dni po zadnji injekciji hcg-ja, ker drugače so razultati lahko lažno pozitivni.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 531
17.5.2007 10:33:10   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Mojca, ne prehitevaj z testi, šparaj evročke, predvsem pa živčke.
Kako je z drugimi testi ne vem, sem pa zadnijč za CB brala, da priporočajo, da se test dela (pri zdravljenju neplodnosti) vsaj 14 dni po zadnji injekciji hcg-ja, ker drugače so razultati lahko lažno pozitivni.

Koala,jaz prvič tudi nisem delala testa,niti me sedaj ne matra le iz firbca sem vprašala kdaj bi test kaj pokazal.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 532
17.5.2007 12:23:29   
tobika
Pozdravljene punce. Od včeraj naj bi bila tudi jaz srečka nosečka user posted image  vsaj tko je zdravnik reku, ko mi je ustavil dve pikici. Me pa kar malo skrbi, ker mi je pred prenosom nekaj preščipnil, za kar je sicer reku naj se ne sekiram, ker ne upliva na oploditev samo da bom imela najbrž krvav izcedek kak dan. No danes ta izcedek izginja in upam da bo vse v najlepšem redu.
Punce kolko dejansko počivate prve dni? Jaz kar ne morem bit preveč na miru, ker me že vse bolo od sedenja in ležanja po punkciji.

Lepo se imejte in tiste, ki se lahko potepate izkoristite lep dan.

Neposredna povezava do sporočila: 533
17.5.2007 12:28:52   
Sulfinija
Jaz sem počivala dva dni ležala večji del.Od danes pa že hodim malo okorh,sem bila malo v mestu,...nič pa ne dvigujem,nič se ne naprezam le mirno živim.Me pa vse boli okrog jajčnikov za znoret zato tudi malo bolj mirujem kot sem prvič.

(odgovor članu tobika)
Neposredna povezava do sporočila: 534
17.5.2007 13:04:24   
koala
tobika, pri meni je bilo isti, krvav ocedek pa je trajal dva dni.
Počivala sem, kolikor je pač telo zahtevalo, nisem pa striktno ležala.
STiskam pestke, da se pikici alipa vsaj ena prime!

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 535
17.5.2007 13:32:15   
sayuri
Po dolgem času sem prvič fuuuuuuul vesela tetke rdečke.user posted image user posted image user posted image  Nam nikoli ni prav, a ne? user posted image   Seveda močno verjamem, da je to ta zadnja in da vsaj naslednjih 9 mesecev zdržim brez nje. user posted image

Jutri končno začnem z injekcijami Menogona user posted image user posted image user posted image  in predvidoma čez 8 dni (tam nekje 26.5.) sledi UZ. - Evo marjetka - za statistiko user posted image

Bo jutri ob 6h zjutraj katera pri Rešu?  In tiste, ki ste že bile pri njemu-a moram jutri svojo škatlo Menogona s seboj prinest? user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 536
17.5.2007 13:56:10   
alia
Živijo punce;

Po dolgem času se spet oglašam - včeraj sem že poskušala, vendar zgrešila forum za eno leto...ne bom razlagala podrobnosti...

Sem pred novim IVF postopkom - tokrat četrtim.
Moja terapija:
DIPHERELINE inj. , kasneje še MENOPUR inj. Danes je tretji dan špikanja (D.). Je imela katera podobno terapijo? Kaj lahko pričakujem? Moj problem je, da proizvedem malo celic in še te slabe kvalitete, ker ne pride do vgnezditve. Sem pri dr. Rešu v PO.

Priznam, nisem Vas spremljala kar nekaj časa - upam, da je v tem času čim več novih srečk user posted image ,...

Ali katera ve kako je z Dalijo, ki je potovala v Prago?

Držite se!!user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 537
17.5.2007 15:28:41   
citrončica
Pozdravček vsem soborkam!!
Kako gre hitro čas...razen vam,katere čakate na test,neuser posted image ,
jaz mam jutri že UZ,10dan Gonala bo jutr!!upam,da bo vse pod kontrolo,ker nimam nikakršnih posebnih težav,predvčerajšnjim zvečer mi je hotel mal slabo postat,pa sem šla kar spat,tud včeraj sem zaspala,in to že prav kmalu,morda je pa to to!?user posted image
Berem,da se pridno špikate(Pika zraven še štrika?!),
pa grejeteuser posted image in počivateuser posted image user posted image !!
Uživajte,pazite nase,jutri bo spet sonček,da bo malo prijetnejši dan...se tipkamo..........

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 538
17.5.2007 15:36:34   
Sulfinija
Ojla!

No pa je popoldanski počitek za mano me je kar v posteljo vrglo.Sedaj sem pa lepo pojedla sadje jagode in grozdje,sedaj pa še eno kavico nato pa grem z babico zaženem kartaški klub siugurno kake tri ure skupaj.

Tobika tudi jaz sem prvič,ko so mi naredili transfer imela še dva dni malo rjavega icedka potem se je ustavilo.Baje naj bi tole bilo normalno saj ti vendar dajo noter tudi kateter in to mimogrede kaj ušpičijo zraven.
Hvala bogu pa pri tej drugem postopku niti po punkciji niti kapljice krvi,niti icedka in ptav takole ne po transferju sedaj le še čakam rezultata in nato bomo videli.
Me pa malo motita dva mozoljčka,ki sta se danes prikazala saj jih pred vskao M dobim,vendar sedaj sem bila nenormalno našopana z hormoni tkole,da zaenkrat ni panike.Milsimo le pozitvno.Punce danes sem dobila iz MB domov račun od ISCI skupaj z odpustnico me je skoraj kap 2060Eur so naračunali.

Citrončica jutri pa obvezno javi nam na net svoj pridelek me pa ti bomo držale ogromne pesti.

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 17.5.2007 15:39:56 >

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 539
17.5.2007 15:41:38   
citrončica
Bom,Mojca,
za pestke pa hvala-vsem!!!
Itak se bo meni spet zavleklo še kak teden,tud sicer mam daljše cikle,tako da meni še en teden špikanja ne uideuser posted image A pustimo se presenetit,ne??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 540
17.5.2007 17:52:11   
DaisyE
OHOHOO punce, kako ste pridne... Prava farma kokošk in jajčk in dojenčkov. Zdaj ne navijam več za vsako posebej, ampak kar za vse skupaj, ker ne sledim več.

Sayuri, res je, svoja zdravila moraš s sabo prinest! Če ne ne bo nič user posted image user posted image

Glede seznama pa tole... šefica tosja je nazaj. Mislim, da je prešerne volje in zato ji bomo vzeli dopust inuser posted image  jo poklicali nazaj na delo. MISLIM!? Tule ni zabušavanja. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 541
17.5.2007 18:55:54   
dajamaja
Oj, res smo pridne. Sayuri, Marjetka je že napisala, d vzami zdravila s sabo, prvo inekcijo ti da on, da pokaže kako je pravilno.
Alia, smo na podobnih  kombinacijah; dobila si stimulacijo za lepe velike folikleuser posted image .
Citrončica, lepe rezultate jutri; sicer pa sama vidiš kako je te mesece uspešno.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 542
17.5.2007 19:50:43   
Sulfinija
Koala,kako si kaj?Kakšno je kaj tvoje počutje?Se ti kaj dnevi vlečejo?

LP mojcauser posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 543
17.5.2007 20:02:52   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...kdo zabušava user posted image  user posted image  user posted image  
                          Jaz sem na B, ker pridno valim...user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 544
17.5.2007 20:07:05   
DaisyE
Pa ti si prava koka
user posted image

Zdaj pa delat, konc bolniške!
user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 545
17.5.2007 20:08:00   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...kdo zabušava user posted image  user posted image  user posted image  
                          Jaz sem na B, ker pridno valim...user posted image  user posted image  user posted image

Tosja,Tosja kaki je tvoj pridelek javi nam in ti hitro!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 546
17.5.2007 20:12:32   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  sem čist zmedena - približno tako:

- 13
- 9
- 7

user posted image  te velikosti in številke sem si zapomnila, za stran user posted image

Bom v ponedeljek bolj poslušala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 547
17.5.2007 20:14:12   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

user posted image  user posted image  user posted image  sem čist zmedena - približno tako:

- 13
- 9
- 7

user posted image  te velikosti in številke sem si zapomnila, za stran user posted image

Bom v ponedeljek bolj poslušala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pridna ko,ko,koška si ni kaj!Držim pesti še za ponedeljek.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 548
17.5.2007 20:41:30   
koala
Mojca, počutje je normalno, se bom pustila presenetiti, zaenkrat pa se dnevi še ne vlečejo.
Pa ti?

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 549
17.5.2007 20:55:42   
DaisyE
Tosja a lahko grem drug teden na dopust??????
Zadnji teden v maju????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 17.5.2007 20:56:55 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......